Spireto_2158 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Τιμη δεν εχουμε κανενα νεο ε ? Αρα υποθετουμε ακομα οτι θα κυμανθει γυρω στα 500 με 600 ευρο ε ? :confused: Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Γύρω στα 550 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Πφφ θα μας ξαφρισουν παλι :lol::p ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι δεν θα συμβει οτι μου ειχε συμβει και στα υπολοιπα σονυ σειρας Κ που περισοτερο καιρο τα ειχαν κρατησει αυτοι στο σερβις παρα εμενα :mad: :X:!: Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 εεε όχι κ 4 μήνες....Ελπίζω μέχρι και πριν τα γεννέθλια μου(26.10) να χει βγει,να μου το κάνω δώρο :P Αλλά με σύνδεση! - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Γύρω στα 550 Νορμαλ τιμη για την κατηγορια του. Το θεμα ειναι να μην ειναι προβληματικο το software και αρχισουν ολοι να τρεχουν στα Service για αντικαταστησεις κτλ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Το hardware θες να πεις!Για το software δεν τρέχουμε σε σέρβις ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Το hardware θες να πεις!Για το software δεν τρέχουμε σε σέρβις ;) Oχι το software εννοουσα (καλα και για το hardware το ιδιο ισχυει). Με την ενοια οτι αν το πρωτο firmware με το οποιο θα ερθει η συσκευη εχει κολληματα και bug τοτε το 80% των ιδιοκτητων του θα πανε στο service για επισκευη ενω οι υπολοιποι σαν και εμας θα κοιταξουν πρωτα για Home update. Τεσπα, το θεμα ειναι να ερθει με σταθερο software και να μην θυμηθουμε εποχες SX1...Ειναι σημαντικο η πρωτη εντυπωση που θα προκαλεσει στους πρωτους ιδιοκτητες να ειναι θετικη. Εξαλλου μην ξεχναμε οτι στην ιδια κατηγορια/τιμη υπαρχουν πολλες πορτασεις πολυ αξιοπιστες και δοκιμασμενες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YSAX Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σήμερα έξω από πολυκατάστημα πουλουσαν ( πολύ φτηνα) το Satio στο κουτί του με τα εξαρτήματα του μέσα:!:. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει…. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σήμερα έξω από πολυκατάστημα πουλουσαν ( πολύ φτηνα) το Satio στο κουτί του με τα εξαρτήματα του μέσα:!:. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει…. Κινέζικος κλώνος ίσως; Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σήμερα έξω από πολυκατάστημα πουλουσαν ( πολύ φτηνα) το Satio στο κουτί του με τα εξαρτήματα του μέσα:!:. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει…. Ή απλά,κάποια-κλεμμένη-acceptance ή prototype unit :) Εννοείται μην το αγοράζεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YSAX Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ή απλά,κάποια-κλεμμένη-acceptance ή prototype unit :) Εννοείται μην το αγοράζεις. Δεν το πηρα, αλλα ομολογω οτι βγαινοντας απο το μαγαζι, τον εψαχνα για να δω αν ειναι αληθηνο το κινητο η σαν αυτο που εχουν τα μαγαζια για να μην τα κλεβουν.:p Ακομα και ετσι να ειναι,( οπως λες εσυ) δεν αξιζει να δωσεις 150 ευρω ( που μπορει να γινουν και 100 αν τον παζαρεψεις:) ) για να εχεις μια τετοια συσκευη εστω με καποια προβληματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 http://blogs.sonyericsson.com/satio/category/video_tutorials/ Ένα βίντεο για το software και ένα ακόμη tutorial....:D Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Πφφ θα μας ξαφρισουν παλι :lol::p ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι δεν θα συμβει οτι μου ειχε συμβει και στα υπολοιπα σονυ σειρας Κ που περισοτερο καιρο τα ειχαν κρατησει αυτοι στο σερβις παρα εμενα :mad: :X:!: Ε τοτε μην το παρεις φιλε μου...Τι καλυτερο απο το να περιμενεις κανενα δυμηνο να δεις και να ακουσεις σχολια αγοραστων και να το παρεις οπως κι εγω τα χριστουγεννα.Αλλωστε εγω το εχω ξανα πει...μακαρι να βγω ψευτης αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ ελλατωματικο τηλεφωνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ε τοτε μην το παρεις φιλε μου...Τι καλυτερο απο το να περιμενεις κανενα δυμηνο να δεις και να ακουσεις σχολια αγοραστων και να το παρεις οπως κι εγω τα χριστουγεννα.Αλλωστε εγω το εχω ξανα πει...μακαρι να βγω ψευτης αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ ελλατωματικο τηλεφωνο.. Μα αυτο σκοπευω να κανω το πηρα το μαθηματακι μου θα περιμενουμε να βγει να το αγορασουν να δουμε ρεβιου εδω απο τα παιδια που θα το παρουν και τα Χριστουγεννα βλεπουμε δεν την ξαναπαταω :mad: Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Αν το πάμε έτσι ρε παιδιά ο ένας θα περιμένει τον άλλον να το αγοράσει!LOL! Υ.Γ.:Και βαριέμαι να γράφω μακροσκελή reviews... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Χμμ εχεις ενα δικιο Κοτσιανις αλλα σου δινω ενα δυνατο επιχειρημα μπορει η πρωτη παρτιδα να μην εχει κανενα ελαττωμα και ολες οι υπολοιπες να εχουν προβλημα ετσι νομιζω δεν συνεβη και με το C905 ? Και αν θυμαμαι καλα το δικο σου C905 που ηταν απο την πρωτη παρτιδα σου βγηκε απροβληματιστο ενω ολα τα υπολοιπα εχουν παρουσιασει προβλημα με την καλοδιοταινια ;):p Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Το ρολόι μετρά αντίστροφα στο se store...:D http://www.se-store.co.uk/ Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Αντε να δουμε αντε ! :rolleyes: :) Η ημερομια 8 - 10 - 09 που λεει και στην ιστοσελιδα ισχυει και για μας ε ? Εννοω οτι τοτε θα κυκλοφορησει και σε μας ? η μονο Αγγλικα ? Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Μπορουμε να το παραγγειλουμε απο κει για να το χουμε 7 οκτωβρη?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Μπορουμε να το παραγγειλουμε απο κει για να το χουμε 7 οκτωβρη?? Όχι. Αντε να δουμε αντε ! :rolleyes: :) Η ημερομια 8 - 10 - 09 που λεει και στην ιστοσελιδα ισχυει και για μας ε ? Εννοω οτι τοτε θα κυκλοφορησει και σε μας ? η μονο Αγγλικα ? Λίγο πιο μετά τις 8 του μήνα. Χμμ εχεις ενα δικιο Κοτσιανις αλλα σου δινω ενα δυνατο επιχειρημα μπορει η πρωτη παρτιδα να μην εχει κανενα ελαττωμα και ολες οι υπολοιπες να εχουν προβλημα ετσι νομιζω δεν συνεβη και με το C905 ? Και αν θυμαμαι καλα το δικο σου C905 που ηταν απο την πρωτη παρτιδα σου βγηκε απροβληματιστο ενω ολα τα υπολοιπα εχουν παρουσιασει προβλημα με την καλοδιοταινια ;):p Καμία σχέση.Απλά,έτυχε :p Υ.Γ.:Τιμούλα στα 530 περίπου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Δεν εχουμε καμια ενημερωση για Ελλαδα απο καποιο καταστημα ή τη se?? Η τιμη παντως αν θα ειναι αυτη ειναι πολυ καλη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Δεν εχουμε καμια ενημερωση για Ελλαδα απο καποιο καταστημα ή τη se?? Η τιμη παντως αν θα ειναι αυτη ειναι πολυ καλη!! Βασικά,σχετικά με το SE store δώσε μου καμιά μέρα να το ελέγξω και θα σου πω με σιγουριά :) Η τιμή εκεί θα κυμαίνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Αν ειναι 530 η τιμουλα του και το εχουν προσεξει λιγο σαν ποιοτητα κατασκευης(καταλαβαινετε τι εννοω με την ασχημη προιστορια της σονυερικσον σε αυτο το θεμα),τοτε θα κανει θραυση το κινητο... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Όχι. Λίγο πιο μετά τις 8 του μήνα. Καμία σχέση.Απλά,έτυχε :p Υ.Γ.:Τιμούλα στα 530 περίπου Αν ετυχε τοτε οταν θα παω να το αγορασω θα σε παρω μαζι μου θα σου δωσω χρηματα και θα το παρεις για μενα . Και να ελπιζω οτι η τυχη σου θα ισχυσει και σε αυτο :lol::lol::p Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Δεν εχουμε καμια ενημερωση για Ελλαδα απο καποιο καταστημα ή τη se?? Η τιμη παντως αν θα ειναι αυτη ειναι πολυ καλη!! Τελικά,προπαραγγελία απ'το SE-Store δεν μπορεί να γίνει!Παραδίδουν μόνο στην Αγγλία(είναι ηλεκτρονικό κατάστημα μόνο για την Αγγλία)και η πληρωμή γίνεται μονο μέσω πιστωτικών/κατάθεσης από/σε αγγλικές τράπεζες/λογαριασμούς.Οπότε,δε γίνεται :( Υπομονή για λίγο λιγότερο από μήνα,λογικά!Επισκέψου απλά το site του Πλαισίου σε τακτική βάση,μιας και αυτοί θα το φέρουν πρώτοι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts