papajo Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Στο ΝΟΚΙΑ Ε66 δουλεύει μια χαρά. Εβαλα ελληνικό, αυστριακό ,ελβετικό χάρτη και Λουξεμβούργου. Το σπαστικό ειναι ότι δεν μου διαβάζει χάρτες έκδοσης 2009.06 μόνο 2009.02 Αν και τους εμφανίζει στα περιεχόμενα δεν μου δίνει το δικαίωμα επιλογής και ενεργοποίησης. Και όταν αλλάξω sd κάρτα, φτού και απο την αρχή παιδεύομαι να ενεργοποιήσω τους χάρτες ξανά. Οταν όμως τα καταφέρω δουλεύουν όλα τέλεια. bluetooth, αναζήτηση, πλοήγηση και μάλιστα στα ελληνικά όλα, φωνή και πληκτρολόγιο Αν ξέρει κανεις πώς να το κάνω έστω να με αναγκάζει να ενεργοποιήσω τους υπόλοιπους χάρτες ας ρίξει την ιδέα Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 παιδια γνωριζει κανεις αν μπορω και πως να περασω καμερες ταχυτητας?επισης μπορει να γινει αυτοματα η μεταβαση της οθονης απο ημερα σε νυχτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 παιδια γνωριζει κανεις αν μπορω και πως να περασω καμερες ταχυτητας?επισης μπορει να γινει αυτοματα η μεταβαση της οθονης απο ημερα σε νυχτα? Κατεβάζεις τις speedcams σου σε μορφή kml για google earth και για να τις περάσεις κάνεις το παρακάτω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2928718#post2928718 Νομίζω πως δεν έχει λειτουργεία νύχτας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ο φακελος speedcams υπαρχει ή τον δημιουργω εγω καπου συγκεκριμενα? επισης τα υπολποια ΡΟΙ τα βαζουμε στον φακελο favourites χυμα ή σε καποιον απο τους 3 υποφακελους του? edit:τελικα βρηκα τι γινετε με τα pois εγω ειχα την ποιο παλια εκδοση 3.4.23 που δεν ειχε ουτε φακελο speedcams ουτε favorites.τωρα βεβαια πηγα να περασω την 3.4.27 αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω τον χαρτη,βγαζει λαθος κωδικο.επιδη διαβασα οτι αυτο μπορει να συμβαινει λογω της γλωσσας που εχουμε στο κιν. παιζει ρολο η γλωσσα του τηλεφωνου ή η γλωσσα γραφης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ο φακελος speedcams υπαρχει ή τον δημιουργω εγω καπου συγκεκριμενα? επισης τα υπολποια ΡΟΙ τα βαζουμε στον φακελο favourites χυμα ή σε καποιον απο τους 3 υποφακελους του? edit:τελικα βρηκα τι γινετε με τα pois εγω ειχα την ποιο παλια εκδοση 3.4.23 που δεν ειχε ουτε φακελο speedcams ουτε favorites.τωρα βεβαια πηγα να περασω την 3.4.27 αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω τον χαρτη,βγαζει λαθος κωδικο.επιδη διαβασα οτι αυτο μπορει να συμβαινει λογω της γλωσσας που εχουμε στο κιν. παιζει ρολο η γλωσσα του τηλεφωνου ή η γλωσσα γραφης? ρε παιδια κατεβασα το ndrive κ παω να το εγκαταστησω στο κινητο κ μου λεει σφαλμα πιστοποιητικου επικοινωνηστε με τον παροχεα .εχω το νοκια ν86 Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ivann78[/member] ριξε μια ματια παρακατω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ρε παιδια κατεβασα το ndrive κ παω να το εγκαταστησω στο κινητο κ μου λεει σφαλμα πιστοποιητικου επικοινωνηστε με τον παροχεα .εχω το νοκια ν86 Πρεπει να κανεις αυτα που λεει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ NAVTEQ V 04.2009 NT v2.14,. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ, http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/2-13-1.pnghttp://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/4-5-1.png http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/3-9-1.png :):):p;) Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ NAVTEQ V 04.2009 NT v2.14,. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ, Nα σαι καλά για ακόμη μια φορά!:) Να ρωτήσω κάτι τώρα. Μου έβγαλε οτι είναι trial και πάτησα ενεργοποίηση. Καταλάθος όμως την ακύρωσα και πλέον είναι μόνο trial. Πάω στους χάρτες και πατάω πάνω του αλλά δε βγαίνει τίποτα για να τον ενεργοποιήσω. Πως θα μπορέσω τώρα? Θα πρέπει να περάσουν οι 7 μέρες να λήξει και μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 δωστε με pm ενα link για τον παραπανω χαρτη. Στο μαγαζακι δεν τον βρηκα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα. εχω την αυθεντικη καρτα sd με το ndrive που δινουν δωρο με το ομνια hd.μπορω να την χρησιμοποιησω σε νοκια n86?ειναι συμβατο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα. εχω την αυθεντικη καρτα sd με το ndrive που δινουν δωρο με το ομνια hd.μπορω να την χρησιμοποιησω σε νοκια n86?ειναι συμβατο 100% όχι,διότι yo hd φοράει windowsmobile,τα nokia είναι symbian,οποτε πρέπει να βρείς την έκδοση για symbian,,τους χάρτες ναι μπορείς να τους χρησιμοποίησης Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 το HD φοραει Symbian S60 5th Edition OS 9.4 :) :) :) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 το HD φοραει Symbian S60 5th Edition OS 9.4 :) :) :) ουπςςς,σωστά,τώρα το είδα που λέει omnia,νόμιζα ότι έλεγε για htc diamond hd:rolleyes: Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 περασα το Ndrive 3.5.27 με ελληνικά και φωνές ελληνικές και με τους 3ις χάρτες (GRC Tele Atlas TA v2.14, NaviGreece cit 07.2009 v2.13, NAVTEQ 04.2009 NT v2.14) και επαθα πλακα. Ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ. Περαστε το παιδες. Ολα αυτα σε Ν82 και αυριο θα το περασω και στο Samsung i8910 HD. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Nαι είναι όντως πολύ καλό πρόγραμμα αλλά αυτό που με έχει προβληματίσει είναι οτι οι χάρτες και οι τρεις είναι τελευταία φορά ανανεωμένοι το καλοκαίρι. Προχθές που το χρησιμοποιούσα μεστειλε απο δρόμο που πλεόν δεν υπάρχει μιας και έχουν βρει αρχαία και τον έκλεισαν οριστικά.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Ενω ακολουθω ολη την διαδικασια στο τελος μου γραφει:"λαθος αριθμος ενεργοποιησης".εχει αντιμετπισει κανενας το ιδιο προβλημα;Ξερει κανενας καμια λυση;ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Πότε ακριβώς σου βγάζει αυτό το μήνυμα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Πότε ακριβώς σου βγάζει αυτό το μήνυμα?:confused: Οταν βαζω το activation number του χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Έκανες σωστά την όλη διαδικασία? Μήπως δεν έβαλες το σωστό νούμερο απο το key-gen? Γιατί έχει διάφορα αλλά εσυ πρέπει να επιλέξεις το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Έκανες σωστά την όλη διαδικασία? Μήπως δεν έβαλες το σωστό νούμερο απο το key-gen? Γιατί έχει διάφορα αλλά εσυ πρέπει να επιλέξεις το πρώτο. Τα εβαλα ολα (οχι μαζι) και επανελαβα τη διαδικασια πολλες φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Τα εβαλα ολα (οχι μαζι) και επανελαβα τη διαδικασια πολλες φορες... δεν ξερω αν ειναι αυτη η λυση στο προβλημα σου αλλα στις πισω σελιδες εχει αναφερθει πως αν αλλαξεις την γλωσσα του κινητου απο ελληνικα σε αγγλικα δεν υπαρχει προβλημα.δοκιμασε το και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 δεν ξερω αν ειναι αυτη η λυση στο προβλημα σου αλλα στις πισω σελιδες εχει αναφερθει πως αν αλλαξεις την γλωσσα του κινητου απο ελληνικα σε αγγλικα δεν υπαρχει προβλημα.δοκιμασε το και πες μας. μπα.τιποτα.το εχω κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 μπα.τιποτα.το εχω κανει... μηπως με καθε χαρτη πρεπει να κατεβαζουμε και τον αντιστοιχο key generator? γιατι εγω μια φορα κατεβασα εναν στην 3.18 εκδοση και μετα με αυτον προσπαθησα να ξεκλειδωσω ποιο προσφατο χαρτη και δεν τα καταφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Σωστός!!!! Αλλά παραμένουν κάποιες απορίες, όπως: 1. Θα χτυπάνε σύμφωνα με το όριο ταχύτητας που έχουμε ορίσει μέσα στο NDrive??? 2. Πρέπει να βρούμε τρόπο να του βάζουμε και απόσταση 3. Για άλλα POI τα βάζουμε στα αγαπημένα??? Έκανα ακριβώς ότι λέει ο Στέφανος αλλά δεν λειτουργούν. Έχει ξανά αναφερθεί από κάποιον αλλά δεν πήρε απάντηση.Κάτι ακόμα για το 3d. Έβαλα τα αρχεία στο Resetdata όμως στο κινητό δεν υπάρχει εικονίδιο 3d. Μήπως φταίει που η διαδρομή είναι NDrive-Resetdata-volos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts