RAZR2 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 @RAZR2 Να σε ρωτησω για την αναγνωσιμοτητα της οθονης μερα σε εξωτερικες συνθηκες και κατω απ τον ηλιο πως ειναι? Nokia πάντως δεν είναι και αν έχεις δει οθόνη Nokia κάτω απ'τον ήλιο καταλαβαίνεις. Κατά τη γνώμη μου οι οθόνες της SE είναι ικανοποιητικές ανάλογα όμως και την δύναμη του ήλιου. Όχι βέβαια οτι βολεύει να κάθεσαι με τις ώρες και να ψάχνεις. Το Aino έχει καλύτερη οθόνη από τα άλλα SE και είναι λίγο καλύτερη και σε αυτόν τον τομέα, για τα δικά μου μάτια τουλάχιστον.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Nokia πάντως δεν είναι και αν έχεις δει οθόνη Nokia κάτω απ'τον ήλιο καταλαβαίνεις. Κατά τη γνώμη μου οι οθόνες της SE είναι ικανοποιητικές ανάλογα όμως και την δύναμη του ήλιου. Όχι βέβαια οτι βολεύει να κάθεσαι με τις ώρες και να ψάχνεις. Το Aino έχει καλύτερη οθόνη από τα άλλα SE και είναι λίγο καλύτερη και σε αυτόν τον τομέα, για τα δικά μου μάτια τουλάχιστον.:) Ευχαριστω! Τωρα,εχω δει οθονη(ες) Νοκια,να εισαι σιγουρος μιας και τα εχω αγορασει(και πουληση αμεσως)σχεδον ολα τα κορυφαια Νοκια!!:lol::p Παντως δεν ειναι απολυτο αυτο που λες για ολα τα Νοκια,μιας και π.χ. το Navigator 6710 ειναι σκαλες ανωτερο απ τις oled των N85/86(μιλαμε για μερα!) Παντως χαιρομαι που ειναι καλο,και συμφωνο οτι τα ΣΕ εχουν ευκρινεστατες οθονες μερα που για μενα ειναι οι καλυτερες(τη μερα) απ ολα τα Νοκια αλλα ακομα και απο Σαμυ(ειδικα τοS8300 με την OLED μερα ειναι αστα!!). Σε αμεση συγκριση με 995 αν το ειχες μερα(οχι απαραιτητα κατω απο νταλα ηλιο)παντως σε εξωτερικες συνθηκες τι λεει?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 απο samsung με τιποτα δεν ειναι καλυτερο ακομα και μεσημερι ειδικα συγκριτικα με το omnia HD και το jet. ακομα και το 8300 δεν ειναι τοσο χαλια οσο λες. καλο το aino αλλα η ericsson εχει ακομα πολλα βηματα να κανει για να φθασει τους κορεατες (ακομα και τα ακριβοτερα lg) στις οθονες (απεικονιση αναλυση) ειδικα στις τιμες κοροιδια που ακομα τα πουλανε. καλα για τα νοκια δεν το συζητω και θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου γιατι ειναι τραγικα ακριβα χωρις να προσφερουν κατι το ιδιαιτερο πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Ευχαριστω! Τωρα,εχω δει οθονη(ες) Νοκια,να εισαι σιγουρος μιας και τα εχω αγορασει(και πουληση αμεσως)σχεδον ολα τα κορυφαια Νοκια!!:lol::p Παντως δεν ειναι απολυτο αυτο που λες για ολα τα Νοκια,μιας και π.χ. το Navigator 6710 ειναι σκαλες ανωτερο απ τις oled των N85/86(μιλαμε για μερα!) Παντως χαιρομαι που ειναι καλο,και συμφωνο οτι τα ΣΕ εχουν ευκρινεστατες οθονες μερα που για μενα ειναι οι καλυτερες(τη μερα) απ ολα τα Νοκια αλλα ακομα και απο Σαμυ(ειδικα τοS8300 με την OLED μερα ειναι αστα!!). Σε αμεση συγκριση με 995 αν το ειχες μερα(οχι απαραιτητα κατω απο νταλα ηλιο)παντως σε εξωτερικες συνθηκες τι λεει?? Αναφερόμουνα στις TFT οθόνες και όχι στις oled.;) Οι οθόνες oled δεν φαίνονται καλά στον ήλιο και αυτό έχει να κάνει με την εν λόγω τεχνολογία και όχι ειδικά με την Nokia ή με οποιοδήποτε άλλο κατασκευαστή. Όπως ήδη είπα το Aino έχει καλύτερη οθόνη από τα άλλα SE και θεωρώ οτι είναι λίγο καλύτερο στον ήλιο αλλά αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τα μάτια του καθενός μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrto90 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Να ρωτήσω κάτι αυτούς που το έχουν ήδη... Το ότι η οθόνη αφής ανταποκρίνεται μόνο στα multimedia είναι εκνευριστικό κατά τη χρήση; Γιατί το μόνο που με προβληματίζει σ' αυτό το κινητό είναι μήπως δεν είναι εύχρηστο λόγω της περιορισμένης χρήσης της οθόνης αφής... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 απο samsung με τιποτα δεν ειναι καλυτερο ακομα και μεσημερι ειδικα συγκριτικα με το omnia HD και το jet. ακομα και το 8300 δεν ειναι τοσο χαλια οσο λες. καλο το aino αλλα η ericsson εχει ακομα πολλα βηματα να κανει για να φθασει τους κορεατες (ακομα και τα ακριβοτερα lg) στις οθονες (απεικονιση αναλυση) ειδικα στις τιμες κοροιδια που ακομα τα πουλανε. καλα για τα νοκια δεν το συζητω και θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου γιατι ειναι τραγικα ακριβα χωρις να προσφερουν κατι το ιδιαιτερο πλεον. Φιλε μου εχω διευκρινηση οτι δεν αναφερομαι ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε ποιοτητα οθονης αλλα ειδικα σε αναγνωσιμοτητα ΜΕΡΑ και σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ συνθηκες. Εκει οπως λεει κ παρακατω ο φιλος RAZR2 οι oled απλα δε φαινοντε μπροστα στο 995(οχι μονο των Σαμσουνγκ αλλα και των Νοκια Ν85/86 που ειναι ιδιας τεχνολογειας!) Βραδυ ομως η σε κλειστο περιβαλλον σαφως και ειναι εντυπωσιακοτερες οι oled Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Τα παιδια που το εχετε: στο manual, τι sar γραφει οτι εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Μπορείς να το δεις εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Το παρήγγειλα και εγώ σήμερα από Expansys. Για να δούμε... Το πήρα σε λευκό για αλλαγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Να ρωτήσω κάτι αυτούς που το έχουν ήδη... Το ότι η οθόνη αφής ανταποκρίνεται μόνο στα multimedia είναι εκνευριστικό κατά τη χρήση; Γιατί το μόνο που με προβληματίζει σ' αυτό το κινητό είναι μήπως δεν είναι εύχρηστο λόγω της περιορισμένης χρήσης της οθόνης αφής... :worry: Υπάρχει ολόκληρο review του κινητού μια-δυο σελίδες πίσω όπου αναφέρω οτι η λειτουργία του multimedia μενού είναι προαιρετική με την έννοια οτι μπορείς να μπεις στα σχετικά μενού χρησιμοποιώντας κλασσικά το κεντρικό πολυπλήκτρο. Η δυνατότητα χρήσης του μέσω αφής υπάρχει μόνο μέσω της όθόνης όταν κλείνεις το slider σύροντας μια μπάρα που εμφανίζεται. Οπότε αν θέλεις δεν το δουλεύεις από εκεί άρα δεν τίθεται κατά τη γνώμη μου θέμα εκνευρισμού ή μη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrto90 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Μάλιστα... Ευχαριστώ πολύ! :) Α, να ρωτήσω και κάτι άλλο... Έχει βγάλει σε κανέναν προβλήματα;; Ας πούμε, να κάνει restart μόνο του ή να κολλάει στα πολυμέσα... Δυστυχώς, συμβαίνει συχνά σε κάποια μοντέλα της SE :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospir Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 ρε παιδια καποιες ερωτησεις: 1)το κουμπι του walkman που το εχει??? 2)το clear bass και το clear audio απο οτι ξερω δεν το εχουν ολα τα walkman τηλεφωνα εεε?απο οτι ξερω οχι!παιζει δηλαδη καλυτερη μουσικη απο τα κλασικα walkman κινητα??? α!!και κατι αλλο: ποτε θα κυκλοφορησει σε μαγαζια οπως vodafone???το εχουν στον καταλογο του οκτωβρη αλλα δεν ξερουν λεει ποτε θα το διαθεσουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 1)Δεν υπάρχει τέτοιο πλήκτρο.Απλά,ξεκλειδώνεις την οθόνη και πατάς το εικονίδιο της μουσικής. 2)Θεωρητικά,παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου.Αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια.Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει.Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πως βελτιώνει τον ήχο αρκετά.Ενεργοποιείται μόνο όταν χρησιμοποιείς προρυθμίσεις του ισοσταθμιστή ή χειροκίνητη ισοστάθμιση.Όταν έχεις την κανονική ρύθμιση δεν ενεργοποιείται. Στην Vodafone από τις 10 Νοέμβρη και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospir Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 και τοτε πως εχει skake control???τι κουμπι πατας και αλλαζει τραγούδι???αυτο για τη vodafone ειναι σιγουρο???φαινετε τελειο αλλα δε ξερω!!!Αναμενω εκπληκτος και αγχωμενοσ!!!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Κρίμα πάντως για την έλλειψη full TS. Το περίμενα σαν αντικαταστάτη του G900. Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Καμία σχέση.Το G900 είχε λειτουργικό Symbian(το UIQ ήταν στην ουσία κάτι σαν shell για το Symbian).Το Aino βασίζεται σε κλειστό λειτουργικό της SE(Ericsson Mobile Platform),που εξελίχθηκε στο να συμπεριλάβει λειτουργίες αφής σε σχέση με την έκδοση που υπάρχει π.χ. στο W995.Ήθελαν βασικά να το κάνουν touch 100% αλλά ούτε προλάβαιναν ούτε είχαν τους πόρους για να γίνει τώρα αυτό. Παρ'όλα αυτά,δεν μπορείς να τρέχεις τις εφαρμογές που έτρεχες σ'ενα ανοικτό λειτουργικό όπως αυτό του G900,οπότε απ'αυτήν την άποψη δεν είναι σε καμία περίπτωση αντικαταστάτης.Στην ουσία,το W995 αντικαθιστά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 δεν αντικαθιστει το w995 σε καμια περιπτωση,αποτελει απλα ενα νεο μοντελο κινητου κι οχι καποιο απο την σειρα w. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospir Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 παντως,μα####α αυτο που δεν ειναι η οθονη αφης ολοκληρη!!!1και κατι αλλο που μου τη σπαει ειναι η βιντεο κληση........οπςως και το W595 εχει βιντεοκλησκ απο την κυρια καμερα και δε διαθετει μπροστα μια δευτερη καμερα...........δηλαδη ελεοσ....η SE μου φαινετε οτι θελει το κακο της...... πηρα χθες στη SE και μου ειπαν μεχρι της 5 νοενβρη θα το εχουν ολα τα μαγαζια!Αντε να δούμε επιτελους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospir Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Για αυτό δεν βλέπει προκοπή η SE – φαίνεται ότι η πλειοψηφία των προϊόντων της είναι απορριπτέα από τους καταναλωτές και κινήσεις σαν και αυτή με κουτσουρεμένες δυνατότητες δεν βοηθούν κανέναν! Ούτε φυσικά βοηθά το να παρουσιάσει μια πληρέστερη συσκευή μερικούς μήνες μετά που απλά συμπληρώνει ότι έλλειπε από το Aino - δεν φαντάζεσθε πόσο κακό κάνει μια τέτοια συμπεριφορά σε όσους το αγοράσουν, αφήστε δε ότι θα υπάρξουν και εκείνοι που απλά θα περιμένουν κάτι πληρέστερο, είναι γενικά μια lose-lose τακτική, ειδικά τώρα που όλο και περισσότεροι πάνε για TS interfaces. Υ.Γ. Τις ίδιες μπούρδες έκανε και με το C905, όλα καλά και άγια μαζί του αλλά γιατί δεν έχει 3G Camera on front; Γυφτίες! Ε δεν το αγόρασα και τέλος (μειοψηφία θα μου πεις; οκ, τα έχασε τα χρήματα μου όμως ;)). το c905 εχει καμερα μπροστα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 το c905 εχει καμερα μπροστα!!! Όχι,δεν έχει κάμερα μπροστά το C905. δεν αντικαθιστει το w995 σε καμια περιπτωση,αποτελει απλα ενα νεο μοντελο κινητου κι οχι καποιο απο την σειρα w. Αποτελεί μοντέλο που έχει όλες τις δυνατότητες του W995 με καλύτερη απόδοση στους περισσότερους τομείς.Το αντικαθιστά με την έννοια ότι το W995 αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση με ΣΧΕΔΟΝ τις ίδιες δυνατότητες σε χαμηλότερη τιμή.Άσχετα,αν ανήκει σε άλλη κατηγορία το Aino. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 και με το μισο του sar το aino για να μη ξεχνιομαστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Δηλαδή το Aino είναι το ίδιο ποιοτικό στην αναπαραγωγή ήχου, όπως το W995; Για να το δοκιμάσω να δω... Πάντως εμένα με βολεύει που έχει και κανονικό πληκτρολόγιο και δε στηρίζεσαι στην οθόνη αφής για τη χρήση. Είναι πολύ πιο γρήγορο στην καθημερινή χρήση έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospir Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Όχι,δεν έχει κάμερα μπροστά το C905. Αποτελεί μοντέλο που έχει όλες τις δυνατότητες του W995 με καλύτερη απόδοση στους περισσότερους τομείς.Το αντικαθιστά με την έννοια ότι το W995 αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση με ΣΧΕΔΟΝ τις ίδιες δυνατότητες σε χαμηλότερη τιμή.Άσχετα,αν ανήκει σε άλλη κατηγορία το Aino. α ναι!!!μπερδευτικα συγγνωμη!!!!!!! παιδια πριν 10 δευτερολεπτα πηρα στη SE και μου ειπαν οτι κυκλοφορει στα καταστηματα!!!!!παω να το πααααααρωωωωωωωω!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Υπάρχει διαθέσιμο στο Πλαίσιο σε άσπρο και μαύρο στην τιμή των 469 ευρώ!Ευκαιρία :p Πάντως,σίγουρα προτιμότερο απ'το W995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospir Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 η vodafone παντως βδεν το εφερε ακομα........ο γερμανοσ μασ το εχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts