evans55 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό φορουμ αλλά έχω σοβαρο πρόβλημα και ελπίζω σε κάποια βοήθεια. Πριν από λίγες μέρες το hero μου άρχισε να κάνει διάφορα τρελά. Κατ' αρχήν τις περισσότερες φορές το κάτω μέρος της οθόνης δεν λειτουργεί και κάνει και διάφορα άλλα, όπως άλλο πατάς στην οθόμη και άλλο πρασινίζει, κάνει συνέχεια επανεκκίνηση και γενικά είναι ένα χάλι. Καμμιά ιδέα: Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tretro Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 καλημερα το ιδιο προβλημα μου εκανε και εμενα περιστασιακα εχθες το βραδυ και προσεξα οτι το παρουσιαζε οταν το τοποθετουσα για φορτιση σε ενα φορτιστη που δεν ηταν δικος του του εκανα ενα restart και επανηλθε....τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν το εχει ξανακανει παρολο που το φορτισα και στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Παιδιά καλη...νύχτα. Γνωρίζει κανείς απο πού μπορώ να αγοράσω το HTC Hero και πόσο περίπου θα μου κοστίσει; Επίσης, μπορώ να ανανεώσω το λειτουργικό σε 2.1; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Μέχρι τώρα δεν είχα βρει κάποια καλούτσικη 2.2 rom που να δουλεύουν σχεδόν όλα. Τώρα είδα βγήκε η FroydVillain Rom 1.1.9 http://www.villainrom.co.uk/viewtopic.php?f=45&t=2669 που δουλεύει και η κάμερα. Γίνεται να περαστεί ενώ έχω ήδη την 2.1 official ? (unrooted). Αν ναι ποια είναι η διαδικασία; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Κοίτα το προηγούμενο post μου, έχει οδηγό για root από επίσημη 2.1 στα γνωστα λημέρια. Κάτι άσχετο αλλά απίστευτο, τα ακουστικα της συσκευασίας μπήκαν πλυντήριο και δουλεύουν άψογα, σα να μην έγινε τίποτα! Sent from my HTC Hero using Tapatalk Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Έβαλα την 1.2.1. FroydVillain και μπορώ να πω ότι έχω άλλο κινητό! Τραγικά πιο γρήγορο, και τραγικά καλύτερη η διάρκεια της μπαταρίας! Και μιλάω για την στοκ ρομ που έχουν, χωρίς να βάλω κάποιο overlocked kernel. Μου λείπει βέβαια το fb sync όπως ήταν μέσα από το sense ui, αλλά τι να κάνουμε δε μπορούμε να τα έχουμε όλα! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Έβαλα την 1.2.1. FroydVillain και μπορώ να πω ότι έχω άλλο κινητό! Τραγικά πιο γρήγορο, και τραγικά καλύτερη η διάρκεια της μπαταρίας! Και μιλάω για την στοκ ρομ που έχουν, χωρίς να βάλω κάποιο overlocked kernel. Μου λείπει βέβαια το fb sync όπως ήταν μέσα από το sense ui, αλλά τι να κάνουμε δε μπορούμε να τα έχουμε όλα! +1 Αμα βάλουν και το flash 10.1 είμαστε έτοιμοι Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Απ'ότι διάβασα στο forum του cm για το hero δεν υποστηρίζεται απο τον επεξεργαστή μας το flash 10.1 άρα λογικά δεν θα μπεί κι ολας.... Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Έβαλα την 1.2.1. FroydVillain και μπορώ να πω ότι έχω άλλο κινητό! Τραγικά πιο γρήγορο, και τραγικά καλύτερη η διάρκεια της μπαταρίας! Και μιλάω για την στοκ ρομ που έχουν, χωρίς να βάλω κάποιο overlocked kernel. Μου λείπει βέβαια το fb sync όπως ήταν μέσα από το sense ui, αλλά τι να κάνουμε δε μπορούμε να τα έχουμε όλα! ..και τραγικά πιο άσχημο... :( αλλα όντως το froyo είναι απίστευτα γρήγορο και ελαφρυ.. σαν να έχεις άλλο κινητό! απλα δεν μπόρεσα ποτέ να συνηθήσω το dialer του android (ούτε το dialer one που προτείνουν όλοι..).. επίσης μου την έσπασε λίγο και ο stock browser (ουτε flash lite?) επέστρεψά στην 2.1 και περιμένω πως και πως να βγεί froyo με sense.. δεν νομίζω να αργεί! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Εχω την VillainROM απο παιδι που ειναι στην ομαδα αναπτυξης και ειναι αψογη η ρομ 20.1 αν θυμαμαι καλα, φυσικα εχει εφε στο καιρο και σε ορισμενα εικονιδια με τους σελιδοδεικτες. Ειναι αψογη.... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 και εγω τιποτα ακομα φιλε μου.. αλλα εχει αρχισει και μου κανει νερα,τα μηνυματα που στελνω τα παιρνουν κινεζικα οι αλλοι,δεν ξερω τι συμβαινει,μου ειπε ενα φιλος που εκανε πως οταν κανω την αναβαθμιση θα λυθει το προβλημα...αλλα ποτε θα την κανω..ενας θεος ξερει. Καλημερα σε ολους. Ειχα μιλησει με την HTC και μου ειπαν οτι για να κανω αναβαθμιση στο κινητο (εχω την 38 και το κινητο αγορασμενο απο Πλαισιο) θα πρεπει να βαλω την χρονολογια στο 2011 και να εχω συνεχες internet. Το εκανα και επι 3 εβδομαδες τωρα δεν ελαβα τιποτα. Απο οτι ξερω μονο μεσω internet ερχεται η ενημερωση για αναβαθμιση και μαλιστα μονο 2 ενημερωσεις.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος ? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 χθες το βράδυ με ενημέρωσε για νέα αναβάθμιση την οποία και έκανα επι τόπου μέσω wifi. Πλέον έχω την 3.32.405.2 Δε βλέπω καμία εμφανή διαφορά με την προηγούμενη. Φυσικά δεν έχασα τίποτα κατα την αναβάθμιση. @micra βάλε την ημερομηνία 2011 άφησε ανοικτο το wifi και κάνε ένα reboot. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι είχε δουλέψει. Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 χθες το βράδυ με ενημέρωσε για νέα αναβάθμιση την οποία και έκανα επι τόπου μέσω wifi. Πλέον έχω την 3.32.405.2 Δε βλέπω καμία εμφανή διαφορά με την προηγούμενη. Φυσικά δεν έχασα τίποτα κατα την αναβάθμιση. @micra βάλε την ημερομηνία 2011 άφησε ανοικτο το wifi και κάνε ένα reboot. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι είχε δουλέψει. Καλημερα Ευχαριστω Πολυ θα το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flaflatas Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Εγώ προσπαθούσα να το κάνω κ είχα το ίδιο πρόβλημα με win 7 32/64bit. Πρέπει να είναι πρόβλημα με τα 7. Τελικά έκανα την δουλειά μου με windows xp σε virtual machine. Δεν έχουν πρόβλημα τα Win7. Προσωπικά εκεί έκανα την όλη εργασία. Χρειάζεται να κάνεις αλλαγή τους drivers σε "My HTC" Devices & Printers > Δεξί κλίκ πάνω στο Hero και ιδιότητες > Αλλαγή του driver Έτσι περνάμε το "Error 170" Όση ώρα ψάχνει τον Bootloader κάνουμε την ίδια διαδικασία, απλά τώρα στο ίδιο μέρος "Devices & Printers" θα υπάρχει κάτι σαν "Android... blah blah" (δεν θυμάμαι καλά) και πάλι αλλάζουμε σε "My HTC" Έτσι περνάμε το "Error 171" Voila! :) Έχασα αρκετές ώρες από τη ζωή μου, αλλά τελικά το κατάφερα.... Εχω την VillainROM απο παιδι που ειναι στην ομαδα αναπτυξης και ειναι αψογη η ρομ 20.1 αν θυμαμαι καλα, φυσικα εχει εφε στο καιρο και σε ορισμενα εικονιδια με τους σελιδοδεικτες. Ειναι αψογη.... Υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός εκτός από αυτόν; Δεν καταλαβαίνω τις διαδικασίες που πρέπει να κάνω... Edited August 24, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Παιδια καλησπερα Συγνωμη που θα ζαλισω καποιους αλλα διαβασα αρκετες σελιδες οσο αφορα την αναβαθμιση του HERO και γενικα δεν ειναι για μενα ξεκαθαρη στην διαδικασια.Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα πως να κανω την αναβαθμιση στο 2.1? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 χθες το βράδυ με ενημέρωσε για νέα αναβάθμιση την οποία και έκανα επι τόπου μέσω wifi. Πλέον έχω την 3.32.405.2 Δε βλέπω καμία εμφανή διαφορά με την προηγούμενη. Φυσικά δεν έχασα τίποτα κατα την αναβάθμιση. @micra βάλε την ημερομηνία 2011 άφησε ανοικτο το wifi και κάνε ένα reboot. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι είχε δουλέψει. Με μια γρήγορη αναζήτηση ουσιαστικά επανήλθε η ρύθμιση για βαθμονόμηση του αισθητήρα g και έχω παρατηρήσει ότι διαρκεί περισσότερο η μπαταρία αισθητά Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Για το hero εχει βγει επισημη ελληνικη 2.1 ? Αν οχι αναμενεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vafstam Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα hero και εχω προβλημα με τα mms, σε μερικα τηλεφωνα πηγαινουν κανονικα, σε αλλα πηγαινουν και δεν ανοιγουν και σε αλλα δεν πανε ποτε. Μιλησα με την HTC, μου ειπαν οτι ειναι προβλημα η της καρτας μου η των αλλων τηλεφωνων, μιλησα με την WIND, μου εστειλαν ολες τις ρυθμισεις με email αλλα ειναι ολες σωστες, ετσι μετα απο παρα πολλες δοκιμες (βαζωντας αλλες καρτες στο hero μου) εχω καταληξει οτι φταιει αποκλειστικα το τηλεφωνο μου. Αν γνωριζει καποιος κατι τον ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terataki2006 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλημέρα σας! Έχω 2 απορίες σχετικά με την αγαπημένη μας συσκευή: 1) Στη Θεσσαλονίκη κάποτε υπήρχε ένα service (Level4) στην Παλαιών Πατρών, όπου σου άλλαζε προσόψεις σε όλα τα htc (ακόμα και αν του πήγαινες προσόψεις από το ebay). Δυστυχώς ανακάλυψα ότι το κατάστημα αυτό έκλεισε.... Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να στείλω το hero μου να μου τοποθετήσουν την πρόσοψη που αγόρασα από ebay, διότι "τραυμάτισα" το κινητό μου μετά από πτώση σε τσιμέντόπλακα....:( 2) έχει παρατηρήσει κανείς ότι το τηλέφωνο μετά από κάποια λεπτά ομιλίας ζεσταίνεται υπερβολικά (το νιώθεις στο αυτί) και ότι εάν μιλάς όσο είναι συνδεδεμενο στο φορτιστή νιώθεις στο αυτί εκεί που εφάπτεται με το ακουστικό ένα τρέμουλο όπως η δόνηση του κινητού. Ζητώ συγγνώμη εάν τα θέματα αυτά έχουν καλυφθεί προηγουμένως ή εάν σας κούρασα με τις περιγραφές:O Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ένας φίλος μου έχει το hero και με ρωτάει ποτέ θα γίνει η αναβάθμιση σε 2.1; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Για το hero εχει βγει επισημη ελληνικη 2.1 ? Αν οχι αναμενεται? Ένας φίλος μου έχει το hero και με ρωτάει ποτέ θα γίνει η αναβάθμιση σε 2.1; Η αναβάθμιση σε 2.1 έχει κυκλοφορήσει από τα τέλη του Ιούνη. Εάν δε σας έχει έρθει ειδοποίηση, ανοίξτε το wifi, βάλτε ως έτος το 2011 και κάντε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terataki2006 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Καλημέρα σας! Έχω 2 απορίες σχετικά με την αγαπημένη μας συσκευή: 1) Στη Θεσσαλονίκη κάποτε υπήρχε ένα service (Level4) στην Παλαιών Πατρών, όπου σου άλλαζε προσόψεις σε όλα τα htc (ακόμα και αν του πήγαινες προσόψεις από το ebay). Δυστυχώς ανακάλυψα ότι το κατάστημα αυτό έκλεισε.... Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να στείλω το hero μου να μου τοποθετήσουν την πρόσοψη που αγόρασα από ebay, διότι "τραυμάτισα" το κινητό μου μετά από πτώση σε τσιμέντόπλακα....:( 2) έχει παρατηρήσει κανείς ότι το τηλέφωνο μετά από κάποια λεπτά ομιλίας ζεσταίνεται υπερβολικά (το νιώθεις στο αυτί) και ότι εάν μιλάς όσο είναι συνδεδεμενο στο φορτιστή νιώθεις στο αυτί εκεί που εφάπτεται με το ακουστικό ένα τρέμουλο όπως η δόνηση του κινητού. Ζητώ συγγνώμη εάν τα θέματα αυτά έχουν καλυφθεί προηγουμένως ή εάν σας κούρασα με τις περιγραφές:O Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις! :worry: .....ΚΑΝΕΙΣ?????....Μια απάντηση ρε παιδιά.....please..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanouli Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ παλιά έστελνα κανονικά μηνύματα στα ελληνικά, τώρα ενώ τα γράφω κανονικά, στους άλλους οι ελληνικοί χαρακτήρες φαίνονται σαν ρώσικα. Δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση και δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στα καλά καθούμενα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Edited September 8, 2010 by fanouli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Αντιμετωπίζει κανείς απο σας κάποιο πρόβλημα με το htc sense μετα την αναβάθμιση σε 2.1....εμένα με κάνει συχνες επανεκινήσεις(όχι το τηλέφωνο μόνο το sense) Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 κανεις απο σας που μπορεί να δώσει κάποιο λινκ για rooting του hero απο την επίσημη 2.1?Προσπαθω να φλασαρω την AmanRa την 1.7.0.1 και Permission denied.....ειμαι unrooted φυσικά Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts