sofikat Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Θα σου πω αυτό που μου έλεγε και μένα η μάνα μου στην ηλικία σου: Ύψος είναι!(Δεν πρέπει να τα χάσεις γιατί θα ψηλώσεις) Υ.Γ.Πολλές φορές μου το λέει ακόμα και σήμερα:lol: de nomizo na psiloso allo:cry: :cry: ayti ti stigmi paitheno tis pinas:cry: :cry: :cry: :cry: alla ti na kanoume i diaita apaiti thisies!!!!!!!!!!!!!:cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Τα γυμναστηρια δεν ειναι για εμενα...πισινα ναι αλλα οχι γυμναστηριο... Μάλλον ούτε για μένα είναι αλλά τι να κάνουμε.Πήγα πάντως και τώρα θέλω μια χάρη από σας:Φωνάξτε ένα φορείο να 'ρθει να με πάρει!:lol: de nomizo na psiloso allo:cry: :cry: ayti ti stigmi paitheno tis pinas:cry: :cry: :cry: :cry: alla ti na kanoume i diaita apaiti thisies!!!!!!!!!!!!!:cool: :cool: Θα ψηλώσεις εάν είσαι μόνο 14!Είναι το πιο πιθανό σενάριο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 de nomizo na psiloso allo:cry: :cry: ayti ti stigmi paitheno tis pinas:cry: :cry: :cry: :cry: alla ti na kanoume i diaita apaiti thisies!!!!!!!!!!!!!:cool: :cool: 1)Listen to your body... 2)Κόψε τις τυχόν μ@λ@κιούλες που τρώς, βάλε και κάποιου είδους άσκηση στη ζωή σου και θα δείς απολέσματα. http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 de nomizo na psiloso allo:cry: :cry: ayti ti stigmi paitheno tis pinas:cry: :cry: :cry: :cry: alla ti na kanoume i diaita apaiti thisies!!!!!!!!!!!!!:cool: :cool: kala re, plaka kaneis??? 1,75 kai thes na pas 60 kila??? plaka mas kaneis?? an dn fas twra, na valeis kana kilo(gyrw sta 70 prepei na pas) dn tha deseis pote.. kai gymnasou, kalo kanei..:) Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Εγω οταν ημουν μικρη ημουν αδυνατη...μετα στο γυμνασιο παχυνα αρκετα και στο λυκειο αδυνατισα και ειχα λιγα παραπανω κιλα..τωρα εχω χασει μερικα απο τα παραπανω και προσπαθω να χασω και τα υπολοιπα...για να δουμε... "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Μέχρι πριν λίγο καιρό είχα +10 κιλά από ότι θα έπρεπε να είμαι. Με αφορμή όμως μια πρόσφατη χειρουργική επέμβαση και την μετέπειτα αναγκαστική προσεκτική διατροφή, πλέον είμαι στα +6 κιλά με καθοδικές τάσεις. Θα πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε και να γυμναζόμαστε όσο μπορούμε. Κάνουμε καλό στην υγεία μας πρωτίστως και μετά στην εμφάνισή μας. Δεν πρέπει να φτάνουμε στο αμήν για να βάλουμε μυαλό!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 sostos! +1 apo mena gia to parapano..apla dystixos kamia fora o tropos k o ry8mos ths shmerinis zohs se kanei na trexeis panikoblitos na ta prolaveis ola me apotelesma na ''rixneis'' ton eauto su!!! Save yourself - apto save alekos! (xoris 8riskeutiko yponooumeno fysika!!!;-))))))))))))))) :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Egw den mporw na sas pw me akriveia giati den exoume zygaria gia psyxologikoys logoys :p :lol: Pantws eimai gurw sto 1.65 kai gurw sta 60 kila. Prepei omws na xasw merika ... Oxi gia kapoion sugkekrimeno logo, alla gia na mhn aukshthoun parapanw giati trww pukna suxna sokolatitses :) Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ούτε και εμείς έχουμε ζυγαριά και έτσι την τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήταν όταν πήγα πριν κανά 2μηνο στο φαρμακείο..και ήμουν 50 κιλά..με ύψος 1.75... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ούτε και εμείς έχουμε ζυγαριά και έτσι την τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήταν όταν πήγα πριν κανά 2μηνο στο φαρμακείο..και ήμουν 50 κιλά..με ύψος 1.75... Μμμμμ...Σαν να χρειάζεσαι επειγόντως πάχυνση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ειμαι 1,85 με75 κιλα καποτε ημουν 85 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ούτε και εμείς έχουμε ζυγαριά και έτσι την τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήταν όταν πήγα πριν κανά 2μηνο στο φαρμακείο..και ήμουν 50 κιλά..με ύψος 1.75... Σου λείπουν μερικά κιλάκια ε?:O MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 60-62, καπου εκει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Μμμμμ...Σαν να χρειάζεσαι επειγόντως πάχυνση! Και να έλεγα πως δεν τρώω...Τρώω τα πάντα σε ποσότητες που για τα κιλά μου θα έπρεπε να είμαι ντουλαπίτσα ...αλλά τζίφος..μήπως φταίει ότι είμαι υπερκινητική?!?ακόμα δεν το έχω βρει τι φταίει Σου λείπουν μερικά κιλάκια ε?:O Μόνο μερικά?!?εγώ λέω χαλαρά καμιά 10αριά και βάλε...αλλά όπως προείπα..που τέτοια τύχη.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Εγώ είμαι 1,79 και είμαι στα 70 κιλά... And a little update: 66 κιλά. :) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Και να έλεγα πως δεν τρώω...Τρώω τα πάντα σε ποσότητες που για τα κιλά μου θα έπρεπε να είμαι ντουλαπίτσα ...αλλά τζίφος..μήπως φταίει ότι είμαι υπερκινητική?!?ακόμα δεν το έχω βρει τι φταίει Μόνο μερικά?!?εγώ λέω χαλαρά καμιά 10αριά και βάλε...αλλά όπως προείπα..που τέτοια τύχη.. Τι ηλικια εχεις; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Τι ηλικια εχεις; είμαι 27..γιατί? 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 ειμαι 1.84 στα 70 κιλα. κ τρωω ασταματητα αλλα δεν παχαινω. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Και να έλεγα πως δεν τρώω...Τρώω τα πάντα σε ποσότητες που για τα κιλά μου θα έπρεπε να είμαι ντουλαπίτσα ...αλλά τζίφος..μήπως φταίει ότι είμαι υπερκινητική?!?ακόμα δεν το έχω βρει τι φταίει Μόνο μερικά?!?εγώ λέω χαλαρά καμιά 10αριά και βάλε...αλλά όπως προείπα..που τέτοια τύχη.. Χαλάρωσε! Και με 5 θα ήσουν μια χαρά.:) Και εγώ είμαι υπερκινητικός. Και εγώ και οι μασέλες μου όμως!:lol: Δεν φταίει αυτό, είναι θέμα οργανισμού. Τελικά,τα κατάφερα και έφτασα στον στόχο μου. Από 90 πριν μερικούς μήνες τώρα είμαι 78 κιλά (με ύψος 1,84-1,85 δεν θυμάμαι και ακριβώς) Αλλά το καλύτερο είναι οτι ξανάρχισα γυμναστική μετά από αρκετά χρονάκια απουσίας:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Μακάρι να έπαιρνα έστω και 1κιλό..Μια φορά έφτασα τα 52 για 15 μέρες..μόλις ξεκίνησα να δουλεύω μην τα είδατε.. Πάντως και γυμναστική που έκανα κατά περιόδους τίποτα..ούτε γραμμάριο..μέχρι και ειδική διατροφή έχω κάνει από διαιτολόγο..ούτε μισό κιλό.. το έχω πάρει απόφαση πια..και τουλάχιστον τώρα ευχαριστιέμαι πιο πολύ τα γλυκά:D :D 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 ειμαι 1.84 στα 70 κιλα. κ τρωω ασταματητα αλλα δεν παχαινω. :D ουτε κ εγω!!!!:yahoo: ειμαι 1,76 κ 65κιλα κ τρωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D ειναι λογω μεταβολισμου;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 είμαι 27..γιατί? Ρωτησα για αν ησουν μικρη(16-17) θα ηταν λογικο. Αλλα δεν εισαι στην αναπτυξη...Παρε κανα κιλο βρε...:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ρωτησα για αν ησουν μικρη(16-17) θα ηταν λογικο. Αλλα δεν εισαι στην αναπτυξη...Παρε κανα κιλο βρε...:p Εύκολο να το λες αλλά καθόλου εύκολο σην πράξη...:) 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Εύκολο να το λες αλλά καθόλου εύκολο σην πράξη...:) Ετσι ελεγα κι εγω οταν ημουν σαν υποτροφικο γατι...Αλλα μετα τα πηρα τα απαραιτητα κιλα...Για τσεκαρε και κανεναν ενδοκρινολογο...;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ετσι ελεγα κι εγω οταν ημουν σαν υποτροφικο γατι...Αλλα μετα τα πηρα τα απαραιτητα κιλα...Για τσεκαρε και κανεναν ενδοκρινολογο...;) Έχω τσεκάρει ενδοκρινολόγο, έγινα κολλητή με μια πυρηνική ιατρό διότι κάθε 6μήνες επί 3 χρόνια έκανα εξετάσεις αίματος για θυροειδή και ακόμη πήγα και σε διαιτολόγο να πάρω ειδική διατροφή μπας και πάρω κανά κιλό..Τίποτα απολύτως δεν έγινε..Βαρέθηκα στο τέλος και τα παράτησα όλα..Κάποια στιγμή του πο***η θα παχύνω....:) 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts