magnan Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 παιδια το ιδιο και σε μενα, εχω κανει η διαδικασια πολλες φορες και τιποτα. Μου βγαζει συνεχεια invalid. Καμια ιδεα? Παράθεση -Dell Axim x51v WM6 A03 RTM football -HTC P3600 WM6 Gelly_01 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magnan Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 τελικα εγινε valid απλα στον χαρτη εμφανιζοταν το ...GRC-*-200... ενω στο ****** πρεπει να βαλεις ...GRC-*-2009.02 ή οποια εκδοση χαρτη θες τελος καλο που λενε Παράθεση -Dell Axim x51v WM6 A03 RTM football -HTC P3600 WM6 Gelly_01 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παιδια το προγραμμα πως τα παει?? δουλευει με εσωτερικο δεκτη? εχει φωνητικη πλοηγηση? τι το παραπανω εχει απο της ΝΟΚΙΑ πχ? θα το σηκωσει το Ε66? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για της πολλες ερωτησεις... :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Παιδια το προγραμμα πως τα παει??Μια χαρά! :D δουλευει με εσωτερικο δεκτη?Βεβαίως βεβαίως... εχει φωνητικη πλοηγηση?Μα, φυσικά! τι το παραπανω εχει απο της ΝΟΚΙΑ πχ?Κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλύτερη αναζήτηση σίγουρα και μάλλον ομορφότερο περιβάλλον (γούστα είναι αυτά). Έχει, πιστεύω, σαφώς χειρότερη αναζήτηση με τον κέρσαρα. θα το σηκωσει το Ε66?Αγνωστο για εμένα. Στην λίστα με τα πιθανώς συμβατά κινητά στην αρχή του θέματος το έχει μέσα. Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για της πολλες ερωτησεις... :)Κανένα πρόβλημα. Πάντως δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις, εγώ προσωπικά έχω στο κινητό μου πέντε διαφορετικά gps προγράμματα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Edited January 18, 2010 by aimilios Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Μια χαρά! :D Βεβαίως βεβαίως... Μα, φυσικά! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλύτερη αναζήτηση σίγουρα και μάλλον ομορφότερο περιβάλλον (γούστα είναι αυτά). Έχει, πιστεύω, σαφώς χειρότερη αναζήτηση με τον κέρσαρα. Αγνωστο για εμένα. Στην λίστα με τα πιθανώς συμβατά κινητά στην αρχή του θέματος το έχει μέσα. Κανένα πρόβλημα. Πάντως δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις, εγώ προσωπικά έχω στο κινητό μου πέντε διαφορετικά gps προγράμματα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου... και εγω δοκιμαζω δοκιμαζω μεχρι να βρω καποιο που να μου κανει... ομως 5? μηπως μπορεις να τα αναφερεις ονοματικα? Ευχαριστω και παλι :) Edited January 19, 2010 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου... και εγω δοκιμαζω δοκιμαζω μεχρι να βρω καποιο που να μου κανει... ομως 5? μηπως μπορεις να τα αναφερεις ονοματικα? Ευχαριστω και παλι :)Ασφαλώς και μπορώ (και μάλιστα με σειρά χρήσης): 1. NDrive. 2. Nokia Maps. 3. GarminMobileXT. 4. Sygic MOBILE. 5. GoogleMaps. Αυταααααά.... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pamis78 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Γεια σας . Πέρασα το NDrive 3.5.27 στο Satio. Ο χάρτης της Ελλάδας δουλεύει κανονικά αλλά όταν βάζω τις Τσεχίας και Γερμανίας αρχικά κολούσε και τώρα δεν τους βρίσκει καν. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magnan Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 παιδια καλησπερα. Ενω εχω εγκαταστησει το προγραμμα και τους χαρτες, δεν βρισκει με τιποτα σημα GPS. Εχω το Ν78 και παλια με το Nokia Maps Ovi ειχα δει οτι εβρισκε κανονικα. Καμια ιδεα? Υπαρχει περιπτωσει να αργει πανω απο 10 λεπτα για να βρει δορυφορο στο Ndrive? Παράθεση -Dell Axim x51v WM6 A03 RTM football -HTC P3600 WM6 Gelly_01 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 βρε παιδια αυτα τα εικονιδια που εμφανιζοντα στην εκθεση,απο το προγραμμα,πως αλλιως θα τα ξαποστειλω; μεσω pc με αποκρυψη αρχειων το εκανα.