Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το βραδυ το βιντεο ειναι ισως το μονο κινητο που 'βλεπεις' βλεπεις οπως βλεπεις με τα ματια σου.... σε νυχτερινη παντα... χωρις να χαμηλωνει η ταχυτητα οπως στα νοκια.... ενταξει δεν τραβαει στα 30 fps αλλα η ταχυτητα δεν χανει σχεδον καθολου.... κατι αλλο που με χαλαει καπως ειναι οτι τα γραμματα που γραφουν sony ericsson στο πισω καπακι της καμερας ειναι 100% σιγουρο οτι θα φυγουν πολυ πολυ γρηγορα!!!! και κατι αλλο ειναι οτι δεν γινεται να υπαρχουν καποια widgets οπως πχ facebook η τον καιρο οπως συμβαινει στο ομνια η το Ν97... η ποιοτητα κατασκευης φαινεται πολυ καλη ... αλλα...... αυτο το γυαλιστερο πλαστικο θα κανει σημαδια πολυ πολυ γρηγορα ακομα και σε αυτους που το προσεχουν.... οι πρωτες γρατζουνιτσες θα φανουν γρηγορα...... το συνδεσα και στην Τν και ολα οκ.... εχει και το tv out καλωδιο μεσα στο κουτι.... αα το βιντεο δεν εχει καμια εστιαση οπως εχει το piχον 12...

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ FACEBOOK???????????????????

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπαίνει στο facebook αν συνδεθείς στο δίκτυο.

Θα παρακαλέσω όμως να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί αυτό μεταφράζεται σε ύψωση του τόνου της φωνής στο διαδίκτυο και δεν επιτρέπεται από τους Ο.Π.Χ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

το Ν97 παντως εχει μακραν καλυτερη αφη... με το ομνια παλι δεν υπαρχει συγκριση...

δηλαδή καλύτερη αφή από το Οmnia ή χειρότερη?

Αυριο το πρωί στο Πλαίσιο. Την Τετάρτη να υπενθυμίσω ότι τα καταστήματα είναι κλειστά!!!!!!

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

Αυτό που θέλει να πει είναι ότι το satio υστερεί στην αφή μπροστά στο omnia HD
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

λοιπον δεν το πηρα απο το πλαισιο το πηρα απο ενα μαγαζι στο κορυδαλλο που λεγεται cleverphone,.... στο facebook μπαινει κανονικοτατα απλα ειπα οτι δεν μπορει καποιος να το τρεχει στο φοντο οπως γινεται στο Ν97.... η αφη ειναι χειροτερη απο το omnia HD λογο οτι η οθονη του ομνια ειναι capasitive... τωρα αναμεσα στο pixon και το satio εννοειτε οτι το σατιο ειναι καλυτερο!!! καταρχας ειναι symbian .... το βραδυ το σατιο τραβαει τρομακτικα καλυτερα απο το pixon και βιντεο και φωτο..... το πιξον ειδικα το βραδυ στο βιντεο δεν τραβαει Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!! το σατιο σε νυχτερινη ληψη επιτρεπει να χρισημοποιησεις φλας πραγμα που στο πιξον δεν γινεται.... επισης η αφη του σατιο ειναι καλυτερη του πιξον...

για καποιον που ρωτησε το σατιο εχει ειδικο βιβλιαρακι που γραφει για το SAR το οποιο ειναι τελικα 1,58W/kg.... εχει σημα καμπανα ομως!!!! αυτο το κινητο τα κανει ολα μαγειρευει κιολας!!! ;)

το βραδυ το βιντεο ειναι ισως το μονο κινητο που 'βλεπεις' βλεπεις οπως βλεπεις με τα ματια σου.... σε νυχτερινη παντα... χωρις να χαμηλωνει η ταχυτητα οπως στα νοκια.... ενταξει δεν τραβαει στα 30 fps αλλα η ταχυτητα δεν χανει σχεδον καθολου.... κατι αλλο που με χαλαει καπως ειναι οτι τα γραμματα που γραφουν sony ericsson στο πισω καπακι της καμερας ειναι 100% σιγουρο οτι θα φυγουν πολυ πολυ γρηγορα!!!! και κατι αλλο ειναι οτι δεν γινεται να υπαρχουν καποια widgets οπως πχ facebook η τον καιρο οπως συμβαινει στο ομνια η το Ν97... η ποιοτητα κατασκευης φαινεται πολυ καλη ... αλλα...... αυτο το γυαλιστερο πλαστικο θα κανει σημαδια πολυ πολυ γρηγορα ακομα και σε αυτους που το προσεχουν.... οι πρωτες γρατζουνιτσες θα φανουν γρηγορα...... το συνδεσα και στην Τν και ολα οκ.... εχει και το tv out καλωδιο μεσα στο κουτι.... αα το βιντεο δεν εχει καμια εστιαση οπως εχει το piχον 12...

Γίνεται,όλα τα αρχεία με κατάληξη .wgz (πχ. Accuweather,DeviceInfo2,...κ.α.)πρέπει να παίζουν στο Satio απλά θα είναι στο κεντρικό μενού ή ενδεχομένως θα μπορούν να μπούν στην καρτέλα δεξιά με τις συντομεύσεις που θέλει ο καθένας.

Δοκίμασε μερικά από δω http://dailymobile.se/category/applications-s60v5/ κλπ. από τα "μαγαζάκια";)

η μπαταρια ειναι μαλλον μια ευχαριστη εκπληξη γιατι φοραει την κλασικη bst33 που φοραει και το Κ800 ,οταν το ανοιξα ηταν μεχρι τη μεση η μπαταρια δεν το εχω φορτισει καθολου του εχω πιει το αιμα στην κυριολεξια εχω βγαλει πανω απο 60 φωτο και η μπαταρια δεν λεει να τελειωσει.... πολυ μικρη μπαταρια παντως για τετοιας κατηγοριας συσκευη..... ας εβαζαν του xperia τουλαχιστον......

Παιδια μην κολλατε στον ορο "camera phone". Αν ηθελε να το προωθησει ως τετοιο η S.E. θα του εβαζε και ενα λογοτυπο "cybershot". Ειπαμε τα 12mp στην προκειμενη περιπτωση ειναι καθαρα θεμα εντυπωσιασμου. Οχι οτι βγαζει ασχημες φωτογραφιες αλλα ειμαι σιγουρος οτι η εταιρια θα βγαλει και καλυτερα μοντελα για αυτο το σκοπο. Παντως το ειδα σε καποιον γνωστο μου και ειναι μια χαρα κινητακι! Ωραια χορταστικη οθονη και καλο touch. Δεν ειχα χρονο να το εξετασω εξονυχιστικα αλλα σαν πρωτη εντυπωση ας πουμε οτι με "κερδισε"! Αν και για να πω την αμαρτια μου εξακολουθω να προτιμω pixon...

Το φλας xenon δεν γίνεται εξορισμού να μείνει μόνιμα αναμμένο. Την δουλειά αυτή την κάνουν τα led τα οποία μένουν αναμμένα κατά την διάρκεια της καταγραφής βίντεο.

το σατιο σε νυχτερινη ληψη επιτρεπει να χρισημοποιησεις φλας πραγμα που στο πιξον δεν γινεται....

Αυτο για να το λες προφανως οχι μονο δεν εχεις δοκιμασει το πιξον απο κοντα αλλα ουτε καν εχεις διαβασει το review που λεει οτι εχει ledακι για τις βιντεοσκοπησεις. Και στη φωτο να το δεις θα το διακρινεις χαλαρα. Αλλα επειδη δεν ταιριαζει εδω το θεμα ας τα λεμε αυτα στους διαξιφισμους.

Οσο για το αεριο ξενον οπως πολυ σωστα ειπε ο mirror δεν μενει ποτε και πουθενα αναμμενο εξ ορισμου, διαφορετικα θα καταστρεφοταν το φλας!

Το ότι το φλας ξένον δεν μπορεί να μείνει μόνιμο το ξέρω γιαυτο και απορησα το αν μένει μόνιμο.

Από ότι όμως θυμάμαι είχε βγει ένα samsung αλλά δεν θυμάμαι ποιο το οποίο είχα μόνιμο φλας ξένων, το έγραφε και στα χαρτιά που το είχα διαβάσει .

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

το satio εφτασε και την vodafone στην σερρεσ...το ειδα σημερα το κινητο ειναι απλα γαματο

To εχει στο καταστημα στην Μεραρχιας? Εχει καποιο για επειδηξη να μπορεις να το χρησιμοποιησεις?

Θα παω αυριο να το δω απο κοντα.:happy:

Καμια φωτογραφια κανα ρεβιου κανα βιντεακι πιο αναλυτικο αντε μπας και βγουμε απο το διλημα σατιο η πιξον:lol:

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

To εχει στο καταστημα στην Μεραρχιας? Εχει καποιο για επειδηξη να μπορεις να το χρησιμοποιησεις?

Θα παω αυριο να το δω απο κοντα.:happy:

εγω το ειδα στο καταστημα τησ vodafone που ειναι διπλα στο barbeque........το εχει στην βιιτρινα σε κοκκινο χρωμα......

για καποιον που ρωτησε το σατιο εχει ειδικο βιβλιαρακι που γραφει για το SAR το οποιο ειναι τελικα 1,58W/kg.... εχει σημα καμπανα ομως!!!! αυτο το κινητο τα κανει ολα μαγειρευει κιολας!!! ;)

Κατά την γνώμη μου ότι SAR και να έχει ένα κινητό αν φοράμε handsfree είμαστε

προστατευμένοι, αν δεν φοράμε δεν είμαστε ακόμα κι αν έχει χαμηλό δείκτη.

Αλλωστε απ ότι έχω καταλάβει δεν έχει τόση σημασία το ίδιο το νούμερο όσο

η προσπάθεια που κάνει το κινητό για να έχει καλό σήμα (και το satio έχει καλό

σήμα απ ότι φαίνεται).

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...