xaritos1 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 εγω ειμαι 1.90 και 87 κιλα.πιστευω ειμαι καλα,τωρα ειμαι 19 χρονων στα 14 ημουν περριπου τα ιδια κιλα ως που αρχισα τον αθλητισμο και να προσεχω την διατροφη μ.τωρα πιστευω ειμαι μια χαρα.για να μην κοροιδευομαστε παντως χωρις γυμναστικη δν χανονται τα κιλα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 eksartatai ti ennoeis athlisi... athlisi sta 16 dn einai to gymnastirio kai mono.. apo 27-30 kai panw, ok, ena gymnastirio ftanei... alla pio mikres ilikies, epilekste kapoio sovaro athlima "Athletes ROW, others just play games" :devil: Συμφωνούμε απόλυτα. Μέχρι τα 15-16 μου έπαιζα καθημερινά μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ(τα ΣΚ μάλιστα πάρα πολλές ώρες) και μαζί γυμναστική(όχι σε γυμναστήριο, ποτέ δεν το συμπάθησα, αλλά στο σπίτι, με όργανα κλπ κλπ). Τώρα κάνω μόνο γυμναστική πια(έτσι και πάω για μπάσκετ θα πέσει πολύ γέλιο:p) 3 φορές τη βδομάδα και μπάλα το ΣΚ (11x11) Με όλα αυτά ξέχασα να πώ...1,84 ύψος και 82 κιλά. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Cavaradossi μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου φίλε... http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 εγώ πάλι προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου, ειδικά δε όταν έχω πληρωθεί και έχω αρκετα λεφτουδάκια τρώω σαν βόδι !! αφου να φανταστείτε έχω ύψος 1.84 και βάρος τώρα που μετρήθηκα 138 κιλά!!! είναι πολλά?? εντάξει οφείλω να ομολογήσω πως δεν κρατιέμαι ειδικά όταν έχω μπροστά μου τσάμπα μάσα! να σας πώ τι τρώω καθημερινά! για πρωινό πάντα μα πάντα ενα ποτήρι γάλα έτσι για να έχουμε μελλοντικά γερά κόκκαλα, 2-3 φέτες αλοιμένες φυστικοβούτυρο και 1 κρουασάν σοκολάτα..πριν τρέξετε να γράψετε οτι κάνω πλάκα σας διαβεβαιώ οτι μιλάω σοβαρότατα αυτή την στιγμή!! Για μεσημεριανό μπορεί να χλαπακιάσω και 2 πιάτα φαί ανάλογα τι θα περιλαμβάνει το μενού την κάθε φορά, αν για παράδειγμα έχει μακαρόνια τρώω άνετα και 3 πιάτα, αν έχει όμως ρεβίθια-φακές κτλ όσπρια και τέτοια τρώω ελάχιστα.. εκεί που έχω πραγματικό πρόβλημα είναι τα βράδυα και τα ενδιάμεσα γεύματα που δεν μπορώ να τα κόψω με τίποτα όπως επισής δεν μπορώ να κόψω με τίποτα την κόκα κόλα light (τρομάρα μου). Για βράδυ λοιπόν τρώω 1 πίτσα στην καθησιά μου αν έχω λεφτά αλλιώς οτι έχει το ψυγείο, χθές ας πούμε έφαγα ένα σοκολατένιο κρουασάν που είχε περισέψει, μια μπανάνα, 1 γιαούρτι, 1 ποτήρι κόκα, κάτι μπισκοτάκια και μέτα όταν ηρθε ένας φίλος φτιάξαμε και φάγαμε ποπ κορν βουτηρομένα!!! αχχ βρείτε μου μια λύση να δυνατίσω επειγόντος σας παρακαλώ πλησιάζει καλοκαίρι ,,!!! Πάνω κάτω τα ίδια τρώμε, όταν έχω κέφια. Εντάξει, το πρωι τρώω λιγότερο(και δεν πίνω γάλα) αλλά το μεσημέρι , το βράδυ και στα ενδιάμεσα γεύματα ταιριάζουμε. Μιλάω επίσης σοβαρά. Το θέμα είναι να κουνιέσαι και λίγο, να περπατάς, να τρέχεις(όσο μπορεί ο καθένας, δεν είμαστε μαραθωνοδρόμοι) και γενικά να έχεις λίγο νεύρο μέσα σου. Βέβαια, πριν από όλα χρειάζεσαι μια καλή δίαιτα για κανένα 6 μήνο, να φτάσεις σε φυσιολογικά κιλά.Οραματήσου το σώμα σου και φτιάξτο όπως σου αρέσει. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Πάνω κάτω τα ίδια τρώμε, όταν έχω κέφια. Εντάξει, το πρωι τρώω λιγότερο(και δεν πίνω γάλα) αλλά το μεσημέρι , το βράδυ και στα ενδιάμεσα γεύματα ταιριάζουμε. Μιλάω επίσης σοβαρά. Το θέμα είναι να κουνιέσαι και λίγο, να περπατάς, να τρέχεις(όσο μπορεί ο καθένας, δεν είμαστε μαραθωνοδρόμοι) και γενικά να έχεις λίγο νεύρο μέσα σου. Βέβαια, πριν από όλα χρειάζεσαι μια καλή δίαιτα για κανένα 6 μήνο, να φτάσεις σε φυσιολογικά κιλά.Οραματήσου το σώμα σου και φτιάξτο όπως σου αρέσει. Υπάρχουν μέρες που και γω τρώω τα ίδια και περισσότερα αλλά υπάρχουν και άλλες που όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ξεχνάω να φάω:O .Το Σάββατο π.χ. πήρα ζεστό ψωμί (μισόκιλο) το πρωί και το έφαγα μέσα σε ένα τέταρτο μόνος μου με μαρμελάδα!!!Περπατάω όμως αρκετά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 δεν μπορώ με τίποτα την γυμναστική, είχα ξεκινήσει ένα διάστημα αλλά μερικοί επιδειξίες φουσκωμένοι και μερικές στυλάτες γκόμενες με κοιτάζαν με μισό μάτι, έτσι τσάμπα τα 200 ευρώ που πέταξα, δεν πάτησα το πόδι μου παρά για 1 εβδομάδα μόνο!! Ασε που είχα σπάσει ένα όργανο απο το βάρος μου και παρόλο που με κατηγόρησαν γι αυτό εγώ είμαι σίγουρος ότι απο πρίν είχε κάτι γιατί τα συγεκριμένα απ όσο γνωρίζω ειναι φτιαγμένα για ελέφαντες!! τέλος παντον με τα πολλά τώρα πια έχω καταλήξει να κάθομαι, να μην κάνω τίποτα πέρα απο το να τρώω ότι βρώ μπροστά μου! έχω αδυναμια στις σοκολάτες και αυτό δεν μπορώ να το κόψω με την καμία!! μάλλον με βλέπω να φτάνω τα 150 κιλά πολύ σύντομα!!!! άλλος κανείς να κάνουμε ομάδα? χαχα............ !! Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Στεναχωριεμαι πολυ να βλεπω παιδια σε τετοια ηλικια να εχουν τοσα περιττα κιλα, γιατι δημιουργουν απο μονοι τους απο πολυ νωρις προβληματα στην υγεια τους. Ξερεις ποσο "κουραζεται" η καρδια με αυτα τα επιπλεον κιλα;:( Οι διαιτολογοι ειναι για ατομα με πολυ θεληση που απλα δεν ξερουν πως ακριβως να τα χασουν τα κιλα. Εσενα σε βλεπω αρκετα επιρρεπη, οποτε δεν θα το προτεινα. Καταρχας αυτα τα κρουασαν και τις λοιπες αηδιες(που κι εγω τις τρωω:p ) ελλατωσε τες εως κοφτες. Και την ποσοτητα σταδιακα, δεν χανονται τα κιλα μεσα σε 1-2 μηνες. Οσο για την γυμναστικη που λες οτι δεν την μπορεις, δοκιμασε να περπατας, σαν βολτα καθε βραδακι μιση ωρα, δεν ειναι κατι δυσκολο.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 δεν μπορώ με τίποτα την γυμναστική, είχα ξεκινήσει ένα διάστημα αλλά μερικοί επιδειξίες φουσκωμένοι και μερικές στυλάτες γκόμενες με κοιτάζαν με μισό μάτι, έτσι τσάμπα τα 200 ευρώ που πέταξα, δεν πάτησα το πόδι μου παρά για 1 εβδομάδα μόνο!! Σε καταλαβαινω μιας κι εγω οταν πρωτοξεκινησα γυμναστηριο ημουν ακριβως το αντιθετο απο εσενα...Φαντασου 1.83 υψος και 55 κιλα περιπου... Ειδικα στην Ελλαδα η κατασταση ηταν πολυ "ενοχλητικη", αλλα στο φιναλε στο Gym πας για την παρτη σου και μονο και σε καμια φαση για τα ποζερια που κυκλοφορουν εκει μεσα.;) Ασε που είχα σπάσει ένα όργανο απο το βάρος μου και παρόλο που με κατηγόρησαν γι αυτό εγώ είμαι σίγουρος ότι απο πρίν είχε κάτι γιατί τα συγεκριμένα απ όσο γνωρίζω ειναι φτιαγμένα για ελέφαντες!! Η ηταν ελλατωματικο το μηχανημα ή κατι ειχε ή ηταν της πλακας ή παρα εβαλες δυναμη...:p Με εναν φιλο μου που πηγαιναμε μαζι γυμναστηριο ηταν στα δικα σου κυβικα, και μαλιστα επαιζε και ραγκμπυ και μηχανημα δεν καταφερε ποτε να σπασει...(να κοψει εστω τα συρματοσκοινα ή να σπασει τον μηχανισμο.) Τωρα για τα αλλα φιλε μου τι να σου πω...τα ξερεις πολυ καλα και απο μονο σου.Παντως να ξερεις πως τιποτα δεν ειναι αδυνατο. Ο αδερφος μου μονος του εχασε 42 κιλα...χωρις διαιτολογους κτλ κτλ.Απλως το αποφασισε μια μερα και η αφορμη ηταν κατι τρομερα απλο...Π.Χ. πηγε να σηκωθει απο το κρεβατι μετα τον βραδυνο υπνο και ειδε οτι ακομα και μια ωρα αφοτου ειχε ξυπνησει (οπου ο οργανισμος παει στο καλο,εχει παρει μπρος) αισθανοταν τροεμρα αδυναμος,"βαρυς", χωρις ορεξη κτλ κτλ. http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 δεν μπορώ με τίποτα την γυμναστική, είχα ξεκινήσει ένα διάστημα αλλά μερικοί επιδειξίες φουσκωμένοι και μερικές στυλάτες γκόμενες με κοιτάζαν με μισό μάτι, έτσι τσάμπα τα 200 ευρώ που πέταξα, δεν πάτησα το πόδι μου παρά για 1 εβδομάδα μόνο!! Ασε που είχα σπάσει ένα όργανο απο το βάρος μου και παρόλο που με κατηγόρησαν γι αυτό εγώ είμαι σίγουρος ότι απο πρίν είχε κάτι γιατί τα συγεκριμένα απ όσο γνωρίζω ειναι φτιαγμένα για ελέφαντες!! τέλος παντον με τα πολλά τώρα πια έχω καταλήξει να κάθομαι, να μην κάνω τίποτα πέρα απο το να τρώω ότι βρώ μπροστά μου! έχω αδυναμια στις σοκολάτες και αυτό δεν μπορώ να το κόψω με την καμία!! μάλλον με βλέπω να φτάνω τα 150 κιλά πολύ σύντομα!!!! άλλος κανείς να κάνουμε ομάδα? χαχα............ !! Δεν είναι ανάγκη να πας γυμναστήριο για να ασκηθείς λιγάκι. Περπάτα!!!! Βγες έξω(όχι τώρα, είναι αργά:p)βάλε τα ακουστικάκια σου στα αυτιά και κάνε μια μεγάλη βόλτα με γρήγορο,σταθερό βήμα.Απλά πράγματα, όλα γίνονται φίλε μου MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 :) ακολουθωντας την συμβουλη της Σοφης ξεκιναω και εγω ξανα την βολτα στην παραλια καθημερινα να ξεδινω και απο την κουραση της μερας και να χασω και τα περιττα κιλακια..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 :) ακολουθωντας την συμβουλη της Σοφης ξεκιναω και εγω ξανα την βολτα στην παραλια καθημερινα να ξεδινω και απο την κουραση της μερας και να χασω και τα περιττα κιλακια..:) :wink: Και γω λέω να πάω να γραφτώ στο γυμναστήριο σήμερα, αν και βαριέμαι θανάσιμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 :wink: Και γω λέω να πάω να γραφτώ στο γυμναστήριο σήμερα, αν και βαριέμαι θανάσιμα... Τα γυμναστηρια δεν ειναι για εμενα...πισινα ναι αλλα οχι γυμναστηριο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 78 κιλα 1.80 υψος, οχι και ασχημα αν σκεφτω τον εαυτο μου πριν απο ενα χρονο με 10 κιλα παραπανω... αλλα τα εχασα με Τ.Ε.Ι. diet :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 :wink: Και γω λέω να πάω να γραφτώ στο γυμναστήριο σήμερα, αν και βαριέμαι θανάσιμα... κοιτα,αν βαριεσαι να πας να γραφτεις(αληθεια σε ενα γυμναστηριο θα πας καρφι?δε θα ψαξεις πρωτα?) ποσο θα βαριεσαι μετα να πας να γυμναστεις? αν ειναι να κανεις εγγραφη απλα για να πεις "γραφτηκα" τοτε μη το κανεις.:) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 κοιτα,αν βαριεσαι να πας να γραφτεις(αληθεια σε ενα γυμναστηριο θα πας καρφι?δε θα ψαξεις πρωτα?) ποσο θα βαριεσαι μετα να πας να γυμναστεις? αν ειναι να κανεις εγγραφη απλα για να πεις "γραφτηκα" τοτε μη το κανεις.:) Πήγαινα και πέρσι τέτοιο καιρό σε ένα καλό το οποίο όμως ήταν πολύ μακριά.Τώρα θα πάω σε αυτό της γειτονιάς μου το οποίο δεν είναι τπτ σπουδαίο αλλά την κάνει την δουλειά του...:) Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσω να πηγαίνω μετά από λίγο καιρό αλλά αυτή την βδομάδα έχω κατάληψη και αν δεν κάνω τώρα την αρχή δεν θα την κάνω ποτέ:O . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 κοιτα,αν βαριεσαι να πας να γραφτεις(αληθεια σε ενα γυμναστηριο θα πας καρφι?δε θα ψαξεις πρωτα?) ποσο θα βαριεσαι μετα να πας να γυμναστεις? αν ειναι να κανεις εγγραφη απλα για να πεις "γραφτηκα" τοτε μη το κανεις.:) Έτσι και αλλιώς, κανείς δεν αδυνάτησε κάνοντας μόνο γυμναστική.Θέλει πρώτα από όλα δίαιτα ΥΓ: Ζυγίστηκα σήμερα και έπεσα στα 80,5:) αλλά έχω δρόμο μέχρι τα 77:( MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 :) ακολουθωντας την συμβουλη της Σοφης ξεκιναω και εγω ξανα την βολτα στην παραλια καθημερινα να ξεδινω και απο την κουραση της μερας και να χασω και τα περιττα κιλακια..:) Την καλυτερη δουλεια θα κανεις...;) Τα γυμναστηρια τα βαριεεεεμαι...Ενω μια βολτιτσα...;) Παντως οταν πηγαινα γυμναστηριο το χαιρομουνα μονο οταν ειχα νευρα ή ημουν τσιτωμενη...Ξεδινα απιστευτα...:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Έτσι και αλλιώς, κανείς δεν αδυνάτησε κάνοντας μόνο γυμναστική.Θέλει πρώτα από όλα δίαιτα ΥΓ: Ζυγίστηκα σήμερα και έπεσα στα 80,5:) αλλά έχω δρόμο μέχρι τα 77:( δε θυμαμαι το συγκεκριμενο ατομο στο οποιο απαντησα να ειπε πως θα παει για να χασει κιλα.μπορει βεβαια να κανω και λαθος οσο για τις διαιτες ειμαι κατα..ειμαι υπερ ομως της υγιεινης διατροφης;) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 δε θυμαμαι το συγκεκριμενο ατομο στο οποιο απαντησα να ειπε πως θα παει για να χασει κιλα.μπορει βεβαια να κανω και λαθος οσο για τις διαιτες ειμαι κατα..ειμαι υπερ ομως της υγιεινης διατροφης;) Δεν πάω στο γυμναστήριο για τα κιλά, όντως.Τα 3-4 κιλά παραπάνω που πήρα θα τα χάσω ούτως ή άλλως γιατί το καλοκαίρι πάντα αδυνατίζω.Άσε που μου είναι εύκολο να χάσω τόσα λίγα κιλά σε 10 μέρες εάν θέλω ακόμη και από σήμερα(δεν ψωνίζω τπτ εαν πρέπει και όσο και αν ψάχνω στα ντουλάπια δεν βρίσκω τπτ:lol:) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 δε θυμαμαι το συγκεκριμενο ατομο στο οποιο απαντησα να ειπε πως θα παει για να χασει κιλα.μπορει βεβαια να κανω και λαθος Ούτε και εγώ θυμάμαι:p οσο για τις διαιτες ειμαι κατα..ειμαι υπερ ομως της υγιεινης διατροφης;) Κατά?? Και αν κάποιος έχει παραπάνω κιλά(δεν λέμε για 2-3 ή 5 κιλά, αλλά για πολλά) τι πρέπει να κάνει? Φυσικά, όλοι είμαστε υπερ της υγιεινής διατροφής,ούτε λέω να λυσσάξει κανείς στην πείνα, αλλά να μειώσει τις θερμίδες που παίρνει καθημερινά. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Oι θερμιδες απο μονες τους ειναι η μιση αληθεια...:) Πουχου αν φας ενα κομματι κρεας κι εχει 500 θερμιδες και φας εναν κυλινδρο pringles που εχει παλι 500 θερμιδες (λεμε τωρα, δεν κξερω ποσες εχει), δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ τους. Και δυστυχως πολλοι "διαιτολογοι" οι οποιοι ειναι gtp (δεν το μεταφραζω) πραγματικα εχουν φτιαξει τις πλεον ηλιθιες διαιτες που μπορει να φανταστει καποιος...κι ακους κατι ηλιθια του τυπου :Συνολικες θερμιδες που θα παρεις σε μια μερα 700!!! Που πα ρε Καραμητρο;Σε ανθρωπο μιλας οχι σε hobbit! Αnyway... http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Κατά?? Και αν κάποιος έχει παραπάνω κιλά(δεν λέμε για 2-3 ή 5 κιλά, αλλά για πολλά) τι πρέπει να κάνει? Φυσικά, όλοι είμαστε υπερ της υγιεινής διατροφής,ούτε λέω να λυσσάξει κανείς στην πείνα, αλλά να μειώσει τις θερμίδες που παίρνει καθημερινά. Με καθημερινό τρέξιμο,που για μένα είναι και ο αποτελεσματικότερος τρόπος αδυνατίσματος,πιστεύω πως εύκολα μπορεί να χάσει κάποιος θερμίδες και κίλα. Αρκεί να κάνει μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς υπερβολές και ελλείψεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Oι θερμιδες απο μονες τους ειναι η μιση αληθεια...:) Πουχου αν φας ενα κομματι κρεας κι εχει 500 θερμιδες και φας εναν κυλινδρο pringles που εχει παλι 500 θερμιδες (λεμε τωρα, δεν κξερω ποσες εχει), δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ τους. Και δυστυχως πολλοι "διαιτολογοι" οι οποιοι ειναι gtp (δεν το μεταφραζω) πραγματικα εχουν φτιαξει τις πλεον ηλιθιες διαιτες που μπορει να φανταστει καποιος...κι ακους κατι ηλιθια του τυπου :Συνολικες θερμιδες που θα παρεις σε μια μερα 700!!! Που πα ρε Καραμητρο;Σε ανθρωπο μιλας οχι σε hobbit! Αnyway... Α, ναι, σίγουρα! Άρα, να το πώ καλύτερα: υγιεινές θερμίδες;) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 1.75 kai 65 kila:cry: :cry: :cry: kano austiri diaita!thelo na ftaso ta 60 kila:!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 1.75 kai 65 kila:cry: :cry: :cry: kano austiri diaita!thelo na ftaso ta 60 kila:!: :!: Θα σου πω αυτό που μου έλεγε και μένα η μάνα μου στην ηλικία σου: Ύψος είναι!(Δεν πρέπει να τα χάσεις γιατί θα ψηλώσεις) Υ.Γ.Πολλές φορές μου το λέει ακόμα και σήμερα:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts