nop77 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 υπάρχει μια ρύθμιση εκεί που είναι οι ρυθμίσεις για το usb βάλτο να φαίνεται σαν usb stick μήπως καταφέρεις έτσι τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 υπάρχει μια ρύθμιση εκεί που είναι οι ρυθμίσεις για το usb βάλτο να φαίνεται σαν usb stick μήπως καταφέρεις έτσι τπτ :up: Σωστός....τώρα κάτι γίνεται...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 :):) για αυτό είμαστε εδω για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον προχθές έβαλα αυτήν την rom καλή φαίνετε αν και δεν την έχω ψάξει και πολύ , το μόνο κακό είναι με τα ελληνικά ( για τις επαφές μηνύματα κλπ) http://www.modaco.com/content/b7610-omnia-pro-b7610-modaco-com/319207/daskalos-b7610-sense-2-5-2019-rom/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Θα μπω με net (έχω 100mb free)...αλλά μετά πως μεταφέρω το αρχείο ?;) Θα το κατεβάσεις κατευθείαν στη συσκευή σου και θα το τρέξεις από εκεί. υπάρχει μια ρύθμιση εκεί που είναι οι ρυθμίσεις για το usb βάλτο να φαίνεται σαν usb stick μήπως καταφέρεις έτσι τπτ :up: Σωστός....τώρα κάτι γίνεται...;) Νόμιζα ότι αυτό το είχες κάνει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) όχι δεν το είχα κάνει γιατί πρώτα μπορούσα να δω και την κάρτα απευθείας όταν σύνδεα το κινητό...μετά το πέσιμο και το restart που του έκανα...το έχασε αυτό. edit:Τελικά ήταν θέμα ρύθμισης...αν και δεν ξέρω πως, στις ρυθμίσεις>γενικές ρυθμίσεις>σύνδεση USB, απενεργοποίησα το Ενεργοπ.προηγμένης λειτουργίας δικτύου (δοκιμαστικά) και πλέον ΟΛΑ εντάξει. ΟΥΦ....:whistle: Edited October 10, 2010 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 ok, θα δοκιμάσω το mls 7 μια ακόμα ερώτηση για αλλαγή ΡΟΜ, όταν αλλάζεις ΡΟΜ, μετά τι κάνεις για να έχεις ξανά office στο Omnia pro??????? ευχαριστώ εκ προοιμίου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 ok, θα δοκιμάσω το mls 7 Μη βάλεις το MLS, το κλασσικό Destinator 7 να βάλεις. okόταν αλλάζεις ΡΟΜ, μετά τι κάνεις για να έχεις ξανά office στο Omnia pro??????? Αν δεν περιλαμβάνεται ήδη μέσα... το εγκαθιστάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 (edited) προβληματισμών συνέχεια ... σε ευχαριστώ athanaso !!! Υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις??????? edit άλλαξα ΡΟΜ!!!!!!!!!! εγκατέστησα με επιτυχία την προτελευταία ΡΟΜ του DASKALOS sense μέσω win XP, στα WIN7 32bit τα έκανα όλα προβλεπόμενα αλλά είχα πρόβλημα με τους drivers CDMA. έχει καταφέρει κάποιος απο εσάς να κάνει αυτή την διαδικασία με WIN7?????????? ακόμα, όλη η ΡΟΜ είναι στα αγγλικά, και αυτό με χαλάει ελάχιστα, όμως θέλω να μπορώ να στέλνω sms στα ελληνικά, πως μπορώ να το κάνω αυτό???????? και, δεν έχω βρει πως λειτουργει η κάμερα, αυτό είναι σοβαρό. καλημέρα μου φαίνεται θα αλλάξω ROM Edited October 11, 2010 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) δεν έχω βρει πως λειτουργει η κάμερα[/u][/b], αυτό είναι σοβαρό. καλημέρα μου φαίνεται θα αλλάξω ROM Εγκατέστησε το Samsung Camera αρχείο cab. Off topic: Θανάση, το φούξια χρωματάκι στο όνομά σου είναι μούρλια! Edited October 12, 2010 by me00016 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Off topic: Θανάση, το φούξια χρωματάκι στο όνομά σου είναι μούρλια! Δυστυχώς δεν είναι δική μου επιλογή! :X ΥΓ. Γιάννης εδώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 καλησπέρα αλάνια ακόμα, μετά απο αλλαγή ROM, θέλω να μπορώ να αλλάζω την γλώσσα γραφής, όταν εισάγω κείμενο, είτε σε SMS, είτε σε κάποιον browser, οπότε χρειάζομαι να μπορώ με έναν συνδυασμό πλήκτρων να αλλάζω γλώσσα από αγγλικά σε ελληνικά και αντίστροφα, αυτός πως μπορείς να γίνει? ένα .CAB του στύλ Samsung XT9 Keypad http://www.4shared.com/get/-M6l_k6Q/Samsung_Keypad_XT9.html μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά? ΥΓ. σε ευχαριστώ me00016 Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Επιπλέον Widgets από που μπορούμε να κατεβάσουμε παιδιά ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Επιπλέον Widgets από που μπορούμε να κατεβάσουμε παιδιά ? εδώ http://www.modaco.com/content/b7610-omnia-pro-b7610-modaco-com/313041/b7610-omnia-pro-collection-thread/ είναι μια πολύ καλή αρχή Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 ευχαριστώ για την απάντηση..θα το ψάξω εκτενέστερα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 κατι για τα Ελληνικα που ρωταει ο φιλος airtim? φανταζομαι εννοει στο hardware keyboard οταν εχουμε Αγγλικη ROM να γραφουμε Ελληνικα και με εναλλαγη γλωσσας. που πουλιεται αυτη τη στιγμη το κινητο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 κατι για τα Ελληνικα που ρωταει ο φιλος airtim? φανταζομαι εννοει στο hardware keyboard οταν εχουμε Αγγλικη ROM να γραφουμε Ελληνικα και με εναλλαγη γλωσσας. που πουλιεται αυτη τη στιγμη το κινητο? Καλησπέρα αγαπημένο φόρουμ, gesamfunai, αυτό το θέμα πιστεύω πως μπορεί να λυθεί με .CAB, θα δοκιμάσω μερικά που μου είπαν και θα ποστάρω εδώ εμπειρίες και αποτελέσματα. ακόμα κυκλοφορεί αυτό το κινητό η Voda και πριν λίγες εβδομάδες το είχα δει σε διαφημίσεις του Γερμανού στην TV, όμως εάν δεν θες σύνδεση απο πάροχο κοίτα στο http://www.skroutz.gr/ ερώτηση: έχω βάλει cooked rom απο daskalos 2.5.2016 με HTC sense, πως βγαίνει το weather animathion απο το today screen? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) καλησπέρα αλάνια ακόμα, μετά απο αλλαγή ROM, θέλω να μπορώ να αλλάζω την γλώσσα γραφής, όταν εισάγω κείμενο, είτε σε SMS, είτε σε κάποιον browser, οπότε χρειάζομαι να μπορώ με έναν συνδυασμό πλήκτρων να αλλάζω γλώσσα από αγγλικά σε ελληνικά και αντίστροφα, αυτός πως μπορείς να γίνει? ένα .CAB του στύλ Samsung XT9 Keypad http://www.4shared.com/get/-M6l_k6Q/Samsung_Keypad_XT9.html μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά? Ωχ, δε σου βγάζει ελληνικά μετά από φλασάρισμα; Άλλαξες και το CSC; Θέλεις CSC με ελληνικά. Ποιό έχεις; Βάλε το B7610NXENIL4 και μετά πατάς το shift+space και σου βγάζει γλώσσες, Τ9 κλπ κλπ. Πρόσεχε κατά την εγκατάσταση, ίσως δε σου δουλέψει χωριστά, θα πρέπει να το εγκαταστήσεις μαζί με το PDA. Γίνεται από όπου και να αγοράσατε τη συσκευή :) ερώτηση: έχω βάλει cooked rom απο daskalos 2.5.2016 με HTC sense, πως βγαίνει το weather animathion απο το today screen? Πήγαινε να προσθέσεις shortcut στο home tab, πρέπει να υπάρχει αυτό που λέγεται enable/disable weather animation. Edited October 18, 2010 by me00016 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Ωχ, δε σου βγάζει ελληνικά μετά από φλασάρισμα; Άλλαξες και το CSC; Θέλεις CSC με ελληνικά. Ποιό έχεις; Βάλε το B7610NXENIL4 και μετά πατάς το shift+space και σου βγάζει γλώσσες, Τ9 κλπ κλπ. έχω αλλάξει 4-5 ROM και θα αλλάξω αύριο ξανά, πάντα φορτώνω στο octans ένα αρχείο, .nbo μορφής, αυτό το κατεβάζω μόνο του, οπότε δεν ήξερα ότι φορτώνω στο CSC άλλο αρχείο, μια συνοπτική περιγραφή-βοήθεια παρακαλώ. πάντως χωρίς να ασχοληθώ με το CSC οι cooked ROMs δούλευαν καλά (εάν εξαιρέσεις ότι κολλάνε που και που) το ζήτημα είναι στις γλώσσες γραφής, όμως θα δοκιμάσω και κάποια .cab και θα μεταφέρω εμπειρίες. καλό βράδυ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiapil Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Καλησπερα εχω ενα Samsung B7610 Omnia Pro απο την Vodafone και θελω να το ξεκλειδωσω ξερει κανεις κανενα προγραμμα? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Καλησπερα εχω ενα Samsung B7610 Omnia Pro απο την Vodafone και θελω να το ξεκλειδωσω ξερει κανεις κανενα προγραμμα? ευχαριστω εκ των προτερων!!! στις πρώτες σελίδες του φόρουμ θα βρεις τρόπο να μπλοκάρεις το vodafone live αλλά και να βάλεις wap απο άλλο πάροχο, πες εάν εννοείς κάτι διαφορετικό Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 έχω αλλάξει 4-5 ROM και θα αλλάξω αύριο ξανά, πάντα φορτώνω στο octans ένα αρχείο, .nbo μορφής, αυτό το κατεβάζω μόνο του, οπότε δεν ήξερα ότι φορτώνω στο CSC άλλο αρχείο, μια συνοπτική περιγραφή-βοήθεια παρακαλώ. πάντως χωρίς να ασχοληθώ με το CSC οι cooked ROMs δούλευαν καλά (εάν εξαιρέσεις ότι κολλάνε που και που) το ζήτημα είναι στις γλώσσες γραφής, όμως θα δοκιμάσω και κάποια .cab και θα μεταφέρω εμπειρίες. καλό βράδυ Καταρχήν τη συσκευή την αγόρασες από έξω; Αν ναι υπάρχει περίπτωση να μην έχεις multicsc που συμπεριλαμβάνει ελληνικά. Αν συμβαίνει αυτό και στις γλώσσες που σου εμφανίζει καθώς τις αλλάζεις με το qwerty (με shift+space) ΔΕΝ βλέπεις τη γλώσσα μας τότε: - Καθώς φλασάρεις και επιλέγεις το αρχείο (nbo) θα επιλέξεις και ένα multicsc με ελληνικά στο αντίστοιχο πεδίο του octans (έδωσα παραπάνω κάποιο όνομα) . Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RKLeonidas Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) ερώτηση: έχω βάλει cooked rom απο daskalos 2.5.2016 με HTC sense, πως βγαίνει το weather animathion απο το today screen? Στο home screen πατας μενου ->set animated wallpaper-> διαλεξε μια εικονα για wallpaper. και θα φυγει το animation του καιρου. Εχεις δοκιμασει σ αυτη τη ρομ να στειλεις μηνυμα σε landscape με το hardware keyboard. Σ εμενα σκαλωνε και δεν ξαναγυρνουσε σε portrait και επερεπε να ξανακανω reboot το htc sense. Edited October 22, 2010 by RKLeonidas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Επειδη το κοιταω αρκετα αυτο το τηλεφωνο, το συνηθως εγκυρο gsmarena.com λεει οτι εχει Internal 2 GB storage, 256 MB RAM Video Yes, 720x480@30fps (D1) Αυτο ισχυει ή 1gb και vga? Τα ελληνικα που γραφετε πανω ειναι με αλλη ρομ ή εχει και με την αρχικη προβληματα? Οταν ανοιγει το πληκτρολογιο μπορεις να κανεις και καμια δουλεια (σερφαρισμα, φωτογραφιες ή μονο κειμενο?) Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ναι, συνήθως έρχεται με 2gb και το βίντεο είναι τόσο. Εγώ όταν το πήρα (2nd hand) το πληκτρολόγιο έγραφε κανονικά ελληνικά και ναι, μπορείς να κάνεις σερφάρισμα σίγουρα. Για φωτογραφίες τι εννοείς ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Καλημέρα στα μέλη!! Καταρχήν τη συσκευή την αγόρασες από έξω; Αν ναι υπάρχει περίπτωση να μην έχεις multicsc που συμπεριλαμβάνει ελληνικά. Αν συμβαίνει αυτό και στις γλώσσες που σου εμφανίζει καθώς τις αλλάζεις με το qwerty (με shift+space) ΔΕΝ βλέπεις τη γλώσσα μας τότε: - Καθώς φλασάρεις και επιλέγεις το αρχείο (nbo) θα επιλέξεις και ένα multicsc με ελληνικά στο αντίστοιχο πεδίο του octans (έδωσα παραπάνω κάποιο όνομα) . η συσκευούλα είναι απο Voda, μετά που πόσταρα την απορία, είδα ότι μπορώ να αλλάξω γλώσσα στο hardware keyboard απο το μενού επι τόπου, οπότε το μόνο που κάνω στο octans είναι να φορτώσω την καινούρια ROM και μετά πατάω τα προβλεπόμενα κουμπάκια, Κατόπιν αυτών, έβαλα ROM απο XDA και όχι απο modaco (σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις ίδιες βρίσκουμε και στα 2 αυτά σάιτ) και μπορώ να αλλάξω την γλώσσα απολύτως, σε όλα τα μενούς. ευχαριστώ για την βοήθεια και για τους νέους ορίζοντες. Στο home screen πατας μενου ->set animated wallpaper-> διαλεξε μια εικονα για wallpaper. και θα φυγει το animation του καιρου. το έκανα αυτό και πάλι δεν έφευγε το weather animation, ευτυχώς τα εφέ είναι πολύ εντυπωσιακά, όλοι κρέμαγαν σαγόνι μέχρι που άλλαξα ROM :O Εχεις δοκιμασει σ αυτη τη ρομ να στειλεις μηνυμα σε landscape με το hardware keyboard. Σ εμενα σκαλωνε και δεν ξαναγυρνουσε σε portrait και επερεπε να ξανακανω reboot το htc sense. ευτυχώς δούλευε πάντα πολύ καλά η εναλλαγή ανάμεσα σε landscape και protrait mode. η αλήθεια γενικότερα είναι πως στην συγκεκριμένη ROM μου κόλλαγαν πολλά πράγματα, και η εναλλαγή στα mode αυτά, και το ξεκλείδωμα της οθόνης, και η εγκατάσταση μερικών .cab και τέλος ο opera της ROM δεν δούλεψε ποτέ, έβαλα εγώ τον 10. Επειδη το κοιταω αρκετα αυτο το τηλεφωνο, το συνηθως εγκυρο gsmarena.com λεει οτι εχει Internal 2 GB storage, 256 MB RAM Video Yes, 720x480@30fps (D1) Αυτο ισχυει ή 1gb και vga? Τα ελληνικα που γραφετε πανω ειναι με αλλη ρομ ή εχει και με την αρχικη προβληματα? Οταν ανοιγει το πληκτρολογιο μπορεις να κανεις και καμια δουλεια (σερφαρισμα, φωτογραφιες ή μονο κειμενο?) τα χαρακτηριστικά είναι σωστά. Γενικά δεν θα έχεις προβλήματα με τις γλώσσες,αυτά τώρα είναι μετά απο αλλαγές ROM. Με το πληκτρολόγιο μπορείς να κάνεις ότι χρειάζεσαι, και γενικά είναι χρήσιμο, απο εκεί και πέρα είναι υποκειμενικό το ζήτημα. Προσωπικά, χρησιμοποιώ πολύ και τα 2. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts