takisffff Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Πως μπορώ να κάνω hard reset χωρίς το κινητό ν ανοίγει?Πέρασα ένα εορτολόγιο κ το κινητό δεν ανοίγει.Κάνει την διαδικασία φόρτωσης των win αλλά κολλάει. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Πως μπορώ να κάνω hard reset χωρίς το κινητό ν ανοίγει?Πέρασα ένα εορτολόγιο κ το κινητό δεν ανοίγει.Κάνει την διαδικασία φόρτωσης των win αλλά κολλάει. ...press soft reset, release and immediately pres button "Volume UP" + lock key and hold it until it ask you for Hard reset or cancel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δυστυχώς ούτε κ αυτός ο συνδυασμός πλήκτρων κάνει δουλειά.Είναι δυνατόν να μην έχει αυτή την λειτουργία? Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Δυστυχώς ούτε κ αυτός ο συνδυασμός πλήκτρων κάνει δουλειά.Είναι δυνατόν να μην έχει αυτή την λειτουργία? http://omniacs.net/showthread.php?5994-Hard-Reset-Omnia-Pro Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 http://omniacs.net/showthread.php?5994-Hard-Reset-Omnia-Pro Καλησπέρα αγαπητά μέλη!!! ποτέ δεν μου δούλεψε αυτός ο συνδυασμός, ούτε σε άλλο χρήστη, υπάρχει κάποιος που έκανε hard reset έτσι? εγώ κάνω μετά απο αλλαγές ROM hard reset με άλλο συνδυασμό πλήκτρων αλλά πρέπει να ανοίξεις το κινητό, έστω σε flight mode. Ζήτημα που έχω με το κινητό αυτό απο την πρώτη στιγμή που το απέκτησα: Το κινητό απο Voda, με vodafone live τότε, μπαίνω στο νετ απο δίκτυο wifi, πάω εκεί που λέει "e-mail" βάζω το μειλ μου, τα βλέπω εκείνη την στιγμή, όταν πάω να κάνω ανανέωση πατώντας "send-receive" ή "αποστολή/παραλαβή" τότε το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί στο vodafone live, και ας είναι ήδη συνδεδεμένο στο νετ μέσω wifi. Αυτό συνέχισε να γίνεται και όταν έφραξα το voda live όπως λέει ένας χρήστης σε μια άλλη σελίδα του forum και μετά απο αλλαγές ROM. Αποτέλεσμα? Βλέπω τα μειλ μου όπως ήταν όταν πρωτοέκανα log in. Καμία ιδέα πως να ανανεώνει τα μειλ με την ήδη τρέχουσα σύνδεση στο νετ (wifi πάντα)?????? Είμαι ένας ακόμα χρήστης που έχει πρόβλημα με την ένδειξη του voice mail, όταν ξεβαρεθώ θα δω τι γράψατε οι πάσχοντες, αυτό το forum είναι χρυσάφι, σας ευχαριστώ όλους ξανά Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 http://omniacs.net/showthread.php?5994-Hard-Reset-Omnia-Pro Κ αυτό το έχω δοκιμάσει.Γενικά ότι κυκλοφορεί στο net (πάντα ψάχνω πριν ρωτήσω) το έχω διαβάσει κ τίποτε δεν κάνει δουλειά.Απλά ρώτησα μην έχει τύχει σε κανέναν κ ξέρει από πρώτο χέρι τι να κάνω. Πήρα τηλέφωνο στην samsung κ μου είπαν πως το τηλέφωνο δεν έχει αυτή την δυνατότητα κ πρέπει να τους το στείλω.Η αλήθεια είναι πως δεν το πιστεύω μιας κ απ όσο ξέρω τα win mobile έχουν όλα κάποιο τρόπο να κάνουν hard reset με συνδυασμό πλήκτρων ή με κάποιο κουμπάκι κρυμμένο μέσα στην υποδοχή μπαταρίας.Το sgh i-730 που είχα έκανε με συνδυασμό.Γιατί όχι κ αυτό?Μάλλον έπεσα σε άσχετο.Τέλος πάντων στην εγγύηση είναι, το omnia υπάρχει για δεύτερο, τους το έστειλα σήμερα κ περιμένω. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Κοίτα, κάποιοι το έχουν καταφέρει με τις διάφορες οδηγίες που περιγράφονται παραπάνω. Είσαι σίγουρος ότι τις έχεις ακολουθήσει επακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Ναι είμαι σίγουρος.Τα Αγγλικά μου δεν είναι καλά αλλά τόσο εύκολα κείμενα δεν έχω πρόβλημα να τα καταλάβω. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Στο Galaxy S o αντίστοιχος κωδικός για hard reset είναι *2767*3855# .. Μήπως πιάνει κι εδώ; Edited October 27, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Είδα επίσης ότι σε κάποια OP δουλεύει το παρακάτω: Πάτα soft reset, άστο, και αμέσως πάτα "volume up" και το lock key, και κράτα το μέχρι να ρωτήσει hard reset ή cancel. To έχω ήδη αναφέρει εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3361922#post3361922 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Στο Galaxy S o αντίστοιχος κωδικός για hard reset είναι *2767*3855# .. Μήπως πιάνει κι εδώ; Φίλε μου πρέπει να είναι ανοιχτό για να πατήσεις κωδικό κ εμένα δεν μπαίνει στα win δυστυχώς. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 καλημέρα παιδιά, όλοι και όλες καλά? κατέβασα ένα sense switcher απο XDA, εγκαταστάθηκε κανονικά στο κινητό , όμως ότι και να κάνω, δεν μου δίνει το sense που ζητάω, τι να κάνω? may day, may day χοχοχοχο :X :X καλό σαβ/κο Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) έχω κατεβάσει ένα sense switcher, σε αυτό, επιλέγω πχ το htc sense αλλά μετά δεν το βγάζει στην today screen, μήπως πρέπει να το εγκαταστήσω ξεχωριστά? νόμιζα πως το task switcher περιλαμβάνει απο μόνο του SPB και HTC Sense, φαίνεται πως όχι. Περισσότερο όμως με προβληματίζει το θέμα ότι όταν πατάω "αποστολή/παραλαβή" στα μειλ, αν και είναι συνδεδεμένο με wifi, προσπαθεί να συνδεθεί στο νετ μέσω του παρόχου ρε παιδιά, γιατί όταν κάνω εγκατάσταση, ότι και εάν επιλέξω, τελικά το .cab εγκαθίσταται στην κύρια μνήμη? μα ότι και εάν επιλέξω ... Edited November 2, 2010 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 έχω κατεβάσει ένα sense switcher, σε αυτό, επιλέγω πχ το htc sense αλλά μετά δεν το βγάζει στην today screen, μήπως πρέπει να το εγκαταστήσω ξεχωριστά? νόμιζα πως το task switcher περιλαμβάνει απο μόνο του SPB και HTC Sense, φαίνεται πως όχι. Περισσότερο όμως με προβληματίζει το θέμα ότι όταν πατάω "αποστολή/παραλαβή" στα μειλ, αν και είναι συνδεδεμένο με wifi, προσπαθεί να συνδεθεί στο νετ μέσω του παρόχου ρε παιδιά, γιατί όταν κάνω εγκατάσταση, ότι και εάν επιλέξω, τελικά το .cab εγκαθίσταται στην κύρια μνήμη? μα ότι και εάν επιλέξω ... Δυστυχώς το switcher δεν περιλαμβάνει κάποιο UI, πρέπει να τα εγκαταστήσεις χώρια. καλά το υποπτεύθηκες... Με το mail δεν το κατάλαβα, τί σχέση έχει με το switcher; Κάποια cab χρειάζεται να εγκατασταθούν στην κύρια μνήμη, το κάνουν αυτόματα ό,τι και να επιλέξεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Δυστυχώς το switcher δεν περιλαμβάνει κάποιο UI, πρέπει να τα εγκαταστήσεις χώρια. καλά το υποπτεύθηκες... Με το mail δεν το κατάλαβα, τί σχέση έχει με το switcher; Κάποια cab χρειάζεται να εγκατασταθούν στην κύρια μνήμη, το κάνουν αυτόματα ό,τι και να επιλέξεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Καμία σχέση το ένα με το άλλο, εξέφρασα 2 προβληματισμούς στο ίδιο ποστ. όσον αφορά το sense ... μετά απο πολύ ψάξιμο και πολλές ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, θα πω ότι ... ακόμα και στα smartphones οι έννοιες είναι σχετικές, πάντως πραγματικά μπορείς να βρεις και να βάλεις ΠΟΛΛΑ πράγματα. αυτά τα .cab πως μπορεί να λέγονται για να μην πάει να συνδεθεί στο νετ μέσω παρόχου ενώ ήδη υπάρχει σύνδεση wifi για να κάνει ανανέωση στα μειλ???? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καμία σχέση το ένα με το άλλο, εξέφρασα 2 προβληματισμούς στο ίδιο ποστ. όσον αφορά το sense ... μετά απο πολύ ψάξιμο και πολλές ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, θα πω ότι ... ακόμα και στα smartphones οι έννοιες είναι σχετικές, πάντως πραγματικά μπορείς να βρεις και να βάλεις ΠΟΛΛΑ πράγματα. αυτά τα .cab πως μπορεί να λέγονται για να μην πάει να συνδεθεί στο νετ μέσω παρόχου ενώ ήδη υπάρχει σύνδεση wifi για να κάνει ανανέωση στα μειλ???? Όπα, με ξεμπέρδεψες με το ένα και με μπέρδεψες με το άλλο. - Καταρχήν με το sense switcher τελειώσαμε, σωστά; - Η δεύτερη απορία αφορά το κατέβασμα συνημμένων με 3g όταν έχεις ανοιχτό το wifi; Συμβαίνει σε άλλες εφαρμογές; Τσέκαρες στη "σύνδεσή μου" να έχει "Ιντερνετ"; - Η 3η απορία με μπερδεύει λιγάκι, νόμιζα ότι ρώταγες κατά την εγκατάσταση κάποιων cab γιατί δεν αποθηκεύονται όπου θες εσύ αλλά μόνο στην κύρια μνήμη ( ; ) Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Όπα, με ξεμπέρδεψες με το ένα και με μπέρδεψες με το άλλο. - Καταρχήν με το sense switcher τελειώσαμε, σωστά; - Η δεύτερη απορία αφορά το κατέβασμα συνημμένων με 3g όταν έχεις ανοιχτό το wifi; Συμβαίνει σε άλλες εφαρμογές; Τσέκαρες στη "σύνδεσή μου" να έχει "Ιντερνετ"; - Η 3η απορία με μπερδεύει λιγάκι, νόμιζα ότι ρώταγες κατά την εγκατάσταση κάποιων cab γιατί δεν αποθηκεύονται όπου θες εσύ αλλά μόνο στην κύρια μνήμη ( ; ) -μόλις έλυσα το πρόβλημα με τα μειλ, πως ενημέρωση όλων, "My ISP" και στις 2 ρυθμίσεις για να βλέπετε τα μειλ σας όταν συνδέεστε με wifi !!!! το path είναι: start - settings - connections - connections - advanced (καρτέλα) - select netwroks. -όσων αφορά το htc sense, δοκιμάζω διάφορα .cab και βλέπω πολλά και διάφορα στο κινητό... και έχω καταλάβει πως δουλεύει το switcher, οπότε cooooool -ναι, έχω αυτό το πρόβλημα, είτε επιλέξω "η αποθήκη μου" είτε "η κάρτα μνήμης" όλα τα .cab εγκαθίστανται στην κύρια μνήμη, σοβαρό ζήτημα, κανένας τρόπος? ευχαριστώ και πάλι εκ προοιμίου αγαπητά μέλη του φόρουμ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 (edited) -ναι, έχω αυτό το πρόβλημα, είτε επιλέξω "η αποθήκη μου" είτε "η κάρτα μνήμης" όλα τα .cab εγκαθίστανται στην κύρια μνήμη, σοβαρό ζήτημα, κανένας τρόπος? ευχαριστώ και πάλι εκ προοιμίου αγαπητά μέλη του φόρουμ Χαίρομαι που έλυσες τα 2. Για το τελευταίο, δυστυχώς αν το cab εγκαθίσταται μόνο του στην κύρια μνήμη (όπως σου είπα) δεν υπάρχει τρόπος να του αλλάξεις installation path. Μερικά προγράμματα πρέπει να τρέχουν στην κύρια μνήμη αλλιώς δεν τρέχουν. Ποιά cab είναι αυτά; Πάντως, για αυτό το λόγο προσέχεις τί εγκαθιστάς στην κύρια μνήμη, αφού είναι περιορισμένη. Εγώ όταν μου δινόταν η ευκαιρία, ΠΑΝΤΑ εγκαθιστούσα στην κάρτα microsd για εξοικονόμηση χώρου στο σύστημα. Edited November 5, 2010 by me00016 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Εσυ me00016 που έχεις βαλει τοσες ρομ..τλκ ποια θα προτεινες??? (offtopic : pm πως στελνουμε εδω??δεν γινετε??το ψαχνα κ δε το βρισκω.. ):worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 καλησπέρα παιδιά, για pm, πάτα πάνω στο λογότυπο αριστέρα πάνω πάνω, στο σαιτ, σε πάει στο home, εκεί, αριστερά, βλέπεις το avatar σου και σου έχει "PM" απο εκεί ξεκινάς. ρε παιδιά, αυτή η ROM http://www.modaco.com/content/b7610-omnia-pro-b7610-modaco-com/297814/happy-new-year-b7610-custom-rom-v2final-released-big-difference/ λέει τίποτα? έχει κυκλοφορίσει κατι καλύτερο? εγώ του φοράω μία που βρήκα σε XDA και είναι πολύ γρήγορα όλα τα μενού, χωρίς HTC sense, με λίγα έξτρα, γρήγορη σαν εμετός. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Άσχετη ερώτηση: Έχω περάσει το fring και θέλω να το σβύσω γιατί καθυστερεί το κινητό (τρέχει στην εκκίνηση). Που πάω βρε παιδιά, έχω ψάξει αλλά τίποτα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Δεν υπάρχει στην απεγκατάσταση των προγραμμάτων; Δοκίμασε μήπως το δεις με το SKTools. Εναλλακτικά πας στον φάκελο /Windows/Start up και σβήνεις το shortcut που υπάρχει εκεί για να ανοίγει η εφαρμογή αυτόματα μετά από κάθε soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Αυτή την επαγκατάσταση προγραμμάτων προσπαθώ να βρω, μάλλον είμαι ολίγον τι "στραβός" και δεν την βρίσκω... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και αν θυμάμαι καλά στα samsung διαφοροποιείται η τοποθεσία του. Στο Omnia II αν δεν απατώμαι υπάρχει εδώ... ρυθμισεις -> ρυθμισεις μνημης -> κυριος χωρος αποθηκευσης και εκει εχει μια λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες οπου μπορεις να τις διαγραψεις. Δες μήπως ισχύει το ίδιο και για τη δική σου συσκευή αλλιώς κάποιος κάτοχος ας μας διαφωτίσει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts