Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ξεζιπάρετε το αρχείο του SAXOVTS στον C ας πούμε. Στην συνέχεια μέσα από την κονσόλα cmd μπείτε στον φάκελο tools. Για να τρέξετε τις εντολές πρέπει να είστε μέσα τον φάκελο.

π.χ. C:\tools>fastboot boot cm-hero-recovery.img ή και

C:\tools>adb shell

Δουλεύει και σε Vista το είχα δοκιμάσει πριν λίγες μέρες και κράτησα ένα καλό backup του Magic μου!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημήτρη, ίσως να είναι τελείως ηλίθιο αυτό που θα προτείνω μιας και δεν έχω το τηλέφωνο εγώ, αλλά δοκίμασε να το κάνεις από το C:\> και όχι από (π.χ.) C:\Users\Dimitris>

Πάλι διάβασμα από την αρχή. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

αυτα ειναι που βαριεμαι....απο την αρχη ολα..ευχαριστω Νικο θα το δοκιμασω :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μάλλον η λύση του φίλου kougeo είναι η σωστή μάλλον και βγάζει νόημα. Κάπως έτσι το σκέφτηκα και γω και σου πα να ανέβεις στο C. Δοκίμασέ το και λογικά θα σου δουλέψει.

Παιδιά ξεζιπάρετε το αρχείο του SAXOVTS στον C ας πούμε. Στην συνέχεια μέσα από την κονσόλα cmd μπείτε στον φάκελο tools. Για να τρέξετε τις εντολές πρέπει να είστε μέσα τον φάκελο.

π.χ. C:\tools>fastboot boot cm-hero-recovery.img ή και

C:\tools>adb shell

Δουλεύει και σε Vista το είχα δοκιμάσει πριν λίγες μέρες και κράτησα ένα καλό backup του Magic μου!

Μάλλον η λύση του φίλου kougeo είναι η σωστή μάλλον και βγάζει νόημα. Κάπως έτσι το σκέφτηκα και γω και σου πα να ανέβεις στο C. Δοκίμασέ το και λογικά θα σου δουλέψει.

δεν δουλευει...μου λεει αδυνατο να φορτωσει το αρχειο

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Εάν δεν κάνω λάθος όμως, για να δουλέψουν οι εντολές fastboot και adb πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το android SDK διαφορετικά δεν θα κάνεις τίποτα.

αυτο κανω τωρα ...:)

το δοκιμαζω και επανερχομαι :wacko:

@stathoyla μερικα μηνυματα πιο πανω ειναι η απαντηση σου.

πρεπει ομως να κανεις hard reset στο τηλ...:O

αυτο κανω τωρα ...:)

το δοκιμαζω και επανερχομαι :wacko:

@stathoyla μερικα μηνυματα πιο πανω ειναι η απαντηση σου.

πρεπει ομως να κανεις hard reset στο τηλ...:O

Να σημειώσω απλά πως με την εγκατάσταση του Android SDK ο φάκελος tools εγκαθίσταται αυτόματα. Οπότε το μόνο που μένει είναι να πάρεις το Image του recovery που θες και να το βάλεις στο φάκελο tools που βρίσκεται στην εγκατάσταση του android SDK. Στη συνέχεια ανοίγεις το cmd πας στον φάκελο tools και τρέχεις τις εντολές.

Απλά το σημειώνω γιατί εγώ είχα κάνει εγκατάσταση το SDΚ και λειτούργησε μια χαρά.

Να σημειώσω απλά πως με την εγκατάσταση του Android SDK ο φάκελος tools εγκαθίσταται αυτόματα. Οπότε το μόνο που μένει είναι να πάρεις το Image του recovery που θες και να το βάλεις στο φάκελο tools που βρίσκεται στην εγκατάσταση του android SDK. Στη συνέχεια ανοίγεις το cmd πας στον φάκελο tools και τρέχεις τις εντολές.

Απλά το σημειώνω γιατί εγώ είχα κάνει εγκατάσταση το SDΚ και λειτούργησε μια χαρά.

προσπαθω να καταλαβω πως γινεται η εγκατασταση του amdroid sdk..δεν εχει πουθενα exe αρχειο και ολα γινονται με καποιες αλλαγες σε system paths.. :wacko:

σε exe δεν υπαρχει τπτ? γμτ.....:mad:

προσπαθω να καταλαβω πως γινεται η εγκατασταση του amdroid sdk..δεν εχει πουθενα exe αρχειο και ολα γινονται με καποιες αλλαγες σε system paths.. :wacko:

Δημήτρη δες εδώ:

http://www.talkandroid.com/android-sdk-install-guide/

και εδώ

http://developer.android.com/sdk/1.5_r3/installing.html

Δε θα βρεις .exe αρχείο για να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Όχι δεν έχει exe αρχείο. Άμα θες ρίξε μια ματιά εδώ: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Sapphire_Hacking#sec02 φανταζομαι θα βοηθήσει αρκετά.

Πάντως μέσα στην εβδομάδα μπορεί να φτιάξω ένα μίνι οδηγό στα ελληνικά να υπάρχει. :rolleyes:

Δημήτρη δες εδώ:

http://www.talkandroid.com/android-sdk-install-guide/

και εδώ

http://developer.android.com/sdk/1.5_r3/installing.html

Δε θα βρεις .exe αρχείο για να κάνεις αυτή τη δουλειά.

αυτα διαβαζω Νικο....ευχαριστω παντως φιλε :)

αυτα διαβαζω Νικο....ευχαριστω παντως φιλε :)

Sorry που μπλέκομαι στα πόδια σας χωρίς να έχω τη συσκευή στα χέρια μου, αλλά είναι Κυριακή, έξω βρέχει, έχει 16 βαθμούς και βαριέμαι μιας και δεν έχω τίποτα να κάνω στο HD πλέον :lol:.

Sorry που μπλέκομαι στα πόδια σας χωρίς να έχω τη συσκευή στα χέρια μου, αλλά είναι Κυριακή, έξω βρέχει, έχει 16 βαθμούς και βαριέμαι μιας και δεν έχω τίποτα να κάνω στο HD πλέον :lol:.

ωρα ειναι να σου βαλουμε και χερι επειδη βοηθας :blink::lol::D:p

το βρηκα μαλλον...

edit σκ@τ@ βρηκα....

αν ενδιαφερεται κανεις για ενα hero λευκο 2 ημερων σε ακεραια κατασταση μιλατε :confused:

πριν το κανω τευχη και δεν μπορει να πουληθει :wacko:

Τι έγινε Δημήτρη;

δεν μου φορτωνει το img του fastboot... και μαλλον ειναι τα κ@λο vista..

και δεν εχω τωρα υπολογιστη με xp να το δοκιμασω....

οποτε η το παραταω η το σπαω :mad:

για αυτο λεω μηπως βρεθει καποιος χριστιανος και το προλαβει ακεραιο....

ps

ρε σεις πλακα κανω ε??μην στελνετε αλλα πμς για το τηλ :lol::happy:

Κρίμα και έλεγα να σου στείλω την φοβερή προσφορά των 250 ευρώ :lol:

Task Manager

αν πατησετε παρατεταμενα το Home button (αυτο με το σπιτακι) τοτε θα ανοιξει ο task manager και θα περιφερεστε στις τελευταιες ανοιχτες εφαρμογες που τρεχατε πριν.

Κρίμα και έλεγα να σου στείλω την φοβερή προσφορά των 250 ευρώ :lol:

γμτ...δεν περιμενα οτι θα πιανε τοσα πολλα :lol::lol:

Task Manager

αν πατησετε παρατεταμενα το Home button (αυτο με το σπιτακι) τοτε θα ανοιξει ο task manager και θα περιφερεστε στις τελευταιες ανοιχτες εφαρμογες που τρεχατε πριν.

ρε συ αστα αυτα και κοιτα για την sd και το particion :p

γμτ...δεν περιμενα οτι θα πιανε τοσα πολλα :lol::lol:

ρε συ αστα αυτα και κοιτα για την sd και το particion :p

υπομονη,αποτι διαβαζω πολλοι πολεμαμε γιαυτο το θεμα,εμεις απο εδω και οι αλλοι απο τους developers!!!!!!

*********xaxaxaxaxa εχασα το ελληνικο πληκτρολογιο Μητσο!!!!!!!!!!!

:mad::mad::mad::mad:

πως θα το ξανα βρω το ελληνικο πληκτρολογιο απο τα μυνηματα??εκανα ενα reset αλλα δεν ξερω κιολας αν ηταν αυτο.....εχω πελαγοση!!!!μου φενετε εγω θα το δωσω στα αληθεια.κ θα παρω ενα iphone

σε vista δεν μου δεχεται τις εντολες....:mad:

για να σε ῾στειλω῾ αδιάβαστο, εγω προσπαθώ να το κανω μέσω OSX και παίρνω τα @@...:lol::lol::lol:

εχει πλακα ομως παιδια! Χαιρομαι που ειμαστε αρκετοι που προσπαθούμε να το κανουμε να παιξει !!!!

υπομονη,αποτι διαβαζω πολλοι πολεμαμε γιαυτο το θεμα,εμεις απο εδω και οι αλλοι απο τους developers!!!!!!

*********xaxaxaxaxa εχασα το ελληνικο πληκτρολογιο Μητσο!!!!!!!!!!!

:mad:

και εγω εκανα 2HR για να το ξαναβρω :lol:

πως θα το ξανα βρω το ελληνικο πληκτρολογιο απο τα μυνηματα??εκανα ενα reset αλλα δεν ξερω κιολας αν ηταν αυτο.....εχω πελαγοση!!!!μου φενετε εγω θα το δωσω στα αληθεια.κ θα παρω ενα iphone

HARD RESET και θα το ξαναδεις :p

οσο για το iphone...θα θελα να ημουν απο μια μερια την ωρα που θα προσπαθεις να βρεις τι μπορει κανει απο αυτα που κανει το hero :rolleyes:

για να σε ῾στειλω῾ αδιάβαστο, εγω προσπαθώ να το κανω μέσω OSX και παίρνω τα @@...

εχει πλακα ομως παιδια! Χαιρομαι που ειμαστε αρκετοι που προσπαθούμε να το κανουμε να παιξει !!!!

μπα εγω τα παρατησα... το ξαναστησα και τελος!

τωρα παω να καθαρισω το ενυδρειο μου....480lt δεν ειναι και λιγη δουλεια....