Jump to content

Ψέματα

zaza
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 57
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το θέμα είναι οτι δε μπορείς να κάνεις τπτ. Δηλαδή αν έχει συμβεί κάτι και σου λέει οτι δεν έγινε δε μπορείς να κάνεις και πολλά από εκεί και πέρα τσακώνεσαι γιατί επιμένει και εσύ το παίρνεις εγωιστικά. Επίσης το ποιο σημαντικό είναι οτι χάνεις την εμπιστοσύνη σου και μετά ότι και να σου λέει αφού εχεις χαλαστεί..δε γυρνάει πίσω
Bazinga!!!

Το θέμα είναι οτι δε μπορείς να κάνεις τπτ. Δηλαδή αν έχει συμβεί κάτι και σου λέει οτι δεν έγινε δε μπορείς να κάνεις και πολλά από εκεί και πέρα τσακώνεσαι γιατί επιμένει και εσύ το παίρνεις εγωιστικά. Επίσης το ποιο σημαντικό είναι οτι χάνεις την εμπιστοσύνη σου και μετά ότι και να σου λέει αφού εχεις χαλαστεί..δε γυρνάει πίσω

Ετσι ακριβώς. όπως τα λες ειναι..

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

καλημέρα και καλό μήνα.

εχω ένα ερώτημα:rolleyes:

θα λέγατε ψέμματα στον/στην σύντροφό σας και μέχρι ποιό σημείο θα φτάνατε;

Θα ελεγα ενα "μικρο" ψεμα για να μην αρπαχτουμε, οπως πχ οτι το sms που μου ηρθε ηταν απο καποιο φιλο , αλλα ποτε δε θα ελεγα χοντρο ψεμα γιατι δεν ειμαι καλος και γελαω οταν τα λεω!! :(

-Αγάπη μου νομίζω πως σε είδα να βγαίνεις από το ξενοδοχείο με μια δίμετρη. Εσύ ήσουν ή κάνω λάθος

-Εχμ (αχαχοχαοαχοχ)... Όχι, για μπύρες :lol: είχα πάει με τον Τάσο (αχχαχαχχχ)

:p

μικρα ψεμματακια πιστευω οτι δεν βλαπτουν. ορισμενς φορες μαλιστα μπορουν να διευκολυνουν μια κατασταση. οποτε λεω οταν χρειαζεται. τωρα για μεγαλα ψεμματα χρειαζεται κ θρασος για να τα λες.;)

θα λέγατε ψέμματα στον/στην σύντροφό σας και μέχρι ποιό σημείο θα φτάνατε;

Αν σε μια σχεση μπει το ψεμα,ειτε απο τη μια πλευρα ειτε απο την αλλη,τοτε κατι δεν παει σιγουρα καλα...

Σημαινει οτι σε ενδιαφερει κατι αλλο η απλα βαρεθηκες την υπαρχουσα σχεση...

Προσωπικη μου αποψη...αν φτανεις στο σημειο να λες ψεμματα στο συντροφο σου τοτε "καντην" με ελαφρα πηδηματακια...γιατι να ταλαιπωρει ο ενας τον αλλο χωρις λογο?:confused:

Δε μιλαμε βεβαια για ψεμματακια που ειναι "αθωα" και δεν βλαπτουν κανενα;)

Μιλαμε για αυτα που αν ανακαλυφθουν τοτε ξεσπαει πολεμος!:X

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]