απο τα 98 μεινανε τα 28 και αυτα δεν βγαινουν!! να τα κανω διαγραφη; η με τον xplorer;(αλλα με αυτον τον τροπο δεν ξερω, οπως εκανα για το sygic)kαμμια αλλη ιδεα;ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Είχα κάνει κρυφούς τους φακέλους και παρ'όλα αυτά μου έβγαζε ένα εικονίδιο επαναλαμβανόμενο. Δοκίμασε να σβήσεις την cache της Έκθεσης (Gallery). Πρέπει να είναι σε ένα φάκελο _PAlbTN, αλλά δεν θυμάμαι που είναι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Είχα κάνει κρυφούς τους φακέλους και παρ'όλα αυτά μου έβγαζε ένα εικονίδιο επαναλαμβανόμενο. Δοκίμασε να σβήσεις την cache της Έκθεσης (Gallery). Πρέπει να είναι σε ένα φάκελο _PAlbTN, αλλά δεν θυμάμαι που είναι. μπα ψαχνω αλλα δεν το βρισκω!!!:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Είχα κάνει κρυφούς τους φακέλους και παρ'όλα αυτά μου έβγαζε ένα εικονίδιο επαναλαμβανόμενο. Δοκίμασε να σβήσεις την cache της Έκθεσης (Gallery). Πρέπει να είναι σε ένα φάκελο _PAlbTN, αλλά δεν θυμάμαι που είναι. Στον φακελο με τις φωτογραφιες αν κανεις εμφανιση κρυφων αρχειων θα δεις τον φακελο _PAlbTN, απο εκει και περα... οτι δεν σου κανει απλα σβηστο απο εκει μεσα... ;);) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Στον φακελο με τις φωτογραφιες αν κανεις εμφανιση κρυφων αρχειων θα δεις τον φακελο _PAlbTN, απο εκει και περα... οτι δεν σου κανει απλα σβηστο απο εκει μεσα... ;); τον φακελο που λες που ειναι;στο ndrive μεσα δεν υπαρχει!!!!!!!!!!μπηκα και μεσα στον xplorer αλλα τιποτα. Edited January 27, 2010 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Για σβήσε και ότι βρεις στο \Private\101f8857\Cache με X-Plore και εμφάνιση κρυφών αρχείων μπας και... Κάνε και μια επανεκκίνηση μετά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Για σβήσε και ότι βρεις στο \Private\101f8857\Cache με X-Plore και εμφάνιση κρυφών αρχείων μπας και... Κάνε και μια επανεκκίνηση μετά. η εμφανιση κρυφων αρχειων πως θα την κανω;ειμαι και λιγο ασχετος!!!!!!!!!!!ευχαριστω παντως για την συμπαρασταση παιδια.:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 η εμφανιση κρυφων αρχειων πως θα την κανω;ειμαι και λιγο ασχετος!!!!!!!!!!!ευχαριστω παντως για την συμπαρασταση παιδια.:( υποθετω πως εχεις το xplore εγκατεστημενο... πατας 0 εκει που εισαι στο προγραμμα και μαρκαρεις εκει που λεει show hidden files, μετα πατας back :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Και αν δεν τα έβλεπες και πρίν, δοκίμασε να σβήσεις και τον φάκελο _PAlbTN που προανέφερα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 παιδια οκ!!τωρα να σας ρωτησω κατι αλλο.εκει που παμε στην διευθυνση,πως διαγραφονται εαν θελουμε;και στην εμφανιση του χαρτη δεν εχει αυτοματα, μερα με νυχτα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 παιδια οκ!!τωρα να σας ρωτησω κατι αλλο.εκει που παμε στην διευθυνση,πως διαγραφονται εαν θελουμε;και στην εμφανιση του χαρτη δεν εχει αυτοματα, μερα με νυχτα; οχι δεν εχει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 φιλοι μου συνεχιζω τις αποριες που εχω.περασα πριν λιγο τα pois για τις καμερες ταχυτητας.την φωνη που εχω κατεβασει( που σε προειδοποιη!!!)που την κανω εγκατασταση; και ενα 2ο ερωτημα.στον χαρτη πανω μπορω τωρα να τα δω(και εαν ειναι περασμενα οπως φαινονται και στο google earth speedcam;ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotikos33 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 γεια σας φιλοι.εχω περασει το ndrive στο κινητο μου και αφου εχω ενεργοποιησει και ξεκλειδωσει τους χαρτες,δεν μπορει να βρει σημα δορυφορου.η πλοηγηση σε προσωμειωση γινεται κανονικα.εχω συνεχεια αναμονη για σημα gps.τι τσεκαρουμε και τι οχι στις ρυθμισεις του κινητου?help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Εμένα τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κουφά ενώ την πρώτη φορά που το κάνω εγκατάσταση παίζει κανονικά μετά από λίγο καιρό η εφαρμογή δεν παίζει καθόλου. Έχω το n95 και πατάω να ανοίξη η εφαρμογή και δεν κάνει τίποτα. Μάλλον πρέπει να βάλω καμία άλλη version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Πριν δοκιμασε να κανεις εγκατασταση το .sis απο επανω, μπορει να ανοιξει! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) παιδια στην 3,27 εκδοση βαζω τις φωνες χωρις να τις ξεζιπαρω v.2.185 George και Matina ειχε και παλι βγαζει τα ερωτηματικα τι κανω λαθος? edit: τα pois που εχω περασει τα βγαζει ολα με αστερακια ετσι πρεπει να ειναι? Edited February 6, 2010 by mylw_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2876788#post2876788 ;) Edited February 6, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts