Livas Δημοσιεύτηκε May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 22, 2009 Εψαξα στην αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο...!! Εχω την απορια , πιος ειναι ο καλυτερος player για ταινιες blueray...?? Αυτην την στιγμη εγω εχω : VLC , Media player , media player classic Home cinema , PowerDVD (αλλα δεν μου παιζει τα αρχεια .mkv απο τον σκληρο δισκο..)!! και Codecs: K-Lite ...!! To VLC ειναι για "πεταμα" , τουλαχιστον για τα αρχεια .mkv ολο κολλαει και ειναι σπαστικο..!! Tα Media player & Classic home cinema... τα παιζουν ολα οκ....!! Αλλα θελω ενα προγραμμα που να αξιποιησω πληρως τις δυνατοτητες του Blue Ray...!! υπαρχει καποιο που να προτεινετε/χρησιμοποιείτε?? και πιοι ειναι οι πιο κατάλληλοι Codecs...?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Εγω με το GOM Player τα παιζω κανονικα χωρις κολληματα,ειναι παρα πολυ καλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Προφανώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα commercial WinDVD & PowerDVD (ψηφίζω το πρώτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Καλή επιλογή για αναπαραγωγή αρχείων mkv είναι επίσης και το KMPlayer. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 το GOM Player το κατεβασα αλλα δεν με ενθουσιασε και πολυ...!! και σε κανα 2 βιντεακια προσεξα οτι προηξητε ο ηχος για κλασματα..!!! :p:p:p Το KMplayer μολις το κατεβασα και μπορω να πω οτι φαινετε πολυ ωραιο προγραμματακι με πολλες ρυθμισεις να κανεις..!!! θα βρω και το WinDVD να το κοιταξω....(αν και δεν ξερω γιατι , αλλα αυτο το προγραμμα μια ζωη το αποφευγα...!!!):p:) Οσο για τους Codecs οι K-Lite που εχω ειναι ενταξει...??? η προτεινετε καπιους καλυτερους...?? *Επειδη τωρα αυτες τις μερες θα το κανω φορματακι το pc και πολυ συντομα θα εχω και Rom Blueray... θελω να εχω τους πιο αξιοπιστους Codecs και players..!! Για να μην μπλεξω παλι με διαφορους player και γινει παλι μπαχαλο μεσα στο pc..!!! :p:p:p **Thanks για τις προτασεις σας..!!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Ο Κmplayer εχει ολους του codecs που χρειαζεται ,απο οσο ξερω δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Τελικα....το KMplayer...φαινετε πολυ καλο προγραμματακι....! Θα κρατησω αυτο τελικα για τις HD ταινιες..!!! :p Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Τελικα....το KMplayer...φαινετε πολυ καλο προγραμματακι....! Θα κρατησω αυτο τελικα για τις HD ταινιες..!!! :p +1 αλλά απότι κατάλαβα καμία σχέση με Bluray αυτό που θές. το .mkv δεν είναι Bluray Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 ναι οκ...το .mkv(συμπιεσμενο blueray) καμια σχεση με blueray movie ,απλα ηθελα καποιο προγραμμα που να τα υποστηριζει αυτα.... και αυτες τις μερες θα παρω και Blueray Rom οποτε...θα εχω και κανωνικες ταινιες Blueray...... :p:p:p και αποτι βλεπω μεχρι τωρα το KMplayer...φαινεται κορυφη...!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Με KLite ( ή KMplayer) + CoreAVC + AC3 λύνεις οριστικά το πρόβλημα σου... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Εγκατεστησα ολους τους Codecs που αναφερες....(+ KMplayer).... Απλα προσεξα κατι, και μετα και πριν την εγκατασταση των codecs ο ΚΜplayer οταν του βαζω αρχεια .mkv 1080p χανει στον ηχο...(δλδ ο ηχος προηγειτε...)!! Αυτο που μπορει να οφειλετε...??? Στις ρυθμισεις δεν εχω πειραξει τιποτα....ουτε απο το KMplayer αλλα ουτε απο codecs...!! Ενω αν παιξω με Windows media player & Windows Media classic Home Cinema ...!! Τα παιζει ολα κανωνικοτητα....!! Και το PowerDVD 8 δεν μου παιζει τα αρχεια .mkv μεσα απο τον σκληρο...(υπαρχει κανενας τροπος να το κανουμε να τα παιζει..)?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_PaTeRaS_r Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Winamp παιζει τα παντα και με μονο codec divx7 :P και μια δυο ρυθμησεις οπως επισης και το powerDVD αν εχεις την τελευταια εκδοση του Παράθεση FAQ F*cking Annoying Questions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Σορυ κιολας...αλλα το winamp δεν το συμπαθω καθολου...... :p:p:p Οσο για το PowerDVD εχω την τελευταια εκδοση του (9ultra) , αλλα πως θα το κανω να παιξει τα αρχεια .mkv απο τον σκληρο δισκο....??? Γενικα μου παιζει ολα τα αρχεια εκτος απο αυτα εδω........!! υπαρχει κανενας τροπος....??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Επειδη βλεπω πολυ HD ταινιες και σειρες, VLC για matroska files (mkv) αν και διαβασα οτι σου κολαει το οποιο μου φαινεται σχεδον απιθανο μιας και το προγραμα ειναι το καλυτερο που υπαρχει και δεν μου εχει κανει κιχ ποτε και για Blu-Ray δισκακια ή image τοτε το Power-DVD. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 βρηκα εναν συνδιασμο.... με: ZoomPlayer + CCCP Codec + AC3 Filter μου τα παιζει ολα αψογα (αρχεια mkv 720p/1080p).....χωρις κοληματα, χωρις να χανει ο ηχος/εικονα.....!! Μου φαινετε πως στον KMPlayer..εβγαζε πιο "κρυσταλινο" ηχο ....!! :p:p παιζει απο προγραμμα σε προγραμμα να εχει διαφορετικη ποιοτητα εικονας/ηχου...???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 CoreAVC είναι οτι πιο γρήγορο κυκλοφορεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Προς το παρον βολευτικα με τα εξης : Zoom Player ή Gomplayer(αν και ειπα παραπανω οτι δεν με ειχε βολεψει,αλλα με τα σωστα codecs ολα οκ! ) + CCCP Codec + Ac3 Filter μεχρι στιγμης ειναι ολα αψογα...χωρις κοληματα , χωρις τιποτα...!!! *Τελικα ο GomPlayer...φαινετε πιο καλος player...!!! ** Με τον KMplayer κατι παιζει με τα Codec δεν μπορω να καταλαβω τι...? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 δεν θέλει codecs ο ΚΜPlayer Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 ναι το ξερω , οτι δεν θελει codec ο KMplayer αλλα και με codec και χωρις...τα ιδια κοληματα με κανει στα 1080p ...!! τωρα τι φταιει δεν ξερω...!!! το μηχανηματακι μου,αποκλειετε να φταιει.....(Πιστευω ειναι αρκετα δυνατο,αλλιως θα μου το εκανε με ολα τα player....)! :p:p;) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 KMPlayer χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Στην ουσία ο cccp έχει μέσα τον zoom και το ffdshow tryouts. Καλή επιλογή. Μετά απο πολύ ψάξιμο όμως έχω καταλήξει οτι περισσότερες δυνατότητες και καλύτερη ποιότητα έχω όταν βάλω ffdshow tryouts+mpc-homecinema, όλους τους τύπους βίντεο να τα παίζει ο ffdshow, εκτός απο το h.263 που τα έχω με τον CoreAVC (εμπορικό προιόν, αλλά είναι πιο γρήγορο για mkv). Ειδικά αν βάλεις και 2-3 φίλτρα στο ffdshow configuration (resize, blur &nr, sharpen) έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα, και πιο ελαφρύ απο το kmplayer, που είναι ο καλύτερος με ενσωματωμένους codecs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts