geovass Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 HTC Hero, got root? ;) http://www.androiddev.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=328 οδηγός για να rootάρετε το HTC Hero Χμ γιατι εχει 2 αρχεια για το /Tools ? -1. boot.img.insecure -2. boot.img Ο οδηγος απο το xda λεει μονο για ενα, το recovery image του Hero. Πιο μπερδεμενη την βλεπω αυτη τη διαδικασια απο αυτη του XDA... Στο τελευταιο update του XDA εχουν προσθεσει και την εφαρμογη superuser στο root για να ξερεις καθε φορα πιο προγραμμα προσπαθει να παρει SU access. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 μαγκες το link apo rapid ειναι expired βγαλτε το καπου αλλου και για το gpσ cοπιλοτ βγαλτε κανα λινκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Υπενθυμίζω πως links προς παράνομο λογισμικό απαγορεύονται από τους ΟΠΧ... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 λινκς για λογισμικο απαγορευονται οπως αναφερει και ο moderator πιο πανω. εγω ποσταρα μονο την ελληνικη φωνη και μεταφραση. ουτε προγραμμα ουτε χαρτες. αν θελετε ομως μπορει να αφαιρεθει και αυτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Γειά σας! Θα είχε την καλοσύνη κάποιος που έχει πάρει το κινητό του απο το clove ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα,να συγκρίνει το s/n με αυτό κάποιου που το έχει πάρει απο expansys? Θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση έτσι ώστε να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε το κινητό σχεδόν 100 ευρώ φτηνότερα,δίχως να έχουμε το άγχος οτι πήραμε συσκευή "β' διαλογής".. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Γειά σας! Θα είχε την καλοσύνη κάποιος που έχει πάρει το κινητό του απο το clove ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα,να συγκρίνει το s/n με αυτό κάποιου που το έχει πάρει απο expansys? Θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση έτσι ώστε να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε το κινητό σχεδόν 100 ευρώ φτηνότερα,δίχως να έχουμε το άγχος οτι πήραμε συσκευή "β' διαλογής".. Ευχαριστώ πολύ! ουτε του clove ουτε του eXpansys ειναι B διαλογής. Ειναι κανονικά προϊόντα που κυκλοφορούν για την Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 ουτε του clove ουτε του eXpansys ειναι B διαλογής. Ειναι κανονικά προϊόντα που κυκλοφορούν για την Αγγλία. Σε ευχαριστώ πολύ! Απλα με παραξένεψε το γεγονός οτι έχουν τέτοια διαφορά στην τιμή.. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoMx Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Εγώ ήθελα να μάθω αν κάποιος ξέρει το μαγαζί VNP που έχει το hero στα 550 ευρώ απλά είναι στην Αθήνα για να ξέρω, να το παραγγείλω από εκεί ή από expansys :worry: .. Παράθεση Vi veri veniversum vivus vici Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 καταπληκτικη εφαρμογη για απενεργοποιηση touchflo Home και ενεργοποιηση standard android launcher η οποιοδηποτε αλλο εχετε βαλει (open home, dxTOP) κ.ο.κ. Εδω με τον στανταρ android launcher φαινεται ποσο πιο γρηγορα παει το κινητο, και τι resources τρωει το εντυπωσιακο κατα τα αλλα touchflo. η εφαρμογη λεγεται Home switcher και την κατεβαζετε απο το market:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 καταπληκτικη εφαρμογη για απενεργοποιηση touchflo Home και ενεργοποιηση standard android launcher η οποιοδηποτε αλλο εχετε βαλει (open home, dxTOP, Astrid) κ.ο.κ. Εδω με τον στανταρ android launcher φαινεται ποσο πιο γρηγορα παει το κινητο, και τι resources τρωει το εντυπωσιακο κατα τα αλλα touchflo. η εφαρμογη λεγεται Home switcher και την κατεβαζετε απο το market:) Nice catch! Την τρεχω απο χθες το βραδυ και παει σφαιρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Πανε τα νευρα μου!!!!Δεν μπορω με τιποτα να περασω τα Ελληνικα! Ρωτησα τον Δημητρη,τον Γιωργο,αλλα τιποτα!!!!Οσα reset και να κανω δεν μπορω να τα περασω.Στον καιρο γραφει "Δαφνη"κανονικα.Στην αρχη παταω skip χωρις να εχω διαλεξει αγγλικα,ομως αφου προχωρησω και παω να γραψω μηνυμα ειναι επιλεγμενα τα αγγλικα....:blink: Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 .Στην αρχη παταω skip χωρις να εχω διαλεξει αγγλικα,ομως αφου προχωρησω και παω να γραψω μηνυμα ειναι επιλεγμενα τα αγγλικα....:blink: oxi skip Ηλια,next χωρις ομως να πατησεις to english :) παμε παλι ενα hr :lol: ειναι σπαστικο το ξερω φιλε...και εμενα στο 4ο μου κατσανε...:wacko: edit (@geovass) Γιωργο...τωρα γυρισα σπιτι....και σε 1.5ωρα παω για δουλεια.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 oxi skip Ηλια,next χωρις ομως να πατησεις to english :) παμε παλι ενα hr :lol: ειναι σπαστικο το ξερω φιλε...και εμενα στο 4ο μου κατσανε...:wacko: edit (@geovass) Γιωργο...τωρα γυρισα σπιτι....και σε 1.5ωρα παω για δουλεια.... Τιποτα και παλι! Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Πανε τα νευρα μου!!!!Δεν μπορω με τιποτα να περασω τα Ελληνικα! Ρωτησα τον Δημητρη,τον Γιωργο,αλλα τιποτα!!!!Οσα reset και να κανω δεν μπορω να τα περασω.Στον καιρο γραφει "Δαφνη"κανονικα.Στην αρχη παταω skip χωρις να εχω διαλεξει αγγλικα,ομως αφου προχωρησω και παω να γραψω μηνυμα ειναι επιλεγμενα τα αγγλικα....:blink: skip σου βγάζει για να περάσεις το keyboard tutorial. Εγώ έχω κάνει 4 hard reset και τίποτα.... Εσείς που έχετε το ελληνικό, τι σας δείχνει σαν Locale; Και στο Touch Input Settings, στο Keyboard Language, υπάρχουν και ελληνικά εκτός απο english, french, italian και spanish; edit: Μήπως έχει διαφορά αν είναι αγορασμένο από eXpansys ή Clove? Νομίζω μερικοί λέγανε πριν μερικές μέρες ότι υπάρχει EU και UK έκδοση και η EU ήταν ποιο ακριβή. Εγώ στο eXpansys πάντως μία θυμάμαι να είδα. Αν είναι έτσι, μήπως τα ελληνικά είναι μόνο στην EU; Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 edit: Μήπως έχει διαφορά αν είναι αγορασμένο από eXpansys ή Clove? Νομίζω μερικοί λέγανε πριν μερικές μέρες ότι υπάρχει EU και UK έκδοση και η EU ήταν ποιο ακριβή. Εγώ στον eXpansys πάντως μία θυμάμαι να είδα. Αν είναι έτσι, μήπως τα ελληνικά είναι μόνο στην EU; Και ετσι που λες να ειναι,ο Δημητρης το εχει παρει απο Expansys και ο Γιωργος απο clove.Kai οι δυο ομως εχουν Ελληνικα στο πληκτρολογιο.Κατι αλλο πρεπει να συμβαινει. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Τι να πω τότε... Όταν φορτίσει θα του ρίξω άλλο ένα reset :p Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Τι να πω τότε... Όταν φορτίσει θα του ρίξω άλλο ένα reset :p Κανε μπας και βγαλεις ακρη.Εγω παντος εγκαταλειπω.Εχω περασει επαφες,ημερολογιο,καποιες χρησιμες εφαρμογουλες,και το copilot,(ευχαριστω Πανο) και δεν εχω καμια ορεξη να ξαναστεινω απο την αρχη.Εκανα πανω απο 10 reset απο το μεσημερι που το πηρα. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 μετα την ολη διαδικασια δοκιμαστε να κανετε και το hero σε ροοτ,εμενα μετα απο αυτο αμεσως ηρθαν τα ελληνικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 oxi skip Ηλια,next χωρις ομως να πατησεις to english :) παμε παλι ενα hr :lol: ειναι σπαστικο το ξερω φιλε...και εμενα στο 4ο μου κατσανε...:wacko: edit (@geovass) Γιωργο...τωρα γυρισα σπιτι....και σε 1.5ωρα παω για δουλεια.... καλη ξεκουραση Δημητρη... Το κανονιζουμε για την επομενη φορα που θα κατεβεις Αθηνα! @hlias77 ῏ δεν νομιζω οτι εχει σχεση το clove ή το eXpansys. Δινουν νομιζω την ιδια εκδοση (το clove με δωρακια !!!:lol::lol::lol:). Λοιπον, @georgios29 σαν locale μου δείχνει κανονικα την περιοχη που ειμαι, στο Touch Input Settings, keyboard language δεν εχει ΚΑΜΙΑ επιλογη ενεργη, και στο select locale ΔΕΝ εχω επιλεγμένη το ENGLISH. Ευχομαι να βοηθησα... τι αλλο να πω...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 μετα την ολη διαδικασια δοκιμαστε να κανετε και το hero σε ροοτ,εμενα μετα απο αυτο αμεσως ηρθαν τα ελληνικα Το έχω κάνει και root, αλλά τίποτα. Παντως μου φένεται περίεργο να φτιάξει μόνο με αυτό, μιας και δέν νομίζω ναι κάνει hard reset όταν το κάνεις root. Οπότε ότι είχα πρίν, είχα και μετά :( Λοιπον, @georgios29 σαν locale μου δείχνει κανονικα την περιοχή που ειμαι, στο Touch Input Settings, keyboard language δεν εχει ΚΑΜΙΑ επιλογη ενεργη, και στο select locale ΔΕΝ εχω επιλεγμένη το ENGLISH. Ευχομαι να βοηθησα... τι αλλο να πω...:cry: Thx, αλλά δεν βλέπω να βγάζω άκρη. Η διαφορά μας είναι οτι εμένα μου έχει επιλέξει ENGLISH στο select locale edit: btw, hard reset κάνετε από το security στα settings, ή με αυτό: 1/ Switch off the phone (either removing the battery or shutting down by holding the "end call" button for few seconds 2/ While being switched off, hold the "home" (house) and "back" (the arrow in the lower right corner) 3/ Hit briefly the "end call" button" while still holding the "home" and "back" buttons. 4/ Release the "home" and "back" button, a white screen containing technical information should appear, with a red message asking for hitting the "menu" button. 5/ Hit the "menu button", the Hero will now boot with factory settings. Φαίνεται οτι είμαι απελπισμένος ε? :lol: Αλλα ποτέ δεν ξέρεις :D Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Thx, αλλά δεν βλέπω να βγάζω άκρη. Η διαφορά μας είναι οτι εμένα μου έχει επιλέξει ENGLISH στο select locale Ακριβως το ιδιο κανει και στο δικο μου.Και στο keybord language εχει Αγγλικα Γαλλικα Ιταλικα Ισπανικα. Hard reset εχω κανει και με τους 2 τροπους που παραθετεις,με το ιδιο παντα αποτελεσμα.... Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Τα ίδια και εδώ :( edit: 3 reset μετά το Hero μου αρνείται να ομιλήσει τα ελληνικά. Δοκίμασα να μην ανοίξω το wireless, να μην βάλω στοιχεία του google, κλπ. Τιποτα... :( Μου φαίνεται θα πάρω το iPhone της αδερφής μου και θα της δώσω το Hero. Θα της πω πριν το βάλεις για φόρτιση κάθε βράδυ, πάτα το κουμπάκι στο security. Μετά απο καμια βδομάδα και καμια 10ριά reset, είμαι σίγουρος οτι θα τα πετύχω :lol: αρκεί βεβαια να τα πετύχω και μην φύγουν στο επόμενο :p Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 ρε παιδια γιατι μανουριαζεστε με το πληκτρολογιο της htc? βαλτε το greek input method και πιο γρηγορο ειναι, και Τ9, και 160 sms. τοσο βασανο πια...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Όντως είναι πολύ καλό, αλλα είναι πιο πολύ είναι γιατι να μπαίνει στο άλλο και όχι στο δικό μου :p Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoMx Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Καλημέρα ! Σήμερα θα παραγγείλω το Hero και ήθελα να ρωτήσω κάτι . Αν το πάρω από Clove θα πάρω το Bundle One αλλά ήθελα να ρωτήσω αν το πάρω τελικά απο Clove τι εξτρά πρέπει να πάρω (κάτι άκουσα για UK φορτιστή ή .. ? ) ? Αα και δεν έχει καφέ το Clove? :confused: .. Αλλιώς η δεύτερη επιλογή είναι expansys ^^ Παράθεση Vi veri veniversum vivus vici Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts