DarkNight04 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 καλησπερα στο ομορφο forum,μετα απο μια επαφη που ειχα με τον ηρωα με εβαλε σε σκεψεις για αγορα,αλλα επειδη θα ειναι πρωτη φορα η επαφη μου με νεο λογισμικο που δεν το γνωριζω καθολου,θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις: 1)στο τηλεφονο μπορουμε να περασουμε αλλη ρομ ετσι ωστε να μπορω να παιρναω εφαρμογες χωρις να χριαζεται να τις πληρωνω(με λιγα λογια κατι σαν το jailbreak στο iphone) 2)τεθηκε ενα ζητιμα για το 3g?ειναι τελικα μπορω να κανω βιντεοκλιση?επιρεαζει καθολου στο ιντερνετ(ταχυτητα)? 3)πως χαρακτηειζεται την καμερα του?(τραβαει καλες φοτογραφιες και βιντεο)? 4)υπαρχει καποιο καλο λογισμικο πλοηγησης σαν το igo8 που να εχει ελληνικη πλοηγηση? το ξερω οτι σας κουρασα αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα παρω κατι καλο... Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!!! Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 καλησπερα στο ομορφο forum,μετα απο μια επαφη που ειχα με τον ηρωα με εβαλε σε σκεψεις για αγορα,αλλα επειδη θα ειναι πρωτη φορα η επαφη μου με νεο λογισμικο που δεν το γνωριζω καθολου,θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις: 1)στο τηλεφονο μπορουμε να περασουμε αλλη ρομ ετσι ωστε να μπορω να παιρναω εφαρμογες χωρις να χριαζεται να τις πληρωνω(με λιγα λογια κατι σαν το jailbreak στο iphone) 2)τεθηκε ενα ζητιμα για το 3g?ειναι τελικα μπορω να κανω βιντεοκλιση?επιρεαζει καθολου στο ιντερνετ(ταχυτητα)? 3)πως χαρακτηειζεται την καμερα του?(τραβαει καλες φοτογραφιες και βιντεο)? 4)υπαρχει καποιο καλο λογισμικο πλοηγησης σαν το igo8 που να εχει ελληνικη πλοηγηση? το ξερω οτι σας κουρασα αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα παρω κατι καλο... Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!!! 1. Μπορείς να περάσεις άλλη ρομ αλλά δε χρειάζεται για αυτό που λές. Οι περισσοτερες εφαρμογές είναι free αλλα και να μην είναι, απλά τις βρίσκεις, τις κατεβάζεις και τις εγκαθιστάς. 2. βιντεοκλίση δεν υποστηρίζεται! Δεν έχει δεύτερη κάμερα στην πρόσοψη αλλά δεν υποστηρίζεται κιόλας. Θα μπορούσες δλδ να κάνεις μια κλίση βιντεο όπου θα βλέπεις τον άλλο αλλά να βάλεις να βλέπουν μια φωτό σου. Δεν υποστηρίζεται όμως. 3. Προσωπική μου άποψη: πολύ μέτρια σε γενικές γραμμές, πολύ κακή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού 4. Υπάρχουν πάνω απο ένα. Είχα τον χρόνο και σου απάντησα, όμως οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου έχουν δωθεί πολλές φορές στο thread. Δε χρειάζεται να διαβάζεις όλες τις σελίδες, κάνε ένα search Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkNight04 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ευχαριστω πολυ..αλλα με βαζεται σε προβληματισμο,γιατι ειμαι αναμεσα στον ηρωα και στο ''μηλο'' S..με λιγα λογια ποιο ειναι πιο καλο,ποιο θα που προτινατε? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 τι σε προβλημάτισε δλδ? 1. Πολύ πιό εύκολο απ'ότι στο "μήλο" 2. Ούτε το "μήλο" εχει βιντεοκλίση και δεύτερη κάμερα 3. Δεν έχω άποψη για την κάμερα 4. Μια απο τα ίδια και στα δύο ποιό είναι καλύτερο? στους διαξιφισμούς..! ;) Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ευχαριστω πολυ..αλλα με βαζεται σε προβληματισμο,γιατι ειμαι αναμεσα στον ηρωα και στο ''μηλο'' S..με λιγα λογια ποιο ειναι πιο καλο,ποιο θα που προτινατε? το iphone είναι πολύ καλύτερο του ήρωα,αλλά άλλη τιμή έχει το ένα άλλη το άλλο.. προσωπικά θα πέρνα τον ήρωα! αν μπορείς να περιμένεις πας για το Desire αν πάλι δεν μπορείς κοιτάς και το google nexus one το θέμα είναι πως το φέρνεις(κοιτά στο θέμα του google nexus το έχει φέρει ένας φίλος και το πουλάει, μπορείς να του στείλεις πμ) γενικά αξίζει να πάρεις android ;) αλλά να ξέρεις πως το μήλο είναι καλύτερο εκτός του nexus & Desire ( για εμένα) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkNight04 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας,οντως το ενα προβλημα ειναι και στην τιμη αλλα αυτο που θελω ειναι να δοκιμασω μια συσκευη με ενα νεο λειτουργικο συστημα σαν το android..και βλεποντας και διαφορες συγκρισεις αναμεσα σε αυτα 2 κινητα θα προτιμησω τελικα τον ηρωα επειδη ειχα παλια συσκευη ΗΤC και πιστευω να με βγαλει για ακομη μια φορα ασπροπροσωπο... Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ο ήρωας είναι κινητάρα έχει ότι μπορεί να έχει ένα σύγχρονο κινητό και σε συνδυασμό με το νέο του λειτουργικό πιστεύω πως συνεχώς θα έχεις κάτι να του κάνεις, γενικά συνέχεια θα βελτιώνεται! και ένα μεγάλο + είναι και ότι είναι HTC που είναι κορυφή Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkNight04 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 το + το γνωριζω διοτι στο παρελθον ειχα ΗΤC συσκευη,διαβασα στα χαρακτηριστικα του οτι δεν εχει ραδιοφωνο αληθευει?αν ναι υπαρχει λυση(εκτος απο το ραδιο μεσο ιντερνετ ι χρησει δικτιου)? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 το + το γνωριζω διοτι στο παρελθον ειχα ΗΤC συσκευη,διαβασα στα χαρακτηριστικα του οτι δεν εχει ραδιοφωνο αληθευει?αν ναι υπαρχει λυση(εκτος απο το ραδιο μεσο ιντερνετ ι χρησει δικτιου)? δεν εχει ραδιοφωνο Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkNight04 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 δεν υπαρχει εκδοση που να περιεχει ραδιο? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Μπορείς να περιμένεις τον Θρύλο (HTC Legend), που είναι ο διάδοχος, τρόπον τινά, του Ήρωα, και έχει ο,τι λείπει από τον Ήρωα ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Εχω να κανω μια ερωτηση...Ειμαι κατοχος ενος Ηρωα ;) αλλα δεν ξερω αν πρεπει να κανω root στο κινητο ,απο την στιγμη που δεν με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη να περασω καποια αλλη rom.To root στη συσκευη εκτος απο αλλαγη rom σε τη αλλο χρησιμευει?Και αν ειναι χρησιμο που μπορω να δω πως γινεται απλα το root σε Hero (χωρις αλλαγη rom)!!Ευχαριστω. Καμμια βοηθεια εδω :(:(!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 δεν υπαρχει εκδοση που να περιεχει ραδιο? οχι φίλε μου δυστυχώς δεν έχει ράδιο, έχει κάμποσες εφαρμογές για online radio αν μπορείς να περιμένεις μέχρι Απρίλιο, παίρνεις το Desire περίπου στην ίδια τιμή και με ράδιο και καλύτερη κάμερα αν δεν μπορείς χτύπα το, νόμιζω παραμένει ακόμα το καλυτερο αndroid κινητό overall (πλην nexus)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Καμμια βοηθεια εδω :(:(!! Για το root κι αν σου χρειάζεται, ρίξε μια ματιά εδώ Σχετικά με το να κάνεις root την υπάρχουσα ROM στο κινητό σου (χωρίς να περάσεις μία που δεν είναι εξ αρχής rooted) δεν είναι κάτι απλό. Εάν μου πεις ποια ROM έχεις (ή καλύτερα κάποιος μου στείλει το boot.img της συγκεκριμένης ROM) μπορώ να φτιάξω ένα update.zip, για να αποκτήσεις πρόσβαση root, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις ROM. Φυσικά, προϋπόθεση είναι το κινητό να μην έχει perfected SPL, για να περάσεις το update.zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosh Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 οχι δυστηχος δεν ειχε αποτελεσμα και το root explorer μαλλον ειναι για τηλεφωνα που ειναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 οχι δυστηχος δεν ειχε αποτελεσμα και το root explorer μαλλον ειναι για τηλεφωνα που ειναι root Για να αφαιρέσεις εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες στη συσκευή σου, θα πρέπει να έχεις πρόσβαση root. Το root explorer είναι όντως για rooted συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 παιδια τελικα θα γινει η αναβαθμηση σε 2.0/2.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Ναι αλλα δυστηχως δεν ξερουμε ακριβη ημερομηνια παιζει οταν θα κυκλοφορησει to desire να βγει και η ρομ Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 official rom 2.1 με sence UI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Ναι :) λογικα ναι ετσι πρεπει Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosh Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 official rom 2.1 με sence UI? ναι και απο οτι διαβαζω σε διαφορα forums θα εχει και ΝΕΟ sence (σχεδον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 τι εννοεις ακριβως?Δωσε μου ενα λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Έχετε προβλήματα με το Market όταν πάτε να κατεβάσετε στο Hero σας; Αν πχ σας κολλάει και δεν κατεβάζει και πρέπει να κάνετε restart για να νοιώσει; Τότε δείτε αυτό το άρθρο: http://androinica.com/2010/03/01/tips-android-phone-wont-download-apps-log-in-to-google-talk/ Το έκανα και δουλεύει επιτέλους !!!!!!!! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vafstam Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 παιδια καλησπερα ειμαι ενας καινουργιος κατοχος του ηρωα και επειδη δεν εχω μεγαλη σχεση με το ειδος του τηλεφωνου εχω αρκετες αποριες. Κατ'αρχην εχω μεγαλο προβλημα με την συνδεση του τηλεφωνου με το pc. Ενω κανω τον συγχρονισμο (εκτος απο το ''εγκατασταση εφαρμογων''),δεν μπορω να το συνδεσω μεσω usb, ενω κανω την προσαρτηση και παταω ''ανοιγμα για προβολη των αρχειων'' μου βγαζει ενα μυνημα που λεει ''τοποθετηστε δισκο στη μοναδα αφαιρουμενος δισκος F. Να σημειωσω εδω οτι καποια στιγμη συνδεθηκε και μου ανοιξε κανονικα, εβαλα καποιες φωτο και τραγουδια μεσα και την επομενη φορα που εβαλα το καλωδιο παλι τα ιδια. Εχω vista και εχω εγκαταστησει και απεγκαταστησει το HTC sync 3-4 φορες. Παιδια αν γνωριζει καποιος κατι ας δωσει τα φωτα του. '' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ '' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achillx Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 παιδια καλησπερα ειμαι ενας καινουργιος κατοχος του ηρωα και επειδη δεν εχω μεγαλη σχεση με το ειδος του τηλεφωνου εχω αρκετες αποριες. Κατ'αρχην εχω μεγαλο προβλημα με την συνδεση του τηλεφωνου με το pc. Ενω κανω τον συγχρονισμο (εκτος απο το ''εγκατασταση εφαρμογων''),δεν μπορω να το συνδεσω μεσω usb, ενω κανω την προσαρτηση και παταω ''ανοιγμα για προβολη των αρχειων'' μου βγαζει ενα μυνημα που λεει ''τοποθετηστε δισκο στη μοναδα αφαιρουμενος δισκος F. Να σημειωσω εδω οτι καποια στιγμη συνδεθηκε και μου ανοιξε κανονικα, εβαλα καποιες φωτο και τραγουδια μεσα και την επομενη φορα που εβαλα το καλωδιο παλι τα ιδια. Εχω vista και εχω εγκαταστησει και απεγκαταστησει το HTC sync 3-4 φορες. Παιδια αν γνωριζει καποιος κατι ας δωσει τα φωτα του. '' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ '' Γεια σου, Αν το συνδέεις με usb και δεν πατήσεις τίποτα, ούτε στο hero ούτε στο pc..το εικονίδιο του HTCsync γίνεται πράσινο? Πάντως σε εμένα απλά βάζω το usb,μόλις βγεί στο hero η ειδοποίηση για το usb, κατεβάζω τη μπάρα και πατάω το "Το USB είναι συνδεδεμένο"..μετά "Προσάρτηση" και τέλος.. Καμιά φορά αργεί λίγο να το δει αλλά στο τέλος το βλέπει.. Παράθεση VANILLA AOSP :up: CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts