Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμμμμμ κάτοχος και εγώ ενός Hero....Αγορασμένο απο εδώ...με όλα ελληνικά κομπλε...το μόνο θέμα που έχω είναι ότι με το ελληνικο πληκτρολόγιο της htc δεν μπορώ να στείλω σωστά ένα μήνυμα....Εξηγουμαι....Για να λάβω το υπόλοιπο της κάρτας μου από cosmote(και με ενδιαφέρει να βλέπω το υπολοιπο του δωρεάν χρόνου 500Λ) πρέπει να στείλω ΥΠ στο 1314....Το έκανα και με απαντουσε λαθος πληκτρολόγηση.....με την υποννοια ότι έχω λάθος νουμερο έστειλα το ίδιο στο 1313 και με απαντησε ότι δεν υπάρχει υπηρεσία UΠ....που σημαίνει ότι εστειλε το αγγλικό U....έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα....

Α και ένα δεύτερο...αν καταχωρίσεις email σε μια "google" επαφή και πας να στείλεις μηνυμα το στέλνει σαν mms αντί για sms

A...να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος...με τα jar τα αρχεία τι γίνεται...δεν εγκαθίστανται ε?Εχω ένα αλλα το βλέπει σαν archive.....όχι σαν εγκαταστήσιμο

Edited by loykoylos
loyk at loykoylos

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@nikolis2000 δλδ δεν στελνει/λαμβανει αρχεια με κινητα η υπολογιστη??

ναι απο αρχεια τιποτα...απολυτη ησυχια...:p:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

ναι απο αρχεια τιποτα...απολυτη ησυχια...:p:lol:

χαχαχαχα για να ειμαι ειλικρινης προτιμω να γινεται λιγο τζέρτζελο, δεν μ'αρεσει και η πολλη ησυχια...κριμα...σε γενικες γραμμες παντως εχω καταλαβει, απ'αυτα που διαβαζω, το android ειναι λιγο "ανωριμο" ακομα για την ελληνικη αγορα..χρειαζεται να το εξελληνισουν λιγο περισσοτερο για να ειναι ακομη καλυτερο για εμας...

ΕΕΕΕΕΕ κι εσεις εκει στην htc, στην μακρινη taiwan, αν με ακουτε, δεν χαθηκε κι ο κοσμος να βαλετε και κανενα φλας για την καμερα :D:X

....που σημαίνει ότι εστειλε το αγγλικό U....έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα....

A...να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος...με τα jar τα αρχεία τι γίνεται...δεν εγκαθίστανται ε?Εχω ένα αλλα το βλέπει σαν archive.....όχι σαν εγκαταστήσιμο

Με την x.66 τουλάχιστον που δοκίμασα και σε μένα το Υ το στέλνει δυστυχώς σαν U. Με τα υπόλοιπα γράμματα δεν υπάρχει πρόβλημα τα δοκίμασα όλα.

Επίσης για τα .jar υπάρχει η εφαρμογή Java/J2ME Runner διαθέσιμη και στο market αλλά οι μισοί χρήστες λένε ότι δεν τα κατάφεραν να την κάνουν να παίξει.

Φεβρουαριος μπηκε αν ολα πανε καλα θα εχουμε και ανανεωση μεσα στο μηνα σε 2.1

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Θα ήθελα να ρωτήσω κατι για τα screen protectors....Πρέπει να βάλω για το συγκεκριμένο μοντέλο ή μπορώ να πάρω οποιοδήποτε είναι για οθόνη 3,2"(τόσο δεν είναι του hero?).Γιατί το πλαίσιο θεσσαλονίκη δεν είχε...και να παραγγείλω από το expansys δεν ξέρω αν συμφέρει γιατί αγοράζοντας ένα πληρώνεις άλλο 1 ουσιαστικά με τα μεταφορικά!!!!
loyk at loykoylos

• Administrators

Υπάρχουν screen protectors αποκλειστικά για συγκεκριμένες συσκευές κομμένα και ραμμένα για τις προσόψεις τους.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αγορά από ebay.

Modpic.gif

Δοκίμασε επίσης και το Invisible Shield

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Ρε παιδιά καμιά απάντηση και σε μένα!!?

Παω στο μενου αλλα δεν μου βγαζει καμια επιλογη ψαχνω στις ρυθμισεις και δεν βρισκω κατι σχετικο καποια πιο συγκεκριμενη βοηθεια ? :O

Γειά σου,

Πήγαινε : Ολα τα προγράματα --> ρυθμίσεις --> ασύρματα δύκτια --> ρυθμίσεις Wi-Fi και εκεί πάτα το κουμπί menu..

θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος "σάρωση και Σύνθετα" , πάτα το "σύνθετα" και αυτό που ψάχνεις είναι στο "Πολιτική κατάστασης αδράνειας"

Ελπίζω να βοήθησα.. :)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

VANILLA AOSP :up:

CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero

Βοηθησες αφανταστα πολυ φιλε μου και σε ευχαριστω . Καμια συγκεκριμενη ημερομηνια κυκλοφοριας του 2.1 εχει κανεις εκτος οτι θα βγει τον Φλεβαρη ?

Φιλικά Σπύρος

Βοηθησες αφανταστα πολυ φιλε μου και σε ευχαριστω . Καμια συγκεκριμενη ημερομηνια κυκλοφοριας του 2.1 εχει κανεις εκτος οτι θα βγει τον Φλεβαρη ?

To "Φλεβαρη" ποιος το λεει ?:lol::lol::lol::lol:

Εγω εχω διαβάσει Μάρτιο και μάλιστα οχι 2.1 αλλά την 2.0.

Μη ξεχνάς οτι τον Μάρτιο θα βγάλει και το Bravo. Δεν θα δώσει το ιδιο λειτουργικό και στο HERO κατά πάσα πιθανότητα.

Μην μου λες τετοια φιλε μου και απελπιζομαι :( βασικα εγω το λεω βαση ενος αρθρου που ειχατε δωσει που ελεγε κατι τετοιο οτι δηλαδη θα το βγαλει τον Φεβρουαριο

Φιλικά Σπύρος

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό και σε όσους διαβάζουν αυτό το thread και ίσως σκέφτονται να αγοράσουν το Hero, πως και χωρις την 2.1 ή 2.0 το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά.

Προσωπικά περιμένω την νέα έκδοση κυρίως για τις φωνητικές εντολές και για να τεστάρω κάποιες εφαρμογές που πλέον δεν είναι τόσο συμβατές.

Κατά τα άλλα, όποιος βιάζετε ας το κάνει root και ας την βάλει από τώρα. Οι υπόλοιποι υπομονή, διαβάζω κάποια posts λες και δεν μπορείτε να λειτουργήσετε το τηλέφωνο και σας λείπει η 2.1. Lol σιγά βρε παιδιά...ας το βγάλουν και Απρίλιο, εδώ θα είμαστε άλλωστε...

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό και σε όσους διαβάζουν αυτό το thread και ίσως σκέφτονται να αγοράσουν το Hero, πως και χωρις την 2.1 ή 2.0 το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά.

Προσωπικά περιμένω την νέα έκδοση κυρίως για τις φωνητικές εντολές και για να τεστάρω κάποιες εφαρμογές που πλέον δεν είναι τόσο συμβατές.

Κατά τα άλλα, όποιος βιάζετε ας το κάνει root και ας την βάλει από τώρα. Οι υπόλοιποι υπομονή, διαβάζω κάποια posts λες και δεν μπορείτε να λειτουργήσετε το τηλέφωνο και σας λείπει η 2.1. Lol σιγά βρε παιδιά...ας το βγάλουν και Απρίλιο, εδώ θα είμαστε άλλωστε...

πολυ σωστη παρατηρηση,γιατι τοσος πανικος και μαλιστα χωρις λογο

makiaveli27:ninja:

Καλησπέρα σε όλους τους συν-thread-ίτες, μια ερώτηση σχετικά off-topic...

Πόσο να δώσει κανείς το Hero που αγοράστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, με ελάχιστη χρήση, όταν κόστισε 480 Ευρώ (Play247.gr); Χωρίς να χάσει ο πωλητής και ο αγοραστής, βέβαια... Μια γνώμη σας ζητώ... Ευχαριστώ.

Ναι φυσικα το τηλεφωνο λειτουργει κανονικοτατα!!! απλα αξιζει η αναβαθμιση πιστευω να δοκιμασουμε και τιποτα καινουργιο ( επισημως) .

Αυριο παω για μεταφορα απο καρτοκινητο σε συνδεση και θα εχω και πακετο δωρεαν mb . Χρειαζεται καμια ειδικη ρυθμιση ? και τελος για μετρητη δεδομενων και κλησεις να ψαξω μαρκετ και αν ναι εχετε να προτεινεται καποιον καλο η εχει και το τηλεφωνο και εγω δεν το εχω ανακαλυψει :p:)

Ευχαριστω :)

Φιλικά Σπύρος

Ναι φυσικα το τηλεφωνο λειτουργει κανονικοτατα!!! απλα αξιζει η αναβαθμιση πιστευω να δοκιμασουμε και τιποτα καινουργιο ( επισημως) .

Αυριο παω για μεταφορα απο καρτοκινητο σε συνδεση και θα εχω και πακετο δωρεαν mb . Χρειαζεται καμια ειδικη ρυθμιση ? και τελος για μετρητη δεδομενων και κλησεις να ψαξω μαρκετ και αν ναι εχετε να προτεινεται καποιον καλο η εχει και το τηλεφωνο και εγω δεν το εχω ανακαλυψει :p:)

Ευχαριστω :)

δες το NetCounter

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

Ναι ρε παιδιά και εμένα θα μου απαντήσετε αν όχι σε όλα,σε κάποια τουλάχιστον;

VANILLA AOSP :up:

CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero

Εξαιρετικό πρόγραμμα για κλήσεις και sms είναι το call meter ng για έλεγχο λογαριασμού.

Δουλεύει μετρώντας το ιστορικό κλήσεων. Έχετέ το υπόψιν όταν διαγράφετε κλήσεις

θα μου απαντησει καποιος?

Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω, δεν είναι κακό. Ξέρω βαριέσαι...:mad:

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

παιδια γεια σε ολους. εχω αποφασισει να αγορασω το hero.το βρηκα σε καλη τιμη στην expansys (γαλλια) και μετα στην vnp. η expansys το εχει σε καλλυτερη τιμη και στα αγγλικα ενω η vnp στα ελληνικα και πιο ακριβα. θελω η συσκευη να εχει ελληνικο μενου. θα εχω προβλημα εαν το αγορασω απο την expansys οσων αφορα την γλωσσα η αναγνωριζει αυτοματα τα ελληνικα; επισηε υπαρχουν αλλες διαφορες στις δυνατοτητες του κινητου μεταξυ των 2 εκδοσεων΄(π.χ συνδεση στο ελληνικο δικτυο κτλ) τελος οσων αφορα στο σερβις θα υπαρχει προβλημα εαν το παρω απο γαλλια γιατι θα ειναι για επαγγελματικη χρηση και ειναι βασικο. ευχαριστω