nelly Δημοσιεύτηκε February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2004 Τελευταία προβαλλόταν στο alter την Πέμπτη μετά το Μητσικώστα,δηλαδή κατά τις 22.20. "Λίγο νωρίς δεν είναι για αυτή τη σειρά;" σκεφτόμουν. Και λόγω επέμβασης του καλού μας ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου,μεταφέρθηκε. Στη 01.00 αλλά έχουμε συνηθίσει πια. Οπως έχουμε συνηθίσει (βλέπε Friends) τις συνεχές επαναλήψεις και το ανακάτεμα των επεισοδίων. Και μία απορία. Πόσο καιρό παίζεται στην Ελλάδα και ποιες περιόδους έχει δείξει περίπου; :confused: Αρέσει και στους άντρες (μηπως και μας καταλάβουν ποτέ :p ) ή το βρίσκουν μη ρεαλιστικό; Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Sex and the city e? Loipon egw to evlepa auto kamia fora sto Filmnet pou to deixnei nomizw polu kairo twra. To eixa dei kai tis proalles! Vgazei gelio pou kai pou! Auti pou aksizei einai i Samantha!!! H gunaika einai super leme! Den kserw an katalava kalutera tis gunaikes apo auta pou eida stin seira! 1 mono katalava: Ta papoutsia gia tis gunaikes einai latreia!!!!!!!! Den kserw vevaia an antapokrinetai kai polu stin elliniki pragmatikotita.... Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 To s.a.t.c είναι πραγματικά απο τις σειρές που πρέπει να δεις απο την αρχή μέχρι το τέλος με τη σειρά για να καταλάβεις το πόσο έξυπνη είναι... Δυστυχώς το άλτερ θα σας σπάσει τα νεύρα , δε θα καταλάβετε τι έχει γίνει μιας και τη μια παίζει πρώτη σαιζόν την άλλη τέταρτη!! Δυστυχώς η σειρά δε συγκέντρωσε τηλεθέαση στην Ελλάδα μέσω της τηλεόρασης.Αντιθέτως έσπασε κάθε ρεκόρ στα βίντεο κλαμπ !!!! Πάντως λέει.Εχει πλάκα.εντάξει το ότι ειναι 4 γυναίκες είναι λίγο υπερβολικό μιας και υστεριάζονται συχνά άνευ λόγωου και αιτίας αλλά είναι ρεαλιστικό. Μη νομίζετε..Και εμείς τα ίδια κάνουμε μεταξύ μας, τα ίδια συζητάμε (και χειρότερα...! ) Πάντως dvd rulz! Εχω όλες τις σαιζόν Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 3 Φεβ. 2004 , 19:38) Den kserw vevaia an antapokrinetai kai polu stin elliniki pragmatikotita.... Ίσως γι'αυτό υπάρχει απόψε και η ελληνική version στη ΝΕΤ! :) Υ.Γ. ...αν δεν κάνω λάθος, γιατί και τα 2 ελάχιστα τα έχω δει. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 3 Φεβ. 2004 , 19:45) Ίσως γι'αυτό υπάρχει απόψε και η ελληνική version στη ΝΕΤ! :) Υ.Γ. ...αν δεν κάνω λάθος, γιατί και τα 2 ελάχιστα τα έχω δει. Em fusika den tha to antigrafame emeis oi ellines? Den to exw dei pote, alla exw akousei pos einai polu....."ligi" i elliniki version Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Από το λίγο που -όπως είπα- έχω δει, μου φαίνεται ότι απλώς "τρώγεται"... Πάντως δεν έχει το χάλι που είχε η ελληνική version του Friends στον ΑΝΤ1 πριν μερικά χρόνια!!!... :cry: :cry: Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 το παρακολουθουσα παλια οταν το χε καθε σαββατο γυρω στις 12 (για Κυπρο μιλω) .... ωραια σειρα γεματη γελιο και ωραες φασεις..... αν μη τι αλλο μαθαινεις και τα γουστα των σημμερινων γυναικων :p :D :whistle: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy ( 3 Φεβ. 2004 , 20:12) το παρακολουθουσα παλια οταν το χε καθε σαββατο γυρω στις 12 (για Κυπρο μιλω) .... ωραια σειρα γεματη γελιο και ωραες φασεις..... αν μη τι αλλο μαθαινεις και τα γουστα των σημμερινων γυναικων :p :D :whistle: Μικρό παιδί να βλέπει τέτοια αισχρά πράγματα πλάκα κάνω φίλε,και εγώ το έβλεπα παλιά :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 dystyxws omws to alter den exei mia sta8erh mera kai wra provolhs :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 3 Φεβ. 2004 , 20:09) Από το λίγο που -όπως είπα- έχω δει, μου φαίνεται ότι απλώς "τρώγεται"... Θα συμφωνήσω. Μέτρια πράγματα και το original και η κόπια το ελληνικό. Άσε που μου φαίνονται και λίγο υπερβολικά. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙ όμως η πρωταγωνίστρια... Οχι η κουκλάρα, αλλά να κουβαλάει μια... προστυχιά!!! ;) Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Καλά, εξαιτίας του ΕΣΡ μεταφέρθηκε η σειρά στις 1+ το βράδυ? και νόμιζα πως είναι καθαρά έργο άλτερ, εφόσον την έκανε και καθημερινή... Προσωπικά είμαι μέγας φαν, 'ξηγήθηκε και το πλέη που έβγαλε τις κασετίνες στη μισή και βάλε τιμή και τις παρήγγειλα όλες :rolleyes: Η ελληνική βερσιόν απ'την άλλη, παρότι είναι συμπαθητική, με κουράζει κάπως γιατί είναι όντως γυρισμένη για ν'αρέσει μόνο σε γυναίκες :wacko: (καμία σχέση δηλαδή με την ορίτζιναλ... :)) Επίσης, συγχαρητήρια στους φωστήρες του άλτερ που φροντίζουν για τ'αυτιά μας και βάλαν στους τίτλους της σειράς το μεγάλο αυτό άσμα των σίλβερ :wacko: Αυτό θα πει μάρκετινγκ :rotfl: ΥΓ. Αυτή τη στιγμή παίζει το #38 (3η σειρά). Αύριο, κανείς δε ξέρει... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 a paidia ti blepw kathe brady epeidi to ksenyxtaw! theiki seira! kathe lexi exei ena noima, kati apokalyptei gia tis iroides! KATAPLHTIKH SEIRA! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Και λεγα δεν θα κάνανε και γιαυτη τη σειρά;; Απο τις αγαπημένες μου! έχω όλους τους κύκλους στον Η/Υ απο τον 1 μέχρι τα προτελευταία επεισόδια που δείχνει στην αμερική.. Η Κάρρυ άψογη στον 6ο και τελευταιο δυστυχώς κύκλο της σειρας =( .. Κέρδισε και μια χρυσή σφαίρα! ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 3 Φεβ. 2004 , 20:15) Μικρό παιδί να βλέπει τέτοια αισχρά πράγματα πλάκα κάνω φίλε,και εγώ το έβλεπα παλιά :) ;) χεχε μηπος, λεμε τωρα, μηπος ειμαι καπος μεγαλυτερος απο σενα παππουλι??? :p :cool: :whistle: Στο θεμα μας τωρα....εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και τοσο πολυ η Σαρα Τζεσικα Περκερ και τοσο πολυ ( αν και πολλοι την θεωρουν θεα....) ασχετος του οτι ειναι αψογη στον ρολο της.... Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 btw..Οσοι βλέπετε την εκτη σεζόν.. μας τα #))#@) με τον Ρώσσο.. =( http://www.hbo.com/city/img/episode/season06/ep83_carrie_street_flowers.jpg Δεν σαρέσει η Τζέσικα;.. κρίμα! :whistle: σκετη κούκλα είναι.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αυτό που μου αρέσει εμένα και στις 2 σειρές είναι ότι έχουν "πιάσει" 4 διαφορετικούς χαρακτήρες γυναικών και τις έχουν βάλει να κάνουν παρέα :p Αρκετές φορές υπερβάλλουν,ειδικά το Sex and the city,σε θέματα όπως το sex αλλά τις περισσότερες φορές μου κάνει φοβερή εντύπωση το πόσο καλά αναπαριστούν το χαμό που γίνεται στο μυαλό μιας γυναίκας :lol: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snatch Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 3 Φεβ. 2004 , 18:59) Αρέσει και στους άντρες (μηπως και μας καταλάβουν ποτέ :p ) ή το βρίσκουν μη ρεαλιστικό; τς τσ τσ τσ... :whistle: Παράθεση Dust in the wind http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 4 Φεβ. 2004 , 18:28) Αρκετές φορές υπερβάλλουν,ειδικά το Sex and the city,σε θέματα όπως το sex αλλά τις περισσότερες φορές μου κάνει φοβερή εντύπωση το πόσο καλά αναπαριστούν το χαμό που γίνεται στο μυαλό μιας γυναίκας :lol: Sumfwnw apolutwsssssssss.......... :whistle: :) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Tpt idiaitero gia mena! 2-3 fores to eida! Metriotato! Den ksero an isxyei ayto pou eipe o mplip oti prepei na thn deis apo thn arxh, alla mou fanhke psiloksenerwto kai to humour tou poly oti nanai! Merikes fores einai ekneyristiko! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 8a diafwnhsw.Apo tis agaphmenes mou ksenes seires,isws merikes fores na fainete pws ginonte ysterikes enw exoun apla problhmata alla stin telikh oloi to kanoume auto.Poly humor kai xwris (sxedon) taboo...isws gi'auto na min aresei se merikous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 emena 8a mou pei kaneis giati anakateythke to ESR?????? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia ( 5 Φεβ. 2004 , 14:43) emena 8a mou pei kaneis giati anakateythke to ESR?????? :o αμα δεις σε κάποια επεισόδια το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούνε οι τύπισσες , θα καταλάβεις άνετα το γιατί ... ! :rolleyes: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia ( 5 Φεβ. 2004 , 14:43) emena 8a mou pei kaneis giati anakateythke to ESR?????? :o Episis kapoies skines pou eida prosfata (alla sto Filmnet) perieixan gumno. Sugekrimena i Samantha kalssika edeixne to stithos tis kai ta opisthia tis :p :) :) kai edeixne ton gomeno tis ( nai nai erwteutike kai auti kai egine monogamiki toulaxiston gia ta teleutaia auta epeisodia) teleiws dumno! Auti i skini den kserw an provlithike stin Ellada sto Alter, alla mallon oxi afou to edeixne to Filmnet,alla den pisteuw na paiksei kai pote sto Alter to sugekrimeno epeisodio! Allwste den tha katalavoume oti leipei kati giati etsi pou ta deixnoun prepei an murisei kaneis ta nuxia tou...... :whistle: Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Den pane kala sto Alter!!! To exoun simera stis 01:45!!!!! Giati arage den to vlepei sxedon kaneis???? Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts