Jump to content

Sony Ericsson Yari

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eίμαι ανάμεσα σε αυτό και στο c903.. Αλλά το design αυτού δεν μου φαίνεται και τόσο πλαστικούρα και έχει και το game gesture.. Και φθηνό για τις δυνατότητές του! Αυτό που θέλω να ρωτήσω για κάποιον που ξέρει, παίρνει θέματα; Ο ήχος πως είναι όσον αφορά την ποιότητα αλλά και την ένταση;

Με τα θέματα γίνεται το εξής: Ενώ παίρνει κανονικά αυτά που έχει default (κανά πεντάρι), όταν πάω να του βάλω άλλα (από το C510 για παράδειγμα ή κατεβασμένα) μου βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο. Δεν ξέρω τι κουλαμάρα είναι αυτή.

Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα στην βιντεοσκόπηση;Γιατί στην αναπαραγωγή βίντεο, προηγείται η εικόνα και μετά η φωνή.

Τράβηξα 3 κλιπάκια από την τάξη με τα παιδιά και παίζουν κανονικά.

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και γω οτι θέμα προσπάθησα να κατεβάσω και να εγκαταστήσω δεν κατάφερα τίποτα. Βγάζει οτι το αρχείο είναι κατεστραμένο..

- σε τι μεγεθος ειναι το video που τραβαει παιδια?

- ευχαριστημενοι απο την ποιοτητα συνομιλιας? ''καθαρο'' ακουστικο?

ειδα αυτο: 640 x 480 pixels VGA video recording resolution. Ισχυει?

http://www.esato.com/reviews/sony-ericsson-yari/

ισχυει το 640χ480. Μου το επιβεβαιωσαν μολις απο το cs. της s.e.

Όντως πολύ γρήγορο, όσο το ψάχνω τόσο με ενθουσιάζει. Νομίζω οτι στην κατηγορία αυτή (200~300Ε) είναι το μόνο που έχει να δείξει κάτι καινούριο..

Το εχω κι εγω στα χερια μου, και συμφωνω απολυτα. Αν εξαιρεσουμε το aino, χρονια ειχα να ευχαριστηθω τοσο συσκευη της s.e. Η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευα οτι σ΄αυτα τα χρηματα θα ειναι τοσο ποιοτικο τηλεφωνο.

Και με τετοιο sar κιολας για να να μην ξεχνιομαστε.. Απο τα λιγα της s.e.

Και επιτελους, σ'αυτο το μοντελο η s.e. προοδευσε!!! Κάλιο αργα παρα ποτε..To βιντεο του, οντως τελικα, τραβαει σε αναλυση 640x480!!!

(ισως πρεπει να διορθωθει η αναλυση καποια στιγμη στο preview της συσκευης εδω στο myphone, γιατι εκει αναφερεται οτι το βιντεο του ειναι 320χ240 και αδικειται :))

Ο ήχος στην ανοιχτή ακρόαση πολύ χαμηλός εως εκνευριστικός κάποιες φορές ειδικά μέσα στο αμάξι σε σχέση με το W850 που είχα πριν. Κατα τα άλλα μέχρι στιγμής όλα καλά

Επειδη σκεφτομαι να ανταλλαξω(http://www.e-click.gr) αυτο το κινητο που πηρα με επιδοτηση απο cosmote, μηπως ξερετε να μου πειτε εαν ερχεται με λογοτυπο cosmote πραγμα που καθιστα αδυνατη την ανταλλαγη?

Επειδη σκεφτομαι να ανταλλαξω(http://www.e-click.gr) αυτο το κινητο που πηρα με επιδοτηση απο cosmote, μηπως ξερετε να μου πειτε εαν ερχεται με λογοτυπο cosmote πραγμα που καθιστα αδυνατη την ανταλλαγη?

ναι φιλε μου ερχεται με λογοτυπο

:)

Πολύ καλό τηλέφωνο αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι δεν διαθέτει wifi όπως είχε δηλωθεί αρχικά, ούτε και Shake control:mad:

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/yari?cc=gr&lc=el#view=specifications (βλέπετε κάτι?)

Επειδή είμαι λίγο (ως και πολύ) άσχετος...υπάρχει ή όχι η δυνατότητα πρόσβασης στο internet; Γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από το wifi; Αν για παράδειγμα είμαι σε ένα hot spot, μπορώ να συνδεθώ δωρεάν στο διαδίκτυο ή όχι; Και αναρωτιέμαι το ίδιο και σχετικά με το gps. Περιμένω τις απαντήσεις σας διότι είμαι στο τσακ να το πάρω.

Ευχαριστώ!

Πολύ καλό τηλέφωνο σε απόλυτα φυσιολογική τιμή, αν συνυπολογίσουμε την ποιότητα κατασκευής και τις λειτουργίες του. Το περιεργάστηκα εις βάθος μέσω 2 φίλων που το πήραν και ενώ στην αρχή μου φάνηκε ο..φτωχός συγγενής της Entertainment Unlimited σειράς, πλέον μόνο καλά λόγια έχω να πω! Για παράδειγμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι λόγο ύπαρξης έχει το Aino με τη σχεδόν 2πλάσια τιμή του και με μόνη διαφορά μια κάμερα απλά μεγαλύτερης ανάλυσης ( που σε απόδοση είναι ίδια με του Yari) και ένα ζευγάρι φτηνιάρικα ασύρματα ακουστικά. Στο μονο που υπερτερεί απ’το Yari είναι η μεγαλύτερη οθόνη που έχει ελαφρώς καλύτερα χρώματα...

Κατά τα άλλα, πολύ καλό το Yari και προσωπικά το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι, μετά από πάρα πολύ καιρό, μία απ’τις λίγες λογικά κοστολογημένες συσκευές από την Sony Ericsson ( μαζί με τα C510 & X2 ).

Επειδή είμαι λίγο (ως και πολύ) άσχετος...υπάρχει ή όχι η δυνατότητα πρόσβασης στο internet; Γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από το wifi; Αν για παράδειγμα είμαι σε ένα hot spot, μπορώ να συνδεθώ δωρεάν στο διαδίκτυο ή όχι; Και αναρωτιέμαι το ίδιο και σχετικά με το gps. Περιμένω τις απαντήσεις σας διότι είμαι στο τσακ να το πάρω.

Μπορείς να συνδεθείς μέσω GPRS και φυσικά θα χρεώνεσαι από τον πάροχό σου.

Αν βρεθείς σε hot spot τότε σε συμφέρει να συνδεθείς στο δίκτυο με WiFi.

Αν η συσκευή έχει δέκτη gps (γενικά μιλάω κι όχι αποκλειστικά για το Yari) τότε δεν χρειάζεται να συνδεθεί στο δίκτυο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Πολύ καλό τηλέφωνο σε απόλυτα φυσιολογική τιμή, αν συνυπολογίσουμε την ποιότητα κατασκευής και τις λειτουργίες του. Το περιεργάστηκα εις βάθος μέσω 2 φίλων που το πήραν και ενώ στην αρχή μου φάνηκε ο..φτωχός συγγενής της Entertainment Unlimited σειράς, πλέον μόνο καλά λόγια έχω να πω! Για παράδειγμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι λόγο ύπαρξης έχει το Aino με τη σχεδόν 2πλάσια τιμή του και με μόνη διαφορά μια κάμερα απλά μεγαλύτερης ανάλυσης ( που σε απόδοση είναι ίδια με του Yari) και ένα ζευγάρι φτηνιάρικα ασύρματα ακουστικά. Στο μονο που υπερτερεί απ’το Yari είναι η μεγαλύτερη οθόνη που έχει ελαφρώς καλύτερα χρώματα...

Κατά τα άλλα, πολύ καλό το Yari και προσωπικά το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι, μετά από πάρα πολύ καιρό, μία απ’τις λίγες λογικά κοστολογημένες συσκευές από την Sony Ericsson ( μαζί με τα C510 & X2 ).

Θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο.Ειχα πολυ καιρο να παρω sonyericsson και πηρα το yari και εχω μεινει αφωνος.:D

Συμφωνω κι εγω. Στα περισσοτερα.

Θα διαφωνησω ομως με τον φιλο τον Κωστη σε ενα μονο σημειο.

Επειδη εχω και το aino και το yari, Δεν ειναι τα ιδια σε φωτογραφικες δυνατοτητες, και η διαφορα τους Δεν ειναι μονο η μεγαλυτερη οθονη του αινο με τα περισσοτερα χρωματα..

Εβγαλα χτες το βραδυ σε απολυτο σκοταδι το χριστουγεννιατικο δεντρο του σπιτιου μου :lol: με τις ιδιες ρυθμισεις, φλας κλπ...

Λοιπον. Στο μεν yari απλα αχνοφαινοταν οτι στο βαθος υπαρχει ενα χριστουγεννιατικο δεντρο, ενω στο aino βγηκε ολοζωντανο μπροστα μου με ολα του τα χρωματα και ολες του τις λεπτομερειες σαν να ηταν μερα!!! Μερα με νυχτα η διαφορά!

Απλα το αινο, στη φωτογραφια, ειναι το k800 του 2010! (πιστευω). Δεν παιζεται.

Τωρα, για τα 250 ευρω του το yari, σαφως και βαζει κατω τα περισσοτερα της κατηγοριας του, που ειναι και ακριβοτερα! Και ας μην ξεχναμε και το καταπληκτικο του βιντεο, που πρωτη φορα (?) εβαλε σ'αυτο 640x480, η s.e.!!!!:)

Ευχαριστώ!

Το GPS λειτουργεί για πλοήγηση μόνο κατεβάζοντας on demand (εκείνη την ώρα) τους χάρτες, είτε google maps είτε με το wise travel. άρα, αν δεν έχεις ένα καλό data πακέτο απλά δεν το χρησιμοποιείς για τέτοιο σκοπό γιατί γδέρνει! Έχεις κάποιες εφαρμογές που το GPS λειτουργεί αυτόνομα, το να προσθέσει συσντεταγμένες στις φωτογραφίες και μια άλλη για να καταγράφει περπάτημα και γυμναστική κτλ. Και το συγκεκριμένο δεν διαθέτει WiFi άρα ο μόνος τρόπος να συνδεθείς στο internet είναι με GPRS που έγραψε και ο zxr.

Read The F...ing Manual First

Το GPS είναι ανεξάρτητο, απλά οι χάρτες για πλοήγηση κατεβαίνουν αυτοστιγμεί από το internet. Αν βγει κάποια στιγμή εφαρμογή σε java που να περιλαμβάνει τους χάρτες τότε θα λειτουργεί και για πλοήγηση τελείως ανεξάρτητα. Για να βάλει στίγμα στις φωτογραφίες ή για την εφαρμογή που μετράει πόσο περπατάς χρησιμοποιεί το GPS αλλά δεν κατεβάζει κάτι από το δίκτυο.
Read The F...ing Manual First

Αν θυμάμαι καλά ο stefanw595 προσπάθησε να το δουλέψει αλλά είχε δυσκολίες. Δεν ξέρω όμως ακριβώς τί πρόβλημα αντιμετώπισε.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το πήρα και εγώ σήμερα. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος και είναι ίσως το 1ο κινητό της SE μετά από καιρό που έρχεται σε λογικό μέγεθος, τιμή και αξιόλογες δυνατότητες.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχω μενού κοσμότε. Θα το δω λίγο καιρό πώς πάει και αν το κρατήσω καιρό και δεν υπάρχει πρόβλημα θα το βγάλω. Ξέρει κανείς αν είναι εύκολη διαδικασία να το επαναφέρω σε φυσιολογικό μενού, από το σπίτι; η εγγύηση χάνεται σωστά (εκτός αν το επαναφέρω σε κοσμοτέ μενού);

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία για να μην προσπαθώ άδικα! :)

ΥΓ τα ελληνικά διατηρούνται έτσι; μη χάσω τη γλώσσα !

Kαντο μεσω του wotanserver.com. To κοστος ειναι μικρο και κανενας δε θα ξερει οτι πριν ηταν branded απο τη στιγμη που δεν εχει επανω αυτοκολλητα εταιρειας κινητης. Εκανα ενα χθες το βραδυ και σε 15 λεπτα απο Cosmote εγινε generic.

Ελπιζω να ειναι ευκολη ολη η διαδικασια:confused:

Προσπαθώ στο wotan αλλά κολλάω στο πρώτο βήμα... Μου βγάζει αυτό:

Unsupported DB: 0xF0 0x02

== FAILED ==

Εμενα γιατι ενω εχω πληρωσει για το yari μολις ανοιγω το προγραμμα του wota μου λεει Κ310;

Το τηλεφωνο πρεπει να ειναι κλειστο η ανοιχτο;

Προσπαθώ στο wotan αλλά κολλάω στο πρώτο βήμα... Μου βγάζει αυτό:

Unsupported DB: 0xF0 0x02

== FAILED ==

Kαι εμενα το ιδιο μου λεει:mad:Α ρε haki μας πηρες στο λαιμο σου:confused: Υπαρχει και το davinciteam

Κλειστό το τηλέφωνο και πατάμε το c λογικά (εκτός αν ισχύει κάτι άλλο στο συγκεκριμένο μοντέλο).

Κλειστό το τηλέφωνο και πατάμε το c λογικά (εκτός αν ισχύει κάτι άλλο στο συγκεκριμένο μοντέλο).

Tο κανω φιλε μου αλλα μου λεει συνεχεια λαθος:confused:

• The title was changed to Sony Ericsson Yari