Jump to content

Sony Ericsson Yari

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σε ολους.Νεος χρηστης και κατοχος Yari.Ολα καλα με το τηλεφωνο αλλα ειναι απαραδεκτο στον player να εχουν κλειδωμενο το equalizer.Η ενταση ακομη και στο full ακουγοντας μουσικη ειναι πολυ χαμηλη.Γνωριζει κανεις αν το καινουριο firmware θα δινει δυνατοτητα για manual equalizer?Ετσι οπως ειναι τωρα η walkman λειτουργια του ειναι ανεπαρκης.

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μόλις αναβάθμισα μέσω του προγράμματος της se στην έκδοση R7AA076 να ξέρετε ότι μόλις το ανοίξεται μετά την αναβάθμιση ψιλοαργεί την πρώτη φορά. κάντε back up χάνονται όλα στο κινητό αλλά όχι στην κάρτα μνήμης.... το log με τις αλλάγες δεν το βρήκα και μέχρι στιγμής δεν είδα κάποια αλλαγή..
PaOk RE!!!!

Το δικό μου, έπειτα από 15 μέρες... έβγαλε το πρώτο του πρόβλημα.

Σταμάτησε να λειτουργεί το bluetooth της συσκευής. (Στο μενού ενεργοποίησης υπάρχει το σχετικό μενού ενεργοποίησης, αλλά λείπει η "εξοικονόμιση ενέργειας". Επίσης, όταν προσπαθώ να κάνω ενεργοποίηση του bluetooth το μενού παγώνει και επιστρέφει στην οθόνη αναμονής...).

Πιστεύω πως είναι κάποιο πρόβλημα του λειτουργικού και πιθανότατα ξεκίνησε κάποια στιγμή από εκείνες ποιυ το είχα συνδέσει στο PC μέσω USB.

Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω να το αναβαθμίσω στην νεότερη έκδοση (είναι διαθέσιμη στο software update της SE?).

Και, μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να περάσω εξ'αρχής το λειτουργικό της συσκευής (και που μπορώ να το βρω;)

Thnx!

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Δες εδώ για το Update Service. Οι οδηγίες που έχει θα σε βοηθήσουν αρκετά
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ευχαριστώ zxr!

Προχωράω με το Update Service και κάνω εγκατάσταση του λειτουργικού...

Ελπίζω το κόλπο να πιάσει και να ξεκινήσουν να δουλεύουν πάλι τα bluetooth....

UPDATE:

Τελικά, όλα δούλεψαν ρολόι!!!!

Χαλάλι που έχασα τις παλιές ρυθμίσεις. Το θέμα είναι πως όλα δουλεύουν και πάλι!

Thnx!

;-)

Edited by WolfBack

ρε παιδιά γιατί όλο μου έχει 70 χαρακτήρες στα μηνύματα. τους εθνικούς χαρακτήρες τους έχω απενεργοποιήσει!! ξέρει κανείς κάτι?
PaOk RE!!!!

Είμαι στο τσακ να το αγορασω! Συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα στο Yari και το Nokia 6700 classic. Τί απο τα δύο θα μου προτείνατε?

Μπορεί κάποιος τυχερός να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες ημέρας με μπόλικη λεπτομέρεια? Με ενδιαφέρει η κάμερά του να είναι ικανοποιητική (του 6700 το ξέρω πως σκίζει)!!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

ρε παιδιά γιατί όλο μου έχει 70 χαρακτήρες στα μηνύματα. τους εθνικούς χαρακτήρες τους έχω απενεργοποιήσει!! ξέρει κανείς κάτι?

Με έχει τύχει και εμένα όταν έκανα Reply σε μηνύματα Unicode. Έσβησα τα μηνύματα, και κάνοντας νέο μήνυμα (μετα από restart) δεν είχε πρόβλημα. bug? :mad:

Read The F...ing Manual First

το τ9 του κινητού πρέπει να είναι ψιλοπρόβλημα... όλο κάτι κουλά μ βγάζει. επίσης τρίζει και το ακουστικό αν έχω την ένταση τέρμα. πρέπει να είναι 3 τόνους πιο χαμηλό για να μην τρίζει....
PaOk RE!!!!

Όντως... Έχω απενεργοποιήσει το Τ9 απ'τις πρώτες ημέρες της αγοράς του. (το ίδιο βέβαια έκανα και σε όσα SE κινητά είχα στο παρελθόν...) Άφησα μόνο τις προτεινόμενες λέξεις ενεργές και είμαι OK.

Όσο για το ακουστικό... όντως τρίζει στην μεγάλη ένταση. Σίγουρα δεν φταίει το ακουστικό, αλλά πρέπει να είναι κατασκευαστικό λάθος (ίσως να φταίει και η ποιότητα - ή η συναρμολόγηση - των πλαστικών που φιλοξενούν το ακουστικό). Αυτό φαίνεται με τον παρακάτω τρόπο: Την ώρα που μιλάς, έχε το συρταρωτό καπάκι ανοικτό και πίεσε με τα δύο σου δάκτυλα το πίσω μέρος του ακουστικού πάνω στο αυτί σου. Το φαινόμενο του τριξίματος εξαλείφεται μ'αυτόν τον τρόπο (ακόμη και στις μεγάλες εντάσεις). Αν δεν το πιέσεις (και το αφήσεις μερικά χιλιοστά μακριά απ'το αυτί σου) θα τρίζει του θανατά...

Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος δίνοντάς μου οδηγίες πως να κάνω debrand ένα Yari μέσω DavinciTeam ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο?

Έχω δοκιμάσει δύο φορές στο DavinciTeam. Τη μία μπήκε πάλι το μενού της Cosmote και την άλλη έβαλα Κινέζικα...!

Πως γίνεται debrand και να έχει Ελληνικά?

Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος δίνοντάς μου οδηγίες πως να κάνω debrand ένα Yari μέσω DavinciTeam ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο?

Έχω δοκιμάσει δύο φορές στο DavinciTeam. Τη μία μπήκε πάλι το μενού της Cosmote και την άλλη έβαλα Κινέζικα...!

Πως γίνεται debrand και να έχει Ελληνικά?

φίλε μου εγώ το έχω κάνει επιτυχώς debrand. φίλε μου θα βάλεις αυτή την έκδοση

U100i R1BA049 CID49,CID51,CID52,CID53 CUSTOMIZED GREECE AND BALKAN (B)/ACHROMATIC BLACK ADRIATIC - είμαι 99% σίγουρος ας το επιβεβαιώσει κάποιος ακόμη

PaOk RE!!!!

U100i R1BA049 CID49,CID51,CID52,CID53 CUSTOMIZED GREECE AND BALKAN (B)/ACHROMATIC BLACK ADRIATIC - είμαι 99% σίγουρος ας το επιβεβαιώσει κάποιος ακόμη

Σωστός:)!!

Που θα βρω όμως αυτή την έκδοση για να την επιλέξω?

Στο δεύτερο παράθυρο που ανοίγει στον client του DavinciTeam, επιλέγω "Flash / Debranb / Re-brand" και μετά μου έχει μόνο τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι της Cosmote και οι άλλες δύο Κινέζικες.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

Edit: Τα κατάφερα... Έπρεπε να ξετσεκάρω το "Latest" για να μπορώ να δω όλα τα firmware...

Edited by spaul

Παιδιά πως είναι η καμερά του? Σε δείγματα εχω δεί γενικά πολύ μουντά και θολά χρώματα!!! Μπορεί να ανεβάσει κανείς κάποιο καθαρό sample?

Είναι πχ καλύτερη απο παλιότερα κινητά όπως το Κ800?

να ρωτήσω κάτι φίλε μου για να χρησιμοποιήσω το gps θα πρέπει να έχω internet στο yari μου??

Ευχαριστώ!

να ρωτήσω κάτι φίλε μου για να χρησιμοποιήσω το gps θα πρέπει να έχω internet στο yari μου??

Δυστυχώς, ναι, φίλε μου.

Για να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες χαρτογράφησης και εντοπισμού (όπως το google maps) θα πρέπει το κινητό σου να συνδεθεί στο internet. (για να κατεβάσει τους χάρτες και να δουλέψει η υποβοήθηση του aGPS μέσω του οικείου σου δικτύου).

Χωρίς internet και επιπρόσθετη χρέωση θα μπορείς μόνο να κάνεις εντοπισμό στο στίγμα σου (την τρέχουσα θέση σου) μέσω απ'το μενού των αγαπημένων θέσεων. (στην συγκεκριμένη ρύθμιση θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την "υποβοήθηση" του aGPS και να δουλέψει μόνο η κεραία του κινητού σου. (οπλίσου μόνο με υπομονή μέχρι να σου βγάλει στίγμα....)

:blink:

Παιδιά πως είναι η καμερά του? Σε δείγματα εχω δεί γενικά πολύ μουντά και θολά χρώματα!!! Μπορεί να ανεβάσει κανείς κάποιο καθαρό sample?

http://farm3.static.flickr.com/2757/4309448874_5b04576e7b_b.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2694/4308712309_a4b1093aa5_b.jpg

Edited by WolfBack

Ευχαριστώ φίλε Wolfback. Αν και δεν είναι fullres τα δείγματα φαινονται ικανοποιητικά για χαλια φωτισμο...ποσο μάλιστα στα μπουζούκια.

Υπενθύμιση από Ο.Δ.: Τα greeklish απαγορεύονται για αυτό και αφαιρέθηκε το κομμάτι που ήταν γραμμένο με αυτό τον τρόπο

Edited by zxr

Σου τις στέλνω αμέσως φίλε Barret:

http://img638.imageshack.us/i/dsc00063m.jpg/

http://img130.imageshack.us/i/dsc00068w.jpg/

Σου τις στέλνω αμέσως φίλε Barret:

http://img638.imageshack.us/i/dsc00063m.jpg/

http://img130.imageshack.us/i/dsc00068w.jpg/

Σε ευχαριστώ φίλε για τις φωτογραφίες.

Τελικά το πήρα το κινητό. Ημουν στο τσακ να πάρω το Nokia 6720 αλλά μου φάνηκε δύσχρηστο και η οθόνη του πολύ μικρή. Το Yari μου φαίνεται γενικά πιο απλό στην χρήση, με καλή αίσθηση στο χέρι και καλή οθόνη. Η κάμερά του δέν με ξετρέλανε. Είναι πολύ αργή στο focus με χαμηλό contrast αλλά γενικά μπορεί να βγάλει μια συμπαθητική φωτογραφία σε καλό φωτισμό και αρκετά καλό βιντεάκι.

Το πληκτρολογιό του τελικά δεν είναι ότι καλύτερο. Τα πλήκτρα δεν προεξέχουν και δεν μπορείς να τα εντοπίσεις εύκολα μονο μέσω αφής (χωρίς να κοιτάζεις το κινητό). Ασε που αλλάξανε δυο-τρια πλήκτρα απο τα παλιότερα SonyEricsson και δεν μπορώ να γράψω ακόμα μυνήματα.

Το GPS αν και μου είναι ψιλοάχρηστο θα βάλω το wetravel για να δοκιμάσω τι ψάρια πιάνει. Μπορεί να χρειαστεί σε κανένα ταξίδι.

Γενικά συμπαθητικό το κινητάκι αλλα όχι και απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

Μου εχει βγαλει 2-3 φορες (ξαφνικα) insert card sim or use demo...Βγαζω την μπαταρια κ την ξαναβαζω κ ολα οκ.Υπαρχει περιπτωση να φταει το κινητο η ειναι καθαρα θεμα καρτας?(θελω να την δοκιμασω σε αλλο κινητο να δω αν φταει)...Αλλα εντελως ξαφνικα μου φαινεται περιεργο..

Είναι, όντως, εκνευριστικό το τρίξιμο στο ακουστικό, αλλά προτιμώ να το συνηθίσω (είτε χαμηλώνοντας την ένταση του, είτε πατώντας το καλά στο αυτί μου) παρά να το πάω να το ανοίξουν. Είμαι πεπεισμένος πως φταίνε τα πλαστικά μέρη που κάνουν το ακουστικό να τρίζει... Ποιος μου λέει πως όταν το ανοίξουν... δεν θα επιδεινώσουν την κατάσταση;

Όταν βγει απ'την εγγύηση (αν το έχω ακόμη στην κατοχή μου) ίσως του κάνω μια εγχείρηση.

Επιτέλους, βρήκα τον τρόπο να μετατρέπω τις ταινίες μου και να τις περνάω στο Yari (και με ελληνικούς υπότιτλους) και μόλις στο μέγεθος των 150-200ΜΒ (και σε φοβερή εικόνα).

Βρήκα τον τέλειο τρόπο να σκοτώνω την ώρα μου όταν έχω δρομολόγια με την συγκοινωνία (ή όταν το αφεντικό δεν βλέπει τι κάνω...)

;-)

Είναι, όντως, εκνευριστικό το τρίξιμο στο ακουστικό, αλλά προτιμώ να το συνηθίσω (είτε χαμηλώνοντας την ένταση του, είτε πατώντας το καλά στο αυτί μου) παρά να το πάω να το ανοίξουν. Είμαι πεπεισμένος πως φταίνε τα πλαστικά μέρη που κάνουν το ακουστικό να τρίζει... Ποιος μου λέει πως όταν το ανοίξουν... δεν θα επιδεινώσουν την κατάσταση;

Όταν βγει απ'την εγγύηση (αν το έχω ακόμη στην κατοχή μου) ίσως του κάνω μια εγχείρηση.

Επιτέλους, βρήκα τον τρόπο να μετατρέπω τις ταινίες μου και να τις περνάω στο Yari (και με ελληνικούς υπότιτλους) και μόλις στο μέγεθος των 150-200ΜΒ (και σε φοβερή εικόνα).

Βρήκα τον τέλειο τρόπο να σκοτώνω την ώρα μου όταν έχω δρομολόγια με την συγκοινωνία (ή όταν το αφεντικό δεν βλέπει τι κάνω...)

;-)

Εγώ χρησιμοποιώ το WinAvi mp4 converter για μετατροπές βίντεο. Μια χαρά βλέπεται μια ταινία σε ταξίδι. Εγώ τις προάλλες γελούσα μόνος μου στο κτελ βλέποντας "50-50: Το μεγάλο φαγοπότι"!!!

Εγώ χρησιμοποιώ το WinAvi mp4 converter για μετατροπές βίντεο. Μια χαρά βλέπεται μια ταινία σε ταξίδι. Εγώ τις προάλλες γελούσα μόνος μου στο κτελ βλέποντας "50-50: Το μεγάλο φαγοπότι"!!!

Format Factory Απο τα καλυτερα παιδια!!!Ενσωματωνει και υποτιτλους srt στο mp4 με μεγεθος ικανοποιητικο( στο W995 τουλαχιστον...)Το WE travel δεν ειναι απολυτα συμβατο νομιζω....

• The title was changed to Sony Ericsson Yari