aidan Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί το unlimited προζ 1 αριθμο vodafone? Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι 15/09 εκτός αν υπάρξει κάποια παράταση. Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί, θα ισχύει για πάντα, μέχρι ο ίδιος ο συνδρομητής να ζητήσει την απενεργοποίησή της. Το να καταργηθεί εντελως ακόμη και από όσους την έχουν ενεργοποιημένη ειναι κάτι παραπάνω από απίθανο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εδώ τόσοι πολλοί έχουν ακόμη προγράμματα που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμα εδώ και χρόνια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ρωτάω για όσους δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμη.Εμενα σε 1 μήνα λήγει το συμβόλαιο,θα κάνω ανανέωση και τροποποίηση και γι'αυτο ρωτάω,μήπως το διατηρήσει η vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ρωτάω για όσους δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμη.Εμενα σε 1 μήνα λήγει το συμβόλαιο,θα κάνω ανανέωση και τροποποίηση και γι'αυτο ρωτάω,μήπως το διατηρήσει η vodafone Προς το παρόν, δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση...:confused: Αλλα εφόσον το συμβόλαιό σου είναι ήδη στη Voda, νομίζω μπορείς να την ενεργοποιήσεις από τώρα και θα παραμείνει μετά. Για σιγουριά ρώτα στο κέντρο εξυπηρέτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εχω γραμμη child σε πρόγραμμα you and me.Μορώ να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα unlimited number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Πως μπορώ να δω πόσα λεπτά μου έμειναν στο vodafone unlimkited number?Το 1284 δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Δεν υπάρχει. Δοκίμασε μόνο 13830 ΑΝ σου πουν. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Εχω γραμμη child σε πρόγραμμα you and me.Μορώ να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα unlimited number? Λογικά μπορείς.Δεν αναφέρεται κάποιος περιορισμός στους όρους της υπηρεσίας για τα You & Me-Οικογενειακά προγράμματα.Ρώτα όμως στο 13830 για σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Δεν υπάρχει. Δοκίμασε μόνο 13830 ΑΝ σου πουν. Κ πως θα υπολογίζω εγώ πόσα λεπτά μου έμειναν από τα 2000?Θα μυρίζω τα δάχτυλά μου???:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 τελικα ενημερωνεσαι απο καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Μπα...Δεν δοκίμασα να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών επειδη δεν θέλω να χρεώνομαι 10 cents κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Μπα...Δεν δοκίμασα να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών επειδη δεν θέλω να χρεώνομαι 10 cents κάθε φορά. E-mail... Απαντάνε πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 E-mail... Απαντάνε πάντα! η παιρνε στο 13840 ... σε συνδεουν με τα αντοιστοιχα τμηματα και δεν χρεωνεσαι ...:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Εχω ενεργοποιήσει το vodafone extra unlimited number και τώρα που βλέπω την ανάλυση κλήσεων μέσω του σάιτ βλέπω ότι δεν μου χρέωσαν τα μηνύματα που έστειλα στον αριθμό που επέλεξα για το extra.Παίζει να έκαναν λάθος????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts