kplr Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Λοιπόν μερικά σχόλια για το upgrade 1) Η πρώτη εμφανής διαφορά είναι ότι είναι ενεργοποιημένο το ClearType χωρίς να χρειαστεί να το κάνει ο χρήστης. 2) Το πρώτο γράμμα του μηνύματος γράφεται αυτόματα κεφαλαίο, χωρίς όμως να έχουν φτιάξει να γίνεται αυτό μετά από κάθε τελεία 3) Υπάρχει μια αναβάθμιση στην έκδοση του Radio όπως αναφέρεται και παραπάνω. Αυτές είναι οι μικρές διαφορές..Τώρα στα ουσιαστικά 1) Μπαταρία : Πάνω κάτω ίδια 2) Sd : Το πρόβλημα με τη sd (για όσους το έχουν) όπως αναφέρω παραπάνω λύνεται ως εξής : Αφήνεις ανοιχτό στη ram ένα πρόγραμμα (π.χ. explorer να βλέπει τη sd - δηλαδή απλά το ανοίγεις πηγαίνεις σε ένα folder της storage card και μετά δεν το κλείνεις με κάποιον task manager). Δεν ξέρω αν το κόλπο δουλεύει και στην 1.7.10.4 , γιατί μόλις χθες το βράδυ το ανακάλυψα και δεν το έχω δοκιμάσει στην 1.7.10.4 Κάποιος που έχει την 1.7.10.4 και αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα ας δοκιμάσει και ας μας πει 3) Κολλήματα : Το πιο μεγάλο πρόβλημα που είχα με το Qtek Μου ήταν ότι αν μου στέλνανε περισσότερα από 1 μηνύματα σχεδόν συγχρόνως κολλούσε, το κυριότερο όμως ότι πολλές φορές ενώ έδειχνε πως έχει σήμα στην ουσία το δίκτυο ήταν νεκρό.. Μέχρι στιγμής δε μου έχει παρουσιάσει τίποτα από αυτά, αλλά μπορεί να είναι τυχαίο.. Χρήση μερικών ημερών θα δώσει τις απαντήσεις.. Μετά το upgrade τι; Όσοι ανησυχείτε ότι μετά το Upgrade δε θα μπορέσετε να βάλετε το upgrade που θα βγάλει η Ace-Hellas με την ίδια έκδοση και ελληνικά θα σας πω υπεύθυνα να μην ανησυχείτε.. Δοκίμασα χθες να κάνω downgrade και έγινε κανονικότατα .. Δεν είναι τόσο απλό, με τον κατάλληλο flasher όμως γίνεται.. Όποιος θελήσει να κάνει downgrade να μου πει και θα τον ενημερώσω.. Παρόλαυτά πιστεύω ότι στην έκδοση της ACE-Hellas δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να μπει η αναβάθμιση , αφού ο bootloader θα είναι ο ίδιος (πράγμα που δεν ισχύει για να πας από την 1.9 (bootloader 1.7) στην 1.7.10.4 (bootloader 1.5).. Αν την έχει βάλει και κανένας άλλος ας γράψει εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 kapio site me themes gia smartphones ?? ti exete na protinete?? :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος N1GHTM4R3 ( 5 Ιούν. 2004 , 16:45) kapio site me themes gia smartphones ?? ti exete na protinete?? :D http://www.smartphonefrance.com/themes.asp :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu ( 6 Ιούν. 2004 , 00:27) http://www.smartphonefrance.com/themes.asp :) Καταπληκτικο σαιτ φιλε! :) Μπορεις ομως να μου πεις πως ακριβως κανουμε install τα theme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος N1GHTM4R3 ( 5 Ιούν. 2004 , 16:45) kapio site me themes gia smartphones ?? ti exete na protinete?? :D http://www.lemondeduskin.com/ Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ sd Πολλοί από εμάς είχαν πρόβλημα με τη sd, όπου μετά από λίγη ώρα η sd απενεργοποιούταν και έπρεπε να βγει και να ξαναμπεί για να λειτουργήσει (αν ήσουν τυχερός και δεν είχε κολλήσει το τηλέφωνο).. Ακούστηκαν πολλά.. Ότι είναι ιδέα μας, ότι φταίει η μάρκα της sd που χρησιμοποιούμε , ο reader της συσκευής είναι χαλασμένος και άλλα πολλά.. Η λύση στο πρόβλημα είναι η εξής Πηγαίντε εδώ και κατεβάστε το SP Task Manager . Αφού το εγκαταστήσετε τρέξτε το και κάντε format την sd Μέαα από το πρόγαμμα αυτό.. Το πρόβλημα λύθηκε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 To ekana proxthes pou evala tin 1.9.14.1., to eixe anaferei enas sto MoDaCo forum. Akomi den mou exei parousiasei afta ta kollimata, alla as perimenoume ligo akoma, ta kollimata emfanizotan randomly. Eixa anaferei se proigoumeno post oti isos na ftaiei to LCDplugin, to ekana remove, alla tin epomeni mera pali kolouse. Etsi evala tin 1.9.14.1 prin 2 meres kai ekana format me ton SP manager, ola kala os tora.... :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Δεν έχει σχέση με το LCDPlugin γιατί εγώ δεν το έχω.. Με το format της κάρτας πλέον δεν κολλάει η κάρτα και με την 1.9 έχουν σταματήσει τα κολλήματα. Στην αρχή θεώρησα ότι τα κολλήματα οφείλονταν στην κάρτα και ξαναγύρισα στην 1.7.4 αλλά γινόντουσαν ξανά τα ίδια (και με φτιαγμένη κάρτα) και ξαναέβαλα την 1.9 οπού όλα είναι οκ τώρα.. Από τη στιγμή που έχουν έτσι τα πράγματα και όπως λέει murdof η 1.9 είναι ίδια με την 1.7.1.5 beta ας μας βγάλουν αυτή με ελληνικά έστω και beta.. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ένα τηλέφωνο που να χρειάζεται 5 restart τη μέρα και να δίνει σήμα πως λειτουργεί, ενώ στην ουσία είναι νεκρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 7 Ιούν. 2004 , 10:03) ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ sd Πολλοί από εμάς είχαν πρόβλημα με τη sd, όπου μετά από λίγη ώρα η sd απενεργοποιούταν και έπρεπε να βγει και να ξαναμπεί για να λειτουργήσει (αν ήσουν τυχερός και δεν είχε κολλήσει το τηλέφωνο).. Ακούστηκαν πολλά.. Ότι είναι ιδέα μας, ότι φταίει η μάρκα της sd που χρησιμοποιούμε , ο reader της συσκευής είναι χαλασμένος και άλλα πολλά.. Η λύση στο πρόβλημα είναι η εξής Πηγαίντε εδώ και κατεβάστε το SP Task Manager . Αφού το εγκαταστήσετε τρέξτε το και κάντε format την sd Μέαα από το πρόγαμμα αυτό.. Το πρόβλημα λύθηκε! ;) Το δοκίμασα και εγώ με την έκδοση firmware της ACE Hellas και δουλεύει τέλεια!!!!!! Thanks kplr! :) Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 @kplr: Dystixos, oi fovoi mou epivevaiothikan.Simera kata tis 23:00 to tilefono eixe "kolisei" kai fysika den eixa parei xampari. Piga na kano ena tilefono kai emeine sto call progress. Otan kalesaa to kinito mou apo to stathero imoun "unreachable" ( o syndromitis TIM tha eidopoiithei gia tis eiserxomenes kleiseis tou..bla..bla..). :( To mono kalo pou vlepo me tin 1.9.14.1 einai i aftonomia tis battery. Apo to proi stis 8:30 os tora, 23:30, kai einai sto 78% me tin synithismeni xrisi pou kano. Synithos tetia ora itan sto 30% kai to eixa valei na fortizei ! Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Εμένα η αυτονομία και στην 1.7 ήταν καλή.. Και εμένα κόλλησε και ξαναέβαλα την 1.7.. Μια ερώτηση προς τους άλλους χρήστες : Αντιμετωπίζουν άλλοι μη συνδρομητές ΤΙΜ αυτό το πρόβλημα που αναφέρουμε με τον huskerDu? επίσης huskerdu μήπως φταίει η sim μας όπως είχε πει ο murdof για κάποια άλλη περίπτωση;; από πότε την έχεις εσύ; η δικιά μου είναι 1 χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Tin Sim tin exo apo tis arxes tou xronou kai tin xrisimopoiousa(akomi kai simera) synexeia me to P800 xoris kanena provlima. Gia pio logo na kolaei sto sygkekrimeno kinito? :mad: Yp"opsin oti tin SIM card ti xrisimopoio, peristasiaka, kai me to Nokia 7210i xoris ,episis, kanena provlima... :wacko: Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 7 Ιούν. 2004 , 23:49) Εμένα η αυτονομία και στην 1.7 ήταν καλή.. Και εμένα κόλλησε και ξαναέβαλα την 1.7.. Μια ερώτηση προς τους άλλους χρήστες : Αντιμετωπίζουν άλλοι μη συνδρομητές ΤΙΜ αυτό το πρόβλημα που αναφέρουμε με τον huskerDu? επίσης huskerdu μήπως φταίει η sim μας όπως είχε πει ο murdof για κάποια άλλη περίπτωση;; από πότε την έχεις εσύ; η δικιά μου είναι 1 χρόνου. Φίλε μου και εγώ αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με το κινητο. Δεν νομίζω να φτάίει η κάρτα (έχω μια ΤΙΜ 56Κ). Το πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα ήταν τόσο τόσο έντονο που αναγκάστηκα να αγοράσω ενα 6230 γιατι έβγαινα συνέχει ακτός δικτύο και δεν το καταλάβαινα.Τι γίνετε βρε παιδιά... Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Φίλε μου και εγώ αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με το κινητο. Δεν νομίζω να φτάίει η κάρτα (έχω μια ΤΙΜ 56Κ). Enoeis tis palies SIM? Ego kai o @kplr exoume tis 64k. Pros ta paron eimaste 3 atoma me to idio provlima. PS: Me to 6230 exeis to idio provlima? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Pos mporo na sbiso ta folders mesa sto \storage\windows\appmgr ? yparxoun folders apo application pou exo installed alla epishs exo folders apo dekades alla applications pou exo balei kai exo bgalei sto kinito mou kai den yparxoun pia parola ayta den me afinei na ta kano delete ? why ? thanks!!! Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Και οι 3 όμως είμαστε με ΤΙΜ. Ας μας πει και κάποιος με άλλο δίκτυο αν έχει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Εγω με vodafone sim δεν εχω πρβλημα παντως... Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Έχω την παλιά sim της tim, με την 1.7 Χάνει αρκετες φορές το δίκτυο. :worry: :worry: :worry: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Παιδια 2 ερωτησεις 1.ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμματακι για υπενθυμισεις?(Σε στυλ Νοκια εννοω,κατι απλο) 2.PLEASE,υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου επιτρεπει να κανω customize το πως εμφανιζονται τα προγραμματα τα παιχνιδια κλπ στο μενου του τηλεφωνου(δηλαδη αν θελω να μπορω να εχω σαν 1 το Contacts και 2 το Inbox,να μεταφερω καποια προγραμματα στο Applications και τετοια.)Αν ξερει καποιος,ειδικα αυτο,το χρειαζομαι οπωσδηποτε. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος wael ( 9 Ιούν. 2004 , 05:02) Παιδια 2 ερωτησεις 1.ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμματακι για υπενθυμισεις?(Σε στυλ Νοκια εννοω,κατι απλο) 2.PLEASE,υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου επιτρεπει να κανω customize το πως εμφανιζονται τα προγραμματα τα παιχνιδια κλπ στο μενου του τηλεφωνου(δηλαδη αν θελω να μπορω να εχω σαν 1 το Contacts και 2 το Inbox,να μεταφερω καποια προγραμματα στο Applications και τετοια.)Αν ξερει καποιος,ειδικα αυτο,το χρειαζομαι οπωσδηποτε. Ευχαριστω :) 2. basika gia na metafereis programmata mesa se applications folder ktl to kaneis apla meso tou explorer. Diladi pigaine sto mobile device\storage card\windows\start menu\ kai ekei pera to kaneis customise opos esy theleis Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu ( 8 Ιούν. 2004 , 12:34) Enoeis tis palies SIM? Ego kai o @kplr exoume tis 64k. Pros ta paron eimaste 3 atoma me to idio provlima. PS: Me to 6230 exeis to idio provlima? Ωπ sorry φίλε HuskerDu, και έγω 64Κ έχω :wacko: Έκανα λάθος. Με το 6230 δουλευει μια χαρά. Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Παιδιά χρησιμοποιείτε εσείς το Xbar2? Εγώ χθες το έβγαλα και δεν κόλλησε.. Μπορεί να ήταν τυχαίο.. Αλλά μήπως φταίει το xbar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 9 Ιούν. 2004 , 11:15) Παιδιά χρησιμοποιείτε εσείς το Xbar2? Εγώ χθες το έβγαλα και δεν κόλλησε.. Μπορεί να ήταν τυχαίο.. Αλλά μήπως φταίει το xbar? Den exo valei pote afto to program, ....opote apokleiete afti i ekdoxi. Ki alla dysaresta nea,...akomi kai meta apo to format tis mmc me to SP Manager, exthes den evlepe tin mmc. Anoicsa to SP Manager kai piga sto status tis ram,rom, storage card, storage card 0% free!, den tin evlepe. Me to smart explorer kanontas click sti storage card kollise...oute power off douleve, evgala tin battery. :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 9 Ιούν. 2004 , 11:15) Παιδιά χρησιμοποιείτε εσείς το Xbar2? Εγώ χθες το έβγαλα και δεν κόλλησε.. Μπορεί να ήταν τυχαίο.. Αλλά μήπως φταίει το xbar? Φίλε kplr, εγώ δεν χρησιμοποιώ το Xbar2. Και τώρα που έγραφα αυτές τις γραμμές έφαγε κόλλημα και δεν μπορούσαν να με βρούν...Τι να πώ... Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu ( 9 Ιούν. 2004 , 11:26) Den exo valei pote afto to program, ....opote apokleiete afti i ekdoxi. Ki alla dysaresta nea,...akomi kai meta apo to format tis mmc me to SP Manager, exthes den evlepe tin mmc. Anoicsa to SP Manager kai piga sto status tis ram,rom, storage card, storage card 0% free!, den tin evlepe. Me to smart explorer kanontas click sti storage card kollise...oute power off douleve, evgala tin battery. :) Δυστυχώς βιαστήκαμε να χαρούμε! όντως η SD πάλι ακόμη κολάει! :o Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts