Jump to content

Qtek 8080

PanagiotaroS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

koitaxe sta careffour, sta radioshack....

pigaine sto site tis ace-hellas kai exei katalogo me tous pwlites lianikis..

genika proteinetai anepifilakta!!!.. eixa milisei kai me ena paidi pou eixe p800 kai twra exei qtek kai isws ta mona thetika pou exei to p800 se sxesi me to qtek einai i megaliteri othoni kai i megaluteri autonomia..

ola ta alla einai uper tou qtek8080! mi to skeftesai! ektos kai ena thes na perimeneis na pareis to qtek 8010/8020 pou tha erthei opou na'nai kai einai polu mikrotero!!!

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (26 Οκτ. 2004 , 21:08)

eixa milisei kai me ena paidi pou eixe p800 kai twra exei qtek kai isws ta mona thetika pou exei to p800 se sxesi me to qtek einai i megaliteri othoni kai i megaluteri autonomia..

ola ta alla einai uper tou qtek8080! mi to skeftesai! ektos kai ena thes na perimeneis na pareis to qtek 8010/8020 pou tha erthei opou na'nai kai einai polu mikrotero!!!

μη ξεχνάμε και την αφθονία "free" εφαρμογών και παιχνιδιών για τπ UIQ.Γισ το MS Smartphone υπάρχουν ελάχιστα και για τα περισσότερα πρέπει να πληρώσεις. αυτό είναι το σημαντικότερο μείον και όχι οθόνες και μπαταρίες. Καλό εργαλείο αλλά αν δε το γεμίζεις καλούδια το βαριέσαι μετά από λίγο καιρό. βέβαια και η σειρά Ρχχχ έχει τα μειον της. διαλέγεις και παίρνεις...

Just me...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος el00140 (27 Οκτ. 2004 , 02:23)

μη ξεχνάμε και την αφθονία "free" εφαρμογών και παιχνιδιών για τπ UIQ.Γισ το MS Smartphone υπάρχουν ελάχιστα και για τα περισσότερα πρέπει να πληρώσεις. αυτό είναι το σημαντικότερο μείον και όχι οθόνες και μπαταρίες. Καλό εργαλείο αλλά αν δε το γεμίζεις καλούδια το βαριέσαι μετά από λίγο καιρό. βέβαια και η σειρά Ρχχχ έχει τα μειον της. διαλέγεις και παίρνεις...

Αυτό το ελάχιστα είναι υπερβολή! Έχω δει άτομα με ένα DVD γεμάτο software για το 8080. Προσωπικά έχω βρει ότι θα ήθελα να έχω στο κινητό μου τόσο σε εφαρμογές όσο και σε παιχνίδια. Πάντως κάτι που επίσης ξεχνάς να αναφέρεις είναι και η ποιότητα του software και σαν πρωην κάτοχος Ρ800 σου λέω με βεβαιότητα ότι τα αντίστοιχα προγράμματα στο 8080 είναι και πιο ποιοτικά και πιο πλήρη.

Παίδες καλημέρα

Πως γίνεται το ψάξιμα στις επαφές με τους Ελληνικούς χαρακτήρες?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (26 Οκτ. 2004 , 21:08)

koitaxe sta careffour, sta radioshack....

pigaine sto site tis ace-hellas kai exei katalogo me tous pwlites lianikis..

genika proteinetai anepifilakta!!!.. eixa milisei kai me ena paidi pou eixe p800 kai twra exei qtek kai isws ta mona thetika pou exei to p800 se sxesi me to qtek einai i megaliteri othoni kai i megaluteri autonomia..

to qtec 8010 ti diafores exei apo to 8080 ektos apo tin amfanisei?mporei na einai mikrotero alla den 3ero kata poso tha bolepsei to plhktro 4 kateuthinseon.opos kai na to kanoume to "joystick" einai poli boliko kai to 8020 den tha erthei ellada apo oti katalaba.alitheia otan bgainei kainourgia ekdosi leitourgikou diladi ms 2004 tha mporoun na anabathmistoun ta kinita?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (27 Οκτ. 2004 , 04:21)

Αυτό το ελάχιστα είναι υπερβολή! Έχω δει άτομα με ένα DVD γεμάτο software για το 8080. Προσωπικά έχω βρει ότι θα ήθελα να έχω στο κινητό μου τόσο σε εφαρμογές όσο και σε παιχνίδια. Πάντως κάτι που επίσης ξεχνάς να αναφέρεις είναι και η ποιότητα του software και σαν πρωην κάτοχος Ρ800 σου λέω με βεβαιότητα ότι τα αντίστοιχα προγράμματα στο 8080 είναι και πιο ποιοτικά και πιο πλήρη.

Μα και εγώ σαν χρήστης και των δύο τηλεφώνων μιλάω. Μπορώ να παραδεχτώ ότι η ανάγνωση εγγράφων office στο 8080 είναι πολύ πιο γρήγορη από το P800 αλλά δεν βρίσκω κάποια άλλη εφαρμογή υποδιέστερη.

Αλήθεια υπάρχει τρόπος να επικοινωνίσω με τα άτομα που έχουν τα dvd και να μου κάνουν ένα αντίγραφο θα ήμουν υπόχρεος.

Καλύτερα όμως να σταματήσει το ζήτημα εδώ, άλλωστε τα κινητά ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες δυνατοτήτων και τιμής και καμία παραπάνω σύγκριση δεν θα προσφέρει τίποτα στο εδώ θέμα...

Κώστας

Just me...

Παιδειά πείρα σήμερα ένα Orange E200 και θέλω να μου πείτε πως μπορώ να βάλω τα ελληνικά Windows.

Ευχαριστό εκ των προτέρων :)

Και μια άλλη ερώτηση που την ξέχασα πριν, μπορώ να αλλάξω το καπάκι του κινητού που βρίσκεται μπροστά;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theo905 (28 Οκτ. 2004 , 21:44)

Και μια άλλη ερώτηση που την ξέχασα πριν, μπορώ να αλλάξω το καπάκι του κινητού που βρίσκεται μπροστά;

Gia to kapaki tha miliseis me tin teleservice pou einai to ejousiodotimeno service stin Ellada. Nomizw paei gurw sta 30 eurw mazi me ta ergatika.

Gia tin erwtisi sou sxetika me ta ellinika windows den gnwrizw..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theo905 (28 Οκτ. 2004 , 20:26)

Παιδειά πείρα σήμερα ένα Orange E200 και θέλω να μου πείτε πως μπορώ να βάλω τα ελληνικά Windows.

Ευχαριστό εκ των προτέρων :)

Φιλε μου δεν νομιζω να μπορεις να βαλεις ελλην.αν το αγορασες απ'εξω!Παντως για δοκιμασε στην σελιδα της Acehellas:http://www.ace-hellas.gr/qtek/ μηπως βρεις καμια ακρη..

Apple iPhone 14 Pro Max

Μήπως ξέρετε πως βάζουμε Themes που ειναι για smartphone 2002?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια αλλά όταν πάω να κατεβάσω το update από τη σελίδα της Ace Hellas μου λέει ότι ο αριθμός IMEI που βάζω δεν είναι έγκυρος και ότι η συσκευή πρέπει να είναι αγορασμένη από εξουσιοδοτημένο κατάστημα της ACE και γιαυτο ρωτάω αν ξέρεται μήπως μπορώ να τη βρω κάπου αλλού.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theo905 (29 Οκτ. 2004 , 14:38)

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια αλλά όταν πάω να κατεβάσω το update από τη σελίδα της Ace Hellas μου λέει ότι ο αριθμός IMEI που βάζω δεν είναι έγκυρος και ότι η συσκευή πρέπει να είναι αγορασμένη από εξουσιοδοτημένο κατάστημα της ACE και γιαυτο ρωτάω αν ξέρεται μήπως μπορώ να τη βρω κάπου αλλού.

An eixes diavasei oles tis selides tha eixes katalavei giati den sea afhnei... kai episis den tha zhtoouses na katevaseis thn teleftaia ROM apo allou!!!

H teleftaia ROM apo ACE Hellas einai kleidomenh!!!

Mono an exeis IMEI apo thn dbase ths ACE boreis na peraseis thn ROM ths. Afto egine apo v1.21 kai meta.

Mexri v1.20 htan free gia olous pou eixan to 8080!!

Ara psakse na vreis thn v1.20 pou to mono provlima se sxesh me thn v1.21 einai oti den stelnei sms megalytera apo 60 chars.

:-)

An thes vohtheia gia to pou tha vreis thn v1.20 PM me.....;-)

A

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

επειδη εχουμε πεσει βλεπω...προσθετω στη λιστα συμβατοτητας SD καρτων και τiς Panasonic.
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Ένα πολύ καλό προγραμματάκι τύπου Excel σε J2ME (midlet) είναι το MicroCalc (http://mixa.dev.juga.ru/microcalc/microcalc.htm). Είναι εντελώς δωρεάν. Για να τρέξει βεβαίως στο κινητό μας απαιτεί κάποια java runtime.

Αν και δουλεύει κανονικά σε άλλα κινητά που το έχω δοκιμάσει στο Qtek 8080 παρουσιάζει κάποια προβλήματα. Ωστόσο το πρόγραμμα εγκαθίσταται κανονικά και φαίνεται να τρέχει. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;

Παιδιά γεια σας, σκέφτομαι να πάρω κι εγώ το 8080 κι ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1.Η θύρα της κάρτας μνήμης δέχεται συσκευές SDIO;

2.H "έξυπνη" αναζήτηση ονομάτων στον κατάλογο γίνεται και με ελληνικούς χαρακτήρες?

3.Αληθεύει ότι για ήχους κλήσεις δε δέχεται mp3, δέχεται όμως wma?

4.Τί περιλαμβάνει το πακέτο?

Ευχαριστώ πολύ.

Για το 1ο και το 4ο έμαθα.

Κάτι ακόμα: το ΒΤ παραμένει αναμένο ή κλείνει μόνο του κάποια στιγμή?

Πάντως μάλλον θα το πάρω από βδομάδα, μετατροπή του bfree

μου σε σύνδεση, να κάνει παρέα με το voda mpx200 μου.

Μάλλον θα συνεργάζονται καλά ;)

To BT δεν κλείνει μόνο του.

Για το 4ο το κουτί περιλαμβάνει χοντρικά:

1)φορτιστή

2)βάση activesync

3)cd με πρόγραμμα activesync και outlook

4)βιβλιαράκι οδηγιών

5)handsfree

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jaeger ( 3 Νοέ. 2004 , 02:55)

Για το 1ο και το 4ο έμαθα.

Κάτι ακόμα: το ΒΤ παραμένει αναμένο ή κλείνει μόνο του κάποια στιγμή?

Πάντως μάλλον θα το πάρω από βδομάδα, μετατροπή του bfree

μου σε σύνδεση, να κάνει παρέα με το voda mpx200 μου.

Μάλλον θα συνεργάζονται καλά ;)

Για το ΒΤ που ρωτας υπαρχει προγραμμα που λεγεται BT Auto Switcher που κανει τη δουλεια που θες χωρις να ειναι συνεχεια αναμμενο το ΒΤ και να τρωει μπαταρια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iggy75 ( 3 Νοέ. 2004 , 17:02)

Για το ΒΤ που ρωτας υπαρχει προγραμμα που λεγεται BT Auto Switcher που κανει τη δουλεια που θες χωρις να ειναι συνεχεια αναμμενο το ΒΤ και να τρωει μπαταρια.

Ti ennoeis kanei ti douleia pou thes? Diladi pote kleinei kai pote anoigei to BT???