moonwalker1 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Tο motorola πιστευω ειναι απο τα ομορφοτερα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 samsung και απο μενα. και τοτε που ειχα νοκια παλη τα samsung χαλβαδιαζα:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Tώρα πια, μόνο samsung-lg....Της apple πέραν του γεγονότος ότι είναι μια μόνο συσκευή δεν έχει τρομερές διαφορές από τα υπόλοιπα αφής....Νokia-se έχουν αφήσει αρκετά το σχεδιαστικό κομμάτι , ιδίως η nokia το έχει παραμελήσε και πολλά είναι χοντροκομμένα....Μoto έχει μείνει στην εποχή του razr..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 κατα την γνωμη μου η HTC είναι αρκετα καλυτερη απο τις αλλες στον τομεα του design. Μετα θα πω την LG Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kylebroflovski Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 επειδη εχω iphone ψηφισα apple δεν ξερω αν ειναι off topic αλλα εμενα σχεδιαστικα μαρεσουνε τα blackberry ολα εκτος το storm μετα τα motorola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 επειδη εχω iphone ψηφισα apple δεν ξερω αν ειναι off topic αλλα εμενα σχεδιαστικα μαρεσουνε τα blackberry ολα εκτος το storm μετα τα motorola Εντάξει, φυσικά μπορείς να ψηφίσεις ότι θέλεις και η γνώμη σου σεβαστή, αλλά η apple έχει βγάλει 3 κινητά και τα 3 ολόιδια σχεδόν. Δηλαδή από ένα και μόνο σχέδιο μπορείς να κρίνεις, ενώ όλες οι άλλες εταιρίες έχουν σχεδιάσει εκατοντάδες τηλέφωνα? Και για τα berry θα συμφωνήσω. Είναι όμορφα για την κατηγορία τους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 αυτη που πειραματιζεται περισσοτερο με το design και πιστευω τις πιο πολλες φορες εχει πολυ καλα αποτελεσματα ειναι η motorola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimmyF Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 lg! Οσο παει και ανεβαινει κλασεις. Τα samsung απλα δεν μου αρεσουν.. Γουστα ειναι αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gingerm Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 HTC +1... το ένα πιο όμορφο από το άλλο... η apple και 100 iphone να βγάλει όλα ίδια θα είναι... η SE & nokia just a simple phone τίποτα το ιδιαίτερο... η samsung & LG κάνουν πολύ θετικά βήματα και πιστεύω η samsung θα πάρει την πρωτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasmak1993 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Nομιζω οτι Nokia και Μοtorola ξεχωριζουν σε αυτο τον τομεα.Απο Motorola ξεχωριζω το ΖΝ5 και απο Nokia το N97 και το 5730 Χpress Music Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouraki Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Ειμαι αναμεσα σε LG και Samsung. Παράθεση LG KP 500 Cookie = Life is Good :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Νομιζω πως το 8850 της Νοκια τα παταει ολα κατω Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Εντάξει, φυσικά μπορείς να ψηφίσεις ότι θέλεις και η γνώμη σου σεβαστή, αλλά η apple έχει βγάλει 3 κινητά και τα 3 ολόιδια σχεδόν. Δηλαδή από ένα και μόνο σχέδιο μπορείς να κρίνεις, ενώ όλες οι άλλες εταιρίες έχουν σχεδιάσει εκατοντάδες τηλέφωνα? Και για τα berry θα συμφωνήσω. Είναι όμορφα για την κατηγορία τους. Το θέμα ήταν ποιά εταιρεία έχει το πιο όμορφο design και όχι ποιά έχει βγάλει τα πιο πολλά και διαφορετικά όμορφα μοντέλα.. Το ότι πολλοί αγόρασαν iPhone αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το design του κάτι λέει. Κατά τη γνώμη μου το iPhone παίζει απλά σε άλλη κατηγορία design. Για πολλά μπορούμε να συζηήσουμε (λειτουργικότητα και άλλα) αλλά σε όρους design hardware και GUI εκεί δεν έχει ανταγωνισμό. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetzoi19 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Apple και από εμένα... Πραγματικά μου αρέσει τρομερά το design ...Και καλά έκανε (για εμένα πάντα) που δεν το άλλαξε στο 3GS .Βέβαια στο επόμενο κάτι παραπάνω πρέπει να κάνει! Σαν δεύτερη επιλογή θα είχα την htc, είναι πολύ κομψά (βλ. hd ,diamond,pro2) . Παράθεση My life was unending,unchanging midnight. It must,by necessity,always be midnight for me. So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Το θέμα ήταν ποιά εταιρεία έχει το πιο όμορφο design και όχι ποιά έχει βγάλει τα πιο πολλά και διαφορετικά όμορφα μοντέλα.. Το ότι πολλοί αγόρασαν iPhone αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το design του κάτι λέει. Κατά τη γνώμη μου το iPhone παίζει απλά σε άλλη κατηγορία design. Για πολλά μπορούμε να συζηήσουμε (λειτουργικότητα και άλλα) αλλά σε όρους design hardware και GUI εκεί δεν έχει ανταγωνισμό. Απλά λέω ότι το μήλο δεν έχει δείγμα γραφής. Όλες οι άλλες εταιρίες έχουν σχεδιάσει εκατοντάδες μοντέλα. Από ένα μόνο, δεν μπορείς να κρίνεις το design μιας εταιρίας. Οκ, είχε μια καλή ιδέα πριν λίγα χρόνια. Μετά? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Απλά λέω ότι το μήλο δεν έχει δείγμα γραφής. Όλες οι άλλες εταιρίες έχουν σχεδιάσει εκατοντάδες μοντέλα. Από ένα μόνο, δεν μπορείς να κρίνεις το design μιας εταιρίας. Οκ, είχε μια καλή ιδέα πριν λίγα χρόνια. Μετά? Εγω εχω ψηφισει την apple αλλα αυτη που εχει πανεμορφα κινητα ειναι η lg.Βεβαια εγω εχω το lg kt520 το οποιο τα σπαει στο design.Μετα ειναι τα samsung.Παντως πολυ ομορφουλι το iphone. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AEK21 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Motorola Aura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση είναι η αναισχυντία με την οποία η samsung, κυριολεκτικά τολμάει με θράσος, να αντιγράφει το design των ανταγωνιστών της. Ούτε ανώνυμες κινέζικες εταιρίες δεν κάνουν έτσι. Ειδικά τη μοτορόλα την έχει ξεσκίσει στην αντιγραφή (εδώ και πάνω από 10 χρόνια) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Motorola και Lg εχουν απλα απιστευτο design! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 εγω θα λεγα νοκια για τα πολυτελη της σειρας 8ΧΧΧ και μονο..Luna,scirocco,arte και οι εκδοχες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Θα πω την samsung καθως δεν αφηνει ποτε συσκευη χωρις να εχει κατι το ιδιαιτερο εξψτερικα και κατασκευαστικα. Εδω και χρονια παντα προσεχει το design και παντα βγαζει ομορφα μοντελα. Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Είναι άδικο στην ψηφοφορία να συγκρίνουμε εταιρίες απέναντι σε ένα μόνο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 γεια μενα νοκια..χωρις συζητιση..8800 σειρα και προγονοι και γεια σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comorizzo Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 η apple εχει ενα πρωτυπο εδω κ χρονια που απλα του κανει ενα μικρο facelift και βγαζει καινουριο μοντελο....εγω ψιφιζω samsung παντως γιατι τα περισσοτερα κινητα που βγαζει εχουν πολυ ωραιο σχεδιασμο και ειναι προσεγμενα ακομη και παλαιωτερα μοντελα που ειναι ακομη διαχρωνικα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoapost Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Motorola από 'μένα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts