Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Στο full αυτόματο έχοντας σε πρώτο πλάνο ένα κάγκελο λογικό δεν είναι να ρίξει φλας για να φωτίσει το αντικείμενο; Που θα δώσει προτεραιότητα; Στο φεγγάρι;

Αν το έβαζες στην αυτόματη νυχτερινή πολύ πιθανό να μην έριχνε φλας. Εξαρτάται.

Αλλά τι ποιο λογικό σε μια τέτοια φωτό να μη βάλεις φλας. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει ο φακός κάτι που είναι στο άπειρο. Θέλει οπωσδήποτε απενεργοποίηση του φλας.

Για μένα είναι τα βασικά αυτά κι ας μην είμαι έμπειρος.

- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο αυτοματο το βραδυ το 1020 ...θα σου επιλεξει high iso και θα σου καταστρεψει τη φωτογραφια.

ενω εσυ επιλεγεις iso 200 και κατεβαζεις το shutter στο 1/4 που ειναι οριακα για να μην βγει κουνημενη η φωτο...και παπαδες!

Αυτό ακριβώς... Βράδυ το 1020 εκτοξεύει το iso...

Powerd by OnePlus 7 Pro

oppo find 7a ή lumia 1020?Και το σημαντικοτερο για μενα,η μεταβαση απο xenon σε led,δεν δημιουργει προβληματα? Γιατι θεωρω πως δεν υπαρχει επαφη μεταξυ τους,οσο δυνατο κ αν ειναι. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Εγώ παρατηρώ ότι σε κάποιες υπερτονίζει το ένα τα χρώματα, και σε κάποιες το άλλο.

Εσύ είσαι παλαιολιθικός. Αυτά που ήξερες ξέχασε τα σε ΌΛΕΣ τις συσκευές ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τράβηξες με 3200iso και φλας? Για ποιο λόγο? :blink:

Καταρχήν, όταν τραβάς το φεγγάρι, δεν έχει κανένα νόημα το φλας. Αντίθετα, σου χαλάει την έκθεση της φωτογραφίας.

Νομίζω ότι πρέπει να επαναλάβεις τη λήψη, με χαμηλό iso και μεγάλο διάφραγμα, χωρίς φλάς. :)

Στο full αυτόματο έχοντας σε πρώτο πλάνο ένα κάγκελο λογικό δεν είναι να ρίξει φλας για να φωτίσει το αντικείμενο; Που θα δώσει προτεραιότητα; Στο φεγγάρι;

Αν το έβαζες στην αυτόματη νυχτερινή πολύ πιθανό να μην έριχνε φλας. Εξαρτάται.

Αλλά τι ποιο λογικό σε μια τέτοια φωτό να μη βάλεις φλας. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει ο φακός κάτι που είναι στο άπειρο. Θέλει οπωσδήποτε απενεργοποίηση του φλας.

Για μένα είναι τα βασικά αυτά κι ας μην είμαι έμπειρος.

Σωστά, δεν έκανα full ρυθμίσεις ούτε δοκιμές, απλά δοκίμασα μεγάλο iso στο K zoom και είδα οτι το κάνει μέρα (και σε άλλες που δοκίμασα) και δοκίμασα το ίδιο και στο 1020 έχοντας τα υπόλοιπα αυτόματα και προφανώς είδε το κάγκελο και άναψε το φλας...

Η διαφορά όμως εδώ είναι οτι το K zoom δεν το άναψε..

Σεβομαι την τοποθετηση σου,και το δεχομαι :D

Κοτούλα.. :D ( μην αρχίσεις, αστειεύομαι :D )

Στο αυτοματο το βραδυ το 1020 ...θα σου επιλεξει high iso και θα σου καταστρεψει τη φωτογραφια.

ενω εσυ επιλεγεις iso 200 και κατεβαζεις το shutter στο 1/4 που ειναι οριακα για να μην βγει κουνημενη η φωτο...και παπαδες!

Προφανώς εννοείς χωρίς φλας και να υπάρχει ικανοποιητική πηγή φωτός...;

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Νταξ'... με ψοφησες :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τι εννοείς με τον όρο φωτοκινητο; Ποια είναι τα "φωτοκινητα";

Τι φοβερό έχουν οι φωτογραφίες; Εκτός αν εννοείς ότι τις κατέβασες στον υπολογιστή σου και βλέπεις κάτι που δεν μπορώ να το δω εγώ που διαβάζω από τη συσκευή μου..;

Τι εννοείς με τον όρο φωτοκινητο; Ποια είναι τα "φωτοκινητα";

Τι φοβερό έχουν οι φωτογραφίες; Εκτός αν εννοείς ότι τις κατέβασες στον υπολογιστή σου και βλέπεις κάτι που δεν μπορώ να το δω εγώ που διαβάζω από τη συσκευή μου..;

το zoom ειναι cameraphone. πως να το πω? το αγοραζεις για την καμερα του κυριως. το find 7 δεν ειναι τοσο niche προιον, δινει αλλου βαρος, χωρις να παραλειπει αυτο το τομεα. εννοειται οτι το zoom/1020 θα τις εβγαζε πολυ καλυτερα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

το zoom ειναι cameraphone. πως να το πω? το αγοραζεις για την καμερα του κυριως. το find 7 δεν ειναι τοσο niche προιον, δινει αλλου βαρος, χωρις να παραλειπει αυτο το τομεα. εννοειται οτι το zoom/1020 θα τις εβγαζε πολυ καλυτερα.

Εδω θα συμφωνησω οπως το θετεις. Εχω αναφερει κ εγω την λεξη αυτη που ειπες κ εσυ, φωτοκινητο ή αμιγως φωτοκινητο,καπως ετσι, εννοοντας ακριβως αυτο. Ειναι αρκετα καλες οι φωτο που βλεπουμε του oppo, για τις δυνατοτητες του αλλα μεχρι εκει,δεν ειναι για ενθουσιασμο και επαινους οπως γινοταν με το 1020 πχ,γιατι μετα το πραγμα παει σε εμμονη με τις συσκευες μας. Ομως ειναι αρκετα καλες (για το Οppo)

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Το zoom είναι σειρά 5 (S5 flagship) και το επιλέγεις έναντι του S5 λόγω καμερας. Δεν νομίζω ότι οριοθετείται ο όρος cameraphone. Το 1020 τι θα το πουμε; Αφού είναι πλήρες smartphone όπως και το zoom. Εκτός αν τα χαρακτηρισουμε με βάση το xenon.

Το zoom είναι σειρά 5 (S5 flagship) και το επιλέγεις έναντι του S5 λόγω καμερας. Δεν νομίζω ότι οριοθετείται ο όρος cameraphone. Το 1020 τι θα το πουμε; Αφού είναι πλήρες smartphone όπως και το zoom. Εκτός αν τα χαρακτηρισουμε με βάση το xenon.

υπαρχει ανθρωπος που πηρε αυτα τα κινητα χωρις να θελει πρωτα απ ολα την καμερα? το κυριο selling point τους ειναι.

Εδω θα συμφωνησω οπως το θετεις. Εχω αναφερει κ εγω την λεξη αυτη που ειπες κ εσυ, φωτοκινητο ή αμιγως φωτοκινητο,καπως ετσι, εννοοντας ακριβως αυτο. Ειναι αρκετα καλες οι φωτο που βλεπουμε του oppo, για τις δυνατοτητες του αλλα μεχρι εκει,δεν ειναι για ενθουσιασμο και επαινους οπως γινοταν με το 1020 πχ,γιατι μετα το πραγμα παει σε εμμονη με τις συσκευες μας. Ομως ειναι αρκετα καλες (για το Οppo)

βεβαια για τις δυνατοτητες του. τα υπολοιπα ειναι πολυ πιο εξειδικευμενα, για κινητο που δεν εχει ως κυριο σημειο την καμερα ειναι πολυ καλο.

could you do it again?

Δεν θα το ελεγα, selling point μπορεί να είναι αλλά είναι flagships. Επιλέγονται ούτως ή άλλως και έχουν και την καλή καμερα.

Δεν υπάρχει κινητό με κύριο σημείο την κάμερα.

Δεν θα το ελεγα, selling point μπορεί να είναι αλλά είναι flagships. Επιλέγονται ούτως ή άλλως και έχουν και την καλή καμερα.

δηλαδη εσυ πειρες το 1020 λογω επιδοσεων? αυτα τα κινητα με τα καρουμπαλα που ξεφευγουν απο το συνηθισμενο, πωλουνται λογω της καμερας τους.

could you do it again?

Το 808 ,1020 και zoom βγήκαν πρώτα σαν φωτοκινητα...τι σχέση σε hardware έχει το s4 με το s4zoom..Ναι όλα είναι smartphones άλλα μέχρι εκεί...Δεν έχει πάρει κανείς το zoom σαν λέγοντας λίγο μεγάλο είναι άλλα είναι s4..το πήραν λόγω του ζουμ και τον έξτρα δυνατοτήτων στην κάμερα...το oppo πάλι το παίρνουμε Γιατί είναι μια εξαιρετική συσκευή flagship με αρκετά καλή κάμερα και εκπληκτικό HDR

Φιλικά Γιώργος

@teotsi: Τεσπα, μην το κουράζουμε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

( Όχι γι αυτά που γράφεις αλλά για την υπογραφή σου ΑΕΚ.. :) )

@dimgeo: Το 808 και 1020 όταν βγήκαν υπήρχε καλύτερο symbian και lumia αντιστοιχα;

Και το S4 zoom έχει χαρακτηριστικα S4 όπως και το K zoom του S5.

Τα χαρακτηριστικα του oppo 7a τα έχουν και άλλες συσκευες.

Edited by keras

Μερικές πρώτες δοκιμές από το G3 σε κλειστό κι ανοιχτό χώρο με σκιές.

https://flic.kr/p/pa8QQu

https://flic.kr/p/pcaUmF

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κοίτα, είχα το 925 και πήγα στο 1020. Αφού οι επιδόσεις τους ειναι ίδιες, οθόνη ίδια κλπ εννοείται πως ο λόγος αλλαγής ήταν η κάμερα.

Υ.Γ. 1020 τελικά?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...