Jump to content

zironvenom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zironvenom

  1. παιδια μια βασικη ερωτηση και οποιος μπορει ας μου δωσει τα φωτα του. εχω φλασαρει το κινητο μου με daskalos rom αλλα την ωρα που το εκανα με octans ειχα επιλεξει μονο την επιλογη pda, τις υπολοιποες επιλογες δεν τις ειχα επιλεξει. δλδ το eboot, phone. υπαρχει κανενας τροπος πλεον να το ξανακανω οπως ηταν η μαμα rom? εχω βρει και το spb shell, και οταν παω να κανω hard reset μονο το shell σβηνεται.
  2. [αιδια εχω ενα προβλημα. δεν μπορω να δω βιντεο οταν συνδεομαι στο ιντερνετ. μου βγαζει ενα μακρυσκελες μυνημα. εχει τυχει και σε αλλους αυτο το προβλημα??
  3. η rom της απαντησης 615 απλα την μεταφερουμε μεσω usb στο κινητο μεσα και το τρεχουμε μετα?? τα υπαρχοντα αρχεια και προγραμματα και επαφες θα σβιστουν??
  4. η rom της απαντησης 615 απλα την μεταφερουμε μεσω usb στο κινητο μεσα και το τρεχουμε μετα?? τα υπαρχοντα αρχεια και προγραμματα και επαφες θα σβιστουν??
  5. οταν λεμε αλλαγη rom τι εννοουμε?? αλλαγη λογισμικου??
  6. φιλε Airtim σε μενα πετυχαν οι ρυθμισεις
  7. το κινητο πριν 7 μερες το πηρα hard reset δεν εχω κανει. ( αν και δεν ξερω καν σαν ενοια τι ειναι). ναι μενω σε μερος με καλο σημα. εψαξα στις ρυθμισεις μπας και εχει καποια επιλογη πατημενη ωστε με αυτο να υπενθυμιζει πως περασανε 10 δευτερα π.χ. αλλα δεν βρικα κατι τετοιο
  8. παιδια συχνα πυκνα μου βγαζει προβλημα κατα την διαρκεια μιας κλησης. ειτε ανα 5 δευτερολεπτα υπαρχει ενα κενο την ωρα της ομιλιας ειτε καμια φορα με περνουν τηλεφωνο και δεν ακουω τιποτα οταν παταω απαντηση. εχει τυχει και σε σας??
  9. file parapara σε ευχαριστω πολυ. με εσωσες. οι ανθρωποι σε κοσμοτε και πλαισιο ειναι τελειως ασχετοι
  10. δεν εχω προβλημα φιλε μου να χρεωθω εστω και λιγο. σημερα πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν πως δεν γινεται να εχω κοσμοτε ιντερνετ γιατι ειναι βονταφον συσκευη. τις οδηγιες σου θα τις δοκιμασω και θα στειλω αυριο για τα αποτελεσματα. ευχαριστω εκ των προτερων. ¨)
  11. sorry αυτο εννοουσα, το ειδα το ποστ αλλα δεν με βοηθησε γιατι απο επιλογες εχει μονο greece prepaid kai greece postpaid ( η επιλογη ειναι στο prepaid). για καποιο συγκεκριμενο παροχο δεν εχει καμια επιλογη.
  12. παιδια καλησπερα σας ειμαι καινουργιος χρηστης του κινητου omnia 2 pro και εχω την εξης απορια. το κινητο το αγορασα απο τα καταστηματα πλαισιο με μετρητα. εχω εισαγει την καρτα μου whats up της cosmote. εντωμεταξυ στις ρυθμισεις ιντερνετ εχει για vodafon live kai vodafone live prepay. δεν ξερω τι να κανω ωστε να εγκατασταθουν οι ρυθμισεις του κοσμοτε και να μπορω να μπω στο δυαδικτυο απο κοσμοτε. μου ηρθαν οι ρυθμισεις απο κοσμοτε αλλα καθε φορα που ανηγω τον browser opera μου δειχνει πως μεσω vodafone προσπαθει να συνδεθει. και στις ρυθμισεις εταιριας τηλεφωνιας δεν μου εχει επιλογη καν για κοσμοτε :confused::confused::confused::confused::confused: παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ασ μου στειλει
×
×
  • Create New...