vet Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω για το gps του. Έχει μέσα πρόγραμμα χρήσης του gps έτοιμο προς χρήση (ορισμός και εμφάνιση διαδρομής) χωρίς περαιτέρω χρεώσεις (για κατέβασμα χαρτών, ενεργοποίηση διαδρομών κτλ)?? Το βρήκα εδώ που είμαι (Ολλανδία) δωρεάν σε συμβόλαιο 22€ το μήνα το οποίο περιλαμβάνει 175' ομιλίας, 350 sms και ίντερνετ(δεν ξέρω πόσα mb/μήνα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Έχει το Google Maps μέσα αν και δεν το χρησιμοποιήσα αφού "έβαλα" το Ndrive το οποίο νόμιμο ξέρω πως κοστίζει στα 45 € για χάρτη Ελλάδας (ή λίγο λιγότερα). Αν πας στο Site τους θα βρεις την αντίστοιχη χρέωση για Ολλανδία. Πέρα του κόστους για το χάρτη, δεν έχεις κάποιο άλλο έξοδο για το GPS (και το οποίο δουλεύει perfect!) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vet Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Έχει το Google Maps μέσα αν και δεν το χρησιμοποιήσα αφού "έβαλα" το Ndrive το οποίο νόμιμο ξέρω πως κοστίζει στα 45 € για χάρτη Ελλάδας (ή λίγο λιγότερα). Αν πας στο Site τους θα βρεις την αντίστοιχη χρέωση για Ολλανδία. Πέρα του κόστους για το χάρτη, δεν έχεις κάποιο άλλο έξοδο για το GPS (και το οποίο δουλεύει perfect!) Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Στείλε μου plz pm το link απ'όπου το "αγόρασες" :p Σε αυτά που ξέρω το βρήκα μόνο με βρετανικό χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Έχεις Pm, ότι πρόβλημα έχεις, εδώ είμαστε. ΥΓ 5 κομβικές απορίες, για όποιον ξέρει. Προσπάθησα να τα λύσω μόνος αλλά δεν είδα φώς: α) Στο Home (σε μια από τις 7 σκηνές που έχεις τεσπά) μπορείς να φτιάξεις ένα φάκελο και να βάλεις μέσα εφαρμογές. Αυτό το φάκελο...πως του αλλάζεις το όνομα από σκέτο φάκελο; = Fixed, κρατάς πατημένο τον τίτλο του στις σκηνές, και αλλάζει !! β) Υπάρχει τρόπος να φτιάξω λίγο τα programs; Δηλαδή να μην τα εμφανίζει όλα αυτά εκεί, αλλά πχ να βάλω τα παιχνίδια σε ένα φάκελο με τίτλο Παιχνίδια και να έχει τα υπόλοιπα. Έχω βάλει αρκετά και είναι κάπως γ) Μουσική. Έχετε να προτείνετε κάποιο πολύ καλό player; Έβαλα το Rockon αλλά δεν μου φάνηκε πολύ καλό αφού είχα χύμα mp3 μέσα και τα έβγαζε χωρίς κάποιο άλμπουμ (μαύρη μαυρίλα πλάκωσε!!) και ήταν γενικά δύσχρηστο. Κάτι άλλο που προτείνετε ίσως; Επίσης όσα βγαίνουν "κινέζικα" ως τραγουδιστής / άλμπουμ, από που αλλάζει αυτό; Έχω την εντύπωση πως πριν καμιά 50αριά σελίδες κάποιος είπε που, αλλά άντε βρες !! δ) Φωτογραφίες. Εχμ, είναι λίγο κάπως το μενού και εδώ. Μου έχει φτιάξει κάτι φακέλους μόνο του που τους λέει: Όλες οι φωτογραφίες μου, όλα τα βίντεο, 24, 48 και Videos. Δεν έχω ιδέα που σώζει τις φωτογραφίες που βγάζω κάθε φορά. Πρέπει και εδώ να αναζητήσω κάποια καλή εφαρμογή ώστε να μπεί τάξη; ε) Σημαντικό. Πως ορίζω οτιδήποτε πλέον μπαίνει στο τηλ, να σώζεται στην SD κάρτα και όχι στο τηλέφωνο. Το ότι πλέον το τηλ έχει μόνο 100 MB ελεύθερα, σημαίνει κάτι προς την ταχύτητα που φορτώνει τα δεδομένα; (κάτι αντίστοιχο δλδ με τα Pc) Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 για το (β) κρατάς πατημένη τη μπάρα του παραθύρου για 2sec. Εκεί που γράφει το όνομα του φακέλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Σωστός, κατάλαβα τι λες :) Ωραία, πάει αυτό !!! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 ok...ευχαριστω πολυ.... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigasiga Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω για το gps του. Έχει μέσα πρόγραμμα χρήσης του gps έτοιμο προς χρήση (ορισμός και εμφάνιση διαδρομής) χωρίς περαιτέρω χρεώσεις (για κατέβασμα χαρτών, ενεργοποίηση διαδρομών κτλ)?? Το βρήκα εδώ που είμαι (Ολλανδία) δωρεάν σε συμβόλαιο 22€ το μήνα το οποίο περιλαμβάνει 175' ομιλίας, 350 sms και ίντερνετ(δεν ξέρω πόσα mb/μήνα). το google maps βρήκε μια χαρά τη θέση μου, και δεν υπάρχει κάποια χρέωση πέραν του 3g ;) .. ε) Σημαντικό. Πως ορίζω οτιδήποτε πλέον μπαίνει στο τηλ, να σώζεται στην SD κάρτα και όχι στο τηλέφωνο. Το ότι πλέον το τηλ έχει μόνο 100 MB ελεύθερα, σημαίνει κάτι προς την ταχύτητα που φορτώνει τα δεδομένα; (κάτι αντίστοιχο δλδ με τα Pc) το τηλέφωνο στηρίζεται πάνω στη google, π.χ. τις φωτό τις ανεβάζεις στο picassa. από εκεί μπορείς να τις ρίξεις πίσω στην sd κάρτα με card reader, τα βίντεο με email κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 παιδια το Facebook λινκ στα contacts παιζει σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ναι μια χαρά αν και σήμερα μου έκανε το εξής κουλό. Ενώ είχα οργανώσει όλες τις επαφές μου (ή τεσπά τις πιο πολλές) με facebook photos, μου έβγαλε να τις ξαναορίσω από την αρχή όλες. Έτσι ξαφνικά. Τι να πω !! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 http://phandroid.com/2009/10/21/htc-hero-selling-like-hotcakes/ Με τα τσουβάλια φεύγουν τα HERO. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 παιδια το Facebook λινκ στα contacts παιζει σωστά ? Μπορεί απλά να μην μπορούσε να κάνει login στο facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Μπορεί απλά να μην μπορούσε να κάνει login στο facebook Υπηρχε προβλημα απο το FB... το επομενο πρωι (χθες δηλαδη) ηταν μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Πέρι 1.6 Donut και τις διάφορες φήμες που παίζουν. Έστειλα mail στην HTC (και ρώτησα και για το Market) σχετικά με τις φήμες και αν μπορούμε να υπολογίζουμε σε κάποιο update. Δείτε την απάντηση (στα Αγγλικά): "Thanks for your email. I don't know where these rumours start, but it's rubish. We simply need to make sure that all of the extra software on the hero works on 1.6 before we release the update. It would be pretty stupid of us to release 1.6 for the hero if it then stopped all the built in software from working, wouldn't it? Once the software has all been updated to work on 1.6, I am sure it will be released. future updates will be decided upon at the time of their release, so there may be future updates for a short itme, but not necessarily forever, but this has not been decided yet. As for the Market, that is completely controlled by google and you would need to aks rthem why they haven't launched the market in Greece yet. best regards, HTC Europe Support" Θα στείλω και mail στην google :P Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Πέρι 1.6 Donut και τις διάφορες φήμες που παίζουν. Έστειλα mail στην HTC (και ρώτησα και για το Market) σχετικά με τις φήμες και αν μπορούμε να υπολογίζουμε σε κάποιο update. Δείτε την απάντηση (στα Αγγλικά): "Thanks for your email. I don't know where these rumours start, but it's rubish. We simply need to make sure that all of the extra software on the hero works on 1.6 before we release the update. It would be pretty stupid of us to release 1.6 for the hero if it then stopped all the built in software from working, wouldn't it? Once the software has all been updated to work on 1.6, I am sure it will be released. future updates will be decided upon at the time of their release, so there may be future updates for a short itme, but not necessarily forever, but this has not been decided yet. As for the Market, that is completely controlled by google and you would need to aks rthem why they haven't launched the market in Greece yet. best regards, HTC Europe Support" Θα στείλω και mail στην google :P Μπουρδες λενε... ΟΛΑ τους τα "extra Software" παιζουν μια χαρα με 1.6. Το Tattoo που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τρέχει 1.6 και ολα τα καλούδια της HTC... Και μη μου πει καποιος οτι ειναι δυσκολο να τα κανουν και στο Hero...:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Κοίτα σίγουρα αν κυκλοφόρησε για το Tatoo όπως λες, σίγουρα θα το έχουμε και εμείς. Λογικά θα το προσαρμόσουν. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 μετα απο μερες που το εχετε πως ειναι η μπαταρια του...; ποιοτητα κατασκευης; πλαστικα εφαρμογη οθονη; μονο σε μενα φανηκε να εχει την ιδια αποκριση η οθονη του με το iPhone οταν το ειχα; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 μετα απο μερες που το εχετε πως ειναι η μπαταρια του...; ποιοτητα κατασκευης; πλαστικα εφαρμογη οθονη; μονο σε μενα φανηκε να εχει την ιδια αποκριση η οθονη του με το iPhone οταν το ειχα; Έχεις κολλήματα με αυτά; Γιατί εγώ έχω :lol: Δεν μπορώ τα "ψεύτικα" κινητά. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 εχω εχω που να μην ειχα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigasiga Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 http://phandroid.com/2009/10/21/htc-hero-selling-like-hotcakes/ Με τα τσουβάλια φεύγουν τα HERO. :lol: :lol: :lol: πιστεύω ότι to sense UI κάνει τη διαφορά στο hero από ότι αν ήταν σκέτο android, ιδίως αυτό το widget του καιρού είναι πανέμορφο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 πιστεύω ότι to sense UI κάνει τη διαφορά στο hero από ότι αν ήταν σκέτο android, ιδίως αυτό το widget του καιρού είναι πανέμορφο :D Aκριβώς. Το sense UI δίνει ρέστα. Η HTC παίρνει το άσχημο και το επιδιορθώνει (βλέπε Windows mobile), παίρνει το όμορφο και το κάνει άριστο (Android). Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Η ως τώρα εμπειρία μου: Η οθόνη είναι μια χαρά, πανέμορφη Η μπαταρία κρατάει άνετα 2 μέρες αν δεν κάνεις GPS (πλέον το GPS το βάζω με φορτιστή στο αμάξι!). Μπορεί και παραπάνω. Σαν γενικότερη εικόνα, είμαι πολύ ευχαριστημένος, με ενοχλεί που δεν έχω βρει κάποια πράγματα ακόμα, πχ το πως να μην φορτώνω τον εσωτερικό δίσκο και να τα βάζω όλα appz και οτιδήποτε έχω στην SD, αλλά που θα πάει !! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 ...με ενοχλεί που δεν έχω βρει κάποια πράγματα ακόμα, πχ το πως να μην φορτώνω τον εσωτερικό δίσκο και να τα βάζω όλα appz και οτιδήποτε έχω στην SD, αλλά που θα πάει !! Για αυτό χρειάζεσαι να είναι root το κινητό (ουσιαστικά να βάλεις μια custom rom, πχ. του Paul από το modaco), κ την εφαρμογή app2sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Ναι το είδα και κάπου αλλού αυτό δυστυχώς :( Μεγάλη βλακεία, αυτό ειδικά σε οδηγεί να κάνεις Root !!! ΥΓ Όταν μπαίνω με Internet στο κινητό δείχνει ένα H πάνω πάνω και δυστυχώς πάει πολύ αργά. Υπάρχει και μέσω 3G; Δεν έχω ιδέα από αυτά !! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 παιδια, γιατι θέλετε να έχετε τις εφαρμογές σας στην SD ? Δεν υπάρχει λόγος. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χωρος ειναι τεραστιος... η καθε εφαρμογή ειναι μονο μερικα kb... Μη σκέπτεστε οπως σκεπτόσασταν για τα Windows Mobile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts