Jump to content

Sony Ericsson Yari

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@zipperant:

Ευχαριστώ, φίλε μου.

Όντως, τα παιχνίδια του Κ800 (320Χ240) λειτουργούν κανονικότατα!

;-)

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θέματα άλλα δεν δοκίμασα ακόμη.... θα βάλω και θα σας πω τι παίζει....

έβαλα ένα θέμα π μόλις κατέβασα και είναι μια χαρά... το κινητό σας είναι branded cosmote ? εμένα είναι χωρίς κοσμοτέ...

PaOk RE!!!!

απλό θέμα είναι όχι flash. με αντιγραφή επικόλληση το έκανα. κατέβασα και ένα flash αλλά μου έλεγε κατεστραμμένο. αλλά κάτι κάνω λάθος
PaOk RE!!!!

Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ με τα θέματα. Στο W595 τα θέματα λειτουργούν κανονικά.

Στο Yari βγαίνει μήνυμα κατεστραμένου αρχείου... Τεσπά...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πάνω κάτω τις λειτουργίες του GPS?

Στο Υπηρεσίες Εντοπισμού > Τα αγαπημένα μου > Προσθ. νέας θέσης > Στίγμα > Από τρέχον στίγμα με ενεργοποιημένο το GPS (και απενεργοποιημένη την Υποβοήθηση εκκίνησης με έχει επί ώρα στην Αναζήτηση... Το εικονίδιο του δορυφόρου αναβοσβήνει. Βρίσκει ποτέ το στίγμα ή πρέπει να το αφήσω επί ώρα να σκανάρει;

Για να εμφανίζονται σωστά τα θέματα πρέπει να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή Themes Creator της Sony Ericsson. Την εγκαθιστάτε στον υπολογιστή και στις ρυθμίσεις του προγράμματος,ορίζετε ως τηλέφωνο το Yari. Στη συνέχεια,ανοίγετε κάθε θέμα ξεχωριστά. Πριν ανοιχτεί κάθε θέμα,θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση που θα αναφέρει πως η έκδοση του θέματος δεν είναι συμβατή με το κινητό σας και θα σας ρωτάει αν θέλετε να γίνει μετατροπή στην έκδοση που χρησιμοποιεί το Yari. Επιλέγετε Ναι και στη συνέχεια αποθηκεύετε το θέμα στη νέα του έκδοση.

Για να εμφανίζονται σωστά τα θέματα πρέπει να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή Themes Creator της Sony Ericsson. Την εγκαθιστάτε στον υπολογιστή και στις ρυθμίσεις του προγράμματος,ορίζετε ως τηλέφωνο το Yari. Στη συνέχεια,ανοίγετε κάθε θέμα ξεχωριστά. Πριν ανοιχτεί κάθε θέμα,θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση που θα αναφέρει πως η έκδοση του θέματος δεν είναι συμβατή με το κινητό σας και θα σας ρωτάει αν θέλετε να γίνει μετατροπή στην έκδοση που χρησιμοποιεί το Yari. Επιλέγετε Ναι και στη συνέχεια αποθηκεύετε το θέμα στη νέα του έκδοση.

φίλε Kotsianis7 είμαστε γειτονια! Συκιες και γω.... ρε παιδιά κανά σάιτ με θέματα ας πει κανείς......

PaOk RE!!!!

φίλε Kotsianis7 είμαστε γειτονια! Συκιες και γω.... ρε παιδιά κανά σάιτ με θέματα ας πει κανείς......

http://www.esato.com/themes/

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!

μια και ειναι το πρωτο μου s.e κινητο ηθελα τα φωτα σας!

καταρχας να πω και εγω οτι το εκανα debrand με το davinci team και ολα πηγαν μια χαρα.ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να αλλαχω τις συντομευσεις που εχει για τα 2 πληκτρα αριστερα και δεξια επανω ( τα μικρα ασπρα ) που τωρα ειναι το ενα "πολυμεσα" και το αλλο " αναζητηση" ?

Δε γίνεται να τα αλλάξεις. Μπορείς να αλλάξεις μόνο τις συντομέυσεις του κεντρικού πολυπλήκτρου.

Δε γίνεται να τα αλλάξεις. Μπορείς να αλλάξεις μόνο τις συντομέυσεις του κεντρικού πολυπλήκτρου.

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση φιλε μου.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πάνω κάτω τις λειτουργίες του GPS?

Στο Υπηρεσίες Εντοπισμού > Τα αγαπημένα μου > Προσθ. νέας θέσης > Στίγμα > Από τρέχον στίγμα με ενεργοποιημένο το GPS (και απενεργοποιημένη την Υποβοήθηση εκκίνησης με έχει επί ώρα στην Αναζήτηση... Το εικονίδιο του δορυφόρου αναβοσβήνει. Βρίσκει ποτέ το στίγμα ή πρέπει να το αφήσω επί ώρα να σκανάρει;

Γενικά στο μη υποβοηθούμενο αργεί αρκετά να πιάσει σήμα. Ειδικά αν δεν έχει καθαρό ουρανό ή δεν είναι ακίνητο. Μπορεί να τύχει εκείνη την στιγμή να μην υπάρχουν αρκετοί δορυφόροι πάνω και κάνει τα πράγματα χειρότερα. Πρέπει να το αφήσεις αρκετή ώρα, μπορεί και δεκάλεπτο.

Read The F...ing Manual First

Θα το ξαναδοκιμάσω PXphys.

Δυστυχώς, το χαρτί με τις οδηγίες που συνοδεύεται μαζί με την συσκευή αναφέρει μόνο τις κύριες λειτουργίες. Το μόνο πληρέστερο instrustion manual που βρήκα είναι αυτό:

http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/656/024/1252480642/U100__UG_EN_1230-2487_1.pdf

Και ναι, έχεις δίκιο:

The first time you use the GPS it may take up to 10 minutes before your location is found.

Όσο περνάει ο καιρός η συσκευή μου αφήνει όλο και περισσότερα ευχάριστα συναισθήματα. Το μόνο που με χαλάει κάπως είναι η ποιότητα του ακουστικού του. Δεν ακούγεται τόσο δυνατά όσο τα παλιότερα SE μου και "τρίζει" ενοχλητικά όταν του αυξάνω την ένταση στο full. Όχι, βέβαια, σε σημείο που να μην καταλαβαίνω τον συνομιλητή μου, αλλά είναι κάπως ενοχλητικό.

και να σκεφτείς ότι το "δεκάλεπτο" δεν το διάβασα στο manual, απλά καμιά φορά που περπατάω βάζω το tracker και έχω προσέξει ότι αρχίζει να καταγράφει την πορεία (=κλείδωσε δορυφόρους) περίπου στο ίδιο σημείο :wacko:

Η SE προστατεύει τα δέντρα γι' αυτό δίνει μόνο αυτόν τον μικρό οδηγό και παραπέμπει online για τα υπόλοιπα. ΟΚ, αν μάλιστα το έβαζαν στην μνήμη της συσκευής και ενσωμάτωναν και έναν viewer :cool: :lol: θα μας έφτιαχναν!

Εμένα δεν με έχει ενοχλήσει το τρίξιμο, απλά επειδή το προηγούμενό μου ήταν το W890i όλα στο Yari με φαίνονται τόσο μα τόσο καλύτερα...Ειδικά στην λήψη.

Read The F...ing Manual First

Περίμενα ένα 10λεπτο κάτω από καθαρό ουρανό αλλά δεν εμφάνισε στίγμα το GPS.

Τελικά κλείδωσε στους δορυφόρους μέσα στ'αυτοκίνητο, τρέχοντας με 80 (και μέσα σε 2 λεπτά).

Σωστή η οικολογική πολιτική της SE. Παρόλ'αυτά, μου λείπει η συνήθεια της στο να συμπεριέχει το CD με τις οδηγίες, το PC Suite και το Theme Creator (για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο internet για να τα κατεβάσουν).

Το τρίξιμο στο ακουστικό δεν είναι κάτι το τρομερό και έχω αρχίσει να το συνηθίζω. Απλά, αρχικά, είχα την εντύπωση ότι μπορεί να είχε κάποια βλάβη (ή ότι θα σταματήσει να δουλεύει -όπως είχα διαβάσει παρόμοια προβλήματα με το C902).

Η διάρκεια της μπαταρίας αυξήθηκε με την ενεργοποίηση της Εξοικονόμισης Ενέργειας στα Bluetooth και την απενεργοποίηση του 3G.

Όσο για τα θέματα, ο φίλος kotsianis7 είχε απόλυτο δίκιο. Με την εφαρμογή Theme Creator 4.12 της SE, γίνεται άμεσα η μετατροπή τους και είναι έτοιμα για το Yari. (στα συν της διαδικασίας αυτής είναι ότι μπορεί κάποιος να έχει μια προεπισκόπηση του θέματος προτού το βάλει στο κινητό του.)

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι ο λόγος που πρέπει τα 2 επάνω πλήκτρα να αντιστοιχούν (και τα δύο!!!) στον κατάλογο με τα παιχνίδια... Αυτό κάνει την ύπαρξη τους εντελώς ανούσια! Τουλάχιστον θα μπορούσαν να λειτουργούσαν σαν zoom στις φωτογραφίες! (ή να υπήρχε κάποιος τρόπος παραμετροποίησης τους...)

Σε γενικές γραμμές, το κινητό δεν ξενίζει όσους έχουν χρόνια να ασχοληθούν με κάποιο SE κινητό. Το Yari άλλαξε λιγάκι το design (σε αντίθεση με το παραδοσιακό design που έχει κρατήσει σχεδόν σε όλες τις συσκευές της), αλλά η χρήση και το μενού έχουν μείνει ακριβώς τα ίδια.

εγώ όταν το ανοίγω το τηλέφωνο αν δεν το αφήσω να φορτώσει καλά , κολλάει για 5-6 δευτερόλεπτα και ότι και να πατήσω δεν κάνει τπτ....
PaOk RE!!!!

εγώ μόλις δοκίμασα να το αναβαθμίσω και μου λέει ότι έχω την τελευταία και έχω την R1BA049 , cda 1224-6530 γιατί δεν την βρίσκει?
PaOk RE!!!!

Στα σέρβις την έχουν. Αν κάνεις υπομονή όμως, σε μερικές μέρες θα την περάσεις και μόνος σου απ'το σπίτι

Στα σέρβις την έχουν. Αν κάνεις υπομονή όμως, σε μερικές μέρες θα την περάσεις και μόνος σου απ'το σπίτι

Α ρε kotsianis..παντα 1 βημα μπροστα!!

Τσαμπα ομως τη χαρα που τους εδωσες με την ανακοινωση..τωρα υπομονη!!:):lol:

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πότε πήρες βρε αθεόφοβε και το Yari? :wacko:

Καλή χρονιά παρεμπιπτόντως! Για κοίτα σε κανάν wotanserver να δεις μπας και είναι πρόχειρο..

Πότε πήρες βρε αθεόφοβε και το Yari? :wacko:

Καλή χρονιά παρεμπιπτόντως! Για κοίτα σε κανάν wotanserver να δεις μπας και είναι πρόχειρο..

Μπα τιποτα!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σενα και τους αλλους φιλους εδω και παντα με καλα και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ κινητα(α,ρε ΑΙΝΟ τι κακο ειναι αυτο,δε μου παει η καρδια να σε δωσω!!:lol::p)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to Sony Ericsson Yari