FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 τους βαρεθηκα στο αλτερ δειχνουν οποτε θυμηθουν,και μαλιστα τα επεισοδια δεν ειναι σε σειρα(νομιζω) γιαυτο και εβγαλα τα Dvd μου και τα βλεπω οποτε θελω εγω,και μαλιστα σε σωστη σειρα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athelas Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Είδα την 6 σεζόν πρίν από 3 χρόνια ,πέρσυ άρχισα να τα βλέπω όλα από την αρχή.Τα βλέπω σχεδόν κάθε χρόνο ξανά και ξανά!!!!!!! Το τέλος με ικανοποίησε πάρα πολύ!!!!!! http://www.starlightmemoriesofdawn.com/mediac/400_0/media/sex.in.the.city.JPG Glori as “Miranda” Dawn as “Carrie”; Angie as “Charlotte; Head to Toe Dawn as “Samantha:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 τους βαρεθηκα στο αλτερ δειχνουν οποτε θυμηθουν,και μαλιστα τα επεισοδια δεν ειναι σε σειρα(νομιζω) γιαυτο και εβγαλα τα Dvd μου και τα βλεπω οποτε θελω εγω,και μαλιστα σε σωστη σειρα! Aκριβώς. Ότι να 'ναι κάνουν εκεί στο alter. Είχαν όλα αυτά τα χρόνια ένα τόσο δυνατό χαρτί, μια πολυβραβευβμένη καταπληκτική σειρά και τι κατάφεραν? Να τη δείχνουν ότι μέρα θέλουν, 12 και 1 η ώρα το βράδυ, ανακατεμένα τα επεισόδια και 0 promotion. Δεν έχω δει ποτέ εδώ και 5 χρόνια που δείχνει το κανάλι τη σειρά ούτε μία διαφήμιση... τη Πάνια ξέρουν να τη προμοτάρουν :mad: Για να δούμε σήμερα... Πάντως κρίμα που σταμάτησε στον 6ο κύκλο. Ήταν κορυφαία σειρά. Τρομερές ερμηνείες, έξυπνο χιούμορ, ποιοτική σκηνοθεσία, πρωτοτυπία και αέρας Νέας Υόρκης... Τα έχω λιώσει τα DVD! Αληθεύει ότι θα βγει κάποια σχετική ταινία με τους ίδιους πρωταγωνιστές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tania_5217 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Paidia fetos to alter deixnei to sirial ka8e tetarti stis 12 kai tetarto to vradi...exei idi arxisei na provalei ton ekto kiklo kai malista dio epeisodia ti fora...an to sinexisoun etsi 8a teleiwsei i seira ws to genari. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 θέλει άλλα 9 επεισόδια ακόμα. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 θέλει άλλα 9 επεισόδια ακόμα. Μόνο...;;;:( Κρίμα ρε gmt...:mad: Ακούγεται ότι θα βγει ταινία το 2008 πάντως... -> http://abclocal.go.com/wls/story?section=entertainment&id=4761610 Μακάρι...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Μόνο...;;;:( Κρίμα ρε gmt...:mad: Ακούγεται ότι θα βγει ταινία το 2008 πάντως... -> http://abclocal.go.com/wls/story?section=entertainment&id=4761610 Μακάρι...:happy: Όντως μακάρι... Η σειρά αν και έχει τελειώσει 2-3 χρόνια τώρα διατηρεί φανατικούς θαυμαστές σε όλο το κόσμο (ένας εκ των οποίων είμαι βέβαια εγώ)....:O Θέλω να ξαναδώ Shara Jessica Parker και Cristin Davis!!!! :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csip Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 ta pame kai ta xanapame DEN THA YPARXEI TAINIA:( eimai kai o fanatikos tiletheatis alla lypamai i "kyria" poy ipodietai tin Samantha arnithike aktigorimatika na symmetexei stin tainia ,rno oles eixan symfonisei alal ayto akyrose tin protasi! evelpistoyem syntoma na allaxei myala i megalokopela !:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 ta pame kai ta xanapame DEN THA YPARXEI TAINIA:( eimai kai o fanatikos tiletheatis alla lypamai i "kyria" poy ipodietai tin Samantha arnithike aktigorimatika na symmetexei stin tainia ,rno oles eixan symfonisei alal ayto akyrose tin protasi! evelpistoyem syntoma na allaxei myala i megalokopela !:lol: Mάλλον έχεις μείνει λιιιίγο πίσω. Είναι αλήθεια πως μέχρι και αρχές Δεκεμβρίου τα σενάρια ήθελαν τη Kim Cattral όχι μόνο να αρνείται τη συμμετοχή της σε ενδεχόμενη ταινία αλλά και να βίσκεται σε κόντρα με την SJP και τις άλλες πρωταγωνίστριες καθώς και με τον executive producer Michael Patrick King. Η ίδια όμως σε δηλώσεις της λίγες μέρες πριν ανακοίνωσε πως όλααυτά είναι βλακείες των δημοσιογράφων και πως όχι μόνο δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά και θα την έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη η επιστροφή του Sex and the City στη μεγάλη οθόνη!!! :up: Ήδη η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε συζητήσεις και ίσως στα μέσα του 2007 να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με αναμενόμενη ημ/νία προβολής τον Ιούνιο του 2008. :yahoo: Δυστυχώς δεν έχω το link να σου δώσω να το διαβάσεις!!! Μάλιστα αναφέρονται διάφορα όπως το ότι η Σάρλοτ θα ταξιδέψει στη Κίνα προκειμένου να υιοθετήσει το κοριτσάκι που είδαμε σε φωτογραφία στο τελευταίο επεισόδειο αλλά θα μείναι και κανονικά εγκυος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Αυτά είναι καλά νέα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/cattrall%20confirms%20sex%20and%20the%20city%20movie_1017068 CATTRALL CONFIRMS SEX AND THE CITY MOVIE Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Hello .............. Ψάχνω υπότιτλους για season 1 kai season 6. Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Sex and the City movie starts shooting this fall ...!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Δεν ενθουσιάζομαι στην ιδέα μιας κινηματογραφικής μεταφοράς του «Sex and the City». Ίσως επειδή δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής της σειράς,η οποία γινόταν βαρετή πολλές φοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Sex and the City movie starts shooting this fall ...!!! :) Έχουμε κάποια πληροφορία αναφορικά με την υπόθεση; Πέραν των 4 πρωταγωνιστριών, οι υπόλοιποι χαρακτήρες θα εμφανίζονται; edit: Τώρα είδα πως πρόκειται για link. Ελπίζω να επιστρέψουν όλοι οι κύριοι χαρακτήρες... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Κάτι λίγα έχω δει, ποτέ ένα ολοκληρωμένο επεισόδιο. Αρκετά εμπορική, ευρηματικό και γρήγορο σενάριο, άνευρη σκηνοθεσία. Πολύ καλή και συμβουλευτική σειρά για το γυναικείο κοινό. Προσωπικά, δεν μου λέει κάτι. Πάντως, για αυτούς που ενδιαφέρονται, η σειρά εξακολουθεί να παίζεται τα Σάββατα στις 23:30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Ρε παιδια εχω μια απορια. Η Καρι φοραει αντρικα σλιπακια ή μου φαινεται?? :blink::wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Ρε παιδια εχω μια απορια. Η Καρι φοραει αντρικα σλιπακια ή μου φαινεται?? :blink::wacko: Προφανως σου φαινεται. Υπαρχουν και γυναικεια *μποξερακια* αυτα φοραει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Προφανως σου φαινεται. Υπαρχουν και γυναικεια *μποξερακια* αυτα φοραει. Επειδη ειναι λιγο φαρδια πανω της το λεω... Βλεπε επεισοδιο 4x2, στο τελος! Παραειναι φαρδια για να ειναι γυναικεια! Ασε που μπροστα εχουν αυτη την αηδια - σχισμη που εχουν τα αντρικα για το κατουρημα (μπλιαχ)! Δες... http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/DSC01973.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Επειδη ειναι λιγο φαρδια πανω της το λεω... Βλεπε επεισοδιο 4x2, στο τελος! Παραειναι φαρδια για να ειναι γυναικεια! Ασε που μπροστα εχουν αυτη την αηδια - σχισμη που εχουν τα αντρικα για το κατουρημα (μπλιαχ)! Δες... http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/DSC01973.jpg Τι να σου πω δεν ειμαι και φαν της σειρας...παντως αυτο που βλεπω στην φωτο ειναι το γνωστο σωβρακο της γιαγιας...Εντελως κακογουστο.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Ρε παιδια εχω μια απορια. Η Καρι φοραει αντρικα σλιπακια ή μου φαινεται?? :blink::wacko: το ειχα προσεξει κι εγω-δεν θυμαμαι σε ποια επεισοδια,ισως και αυτο που λες εσυ- μπορει να θελει να δειξει ποσο ανετα νιωθει με τον εινταν(με αυτον δε τα ειχε τοτε)..τοσο που δανειζεται και τα εσωρουχα του για να κυκλοφορει ανετα στο σπιτι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Τα εσωρουχα ειναι φορεμένα ή καθαρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 στην φωτογραφια καθαρα φαινονται...να απαιτησουμε να το βγαλει στη νεα ταινια για να το τσεκαρεις;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 το ειχα προσεξει κι εγω-δεν θυμαμαι σε ποια επεισοδια,ισως και αυτο που λες εσυ- μπορει να θελει να δειξει ποσο ανετα νιωθει με τον εινταν(με αυτον δε τα ειχε τοτε)..τοσο που δανειζεται και τα εσωρουχα του για να κυκλοφορει ανετα στο σπιτι Στο επεισοδιο που αναφερω δεν τα εχει με τον Εινταν :blink: Τα εσωρουχα ειναι φορεμένα ή καθαρά; Εσυ δεν κρατιεσαι, θες να πεις την καφριλα σου! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 xm... τον τοτε γκομενο της τοτε;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts