Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia Pro (B7610)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
όπως είναι απο κατασκευής μπορείς να βάλεις Mp3, αλλά όχι (απο ότι κατάλαβα όσο το είχα) να βάλεις mp3 για sms. θα δοκιμάσω το app που προτείνεις όταν πάρω πίσω το κινητό, thanks

Αυτό ίσχυε ανέκαθεν στα windows mobile. Για τα sms ο ήχος πρέπει να είναι σε μορφή wav, μικρής διάρκειας και τον πετάς χύμα στον φάκελο /Windows.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά, ήρθε το κινητό απο τον γιατρό, το συνέδεσα με το pc, τα win7 μου είπαν ότι έχω συνδέσει το B7610, όμως η χαρά μου κράτησε λίγο, γιατί κανένα πρόγραμμα δεν βλέπει/αναγνωρίζει την συσκευή!!!!!!!!!!

καλά μπάνια όμως, μέρες που είναι!!!!!!

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά, ήρθε το κινητό απο τον γιατρό, το συνέδεσα με το pc, τα win7 μου είπαν ότι έχω συνδέσει το B7610, όμως η χαρά μου κράτησε λίγο, γιατί κανένα πρόγραμμα δεν βλέπει/αναγνωρίζει την συσκευή!!!!!!!!!!

καλά μπάνια όμως, μέρες που είναι!!!!!!

Έχεις εγκαταστήσει το Windows Mobile Device Center στο PC σου;

Modpic.gif

Έχεις εγκαταστήσει το Windows Mobile Device Center στο PC σου;

Καλημέρα, ναι, και ούτε αυτό το βρήκε, όπως δεν το βρήκε ούτε το active sync, ούτε το Samsung pc studio !!!

Όμως όλα αυτά μετράνε λίγο γιατί το έστειλα στην samsung για 3η φορά!!!! ο μάστορας της samsung μου το έδωσε παρασκευή απόγευμα, μου είπε ότι έγινε επαναπρογραμματισμός, έκανα δοκιμές στο κατάστημά του, έβαλα και έβγαλα μπαταρία και SIM και όλα δούλευαν, έκανα το μέγα λάθος να χαρώ, η χαρά μου κράτησε πολύ λίγο, Κυριακή 15/8 βράδυ το κινητό έσβησε απο μπαταρία, όλη την νύχτα του 15/8 το κινητό φόρτιζε και εγώ έκανα προσευχή, φευ ... Δευτέρα πρωί το κινητό δεν έβλεπε την SIM τι και εάν είχε πάει ήδη στο service για 2 φορές ... το έστειλα στο κεντρικό service στο Χαϊδάρι... δεν πιστεύω πως η samsung μπορεί να φτιάξει αυτή την βλάβη ποτέ... Ακριβείς πληροφορίες με ημερομηνίες και ονόματα και τοποθεσίες μπορώ να δώσω σε όποιον θέλει για τα service της Samsung. ελπίζω να φτιαχτεί το samsung omnia pro, ώστε να το κάνω δώρο σε κάποιον και να πάρω άλλο κινητό. Δεν πίστευα πως ένα κινητό αξίας 450ευρώ δεν βλέπει SIM εάν η μπαταρία αδειάσει και το κινητό σβήσει μολονότι ενάρετο σε συνολική θεώρηση.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Παιδια χιλια ευχαριστω .....αντε τωρα να δουμε πως θα ξεμπλεξω με αυτα τα διαολια?????

μιχαλη αν εβγαλες ακρη με αυτο το καταραμενο εικονιδιο εξηγησε και σε εμενα σε παρακαλω τι πρεπει να κανουμε γιατι εχω κουραστει να το βλεπω εκει πανω!:wacko:

μιχαλη αν εβγαλες ακρη με αυτο το καταραμενο εικονιδιο εξηγησε και σε εμενα σε παρακαλω τι πρεπει να κανουμε γιατι εχω κουραστει να το βλεπω εκει πανω!:wacko:

για το εικονιδιο του μηνυματος εννοεις??

δεν ξερω μηπως με καμια πιο καινουρια rom μηπως λυθει το προβλημα....

Φορτιστή αυτοκινήτου για το κινητάκι μας υπάρχει??επίσης κάποια ζελατίνα προστασίας που να υπάρχει εδώ σε κατάστημα καλή ξέρετε ??εγώ μέχρι στιγμής έχω βάλει μια για το παλιό ομνια που δεν ταιριάζει μεν απόλυτα αλλα τη δουλειά του την κάνει..το μόνο που μ εκνευρίζει είναι ότι δε κολλάει καλά σε όλα τα σημεία και φαίνεται οτι εχεις ζελατίνα..

• Administrators
Για τέτοιες λύσεις προτείνουμε τι άλλο... ebay. Έχει τα πάντα και σε μακράν καλύτερες τιμές.

Modpic.gif

αντιμετωπίζω το εξής.. όταν κάποιος μου κάνει αναπάντητη κ διαρκεί πολύ λίγο βγάζει άγνωστος..δλδ σα να έχει απόκρυψη ενώ όσοι με παίρνουν δεν έχουν κ όταν τους ξαναλέω να μου κάνουν βγάζει κανονικά το όνομα..τι ακυρο κουλό είναι αυτο ?? :S το τέσταρα και μόνη μου όταν με καλώ και το αφήνω να χτυπήσει μία μονο φορά δεν χτυπάει καν το κιν..απλα μετά βγάζει αναπάντητη από άγνωστο ενώ με τη δεύτερη χτυπημα ,και χτυπάει κ βγάζει name.. Εχει κανείς ιδέα τι σοι πράμα είναι αυτο και τι να κάνω????plsss

ααα και μόλις παραήτηρησα το εξής,αυτο που δε χτυπάει καν με τον πρώτο χτύπο και απλά μετάβγάζει κλήση απο αγνωστο το κάνει όταν είναι κλειδωμένο το πληκτρολόγιο.. το δοκίμασα και ξεκλείδωτο και το άφησα να χτυπήσει μία και εμφάνισε κανονικά την κλήση.. τι κουλό είναι αυτό?Θα πρέπει να το χω ξεκλείδωτο μου φαίνεται για να να μη χάνω κλήση η για να καταλαβαίνω ποιος μ κανε αναπάντητη,θα μου πεις πόσοι θα μου κάνουν..αλλά όπως και να χει είναι απαράδεκτο και ανήκουστο!!

Edited by matbel

Φορτιστή αυτοκινήτου για το κινητάκι μας υπάρχει??επίσης κάποια ζελατίνα προστασίας που να υπάρχει εδώ σε κατάστημα καλή ξέρετε ??εγώ μέχρι στιγμής έχω βάλει μια για το παλιό ομνια που δεν ταιριάζει μεν απόλυτα αλλα τη δουλειά του την κάνει..το μόνο που μ εκνευρίζει είναι ότι δε κολλάει καλά σε όλα τα σημεία και φαίνεται οτι εχεις ζελατίνα..

Ναι υπαρχει φορτιστης. Εγω βεβαια ζοριστηκα να βρω αλλα τελικα βρηκα και samsung. Στη vodafone δεν ειχε και βρηκα σε ενα καταστημα cosmote του Βολου. Θελει λιγο ψαξιμο αλλα θα βρεις. Οσο για τη ζελατινα εγω ειχα παρει απο τα jumbo και ειναι αρκετα καλες οπως επισης καλες ειναι και απο το γερμανο.

Βασικα εβγαλα ακρη με το εικονιδιο του φωνητικου μηνυματος. Το διεγραψα με τη βοηθεια του registry editor και ολα μια χαρα τωρα.

Το προβλημα με την αποκρυψη το εχω κι εγω. Μου λεει "αγνωστος" οταν χτυπαει λιγο.

Κι επισης αντιμετωπιζω και το εξης. Προσπαθησα τις προαλλες να κανω εγκατασταση το cd που εχει για το κινητο και δεν μπορουσα. Μου εβγαζε το μηνυμα οτι χρειαζομαι την νεοτερη εκδοση του adobe flash player.Εσβησα την παλια, εγκατεστησα την καινουρια, εσβησα και τα υπολειμματα με το ccleaner αλλα τιποτα και παλι.

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μου το κανει αυτο?

• Administrators
Κι επισης αντιμετωπιζω και το εξης. Προσπαθησα τις προαλλες να κανω εγκατασταση το cd που εχει για το κινητο και δεν μπορουσα. Μου εβγαζε το μηνυμα οτι χρειαζομαι την νεοτερη εκδοση του adobe flash player.Εσβησα την παλια, εγκατεστησα την καινουρια, εσβησα και τα υπολειμματα με το ccleaner αλλα τιποτα και παλι.

Τι θέλεις να εγκαταστήσεις από το CD;

Modpic.gif

αντιμετωπίζω το εξής.. όταν κάποιος μου κάνει αναπάντητη κ διαρκεί πολύ λίγο βγάζει άγνωστος..δλδ σα να έχει απόκρυψη ενώ όσοι με παίρνουν δεν έχουν κ όταν τους ξαναλέω να μου κάνουν βγάζει κανονικά το όνομα..τι ακυρο κουλό είναι αυτο ?? :S το τέσταρα και μόνη μου όταν με καλώ και το αφήνω να χτυπήσει μία μονο φορά δεν χτυπάει καν το κιν..απλα μετά βγάζει αναπάντητη από άγνωστο ενώ με τη δεύτερη χτυπημα ,και χτυπάει κ βγάζει name.. Εχει κανείς ιδέα τι σοι πράμα είναι αυτο και τι να κάνω????plsss

ααα και μόλις παραήτηρησα το εξής,αυτο που δε χτυπάει καν με τον πρώτο χτύπο και απλά μετάβγάζει κλήση απο αγνωστο το κάνει όταν είναι κλειδωμένο το πληκτρολόγιο.. το δοκίμασα και ξεκλείδωτο και το άφησα να χτυπήσει μία και εμφάνισε κανονικά την κλήση.. τι κουλό είναι αυτό?Θα πρέπει να το χω ξεκλείδωτο μου φαίνεται για να να μη χάνω κλήση η για να καταλαβαίνω ποιος μ κανε αναπάντητη,θα μου πεις πόσοι θα μου κάνουν..αλλά όπως και να χει είναι απαράδεκτο και ανήκουστο!!

Τί ROM έχεις; Θα πρότεινα για κλείδωμα το S2U2, δωρεάν, ελαφρύ, τρομερά παραμετροποιήσιμο και πανέμορφο.

Edited by me00016
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Τι θέλεις να εγκαταστήσεις από το CD;

οκ τη βρηκα τη λυση. δεν επαιρνε το flash player το 10 αλλα γινοταν με το 9!!:p

Τί ROM έχεις; Θα πρότεινα για κλείδωμα το S2U2, δωρεάν, ελαφρύ, τρομερά παραμετροποιήσιμο και πανέμορφο.

Έχω την ROM της Vodafn ..το S2U2 τι ακριβώς είναι??θα την άλλαζα την ρομ αν μπορούσα κ ήξερα αλλα μου φαντάζουν βουνό ολα,είμαι αρκετά άσχετη οποτε αν δν με καθοδηγεί βήμα βήμα κπ δε το επιχειρώ..Πάντως αυτο με την αναγνώριση μου έχει σπάσει πολύ τα νεύρα!!Μόνο σε μένα το κάνει?το έχει παρατηρήσει κανείσ αλλος??:(:wacko: ουφ...

Έχει κάνει κανείς dump την ελληνική ROM της VODA? Αν υπάρχει, είναι εύκολο να την ανεβάσει για να τη "δούμε" λίγο, μήπως και μαγειρέψουμε καμιά "ελαφριά συνταγή" (τύπου ελληνική megalite);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

• Administrators
Α σ ευχαριστω πολυ!!Μήπως μπορείς να μου πεις ποια version κανει για το κινητό μας??

Η vga/wvga έκδοση.

Modpic.gif

Η vga/wvga έκδοση.

:) Σ ευχαριστώ!! Το εγκατέστησα το S2U2.. αλλά το θέμα με την απόκρυψη εμμένει.. :@ τι να κάνω?Αν το πάω στη samsung και τους το πω λέτε να κάνουν κάτι αυτοί και να το φτιάξουν??Η είναι γενικό το κακό???

Edited by matbel

To default lock θυμήθηκες να το απενεργοποιήσεις; Κάνε κι ένα softreset καλού κακού...

To default lock θυμήθηκες να το απενεργοποιήσεις; Κάνε κι ένα softreset καλού κακού...

ναι το κλειδωμα απτο κανονικο το απενεργοποίησα..αυτό που έχω είναι ότι όταν κλειδώσω το κιν είτε με το κλασσικο είτε με το S2U2 όταν κάπποιος με καλέσει και χτυπήσει μόνο μια φορα φορα και μετά το κλείσει μετά βγάζει άγνωστος αντι να βγάλει το όνομα ή το νούμερο αυτού που με κάλεσε...

Δες εδώ.

Φαίνεται ότι είναι εγγενές πρόβλημα του λειτουργικού, αν μπορούμε να το πούμε πρόβλημα. Προσωπικά έχω φλασάρει μια "γυμνή" ROM του Δασκάλου και το κινητό πάει σφαίρα χωρίς να μου εμφανίζει τέτοιες καθυστερήσεις. Δεν υπάρχει λογισμικό της Samsung μέσα. Το τρέχω σε moded Titanium και "ξυπνάει" ακαριαία