Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Σχετικά με screen protector επειδή δε ήθελα να περιμένω απο ebay το πήρα απο e-shop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006042 αλλα είναι SCREEN PROTECTOR ΓΙΑ SAMSUNG OMNIA I900 δε καλύπτει ολόκληρη την οθόνη (αφήνει το μαυρο πλαισιο εκτός) αλλα κάνει την δουλειά του. Είναι μια γρήγορη λύση... Για τέτοιες αγορές, αξίζει η αναμονή από ebay μιας και μιλάμε για μεγάλη ποικιλία και στις καλύτερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkit Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Απίστευτη διαφορά με τις ρυθμίσεις του ήχου...ακούγεται δυνατότερα και η ποιότητα διατηρήθηκε σε άριστο επίπεδο!Υπάρχει ίσως κάποιος να μπορεί να μου εξηγήσει την λογική των συγκεκριμένων binary?έχω να ασχοληθώ καιρό βέβαια αλλά θέλω να καταλάβω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) να κάνω και εγώ μια ερώτηση ? βλέποντας από κοντά ένα προ είδα ότι αν δεχτει τηλεφωνημα και δεν το δεις άμα περάσει κάποια ώρα η οθόνη σβήνει και έτσι δεν φαίνεται με την πρώτη ματια πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί να αναψει η οθόνη σωστά? υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό? πχ με πρόγραμμα? και κάτι άλλο είναι εύκολη η εγκατάσταση προγραμμάτων? κάτι μου είπαν ότι χρειάζεται να πειράζεις την registry απο μπαταρια πως παει? ευχαριστω Edited March 16, 2010 by passenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Όσο περιμένω το κινητάκι να φτάσει στα χέρια μου, ψάχνω για screen protector από το ebay αλλά εχω μπερδευτεί λιγάκι και εχω καποιες ερωτήσεις για τα διαφορα screen protectors που κυκλοφορούν, λοιπόν: 1) Εχω δει αυτο εδώ 4x Clear Screen Protector for Samsung B7610 Omnia Pro, το οποίο είναι απ' ό,τι βλέπω το απλό που κυκλοφορεί. Η ερώτησή μου σ'αυτό είναι: όταν λέει 4x mpla mpla, εννοεί ότι στην τιμή που λέει, θα περιλαμβάνονται 4 screen protectors ?? 2) Το δεύτερο που εχω βρει είναι το Anti-Glare Screen Protector fr Samsung B7610 Omnia Pro, το οποίο εχει την ιδιότητα αυτή (Anti-Glare) ώστε να μην αντανακλά τόσο πολύ το φως που πέφτει επάνω, σωστά? Και η ερώτηση μου: Χρειάζεται, μειώνει καθόλου από τα χαρακτηριστικά (φωτεινότητα, αντιθεση κτλ) του κινητού ?? 3) Το τρίτο που βρήκα είναι το Mirror Screen Protector for Samsung B7610 Omnia Pro, το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί σαν καθρέφτης. Η ερώτησή μου είναι: Εχει νοημα να αγοράσει κανείς κατι τετοιο? Ας πούμε σε εξωτερικό χώρο, με ήλιο κτλ δεν θα δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα?? Ποια είναι η αποψη σας για τα 3 παραπάνω? Και κυρίως, εσείς (όσοι εχετε βάλει) τι έχετε διαλέξει ?? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 να κάνω και εγώ μια ερώτηση ? βλέποντας από κοντά ένα προ είδα ότι αν δεχτει τηλεφωνημα και δεν το δεις άμα περάσει κάποια ώρα η οθόνη σβήνει και έτσι δεν φαίνεται με την πρώτη ματια πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί να αναψει η οθόνη σωστά? υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό? πχ με πρόγραμμα? και κάτι άλλο είναι εύκολη η εγκατάσταση προγραμμάτων? κάτι μου είπαν ότι χρειάζεται να πειράζεις την registry απο μπαταρια πως παει? ευχαριστω Υπάρχουν εφαρμογές που σε ενημερώνουν και ηχητικά ανά περιοδικά διαστήματα όπως για παράδειγμα το Spb Phone Suite. Η εγκατάσταση προγραμμάτων είναι εύκολη υπόθεση. Εάν θέλεις να ασχοληθείς εκτενέστερα θα χρειαστεί να πειράξεις και τη registry αλλά και αυτό εύκολο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Υπάρχουν εφαρμογές που σε ενημερώνουν και ηχητικά ανά περιοδικά διαστήματα όπως για παράδειγμα το Spb Phone Suite. Η εγκατάσταση προγραμμάτων είναι εύκολη υπόθεση. Εάν θέλεις να ασχοληθείς εκτενέστερα θα χρειαστεί να πειράξεις και τη registry αλλά και αυτό εύκολο είναι. ευχαριστω athanaso77 μηπως υπαρχει κανενα λινκ να δω πληρωφοριες για το πως πειραζεις τι registry η κανενα παραδειγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 μηπως υπαρχει κανενα λινκ να δω πληρωφοριες για το πως πειραζεις τι registry η κανενα παραδειγμα? Υπάρχουν οι σχετικοί registry editors. Πχ. phm registry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beaverest_1 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 να κάνω και εγώ μια ερώτηση ? βλέποντας από κοντά ένα προ είδα ότι αν δεχτει τηλεφωνημα και δεν το δεις άμα περάσει κάποια ώρα η οθόνη σβήνει και έτσι δεν φαίνεται με την πρώτη ματια πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί να αναψει η οθόνη σωστά? υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό? πχ με πρόγραμμα? και κάτι άλλο είναι εύκολη η εγκατάσταση προγραμμάτων? κάτι μου είπαν ότι χρειάζεται να πειράζεις την registry απο μπαταρια πως παει? ευχαριστω Φιλε μου καλησπερα,υπαρχει ενα τελειο και απλο προγραμματακι πολυ ευχρηστο MissedCallReminder.cab.Ειναι free.Δοκιμασε το. http://www.wm6software.net/.../missed_call_reminder.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 @beaverest_1: Διόρθωσε το link σου, δεν παραπέμπει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beaverest_1 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Φιλε μου καλησπερα,υπαρχει ενα τελειο και απλο προγραμματακι πολυ ευχρηστο MissedCallReminder.cab.Ειναι free.Δοκιμασε το. http://www.wm6software.net/page21.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) Ούτε το συγκεκριμένο link φαίνεται να δουλεύει. Ορίστε ένα που δουλεύει σίγουρα... http://handheld.softpedia.com/progDownload/MissedCallReminder-Download-70147.html Edited March 16, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Κάποια συμβουλή για τα παρακάτω screen protectors που είχα ρωτήσει ? Όσο περιμένω το κινητάκι να φτάσει στα χέρια μου, ψάχνω για screen protector από το ebay αλλά εχω μπερδευτεί λιγάκι και εχω καποιες ερωτήσεις για τα διαφορα screen protectors που κυκλοφορούν, λοιπόν: 1) Εχω δει αυτο εδώ 4x Clear Screen Protector for Samsung B7610 Omnia Pro, το οποίο είναι απ' ό,τι βλέπω το απλό που κυκλοφορεί. Η ερώτησή μου σ'αυτό είναι: όταν λέει 4x mpla mpla, εννοεί ότι στην τιμή που λέει, θα περιλαμβάνονται 4 screen protectors ?? 2) Το δεύτερο που εχω βρει είναι το Anti-Glare Screen Protector fr Samsung B7610 Omnia Pro, το οποίο εχει την ιδιότητα αυτή (Anti-Glare) ώστε να μην αντανακλά τόσο πολύ το φως που πέφτει επάνω, σωστά? Και η ερώτηση μου: Χρειάζεται, μειώνει καθόλου από τα χαρακτηριστικά (φωτεινότητα, αντιθεση κτλ) του κινητού ?? 3) Το τρίτο που βρήκα είναι το Mirror Screen Protector for Samsung B7610 Omnia Pro, το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί σαν καθρέφτης. Η ερώτησή μου είναι: Εχει νοημα να αγοράσει κανείς κατι τετοιο? Ας πούμε σε εξωτερικό χώρο, με ήλιο κτλ δεν θα δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα?? Ποια είναι η αποψη σας για τα 3 παραπάνω? Και κυρίως, εσείς (όσοι εχετε βάλει) τι έχετε διαλέξει ?? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Το πρώτο και το δεύτερο είναι προφανώς το ίδιο. Φυσικά προτείνω όμως το πρώτο γιατί η συσκευασία περιλαμβάνει 4 screen protector και με καλύτερη τιμή σε σχέση με την δεύτερη επιλογή. Το mirror screen (τρίτη επιλογή) δεν σου το προτείνω γιατί δεν θα σε βολέψει ο καθρέφτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Το πρώτο και το δεύτερο είναι προφανώς το ίδιο. Φυσικά προτείνω όμως το πρώτο γιατί η συσκευασία περιλαμβάνει 4 screen protector και με καλύτερη τιμή σε σχέση με την δεύτερη επιλογή. Το mirror screen (τρίτη επιλογή) δεν σου το προτείνω γιατί δεν θα σε βολέψει ο καθρέφτης. To πρώτο δεν είναι ίδιο με το δεύτερο. Το δεύτερο γράφει ότι εχει anti glare, δηλαδή από ο,τι καταλαβαίνω μειώνει την αντανάκλαση που πέφτει πάνω στο κινητό, άμα δεις στο λινκ πιο κάτω εχει και σχετικές φωτο που φαινεται η εν λόγω διαφορά. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Μην περιμένεις μεγάλες διαφορές. Τώρα για κάτι πιο συγκεκριμένο θα ήταν καλύτερα να τοποθετηθεί κάποιος που έχει δοκιμάσει τουλάχιστον ένα εκ των δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beaverest_1 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλησπερα παιδια,θελω την βοηθεια σας προκειμενου να αναβαθμησω το ΝΕΤ FRAMEWORK,προσπαθωντας να εγκαταστησω καποια προγραμματα,μου ζητα την νεωτερη εκδοση.Που την βρισκω; ποια ειναι;αναβαθμιζη αυτοματα την παλαια;ειναι free; Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλησπερα παιδια,θελω την βοηθεια σας προκειμενου να αναβαθμησω το ΝΕΤ FRAMEWORK,προσπαθωντας να εγκαταστησω καποια προγραμματα,μου ζητα την νεωτερη εκδοση.Που την βρισκω; ποια ειναι;αναβαθμιζη αυτοματα την παλαια;ειναι free; Σας ευχαριστω. google is your friend!!!! αλλα για να μην ψαχνεις παρε το link http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλησπερα παιδια,θελω την βοηθεια σας προκειμενου να αναβαθμησω το ΝΕΤ FRAMEWORK,προσπαθωντας να εγκαταστησω καποια προγραμματα,μου ζητα την νεωτερη εκδοση.Που την βρισκω; ποια ειναι;αναβαθμιζη αυτοματα την παλαια;ειναι free; Σας ευχαριστω. NETCFv35.wm.armv4i.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beaverest_1 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 NETCFv35.wm.armv4i.cab Τελειο σ ευχαριστω πολυ,οπως παντα πολυ χρησιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Πως μπορω να βελτιωσω την αποδοση του εξωτερικου ηχειου του ραδιοφωνου?Εκανα τις παραπανω ρυθμισεις για το FM Speaker αλλα δεν ειδα μεγαλες διαφορες ενω με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις που εκανα στο Music Speaker ειδα θεαματικη διαφορα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikatgreece Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Κοίτα το πιο κάτω λινκ αν σε βοηθήσει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243085&page=22 Και μια δική μου ερώτηση: Στο παλιό κινητό ( ΜΟΤΟROLA) μέσω ακουστικού bleutooth άκουγα μουσική. Παρόλο που προσπάθησα αρκετά δεν κατάφερα να κάνω κάτι αντίστοιχο με το pro. Κάποιος κάποια ιδέα-ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beaverest_1 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλημερα και χρονια μας πολλα. Μια ερωτηση,το τηλεφωνο μας δεν υποστηριζει κινουμενες εικονες(animate),υπαρχει προγραμμα που να συμπληρωνει αυτη την ελλειψη; Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwnis_gr Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Παιδια, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να περαστεί για να δείχνει WEB σελίδες με flash?? :O Παράθεση Όλα είναι έτσι μέχρι να αποδειχτεί ότι είναι αλλιώς! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Δοκίμασε τον Skyfire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts