Jump to content

[split] Windows Vista

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα η MS έβγαλε 2 updates. Ενα για τον IE8, και ενα αλλο με ονομασία :

DIBCOM - Other hardware, Streaming Media and Broadcast Devices - DiBcom DIB9080 based TV tuner device.

Και τα 2 μαζί ήταν 330kb updates. Εγώ δεν έχω κάρτα τηλεόρασης στο λαπτοπ μου, και όλες οι συσκευές μου εχουν τους τελευταίους drivers. Το installing updates απέτυχε να εγαταστήσει το παραπάνω. Το έκλεισα εγώ μετά απο 20 λεπτά αναμονής. Δεν έτρεχε ο δίσκος δεν γινόταν τίποτα. Και απο τότε άρχισαν τα κολλήματα. Το Pc να μην κλείνει με τίποτα. Οι επεξεργαστές να είναι στο φουλ, και να μην μπορώ να ανοίξω τίποτα. Του έκανα επανεκκίνηση απο το κουμπί του λαπτοπ, ξαναμπήκε στα WIN τα ίδια. Πήγα στον Task Manager και την περσσότερη επεξεργαστική ισχύ (50 στο CPU) την έχει το "System", oπου Description δίνει "ΝΤ Kernel & System". Ακόμα και τώρα που δεν κάνω τίποτα ο 1 επεξεργαστής είναι στο φουλ. Παω για System Restore !!

Hταν τα πρώτα updates μετά το SP2.

system restore. γιαυτό υπάρχει.

μην βάζετε ό,τι update βγαίνει για το hw. λογικά ο κατασκευαστής έχει το νεώτερο στη σελίδα του.

πόσο μάλλον όταν σας βγάλει για υλικά που δεν τα έχετε.

Δεν μου κανει install :( Το κατεβασα, και με το που το τρεξω λεει οτι βρισκει κ τα Ελληνικα κ Γερμανικα και πρεπει να κατεβασω συμβατη εκδοση!

έχεις νόμιμη έκδοση? και ποια?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

φυσικά και είναι. χωρίς αυθεντικά δεν έχεις ούτε καν support ούτε καν μπορεί κάποιος να ξέρει τι trick (registry) έχει κάνει.

μπορεί να έχει πειραχτεί το winver/ msinfo και να μην περνάει το sp.

ξέρεις καλά ότι τα sp κατά κανόνα θέλουν αυθεντικά win εκτός και αν βρεις κάποιον πλάγιο τρόπο.

το οποίο είναι παράνομο και ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΑΙ.

Alex = the best!

εχω vista ultimate 64bit english κ κανω updates κανονικα! ;)

Κ βεβαια δν ειμαι υποχρεωμενος -θα σου ελεγα μονο για να καταλαβεις το προβλημα μου αν χρειαζοταν- αλλα νομιζω με την πιο πανω απαντηση θα επρεπε να εχεις καταλαβει. Αν κ σε προηγουμενα posts εχω πει τι "φοραω" και δεν εχω καποιου ειδους ενδοιασμο να το ξαναπω.Τωρα τι ειναι παρανομο κ τι νομιμο ολοι ξερουμε, ο καθενας κρινει κ επιλεγει..

Shit Happens!!!

ούτε καν μπορεί κάποιος να ξέρει τι trick (registry) έχει κάνει.

μπορεί να έχει πειραχτεί το winver/ msinfo και να μην περνάει το sp.

ξέρεις καλά ότι τα sp κατά κανόνα θέλουν αυθεντικά win εκτός και αν βρεις κάποιον πλάγιο τρόπο.

απλά βαριέμαι να εξηγώ.

χαζοί δεν είστε.

Alex = the best!

Σιγά να μη δεν μπορείς να περάσεις sp2 σε μη αυθεντικά. Ανετότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσο για το support της Microsoft, πέρα από sp και windows update (που μπορείς να τα κάνεις και με μη αυθεντικά), δε σου προσφέρει τίποτα άλλο.

Επίσης, το τι απαγορεύεται και τι όχι, είναι ιδιαίτερα σχετικό. Βρες μου ένα χρήστη που να μην έχει κατεβάσει τουλάχιστον ένα mp3. Και αυτό απαγορεύεται, αλλά... :D

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Δε θα συζητήσουμε εδώ πέρα για την ηθική της πειρατείας.

Alexkass αν θέλεις να βοηθάς τον κόσμο μπορείς να postάρεις. Αν θες να τη λες στον άλλο και να προωθείς τη Microsoft μην πατάς το κουμπάκι απάντηση, δεν είναι εδώ ο χώρος.

Όσο για τα Service Pack, το καλύτερο είναι να μην εγκαθίστανται "από πάνω" γιατί συνήθως τα κάνουν μπάχαλο.

εγώ φταίω που απάντησα. κόωτε το κεφάλι σας μόνοι σας.

όταν πειράζεις το winver για να βάλεις sp σε σκασμένα win τότε πολύ απλά δημιουργείς αρκετά άλλα προβλήματα.

με αποτελέσματα όπως του παιδιού που έχοντας σαφώς κλεμένη έκδοση δεν του περνάει το sp2. θα βγει σπαστήρι? φυσικά! δεν αποτελεί όμως κομμάτι του thread. θυμίζω σε πολλούς (ακόμα και Mod) ότι υπάρχει ξεκάθαρος ΟΠΧ.

δεν θα κρίνω κάποιον που δεν έχει τα λεφτά ή τη θέληση να αγοράσει κάτι νόμιμο, όμως δε θα με βγάλετε και τρελό και λάθος που εγώ αγοράζω τις εκδόσεις των win.

Alex = the best!

Δε θα συζητήσουμε εδώ πέρα για την ηθική της πειρατείας.

Alexkass αν θέλεις να βοηθάς τον κόσμο μπορείς να postάρεις. Αν θες να τη λες στον άλλο και να προωθείς τη Microsoft μην πατάς το κουμπάκι απάντηση, δεν είναι εδώ ο χώρος.

Όσο για τα Service Pack, το καλύτερο είναι να μην εγκαθίστανται "από πάνω" γιατί συνήθως τα κάνουν μπάχαλο.

μάλλον δεν έχεις γνώση από sp.

έβαλα 4 στα 2000, 6 νομίζω στα nt, 3 στα xp, 1 στα 2008 και 2 στα vista.

και δε νομίζω να κάνουν τίποτα μπάχαλο.

κάνεις ένα backup όπως σε όλα τα OS (εδώ στο mb κόλλησε από τα .6->.7), κατεβάζεις το standalone file και είσαι έτοιμος.

όχι τρομολαγνεία από ανθρώπους που δε δουλεύουν vista επι καθημερινής βάσης. ευτυχώς τα δουλεύουμε 3 χρόνια και δεν αντέχουμε άλλα trolls.

το καλύτερο είναι να περιμένετε να σας το εμφανίσει το wu.

Alex = the best!

του παιδιού που έχοντας σαφώς κλεμένη έκδοση δεν του περνάει το sp2.

δεν θα κρίνω κάποιον που δεν έχει τα λεφτά ή τη θέληση να αγοράσει κάτι νόμιμο, όμως δε θα με βγάλετε και τρελό και λάθος που εγώ αγοράζω τις εκδόσεις των win.

Δεν ειναι κλεμμενα ειναι "πειραγμενα" :p Ειναι τα Eternity που ειχα προαναφερει..

Και δεν σε κατηγορισε κανεις αν αγοραζεις τα Windows σου! Εσυ πιστευεις οτι αξιζουν τα λεφτα τους αλλοι οχι!! Απαντα μονο σε αυτο που σε ρωτανε (και που ειναι γενικη ερωτηση οχι μονο σε σενα τυχον απορια εδω μεσα) κ μην κανεις αλλα σχολια!

Shit Happens!!!

απάντησα πριν και το έγραψες πάλι εσύ τώρα.

χειρότερα ακόμη! πειραγμένες εκδόσεις γράφουμε όλοι (οι σοβαροί) να τις αποφεύγετε όπως ο ελέφαντας τον ποντικό.

δεν βλέπω το λόγο γιατί να μπορεί να περαστεί ένα sp πάνω σε μια έκδοση που δεν υποστηρίζετε.

εδώ η msft αναφέρει ρητά ότι όσοι έχουν installations με χρήση vlite ενδέχεται να έχουν προβλήματα μετά το sp2 και θα πρέπει να διαβάσουν ένα συγκεριμένο kb.

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...