fabo114 Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Φανταζομαι ειναι chat μεσω του κινητου,μαλλον μονο για αυτους που μπαινουν απο κινητα..... ;) :) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά δεν έχω χρόνο να διαβάσω 4 σελίδες. Πως ποστάρουμε wireless χωρίς να γίνει quote το 1ο post του thread; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά δεν έχω χρόνο να διαβάσω 4 σελίδες. Πως ποστάρουμε wireless χωρίς να γίνει quote το 1ο post του thread; To quote γίνεται αυτόματα, δεν μπορείς να το αποτρέψεις! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Δεν νομιζω,quote βγαινει μονο οταν κανουμε κλικ στο απαντηση με παραθεση ενω για απλη απαντηση χρειαζεται το αριστερο κουμπι επιλογης του κινητου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης Δεν νομιζω,quote βγαινει μονο οταν κανουμε κλικ στο απαντηση με παραθεση ενω για απλη απαντηση χρειαζεται το αριστερο κουμπι επιλογης του κινητου. Σωστός! :cool: Άλλο κατάλαβα εγώ! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Wirelessly posted (SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την antonis_wrx nice job!!!!!!!!!!!!!1 :) mpravo re paidia... krima pou den mporw na mpw perissotero logw elepipshs monadwn... :( shmera kanw to prwto post...elpizw na douleuei to wap over gprs kai na mh xrew8w tantera mou... GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης Δεν νομιζω,quote βγαινει μονο οταν κανουμε κλικ στο απαντηση με παραθεση ενω για απλη απαντηση χρειαζεται το αριστερο κουμπι επιλογης του κινητου. Mα το αριστερό κουμπί στο Τ610 είναι το "select", οπότε αν έχεις highlighted το "παράθεση με απάντηση" σε βγάζει εκέι. Το δεξί κουμπί πάλι γράφει "more" και απλά δίνει κάποιες extra επιλογές για το wap.. :confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 ego to xo kai dorean kai mpeno sixna :) poli kalos mano Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Ειναι οντος πολυ καλο αλλα αν μπορουσες να κανεις κατι Μανο με τα greeklish!! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Καλο ειναι και βολικιο αλλα θελει πολλη υπομονη για να γραψεις ενα κειμενο με το 3650.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonono Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την manos the greek Ειναι οντος πολυ καλο αλλα αν μπορουσες να κανεις κατι Μανο με τα greeklish!! Kai ego exo to idio provlima me ta greeklish!An mporousate na kanete kati tha eitan akoma pio kalo! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts