minovg Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Θα αργήσουν να φτιάξουν ξανά την ηλεκτρονική ανανέωση; Θέλω να κάνω ανανέωση αρκετού ποσού, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω μπας και βάλουν το μπόνους πάλι... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Θα αργήσουν να φτιάξουν ξανά την ηλεκτρονική ανανέωση; Θέλω να κάνω ανανέωση αρκετού ποσού, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω μπας και βάλουν το μπόνους πάλι... :worry: κανεισ δεν ξερει να πει με σιγουρια. προσωπικα ειμαι πολυ απαισιοδοξοσ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 κανεισ δεν ξερει να πει με σιγουρια. προσωπικα ειμαι πολυ απαισιοδοξοσ Να μην μας καταργήσουν και την υπηρεσία sharing, γιατι μετα ''χαθήκαμε''. Αλήθεια ακούγεται κάτι τέτοιο ,εχουμε ασφaλείς πληροφορίες εκ των έσω? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Να μην μας καταργήσουν και την υπηρεσία sharing, γιατι μετα ''χαθήκαμε''. Αλήθεια ακούγεται κάτι τέτοιο ,εχουμε ασφλείς πληροφορίες εκ των έσω? για την υπηρεσια sharing μιλας?ειναι η μοναδικη εταιρια που την προσφερει απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο. προσωπικα πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλη υπηρεσια. αν την καταργησει θα ειναι πολυ ασχημο. υπαρχουν συνδρομητες που ενας απο τους λογους που ειναι στην wind ειναι αυτη η υπηρεσια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 για την υπηρεσια sharing μιλας?ειναι η μοναδικη εταιρια που την προσφερει απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο. προσωπικα πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλη υπηρεσια. αν την καταργησει θα ειναι πολυ ασχημο. υπαρχουν συνδρομητες που ενας απο τους λογους που ειναι στην wind ειναι αυτη η υπηρεσια. Και η Cosmote εχει τετοια υπηρεσια. Και μάλιστα την είχε πολύ πριν την βγάλει η wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Και η Cosmote εχει τετοια υπηρεσια. Και μάλιστα την είχε πολύ πριν την βγάλει η wind απο καρικινητο σε καρτοκινητο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 απο καρικινητο σε καρτοκινητο? Από καρτοκινητό σε καρτοκινητό. Η υπηρεσία υπήρχε από τότε που ιδρύθηκε η cosmokarta και παρέχεται με κλήση στο 1313 (0,12 ε) ή εντελώς δωρεάν μέσω my account. Στη wind η υπηρεσία αυτή προστέθηκε πολύ αργότερα, κοστίζει 0,25 ή 0,50 ε ανάλογα με τον τρόπο ενεργοποίησης και δεν προσφέρεται μέσω ιντερνετ, αφού η wind είναι η μοναδική εταιρεία πλεον που δεν έχει υπηρεσιά e-account για τα καρτοκινητά της Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ναι ομως απο 5€ και πανω εχει cosmote.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limplixos Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 κανεισ δεν ξερει να πει με σιγουρια. προσωπικα ειμαι πολυ απαισιοδοξοσ Και εγώ είμαι απίστευτα απαισιόδοξος... :( Λοιπόν σας μεταφέρω τη κωμικοτραγική συνομιλία μου με μια υπάλληλο - τηλεφωνήτρια, από την τηλεφωνική υποστήριξη της wind. Της αναφέρω το πρόβλημα που υπάρχει και το πρώτο που μου είπε είναι πως η υπηρεσία έχει καταργηθεί. :mad: Της ανταπαντώ όμως τότε, πως άλλα γράφει η ιστοσελίδα της wind ( " H υπηρεσία προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη. " / "The service is temporarily unavailable. " ) και τότε, χωρίς καθόλου να αργήσει να μου απαντήσει, μου λέει πως αυτό ισχύει!!:blink: (Θα με τρελάνει σκέφτομαι...) Απαντώ λοιπόν, με αυστηρό ύφος, πως πριν μου είπε πως η υπηρεσία έχει καταργηθεί (και όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε έναν φίλο μου και από ότι διάβασα και σε άλλους συμφορουμίτες-τισσες) και τώρα πως είναι προσωρινό το θέμα. Τότε, (αφού προφανώς κατάλαβε πως είχα δίκιο) με βάζει σε αναμονή για μερικά λεπτά, για να ρωτήσει (το ελπίζω) κάποιον πιο υπεύθυνο. Όταν βγαίνω από την αναμονή, μου λέει (Ω, τι έκπληξη!) πως δεν υπάρχει καμία παραπάνω ενημέρωση και πως μόλις υπάρξει θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα της wind. Την ρωτάω αν επικοινώνησε με έναν ανώτερο της και μου απάντησε πως είναι η ίδια υπεύθυνη για αυτά τα θέματα... Σηκώνω τα χέρια ψηλά με το θέμα αυτό.... Καλό βράδυ να έχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Και εγώ είμαι απίστευτα απαισιόδοξος... :( Λοιπόν σας μεταφέρω τη κωμικοτραγική συνομιλία μου με μια υπάλληλο - τηλεφωνήτρια, από την τηλεφωνική υποστήριξη της wind. Της αναφέρω το πρόβλημα που υπάρχει και το πρώτο που μου είπε είναι πως η υπηρεσία έχει καταργηθεί. :mad: Της ανταπαντώ όμως τότε, πως άλλα γράφει η ιστοσελίδα της wind ( " H υπηρεσία προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη. " / "The service is temporarily unavailable. " ) και τότε, χωρίς καθόλου να αργήσει να μου απαντήσει, μου λέει πως αυτό ισχύει!!:blink: (Θα με τρελάνει σκέφτομαι...) Απαντώ λοιπόν, με αυστηρό ύφος, πως πριν μου είπε πως η υπηρεσία έχει καταργηθεί (και όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε έναν φίλο μου και από ότι διάβασα και σε άλλους συμφορουμίτες-τισσες) και τώρα πως είναι προσωρινό το θέμα. Τότε, (αφού προφανώς κατάλαβε πως είχα δίκιο) με βάζει σε αναμονή για μερικά λεπτά, για να ρωτήσει (το ελπίζω) κάποιον πιο υπεύθυνο. Όταν βγαίνω από την αναμονή, μου λέει (Ω, τι έκπληξη!) πως δεν υπάρχει καμία παραπάνω ενημέρωση και πως μόλις υπάρξει θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα της wind. Την ρωτάω αν επικοινώνησε με έναν ανώτερο της και μου απάντησε πως είναι η ίδια υπεύθυνη για αυτά τα θέματα... Σηκώνω τα χέρια ψηλά με το θέμα αυτό.... Καλό βράδυ να έχετε. Aυτή είναι η Wind-Tim-Tellas. Ένα μαγαζάκι της πλάκας με μηδενική κατάρτιση, αξιοπιστία, ή σοβαρότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 σημερα μετα απο καιρο εκανα ανανεωση(20€) με 2,5 ευρω κερδος αντι για 10 :p (απο καταστημα wind,κατι ειναι κ αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 σημερα μετα απο καιρο εκανα ανανεωση(20€) με 2,5 ευρω κερδος αντι για 10 :p (απο καταστημα wind,κατι ειναι κ αυτο) που 10 που 2,5. α ρε wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Αυτή εταιρία όταν σε ξενερώνει, το κάνει καλά!!! Έτσι και κόψει το Sharing & το Bonus 50%, (που ήδη δε λειτουργεί αυτή τη στιγμή), θα ωθήσει αρκετούς, (πιθανόν κι εμένα), να την αλλάξουν. Οι οιωνοί δεν είναι καλοί... 1. Ηλεκτρονική ανανέωση με Bonus στο ΦΛΟΥ! (τι θα πει δεν υπάρχει ενημέρωση; το Κυπριακό πρέπει να λύσουνε για να αποφασίσουν το θα κάνουν; ) 2. Το 10 λεπτά το λεπτό, λογικά θα λήξει μετά το μήνα... (F2G) 3. Ακούγεται ότι θα καταργηθεί το Sharing, (με ότι αυτό συνεπάγεται) Τώρα, αν λάβεις υπ' όψιν σου και την έλλειψη "αξιοπιστίας" σε σχέση με τον ανταγωνισμό, (μέχρι τώρα την κρατάνε οι "προσφορές" της), δε νομίζω ότι θα έχει κάποιος κίνητρο να επιλέξει αυτήν, (από του νέους συνδρομητές τουλάχιστον...) Κάποτε τα "έχωνα" στην vodafone και λίγο καιρό αργότερα επέλεξα την wind. Δε θα διστάσω να αλλάξω εκ νέου αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου. Προτείνω και σε σας να κάνετε το ίδιο αν θεωρείτε ότι σας συμφέρει. Μόνο έτσι, "σπρώχνουμε" τις εταιρίες αυτές να μας προσφέρουν πιο ανταγωνιστικό προϊόν. Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Αυτή εταιρία όταν σε ξενερώνει, το κάνει καλά!!! Έτσι και κόψει το Sharing & το Bonus 50%, (που ήδη δε λειτουργεί αυτή τη στιγμή), θα ωθήσει αρκετούς, (πιθανόν κι εμένα), να την αλλάξουν. Οι οιωνοί δεν είναι καλοί... 1. Ηλεκτρονική ανανέωση με Bonus στο ΦΛΟΥ! (τι θα πει δεν υπάρχει ενημέρωση; το Κυπριακό πρέπει να λύσουνε για να αποφασίσουν το θα κάνουν; ) 2. Το 10 λεπτά το λεπτό, λογικά θα λήξει μετά το μήνα... (F2G) 3. Ακούγεται ότι θα καταργηθεί το Sharing, (με ότι αυτό συνεπάγεται) Τώρα, αν λάβεις υπ' όψιν σου και την έλλειψη "αξιοπιστίας" σε σχέση με τον ανταγωνισμό, (μέχρι τώρα την κρατάνε οι "προσφορές" της), δε νομίζω ότι θα έχει κάποιος κίνητρο να επιλέξει αυτήν, (από του νέους συνδρομητές τουλάχιστον...) Κάποτε τα "έχωνα" στην vodafone και λίγο καιρό αργότερα επέλεξα την wind. Δε θα διστάσω να αλλάξω εκ νέου αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου. Προτείνω και σε σας να κάνετε το ίδιο αν θεωρείτε ότι σας συμφέρει. Μόνο έτσι, "σπρώχνουμε" τις εταιρίες αυτές να μας προσφέρουν πιο ανταγωνιστικό προϊόν. απο που ακουσες οτι θα καταργηθει το sharing? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 απο που ακουσες οτι θα καταργηθει το sharing? Βασικά δεν το έχω ακούσει ή διαβάσει κάπου. Είδα όμως να αναρωτιέται ο lefkaditis πιο πάνω και ίσως εκείνος έχει ακούσεις ή διαβάσει κάτι σχετικά... Αν γνωρίζει κάποιος εκ των έσω, ας ενημερώσει... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Πολύ φλυαρία πέφτει εδώ μέσα... Μου φαίνεται πρέπει να ξαναγράψει κάποιος ΜΟΝΟ αν υπάρξει κάτι νεότερο από την ηλεκτρονική ανανέωση. Προς το παρόν η υπηρεσία είναι ανενεργή και μη διαθέσιμη. Σταματήστε το σπάμινγκ και τις φήμες για το ότι δήθεν θα πάψει η μία υπηρεσία, η άλλη υπηρεσία κλπ κλπ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Κοίτα minovg, ούτε κι εγώ γουστάρω το Spamming όπως λες. Τις ανησυχίες και τις σκέψεις μας λέμε και προσπαθούμε να βγάλουμε μια άκρη. Άλλωστε σε φόρουμ είμαστε. Τα φόρουμ είναι για να συζητάμε, ΔΕΝ είναι απλά χώρος ανακοινώσεων...!!! Και επιτέλους, αντί να τα "βάζουμε" μεταξύ μας, ας απαιτήσουμε όσο το δυνατών πιο ξεκάθαρες καταστάσεις από τις μεγαλοεταιρίες κινητής... Το υποχρεούνται άλλωστε... Δε μπορεί τη μία να στα λένε έτσι και την άλλη αλλιώς. Πρέπει κι εμείς να ξέρουμε που βαδίζουμε... Προσωπικά, σταματάω εδώ, για να μη το κουράσω... Θα περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας κάποιο νέο σχετικά... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Σκεφτόμουν να το κλειδώσω κι εγώ. Αν έχει κάποιος νέα για το θέμα, να μου στείλει PM για να ξεκλειδωθεί αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Κατόπιν αναμονής πολλών εβδομάδων, εδώ και λίγες μέρες η λειτουργία της ανανέωσης από το site δεν υπάρχει πια, ακόμα και εκεί που έπρεπε να είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Για την ακρίβεια, το link λειτουργεί ( http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1500 ) αλλά έχει σβηστεί από το sitemap. Ξέρει κανένας τι θα απογίνει αυτή η υπηρεσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ξέρει κανένας τι θα απογίνει αυτή η υπηρεσία; Εδώ δεν ξέρουν ότι έχει πρόβλημα η υπηρεσία,θα την φτιάξουν κιόλας;:pΤέλος πάντων.Οι υπάλληλοι της Wind, εκτός από το ότι δεν ξέρουν ότι η υπηρεσία έχει πρόβλημα (μόνο αν τους πιέσετε θα δουν ότι έχει πρόβλημα) λένε ότι δεν ξέρουν πότε θα φτιαχτεί και αν θα λειτουργήσει ξανά.Κρίμα.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Εδώ δεν ξέρουν ότι έχει πρόβλημα η υπηρεσία,θα την φτιάξουν κιόλας;:pΤέλος πάντων.Οι υπάλληλοι της Wind, εκτός από το ότι δεν ξέρουν ότι η υπηρεσία έχει πρόβλημα (μόνο αν τους πιέσετε θα δουν ότι έχει πρόβλημα) λένε ότι δεν ξέρουν πότε θα φτιαχτεί και αν θα λειτουργήσει ξανά.Κρίμα.....:( Η υπηρεσία βγήκε offline ακριβώς επειδή είχε πρόβλημα. Το τι λένε στην εξυπηρέτηση πελατών δεν αντιπροσωπεύει ακριβώς την αλήθεια (είναι η πρώτη φορά?). Το κακό είναι ότι τόσο καιρό δεν μπόρεσαν να πάρουν το know-how από την Q, η οποία έχει ηλεκτρονική ανανέωση που δουλεύει σωστά, ώστε να στήσουν κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει η ηλεκτρονική ανανέωση? Τουλάχιστον να υπάρχει σαν υπηρεσία γιατί μας εξυπηρετόύσε αφάνταστα. Τώρα πρέπει να τρέχουμε νυχτιάτικα στα περίπτερα ρε γμτ Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει η ηλεκτρονική ανανέωση? Τουλάχιστον να υπάρχει σαν υπηρεσία γιατί μας εξυπηρετόύσε αφάνταστα. Τώρα πρέπει να τρέχουμε νυχτιάτικα στα περίπτερα ρε γμτ αν ηταν να επανελθει τοσο καιρο θα το ειχαν φιαξει. δεν νομιζω την επαναφερουν ξανα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Έξυπνος τρόπος για να την κόψουν χωρίς πολλές αντιδράσεις ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts