statistician Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Osoi endiafereste gia agora Qtek 8080 rikste mia matia sto expansys uk (http://www.expansys.com). Me 180 pounds einai diko sas..... Speuste@@@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 posa euro diladi? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 παιδια δεν ξερω αν προκειται για λαθος, αλλα η τιμη απο 180£ που ηταν χτες κατεβηκε κι' αλλο. πλεον μπορεις να αποκτησεις ενα qtek μονο με 214,95€+27,60€ (μεταφορικα)=242,55€ τελικη τιμη. το προιον εμφανιζεται και στο αγγλικο αλλα και στο ελληνικο expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200c Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Να κάνω μια διόρθωση. 180 λίρες αγορά + 21 ΦΠΑ + 27 μεταφορικά. = 228 λίρες δηλαδή 342 Ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_sn Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Paidia mia erwtish me to Bluetooth ginetai na metaferw oti arxeio thelw??? Παράθεση Never Underestimate The Dark Side... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hvoulgar Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Η expansys ακριβυνε 90 ευρω το Qtek 8080 το Σαββατο πανω που σχεδον ειχα αποφασισει να το παραγγειλω. Θα ηθελα παντως να ρωτησω αν κανεις το εχει αγορασει απο αυτους κι αν ειχε υποστηριξη ελληνικών ενσωματωμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (18 Σεπ. 2004 , 15:26) ektos to smart explorer 2.0.2 kserete kana allo programma? me to smart explorer 2.0.2 mporo na steilo arxeia meso bt kai ir alla lamvano mono meso ir . thelo na mporo na lamvano kai meso bt . kserei kaneis tipota? Για να δεχτείς δεν χρειάζεσαι καν τον smart explorer. Απλά αφού ενεργοποιήσεις το BT πήγαινε Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Ασύρματη λήψη και τσεκάρισε την ασύρματη λήψη δεδομένων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Ρε παιδιά στο expansys to i-mate sp2 έχει 560 euro και το αδερφάκι του Qtek 8080 305 euros? :wacko: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sp3qT3R Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος IVIetaCreatoR (19 Σεπ. 2004 , 04:22) Ρε παιδιά στο expansys to i-mate sp2 έχει 560 euro και το αδερφάκι του Qtek 8080 305 euros? :wacko: Εδω φαινεται η ελλειψη γνωσης των υπαλληλων :alien: αφου δεν καταλαβαινουν πως ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο κινητο :D Παράθεση Ποσα ειπες;;; Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle: Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrmes Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Εαν πάρω το 8080 από την expansys μπορώ μετά να κατεβάσω και να εγκαταστήσω Ελληνική έκδοση?? Η ace Hellas πόσο το πουλάει να ξέρει κάποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrmes Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrmes (20 Σεπ. 2004 , 16:52) Εαν πάρω το 8080 από την expansys μπορώ μετά να κατεβάσω και να εγκαταστήσω Ελληνική έκδοση?? Η ace Hellas πόσο το πουλάει να ξέρει κάποιος?? Στη σελιδα της ace hellas λεει οτι η ελληνική έκδοση ειναι διαθέσιμη μόνο για τις συσκευές που έχουν αγοραστεί απ' αυτη. Αλλη λύση δεν υπάρχει?? Το ezshop το έχει 495 € χωρις φπα κ μεταφορικά ενώ το expansys 258€ χωρις φπα κ μεταφορικά :confused: Τι προτείνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sp3qT3R Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrmes (20 Σεπ. 2004 , 17:10) Στη σελιδα της ace hellas λεει οτι η ελληνική έκδοση ειναι διαθέσιμη μόνο για τις συσκευές που έχουν αγοραστεί απ' αυτη. Αλλη λύση δεν υπάρχει?? Το ezshop το έχει 495 € χωρις φπα κ μεταφορικά ενώ το expansys 258€ χωρις φπα κ μεταφορικά :confused: Τι προτείνεται?? Φυσικα μπορεις να μπορεις να βαλεις την ελληνικη εκδοση σε ολα τα κινητα :mad: , εγω εχω το σπβ ε200 και την εβαλα χωρις προβλημα :p αλλα δεν με βολευει ΜΑΛΛΟΝ το expansys ειναι η καλυτερη επιλογη με συνοδια μιας sd 512Mb για απολαμβανεις τις ταινιες και τα τραγουδια σου :D Παράθεση Ποσα ειπες;;; Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle: Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrmes (20 Σεπ. 2004 , 14:52) Εαν πάρω το 8080 από την expansys μπορώ μετά να κατεβάσω και να εγκαταστήσω Ελληνική έκδοση?? Η ace Hellas πόσο το πουλάει να ξέρει κάποιος?? η ελληνικη rom μεχρι και πριν λιγες μερες ηταν διαθεσιμη σε ολους για download.τωρα δεν υπαρχει και δεν ξερω αν θα την ξαναβαλουν. Το ezshop το έχει 495 € χωρις φπα κ μεταφορικά ενώ το expansys 258€ χωρις φπα κ μεταφορικά η τιμη που εχει το ezshop ειναι ενδεικτικη. δες εδω που μπορεις να βρεις το qtek. η ιδια η ace εχει πει οτι το εχει ακριβοτερα στο site της για να προωθησει τις πωλησεις στα σημεια λιανικης πωλησης. ξεκινα τα τηλεφωνα και μαθε την χαμηλοτερη τιμη. οσο για το expansys, το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα ισχυει η εγγυηση για την συσκευη αυτη στην ελλαδα. μονο οσοι αγοραζουν απο ace-hellas εχουν εγγυηση 2 ετων και service. εξαλου η μεγαλη ευκαιρια ηταν μεχρι την παρασκευη το βραδυ. δες πιο πανω την τελικη τιμη που αναφερω, τωρα δεν ξερω αν αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sp3qT3R (20 Σεπ. 2004 , 14:59) Εδω φαινεται η ελλειψη γνωσης των υπαλληλων :alien: αφου δεν καταλαβαινουν πως ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο κινητο :D ] Μα είναι εντελώς παράλογο... Λές να συμβεί και το ίδιο με το sp3 και το 8010...? :whistle: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος IVIetaCreatoR (21 Σεπ. 2004 , 14:47) ] Μα είναι εντελώς παράλογο... Λές να συμβεί και το ίδιο με το sp3 και το 8010...? :whistle: δεν ειναι παραλογο αν το σκεφτεις καλυτερα. το expansys στοκαρε 1000 κοματια qtek που εμεις δεν γνωριζουμε με τι ορους μπορει να τα αγορασε και τα ξεπουλαει. δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο, το κανει συχνα με αλλες συσκευες. εγω παντως δεν αντεξα και το πηρα με τελικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα 245€ περιπου. για εγγυησεις κτλ δεν εκατσα να ασχοληθω πολυ. το πηρα μεχρι να ξεκαθαρισει καλα το τοπιο στην αγορα των ms mobiles που πλησιαζουν. και κατι αλλο. τι λεγαμε πιο πανω για νεα ρομ απο την ace??? no comments :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (21 Σεπ. 2004 , 17:06) δεν ειναι παραλογο αν το σκεφτεις καλυτερα. το expansys στοκαρε 1000 κοματια qtek που εμεις δεν γνωριζουμε με τι ορους μπορει να τα αγορασε και τα ξεπουλαει. δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο, το κανει συχνα με αλλες συσκευες. εγω παντως δεν αντεξα και το πηρα με τελικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα 245€ περιπου. για εγγυησεις κτλ δεν εκατσα να ασχοληθω πολυ. το πηρα μεχρι να ξεκαθαρισει καλα το τοπιο στην αγορα των ms mobiles που πλησιαζουν. και κατι αλλο. τι λεγαμε πιο πανω για νεα ρομ απο την ace??? no comments :confused: Nαι οκ λογικό, 887 έχουν να δώσουν ακόμα... :D Εσύ που το πήρες την εγγύηση ποιός τη δίνει? Η δεν το έχεις παραλάβει ακόμα.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200c Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Έχω διαβάσει ότι post υπάρχει για το spv e200/qtek8080. Έχω πρόβλημα να εγκαταστήσω την ελληνική ROM. Το spv e200 που αγόρασα έχει το bootloader 1.07.02 και προφανώς η ελληνική έχει το 1.07.01. εκεί έχω εντωπίσει το πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει και με το πρόγραμμα fixed.exe όμωε τίποτα. Η ελληνική ROM είναι σε πρόγραμμα exe και δεν μπορώ να επέμβω στα files.. Εάν κανείς τα έχει καταφέρει η συμβουλή του είναι ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος IVIetaCreatoR (21 Σεπ. 2004 , 19:20) Nαι οκ λογικό, 887 έχουν να δώσουν ακόμα... :D αυτο να σου πω την αληθεια δεν με απασχολει καθολου :o Εσύ που το πήρες την εγγύηση ποιός τη δίνει? Η δεν το έχεις παραλάβει ακόμα.. δεν εχει ερθει ακομα!! την πεμπτη με το καλο!! οπως ειπα και πριν η εγγυηση ειναι το τελευταιο που σκεφτηκα.επικρατησε ο ενθουσιασμος για την τιμη. μπορει να μην ειναι και η καλυτερη επιλογη, αλλα αυτο θα το δουμε στην πορεια. ειμαι σε επαφη παντως με την εκπροσωπο του ελληνικου τμηματος του expansys(γραφει και στο forum) και περιμενω καποιες απαντησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrmes Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 δεν εχει ερθει ακομα!! την πεμπτη με το καλο!! οπως ειπα και πριν η εγγυηση ειναι το τελευταιο που σκεφτηκα.επικρατησε ο ενθουσιασμος για την τιμη. μπορει να μην ειναι και η καλυτερη επιλογη, αλλα αυτο θα το δουμε στην πορεια. ειμαι σε επαφη παντως με την εκπροσωπο του ελληνικου τμηματος του expansys(γραφει και στο forum) και περιμενω καποιες απαντησεις... Κράτα μας ενήμερους. Θα το είχα παραγείλει κι εγώ αλλά κόλλησα στην εγγύηση. Σήμερα σε κατάστημα ΤΙΜ μου είπαν 295 € με την επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200c Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Γίνεται νομίζω μία παρεξήγηση όσον αφορά τις χρεώσεις του expansys σε λίρες και ευρώ. Η τιμή του Qtek με ΦΠΑ και έξοδα αποστολής είναι 332,55 Ευρώ. Τα 245 του φίλου που το αγόρασε είναι μάλλον σε αγγλικές λίρες. Όχι βέβαια πως δεν είναι ακόμα και έτσι πολύ καλή η τιμή. Να δούμε την αντίδραση της ACE Hellas. Όσο για την εγγύηση από τη στιγμή που η Teleservice το καλύπτει πανευρωπαϊκά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ισχύει και για Qtek συσκευές αγορασμένες από το εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος slk200c (22 Σεπ. 2004 , 12:11) Γίνεται νομίζω μία παρεξήγηση όσον αφορά τις χρεώσεις του expansys σε λίρες και ευρώ. Η τιμή του Qtek με ΦΠΑ και έξοδα αποστολής είναι 332,55 Ευρώ. Τα 245 του φίλου που το αγόρασε είναι μάλλον σε αγγλικές λίρες. Όχι βέβαια πως δεν είναι ακόμα και έτσι πολύ καλή η τιμή. Να δούμε την αντίδραση της ACE Hellas. Όσο για την εγγύηση από τη στιγμή που η Teleservice το καλύπτει πανευρωπαϊκά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ισχύει και για Qtek συσκευές αγορασμένες από το εξωτερικό. Για να μην τα ξαναγράφω διαβάστε στο thread του 2020 που υπάρχει η απάντηση ότι ΜΑΛΛΟΝ της expansys τα 8080 δεν καλύπτονται από την Teleservice. Το θέμα είναι ότι όλοι το υποθέτουν αλλά κανείς δεν έχει ρωτήσει. Ας ρωτήσει κάποιος και να μας πει. Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος slk200c (22 Σεπ. 2004 , 10:11) Γίνεται νομίζω μία παρεξήγηση όσον αφορά τις χρεώσεις του expansys σε λίρες και ευρώ. Η τιμή του Qtek με ΦΠΑ και έξοδα αποστολής είναι 332,55 Ευρώ. Τα 245 του φίλου που το αγόρασε είναι μάλλον σε αγγλικές λίρες. Όχι βέβαια πως δεν είναι ακόμα και έτσι πολύ καλή η τιμή. Να δούμε την αντίδραση της ACE Hellas. Όσο για την εγγύηση από τη στιγμή που η Teleservice το καλύπτει πανευρωπαϊκά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ισχύει και για Qtek συσκευές αγορασμένες από το εξωτερικό. καμια παραξηγηση δεν γινεται φιλε μου!! η τιμη ειναι αυτη που αναφερω. μην μπερδευεσαι γιατι η τιμη που βλεπεις τωρα στο expansys ισχυει απο το σαββατο, ομως εγω εκανα παραγγελια την παρασκευη το βραδυ κα με αυτην θα χρεωθω. για το θεμα του service θα προσπαθησω να μιλησω και με teleservice να δω τι θα μου πουν. αντε να ξεκαθαρισει λιγο αυτο το θεμα γιατι το καναμε σηριαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Etsi einai.Apla gia 2 meres to edinan gia 245 telikh me ta metaforika,twra phge peripou sta 330 euro. Anamenoume na doume kapoia gennaia meiwsh ths timhs apo thn ace-hellas,einai toulaxiston ypervolikh ayth th stigmh h timh twn 550-600 euro pou pwleitai sthn Ellada,poso mallon otan plhsiazei to 8010,pou einai safws anwtero kai arketa f8hnotero.... P.S Diavazontas thn eidhsh gia to update kai th lysh sto 8ema twn unicode xarhka idiaitera. Logika ayto 8a isxyei kai gia to 8010,poly 8etiko! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (22 Σεπ. 2004 , 13:29) για το θεμα του service θα προσπαθησω να μιλησω και με teleservice να δω τι θα μου πουν. αντε να ξεκαθαρισει λιγο αυτο το θεμα γιατι το καναμε σηριαλ. Την expansys πρέπει να ρωτήσεις και όχι την Teleservice. Η Teleservice πρέπει να δει το ΙΜΕΙ για να σου πει εαν υποστηρίζεται ή όχι οπότε δε θα βγάλεις άκρη. Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgenop Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Επικοινώνησα με την expansys γιατί παρήγγειλα κι εγώ την συσκευή και μου είπαν πως έχει ένα χρόνο εγγύηση αλλά δεν ισχύει για service στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα: Το Qtek 8080 συνοδεύεται από την εγγύηση του κατασκευαστή και ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία της αγοράς. Δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της Qtek στην Ελλάδα που να καλύπτει προιόντα που έχουν αγοραστεί εκτός της χώρας μας. Το service της Qtek βρίσκεται στο Ντουμπάι και εκεί αποστέλλονται τα προιόντα που χρειάζονται επισκευή ή αντικατάσταση. Σε περίπτωση λοιπόν που η συσκευή σας χρειαστεί service, μπορείτε να την αποστείλετε στα γραφεία μας στην Αγγλία και θα αναλάβουμε εμείς τη διαδικασία εκ μέρους σας. :wacko: Παράθεση vgenop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts