Jump to content

Vodafone Extras

MPOUM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί το unlimited προζ 1 αριθμο vodafone?

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι 15/09 εκτός αν υπάρξει κάποια παράταση.

Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί, θα ισχύει για πάντα, μέχρι ο ίδιος ο συνδρομητής να ζητήσει την απενεργοποίησή της.

Το να καταργηθεί εντελως ακόμη και από όσους την έχουν ενεργοποιημένη ειναι κάτι παραπάνω από απίθανο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Εδώ τόσοι πολλοί έχουν ακόμη προγράμματα που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμα εδώ και χρόνια....

• Απαντήσεις 162
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρωτάω για όσους δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμη.Εμενα σε 1 μήνα λήγει το συμβόλαιο,θα κάνω ανανέωση και τροποποίηση και γι'αυτο ρωτάω,μήπως το διατηρήσει η vodafone

Ρωτάω για όσους δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμη.Εμενα σε 1 μήνα λήγει το συμβόλαιο,θα κάνω ανανέωση και τροποποίηση και γι'αυτο ρωτάω,μήπως το διατηρήσει η vodafone

Προς το παρόν, δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση...:confused:

Αλλα εφόσον το συμβόλαιό σου είναι ήδη στη Voda, νομίζω μπορείς να την ενεργοποιήσεις από τώρα και θα παραμείνει μετά.

Για σιγουριά ρώτα στο κέντρο εξυπηρέτησης.

• 3 weeks later...
Δεν υπάρχει. Δοκίμασε μόνο 13830 ΑΝ σου πουν.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Εχω γραμμη child σε πρόγραμμα you and me.Μορώ να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα unlimited number?

Λογικά μπορείς.Δεν αναφέρεται κάποιος περιορισμός στους όρους της υπηρεσίας για τα You & Me-Οικογενειακά προγράμματα.Ρώτα όμως στο 13830 για σιγουριά.

Δεν υπάρχει. Δοκίμασε μόνο 13830 ΑΝ σου πουν.

Κ πως θα υπολογίζω εγώ πόσα λεπτά μου έμειναν από τα 2000?Θα μυρίζω τα δάχτυλά μου???:p

• 2 weeks later...
Μπα...Δεν δοκίμασα να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών επειδη δεν θέλω να χρεώνομαι 10 cents κάθε φορά.

Μπα...Δεν δοκίμασα να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών επειδη δεν θέλω να χρεώνομαι 10 cents κάθε φορά.

E-mail... Απαντάνε πάντα!

E-mail... Απαντάνε πάντα!

η παιρνε στο 13840 ... σε συνδεουν με τα αντοιστοιχα τμηματα και δεν χρεωνεσαι ...:lol:

Εχω ενεργοποιήσει το vodafone extra unlimited number και τώρα που βλέπω την ανάλυση κλήσεων μέσω του σάιτ βλέπω ότι δεν μου χρέωσαν τα μηνύματα που έστειλα στον αριθμό που επέλεξα για το extra.Παίζει να έκαναν λάθος?????