Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν γινεται Γιωργο...εχω δοκιμασει καθε πιθανο και δυνατο τροπο απο ολους οσους εχουν αναφερθει παντου!!!

δεν αφηνει το τηλ να μπει σε recovery κατασταση..και αν δεν γινει αυτο τπτ δεν προχωραει!!:mad:

Ωχ... ουτε σε αλλους παιζει δηλαδη?

Το Widget People δεν το χρησιμοποιώ παιδια και δεν ξερω. Σίγουρα στο Market θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Για το ρολοι, καιρός, κλπ παίζουν διάφορα Widgets.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωχ... ουτε σε αλλους παιζει δηλαδη?

Το Widget People δεν το χρησιμοποιώ παιδια και δεν ξερω. Σίγουρα στο Market θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Για το ρολοι, καιρός, κλπ παίζουν διάφορα Widgets.

Μονο με την μεθοδο της gold card μπορει να γινει λενε ....

Αν καταφερει κανεις να το κανει να δουλεψει....

Πρεπει να γινει πρωτα downgrade και μετα ρουτ/φλασαρισμα...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ωραια....εμεις με Μακ πρεπει να βαλουμε αναγκαστικα Παραθυρα σωστα...;

κριμα...

εναμισυ χρονο τωρα δεν εχω βαλει....

Όχι απαραιτήτως. Υπάρχει η νέα εφαρμογή Missing Sync for Android (έκδοση 1.0) που βγήκε πριν μέρες. Περιμένουμε να την δούμε στα "ειδικά" forums... Συγχρονίζει τα πάντα, μέχρι και τραγούδια, αν δεν απατώμαι.

http://www.markspace.com/products/android/missing-sync-android.html

Λίγη υπομονή. Δεν έχουν καν trial έκδοση για κατέβασμα.... Και εγώ Mac-άς είμαι!

Μονο με την μεθοδο της gold card μπορει να γινει λενε ....

Αν καταφερει κανεις να το κανει να δουλεψει....

Πρεπει να γινει πρωτα downgrade και μετα ρουτ/φλασαρισμα...

Δοκιμασες με την Goldcard ?

Επισκέπτης

Επίσης να πω και ένα πρώτο αρνητικό για το hero? Σήμερα δοκίμασα να το έχω στη διαδρομή για τη δουλειά ως mp3 player.

...Δεν τρελάθηκα! Ο ήχος του δεν είναι και ότι καλύτερο και το δοκίμασα και με τα Bose in ear και με τα in-ear της Apple! Ο ήχος δεν είναι απόλυτα καθαρός και ακούς διάφορους μικροθορύβους σε μερικά κομμάτια! Να πω βέβαια πως το συγκρίνω με το iphone που χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα για mp3 player οπότε ίσως δεν θα έπρεπε να περιμένω την ίδια απόδοση.

Σίγουρα πάντως για τα δικά μου γούστα, δεν θα έχω το hero για αναπαραγωγή μουσικής on the go!

:)

Δοκιμασες με την Goldcard ?

Δοκιμασα με

6 scandisk

1 kingston

1 lexar

με ολες ειχα το ιδιο αποτελεσμα..αποτυχια...

Επειδη ενας ειπε οτι μετα απο πολλες καρτες που δοκιμασε του δουλεψε τελικα με μια kingston 2gb παει να πει οτι δουλευει και ειναι αληθεια;;;

Πρεπει να βρεθει αλλος τροπος αλλιως δεν τον βλεπω καλα τον ηρωα...

Τον βλεπω να γινεται μαρτυρας απο ηρωας...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Δοκιμασα με

6 scandisk

1 kingston

1 lexar

με ολες ειχα το ιδιο αποτελεσμα..αποτυχια...

Επειδη ενας ειπε οτι μετα απο πολλες καρτες που δοκιμασε του δουλεψε τελικα με μια kingston 2gb παει να πει οτι δουλευει και ειναι αληθεια;;;

Πρεπει να βρεθει αλλος τροπος αλλιως δεν τον βλεπω καλα τον ηρωα...

Τον βλεπω να γινεται μαρτυρας απο ηρωας...

χμ... θα εχω τα ματια μου ανοιχτα Μητσο. Αν διαβασω κατι θα σου πω... Κριμα παντως ρε γ@μωτο...:cry: Φιλε, εχω βαλει την AOSP 2.0.1 και το HERO πεταει!!!:D

Δημητρη πως βλεπω ποια εκδοση εχω για να δω αν μπορω να κανω root?

και εγω που το πηρα μου αρεσει αλλα δεν εχει αυτο που ειχα στο αλλο...

βεβαια το εχω 2 ωρες...

μηπως ζηταω πολλα;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά root πια στο hero μόνο με goldcard. Εγώ έφτιαξα μία με την μαμίσια χωρίς κανένα πρόβλημα.
I dont try, I DO

Παιδιά root πια στο hero μόνο με goldcard. Εγώ έφτιαξα μία με την μαμίσια χωρίς κανένα πρόβλημα.

φιλε μου εχω κανει ρουτ σε hero σε 5 λεπτα και χωρις gold card!!!!

Μιλαμε για συγκεκριμενη εκδοση λογισμικου ...

Μην μπερδευτε τα πραγματα...

Εχει γεμισει κατω απο καθε μεθοδο για ρουτ σε ηρωα, απο μηνυματα ανθρωπων σαν και σενα που λενε οτι σε εμενα δουλεψε μια χαρα.. Και δεν εχουν καταλαβει περι τινος συζητανε οσοι ΔEN MΠOPOYN ΛOΓΩ AΛΛHΣ EKΔOΣHΣ ΛOΓIΣMIKOY και οχι λογω Βλακειας η ασχετοσυνης....

Εχει γεμισει το νετ με τετοια ποστς.. Και πιστεψε με τα εχω διαβασει ολα τις τελευταιες μερες... Μην πεταγοσαστε και γραφετε πριν...διαβασετε πρωτα τι λενε οι προηγουμενοι...

Και εγω εχω 2 ηρωες στα χερια μου αυτην την στιγμη...

Τον εναν τον εκανα ρουτ σε πεντε λεπτα και για τον αλλον διαβαζω 3 μερες και εχω δοκιμασει καθε μεθοδο που εχει δημοσιευτει στο νετ χωρις καμια επιτυχια...

Για ξανα πες μου λοιπον... Ποια μεθοδο ειπες οτι πρεπει να χρησιμοποιησω;;

χμ... θα εχω τα ματια μου ανοιχτα Μητσο. Αν διαβασω κατι θα σου πω... Κριμα παντως ρε γ@μωτο...:cry: Φιλε, εχω βαλει την AOSP 2.0.1 και το HERO πεταει!!!:D

Ασε με Γιωργο μην παιζεις με τα νευρα μου..

Αυτην εβαλα στο αλλο hero που εκανα ρουτ και εχω σαλταρει...

Και εχω το αλλο 3μερες τωρα και δν γινεται τπτ....

Εχω βαρεθει να διαβαζω μηνυματα απο ασχετους που πεταγονται σαν ..NA MHN TO ΠΩ!!! Σε ολα τα φορουμς που γραφω χρονια τωρα (εξωτερικου) και αναφερονται τα προβληματα και οι μεθοδοι royt/flash αλλα και downgrade στην περιπτωση την δικη μου....εχουν γεμισει με τετοιου ειδους απαντησεις..

Εφαρμοζουν Την μεθοδο που διαβαζουν

κ ποσταρουν οτι ολα πηγαν καλα και μαλιστα επιμενουν σε καποιους που εχουν το νεο κερνελ, που δεν αφηνει το τηλ να μπει σε recovery mode

να τους λενε οτι αυτοι φταινε και οχι η διαδικασια γιατι σε αυτους πηγε καλα...:O

κατι μου θυμιζει αυτο τους πρωτους μηνες του iPhone 2G....

:D

Πως το βλεπεις Δημητρη το κινητο;

δεν θελω να μιλησω απο τωρα...

εχει καλα αλλα και καποια σπαστικα...

μεχρι στιγμης μου φαινεται η οθονη λιγο μικρη για τα sms...

απο την αλλη εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης αλλα αυτο αρκει;

τεσπα....

θα το κρατησω μια εβδομαδα και θα αποφασισω οταν γυρισω Ελλαδα τι θα κανω....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

δεν θελω να μιλησω απο τωρα...

εχει καλα αλλα και καποια σπαστικα...

μεχρι στιγμης μου φαινεται η οθονη λιγο μικρη για τα sms...

απο την αλλη εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης αλλα αυτο αρκει;

τεσπα....

θα το κρατησω μια εβδομαδα και θα αποφασισω οταν γυρισω Ελλαδα τι θα κανω....

οπου πληκτρολογεις γυρνα το landscape...και οπου χρειαστεις ζουμ,με τα δυο δαχτυλα, οπως στο μηλο ;)

Τα widgets ίσως (πώς όμως;;)), την εφαρμογή People;

http://www.androlib.com/android.application.albr-android-sidecallbar-qzzC.aspx

:D:D

Επίσης να πω και ένα πρώτο αρνητικό για το hero? Σήμερα δοκίμασα να το έχω στη διαδρομή για τη δουλειά ως mp3 player.

...Δεν τρελάθηκα! Ο ήχος του δεν είναι και ότι καλύτερο και το δοκίμασα και με τα Bose in ear και με τα in-ear της Apple! Ο ήχος δεν είναι απόλυτα καθαρός και ακούς διάφορους μικροθορύβους σε μερικά κομμάτια! Να πω βέβαια πως το συγκρίνω με το iphone που χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα για mp3 player οπότε ίσως δεν θα έπρεπε να περιμένω την ίδια απόδοση.

Σίγουρα πάντως για τα δικά μου γούστα, δεν θα έχω το hero για αναπαραγωγή μουσικής on the go!

Η τελευταία εικόνα επαληθεύει τα λεγόμενα σου.

http://www.gsmarena.com/htc_hero-review-382p6.php

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Στο σπίτι έχω ασύρματο connx με το router Baudtec και στο γραφείο ασύρματο forthnet με το router tompson. Στο γραφείο συνδεώ κανονικά το Hero και δουλεύει συνεχώς σε αντίθεση με το σπίτι που ναι μεν συνδέεται αλλά κανει συνέχεια διακοπές. Το πρόβλημα είναι στο router του σπιτιού (σαν hardware εννοώ) ή πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο Baudtec για να μην έχω αυτές τις συχνές διακοπές? Έχει καταντήσει εκνευριστικό να είμαι στο market πχ και μετά απο 1 λεπτό να πρέπει να πατήσω 20 φορές το retry μέχρι να ξανασυνδεθεί. Να σημιώσω ότι το σήμα ειναι full...

Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει κάποια λύση ας με βοηθήσει, ευχαριστώ...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επισκέπτης
Η τελευταία εικόνα επαληθεύει τα λεγόμενα σου.

http://www.gsmarena.com/htc_hero-review-382p6.php

Oooops δεν το είχα δει ποτέ αυτό το review. Άρα λοιπόν έτσι έχουν τα πράγματα στην αναπαραγωγή μουσικής! Για κάποιον βέβαια που δεν άκουσε ποτέ το iphone μπορεί και να μην αποτελεί πρόβλημα!

;)

για μενα ομως που και το iPhone ηταν μαπα γιατι ειχα το iPod Video 5.5G φαντασου.....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επισκέπτης
για μενα ομως που και το iPhone ηταν μαπα γιατι ειχα το iPod Video 5.5G φαντασου.....

Φαντάζομαι πως ούτε και συ πρέπει να έχεις το hero για mp3 player!

:p

Επισκέπτης
ασε καλητερα δεν φανταζεσαι....

τον τοιχο τον ξερεις;.....:lol:

Έχει όμως αρκετά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά το hero που αντισταθμίζουν την ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής (και multimedia γενικότερα).

ασε καλητερα δεν φανταζεσαι....

τον τοιχο τον ξερεις;.....:lol:

Με ζητησε κανεις;;:blink::happy: