Jump to content

Qtek 8080

PanagiotaroS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (30 Σεπ. 2004 , 11:56)

1. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ (ΣΕΛΙΔΑ 48) "αυτο ειναι μια καλη ιδεα. οποιο τηλ δεν ειναι αγορασμενο απο την ace-hellas ,να πουλιεται η εκδοση . και λεφτα θα κερδισει η ace-hellas και δεν θα υπαρχουν χρηστες δυσαρεστιμενοι"

2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ.

ΕΝ ΣΥΝΝΤΟΜΙΑ Η HTC EINAI MIA ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΝ ΤΗΛ.

ΕΤΣΙ π.χ. Η ACE-HELLAS ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ HTC ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ QTEK 8080 ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , Η ORANGE ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ HTC ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ SPV E200 ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕΞΙΣ ..

ΤΟΝΙΖΟ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΚΟΛΑΝΕ" . Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ HTC ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Π.Χ. ΝΟΚΙΑ ΟΠΟΥ ΝΟΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

---off topic---

μπορείς να γράφεις με πεζά πλζ? είναι κάπως κουραστικά τα κεφαλαία.

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε backup/restore στη συσκευή αφού η συγκεκριμένη επιλογή του ActiveSync είναι απενεργοποιημένη;

thnx

vgenop

Φαίνεται πως τον φίλο fotisbasm, τον εκνεύρισε λίγο το γεγονός με τις αγορές από το εξωτερικό και τις εγγυήσεις. Θα ξεκαθαρίσω λέγοντας πως όπως και σε προϋγούμενο μήνυμά μου είπα πως συμφωνώ μαζί του για την πώληση του προγράμματος ελληνικών εφόσον το implementation είναι δικό τους. Θα το πλήρωνα και εγώ όπως άλλωστε αγόρασα και της paragon τα προγράμματα για τα ελληνικά του ipaq για παράδειγμα. Σε αυτό που διαφωνώ είναι στο κλείδωμα του ότι το δίνω μόνο σε συσκευές που έχουν αγορασθεί από εμένα. Επίσης διαφωνώ στο ότι δεν έχουν υποστήριξη στην ελλάδα και θα συμφωνήσω με το φίλο mrk διότι εφόσον το τηλέφωνο έχει αγορασθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι Qtek και υπάρχει distributor της Qtek στην Ελλάδα θα έπρεπε τουλάχιστον να το υποστηρίζει τεχνικά. Τέλος όσον αφορά τα περί αγοράς από Αμερική δυστυχώς θα κλείσω την συγκεκριμένη κουβέντα λέγοντας πως όντως η μηχανή μου υποστηρίζεται από την canon στην Ελλάδα έστω και αν την αγόρασα από την Αμερική. Όσον αφορά τις αντιπροσωπείες, η nokia σαν εταιρεία έχει δικές τις αντιπροσωπείες όπου μπορεί τουλάχιστον, στην Ελλάδα έχει την Alpha Copy όμως, distributor, και παρόλα αυτά υποστηρίζει τηλέφωνα που έχουν αγορασθεί από Ευρώπη. Τέλος πάντων συμφωνώ και με το φίλο slk200c, διότι πραγματικά υπάρχουν πολλές εταιρείες οι οποιές έχουν βγάλει υποστήριξη ελληνικών, τα windows με τίποτα δεν θα τα ήθελα σε ελληνικά, οπότε πραγματικά δεν μας περιορίζει πουθενά, γι αυτό και είπα σε προηγούμενο μήνυμα πως δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε παραπάνω με αυτό το θέμα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (14 Απρ. 2004 , 18:57)

Ένα πολύ καλό freeware πρόγραμμα που ανανεώνεται συχνά και το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια σε pocket pc είναι το Metro..

Έχει βγει και σε smartphone

Το βρίσκετε εδώ

Για όλους τους Χάρτες κατεβάζετε την πλήρη έκδοση για pocket pc εδώ

Πάρα πολύ καλό όντως. Aπλά να προσθέσω ότι η νεότερη βάση δεδομένων που διατίθεται για την Αθήνα, εκτός από το μετρό και τον Ηλεκτρικό, υποστηρίζει πλέον και Τράμ, όλες τις γραμμές των τρόλευ και τον προαστιακό και φυσικά υποστηρίζει υπολογισμό δρομολογίων μεταξύ τους. :) :) :)

Παιδια επειδη μολις παρελαβα το κινητο θα ηθελα τη βοηθεια σας!! Ποια ειναι τα κλασικα sites που εχουν software? Μπορω απο το κινητο να διαβαζω αρχεια word, excel, .pdf? Με ποια προγραμματα??

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

hi to all!

skeftomai na parw to 8080.Diavasa oles tis selides edw kai enw stin arxi eixa goiteutei apo to kinito twra eimai kapws apothanrimenos apo na to parw.stin parousiasi tou edeixne teleio.omws vlepw oti uparxoun arketa problima sto kinito.to vasiko gia mena einai to problima me ta sms giati kathimerina stelnw polla ews para polla sms.me tin elliniki ekdosi einai 160 xaraktires to sms? mono me kefalaia ellinika?an thelw na grapsw parapanw xaraktires ginetai e?to 7650 pou exw 2 kai xronia twra paei me 30 sunexomena sms.ginetai kati analogo me to 8080?

allo ena problima proswpika gia mena einai i anavathmisi apo to spiti.den eimai polu psagmenos stin metafora programmatwn apo pc se kinito kai isws na min mporw monos mou na valw ta ellinika sto 8080.einai eukoli diadikasia?diavasa oti se pollous kollouse i anavathmisi kai den mporousan na egkatastisoun to logismiko tis ace.eidika stis teleutaies anavathmiseis.

Episis i suskeui einai agnwsti stin agora kai etsi den mporw me mia dunati sundesi na tin agorasw fthinotera(skeftomoun mia sundesi cosmote 480+240!).alla dustuxws mono i tim dinei to dinei to kinito kai proswpika de thelw na parw tim.Diavasa kai oti to dinei kai i vodafone alla mono sta radioshack?! poia i diafora?gaiti den to dinei kai sta vodafone stores?kserei kaneis sta radioshack me ti sundeseis to dinoun-aples kai kai pro 600 gia paradeigma?meiwnetai arketa i timi tou?

Kati teleutaio...Vlepw sto buy and sell tis selidas oti uparxoun para para polles pwliseis tou 8080 apo tous kotoxous tou.Trexei tipota kai to poulane?toso duskolo einai na to sunithisei kaneis an exei doulepsei mono se symbian kinita?

Oi katoxoi tou 8080 an mporoun as me voithisoun kai genika osoi kseroun gia auta pou psaxnw.Tis 2 teleutaies meres mono net eimai kai diavazw gia to kinito...to kefali mou :):)

Thanks guys

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (30 Σεπ. 2004 , 10:33)

Δες τον bootloader τότε!

Ενώ είναι σβηστό το τηλέφωνο πατάς On/Off και το πλήκτρο της κάμερας και στην οθόνη με τα 3 χρώματα θα δείς την έκδοση.

Exei ton bootloader 1.07.01, den doulevei i ekdosi tis ace-hellas (tim) me afton ton bootloader?

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Eminem (30 Σεπ. 2004 , 15:06)

hi to all!

skeftomai na parw to 8080.Diavasa oles tis selides edw kai enw stin arxi eixa goiteutei apo to kinito twra eimai kapws apothanrimenos apo na to parw.stin parousiasi tou edeixne teleio.omws vlepw oti uparxoun arketa problima sto kinito.to vasiko gia mena einai to problima me ta sms giati kathimerina stelnw polla ews para polla sms.me tin elliniki ekdosi einai 160 xaraktires to sms? mono me kefalaia ellinika?an thelw na grapsw parapanw xaraktires ginetai e?to 7650 pou exw 2 kai xronia twra paei me 30 sunexomena sms.ginetai kati analogo me to 8080?

allo ena problima proswpika gia mena einai i anavathmisi apo to spiti.den eimai polu psagmenos stin metafora programmatwn apo pc se kinito kai isws na min mporw monos mou na valw ta ellinika sto 8080.einai eukoli diadikasia?diavasa oti se pollous kollouse i anavathmisi kai den mporousan na egkatastisoun to logismiko tis ace.eidika stis teleutaies anavathmiseis.

Episis i suskeui einai agnwsti stin agora kai etsi den mporw me mia dunati sundesi na tin agorasw fthinotera(skeftomoun mia sundesi cosmote 480+240!).alla dustuxws mono i tim dinei to dinei to kinito kai proswpika de thelw na parw tim.Diavasa kai oti to dinei kai i vodafone alla mono sta radioshack?! poia i diafora?gaiti den to dinei kai sta vodafone stores?kserei kaneis sta radioshack me ti sundeseis to dinoun-aples kai kai pro 600 gia paradeigma?meiwnetai arketa i timi tou?

Kati teleutaio...Vlepw sto buy and sell tis selidas oti uparxoun para para polles pwliseis tou 8080 apo tous kotoxous tou.Trexei tipota kai to poulane?toso duskolo einai na to sunithisei kaneis an exei doulepsei mono se symbian kinita?

Oi katoxoi tou 8080 an mporoun as me voithisoun kai genika osoi kseroun gia auta pou psaxnw.Tis 2 teleutaies meres mono net eimai kai diavazw gia to kinito...to kefali mou :):)

Thanks guys

Με την τελευταία ανβάθμιση το κινητό στέλνει μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Φυσικά και μπορείς να στείλεις περισσοτερους. Οσο για τα κεφαλαία κανένα κινητό δεν στέλνει 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα με μικρά. Η διαφορά είναι ότι στα ΝΟΚΙΑ μπορείς να γράψεις μήνυμα με μικρά και 160 χαρακτηρες αλλά και πάλι κεφαλαία πάνε στο άλλο κινητό, απλά τα ΝΟΚΙΑ τα μετατρέπουν σε κεφαλαία αυτόματα ενώ το 8080 θα στα στείλει μικρά με χρέωση 1 sms ανά 70 χαρακτήρες, ενώ με κεφαλαία θα τα στείλει με χρέωση 1 sms ανά 160 χαρακτήρες.

Το κινητό είναι φοβερά εύχρηστο και για αυτούς που χρησιμοποιούν windows και outlook δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Όσο για τις αναβαθμίσεις είναι πολύ εύκολη η διαδικασία και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα αν το έχεις αγορασμένο από την ACE Hellas.

Όσο γι αυτούς που το πουλάνε ρώτησε τους τον λόγο μιας και προσωπικά πέρα από την αυτονομία δεν βρίσκω κανένα μειονέκτημα και είμαι πρώην κάτοχος τόσο 7650 όσο και Ρ800.

Όσο για την αγορά η ACE Hellas σφάζει στις τιμές αλλά έχει υποστήριξη ελληνικών και 2 χρόνια εγγύηση, ενώ η αγορά του από το εξωτερικό (βλέπε expansys) είναι ΠΑΡΑ πολύ συμφέρουσα.

Αυτά! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (30 Σεπ. 2004 , 20:22)

mallon den tha exeis akoysta gia to en logo programma tis ace-hellas

http://www.ace-hellas.gr/qtek/ZZZVoUpgradeUT.exe

katebaseto kane extract thn rom mesarikse to parapano arxeio kai treksto.

To eixa dokimasei xthes vrady xoris epityxia. Simera doulepse, vgazontas tin sim kai tin MMC card, kai termatizontas to wcescomm.exe :)

Poly kali i nea rom, antoistixi me aftin tis O2Xphone, grigoro menu, kali akoustiki, tha testaro merikes meres kai tin aftonomia tis battery.

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Sorry αν δε καταλαβα καλα

Η εκδοση αυτη της ROM δουλευει (και μαλιστα βελτιωνει σε οσα ειπες) και τις συσκευες απο το expansys πχ .? Δηλαδη ειναι συμβατες με αυτες και κυριως με το λειτουργικο τους ? η θελει αποκλειστικα τα ελληνικα windows mobile ?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Φτου σου..

Τοσο καιρο το expansys το ειχε 304 € και χθες το εκλεισα

Σημερα βλεπω 299€ ..πανε 5 ευρωπουλα

Βεβαια αν αντιλιθφικατε κατω απο το πσυχολογικο οριο των 300 €

Για να μη ξεχνιομαστε το Carrefour στο πολυκεντρο Μακεδονια στη Θεσ/νικη το εχει μονο 599 € ...διαφορα 200 €

Σε λιγο 2 qtek 8080 απο expansys θα εχουν την ιδια τιμη με 1 εδω...

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The X ( 1 Οκτ. 2004 , 16:16)

Φτου σου..

Τοσο καιρο το expansys το ειχε 304 € και χθες το εκλεισα

Σημερα βλεπω 299€ ..πανε 5 ευρωπουλα

Βεβαια αν αντιλιθφικατε κατω απο το πσυχολογικο οριο των 300 €

Για να μη ξεχνιομαστε το Carrefour στο πολυκεντρο Μακεδονια στη Θεσ/νικη το εχει μονο 599 € ...διαφορα 200 €

Σε λιγο 2 qtek 8080 απο expansys θα εχουν την ιδια τιμη με 1 εδω...

Είσαι καλός στα μαθηματικά :p 599-299=300 οπότε ήδη στο ενα 8080 το δεύτερο δώρο κάτι σαν τις πίτσες ένα πράγμα! :D

Πάντως εγώ με 286€ από eXpansys είμαι ικανοποιημένος. Καλά μην βαράτε, δεν το παίζω έξυπνος, απλά όταν στην expansys δώσεις ΑΦΜ εταιρείας, τότε δεν πληρώνεις ούτε ΦΠΑ, με αποτέλεσμα το τηλέφωνο με τα μεταφορικά να έρχετε στην τιμή των 286€. :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ThomasK ( 1 Οκτ. 2004 , 16:29)

Πάντως εγώ με 286€ από eXpansys είμαι ικανοποιημένος. Καλά μην βαράτε, δεν το παίζω έξυπνος, απλά όταν στην expansys δώσεις ΑΦΜ εταιρείας, τότε δεν πληρώνεις ούτε ΦΠΑ, με αποτέλεσμα το τηλέφωνο με τα μεταφορικά να έρχετε στην τιμή των 286€. :rolleyes:

Αν δώσεις ΑΦΜ εταιρίας τότε θα το πληρώσει το ΦΠΑ η εταιρία οπότε πάλι δεν το γλυτώνεις.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj ( 1 Οκτ. 2004 , 16:23)

Είσαι καλός στα μαθηματικά :p 599-299=300 οπότε ήδη στο ενα 8080 το δεύτερο δώρο κάτι σαν τις πίτσες ένα πράγμα! :D

Ασε ασε φιλε ..δικιο εχεις τι να πω...(δε σου λες οτι ειμαι και μαθηματικος γιατι θα πεταξεις και γιαουρτια μετα)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm ( 1 Οκτ. 2004 , 20:53)

den ginete

Και όμως γίνετε! Δες το συννημένο αρχείο!!! ;)

l1l2.zip

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The X ( 1 Οκτ. 2004 , 23:31)

Ασε ασε φιλε ..δικιο εχεις τι να πω...(δε σου λες οτι ειμαι και μαθηματικος γιατι θα πεταξεις και γιαουρτια μετα)

Μην μασάς θα μπορούσε να το πάθει οποιοσδήποτε ;) :D

Καλησπέρα σας.Είμαι καινουργιος ιδιοκτήτης του τηλεφώνου ηθελα να ρωτήσω πως εγκαθιστούμε αρχεία cab και συγκκριμένα το exbuble.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κώστας.

Just me...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Eminem (30 Σεπ. 2004 , 16:25)

euxaristw file katsj!

kserei kaneis gia ta parapanw pou rwtisa kai gia to ti paizei me sundesi voda sta radioshack?

Ίσως θα έχεις δει στο εξωτερικό ότι οι συσκευές της Microsoft κυκλοφορούν κυρίως από Orange, T-Mobile, Ο2.

Οι Orange, Telefonica, TIM και T-Mobile ανήκουν στη συμμαχία Freemove.

Όλες τους έχουν τις Microsoft συσκευές. Άλλες τις βαπτίζουν με δικό τους όνομα και άλλες τις έχουν ως Qtek.

Ξέρουμε ότι η Orange έχει τη σειρά SPV, η T-Mobile τη MDA/SDA, η TIM τα έχει σαν Qtek και όσο για τη Telefonica δε ξέρω πως τα βαπτίζει αλλά ξέρω ότι τα έχει...

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαφορά όπως καταλαβαίνετε.

Η Vodafone και η Cosmote επικεντρώνονται στις δικές τους συσκεύες (live και i-mode). Όταν οι Microsoft συσκευές γίνουν πιο δημοφιλής σίγουρα θα τις φέρουν (πχ και η Vodafone και η Cosmote προσφέρουν το Qtek 2020 στους εταιρικούς πελάτες τους).

Αντίστοιχα και σε ολή την Ευρώπη δε θα δείτε τη Vodafone να πουλάει συσκευές της HTC στο retail (πουλάει βέβαια σε μερικές χώρες το Qtek 2020 στο corporate).

Άρα η κατάσταση όπως έχει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης είναι και στην Ελλάδα.

Η ΤΙΜ έχει επιλέξει να μπεί από νωρίς στην αγορά των Microsoft και θα δείτε ότι και οι επόμενες συσκευές Microsoft θα έρχονται πάντα πρώτα από την ΤΙΜ.

Αφού ξεκαθαρίσαμε γιατί δε θα βρείτε στο retail Vodafone και Cosmote (προς το παρόν ελπίζουμε):

Γιατί Radio Shack για Vodafone;

Το Radio Shack κάνει Vodafone συνδέσεις αλλά την επιδότηση την παίρνουν ανά σύνδεση ανεξάρτητα τι συσκευή θα δώσουν. Τους αρέσουν οι Microsoft συσκευές, βλέπουν ότι υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται και τις πουλάνε...

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος el00140 ( 2 Οκτ. 2004 , 02:11)

Καλησπέρα σας.Είμαι καινουργιος ιδιοκτήτης του τηλεφώνου ηθελα να ρωτήσω πως εγκαθιστούμε αρχεία cab και συγκκριμένα το exbuble.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κώστας.

Θα αντιγράψεις το αρχείο στη συσκευή μέσω του Activesync και μετά από τον File Explorer στη συσκευή σου θα το εκτελέσεις.

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα