Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Μερικές φωτο απο το LG G3 που πήρα πριν λίγες ημέρες:

15019618668_ee8fded4f8_z.jpg

15206169465_e7fb018d8f_z.jpg

15019383769_19d5d2be83_z.jpg

15019389009_1bc079257c_z.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ μπορεί να δει κάποιος αν θέλει συγκριτικές φωτογραφίες απο το K zoom και το 1020, που δείγματα θα ανεβάσω αύριο:

https://www.dropbox.com/sh/v4g2q6ib0yw5fow/AABEXTQ7KKgqFOkp623EfVcAa?dl=0

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nα και η πρωτη βραδινη απο το Oppo

15209980095_ab8d1aa169_c.jpg

Άσχετο, αλλα με τόση διαφήμιση που εχεις κάνει στην συγκεκριμένη εκκλησία ,

τις Κυριακές πρέπει να γίνεται το αδιαχώρητο ;)

Άσχετο, αλλα με τόση διαφήμιση που εχεις κάνει στην συγκεκριμένη εκκλησία ,

τις Κυριακές πρέπει να γίνεται το αδιαχώρητο ;)

H εκκλησία δεν χρειάζεται διαφήμιση. Το ξενοδοχείο πρέπει να γίνει χορηγός του Paok :)

Είναι πλάνο δοκιμών, τον βοηθά να συγκρίνει συσκευές μεταξύ τους και είναι πάντα διαθέσιμο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εγώ νομίζω ότι αν βρεθώ εκεί μετά από 10-15 χρόνια θα νομίζω ότι έχω ξαναπεράσει :lol: :lol: :lol:
Powerd by OnePlus 7 Pro

Nα και η πρωτη βραδινη απο το Oppo

15209980095_ab8d1aa169_c.jpg

Μήπως έχεις κάποια παρομοια απο το 1020 για σύγκριση......:lol:

Με προλάβατε βρε. Έγραψα πριν αλλάξω σελίδα......:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Φίλε paok πώς συγκρίνεις τα 2 κινητά? Δεν λέω ότι είναι καλύτερο το Find 7, αλλά πως τα πάει δεδομένων των συνθηκών?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Άνοιξε το αργό κλειστρο,ζουμαρε και κάνε κλικ να κλαίμε....πάντως κάπου είχα πετύχει νομίζω φωτο από το Ν1 με 12 ζουμ οπτικό και αργό στα 8 sec....Μήπως κουκουλώνει τίποτα επάνω του δεν ξέρω.....θα ρωτήσω να δω...μάθε το κινητό και περιμένω εντυπώσεις Γενικά...στην κάμερα το θεωρώ εξαιρετικό άλλα όχι φωτογραφικό κινητό

Φιλικά Γιώργος

Συγκριτικές φωτογραφίες απο τις συσκευές Samsung Galaxy K zoom και Nokia Lumia 1020

Η πρώτη πάντα του K zoom (φαίνεται και απο την ημερομηνία-ώρα κάτω δεξιά) και η δεύτερη του 1020

Στο K zoom 20MP και του 1020 η 5ΜΡ pureview. Υπάρχουν και οι 38άρες του 1020 όπως και μερικές ακόμα που δεν ανεβάζω εδώ, στο φάκελο του Dropbox: https://www.dropbox.com/sh/v4g2q6ib0yw5fow/AABEXTQ7KKgqFOkp623EfVcAa?dl=0

Σε αυτές (στις δύο πρώτες) το μόνο που έκανα ήταν να βάλω iso 3200:

15206343421_6ef06d749b_c.jpg

15209319185_a2b53a4c7b_c.jpg

15208902612_2f366407a9_c.jpg

15208929872_1926428f0b_c.jpg

15186376976_eb3e74a5cc_c.jpg

15022738487_aabe0e239a_c.jpg

15022775358_e853b09375_c.jpg

15209302025_5c77c963c8_c.jpg

Συνέχεια...

Edited by keras

Οι δεύτερες είναι προφανώς πολύ ανώτερες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Εγώ παρατηρώ ότι σε κάποιες υπερτονίζει το ένα τα χρώματα, και σε κάποιες το άλλο.

Η πρώτη είναι εντελώς άκυρη. Δε βγαίνει έτσι η φωτό του 1020 το βράδυ. Κατ αρχήν φαίνεται οτι υπάρχει flash το οποίο αντανακλάει στο κάγκελο και βγαίνει σκοτεινός ο ουρανός.

Οι υπόλοιπες προφανώς οι πιο πολλές είναι υπέρ του 1020.

- There is no place like 127.0.0.1 -

@keras

O φακός των zoom δεν μπορεί να συναγωνιστεί αυτόν του 1020 σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Είπαμε ο ένας έχει f2.0 και ο άλλος ξεκινά με f3.1.

Επίσης σε όλες τις φώτο βλέπω ότι το 1020 υπερτονιζει το πράσινο και μπλε.

Βγάλε μια ημερήσια και επέλεξε στο K το Landscape mode που κάνει το ίδιο, τονίζει το πράσινο και το μπλε ώστε να φαίνονται πιο όμορφα τα τοπία.

Για μένα δεν έχει νόημα η σύγκριση αυτών των δύο συσκευών. Το Κ είναι φτιαγμένο να δίνει καλές φώτο σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Το 1020 είναι επικεντρωμενο στο να αντιμετωπιζει πιο δύσκολες συνθήκες, όμως η έλλειψη ζουμ αποτελεί περιορισμό.

Κάποιος που δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί να μάθει την τέχνη της φωτογραφίας και απλά θέλει καλές φώτο για να μοιράζεται με την οικογένεια και φίλους καλύπτεται με τα Zoom.

Από εκεί πέρα πας σε ακριβή κόμπακτ 300+ ευρώ και έχεις αποτελέσματα ανώτερα όλων.

Δεν λέω dslr, γιατί η μεταφορά της και η χρήση της είναι περιπέτεια. Ταιριάζει σ αυτούς που ασχολούνται ερασιτεχνικά. Δοκίμασα πριν χρόνια και μου πρόσθετε ένα ακόμη βάρος και άγχος η τσάντα συν ότι σε κάθε εκδρομή ήμουν "απών" αφού ασχολούμουν με την κάμερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@Jamesc:

Μου φαινεται οτι ο ορος "ακυρη" εγινε της μοδας. Τι θα πει ακυρη;

Ειναι φωτο με iso 3200, ο αισθητηρας ζητησε φλας και εβγαλε.. Δεν εκανα καμια αλλη ρυθμιση, τα υπολοιπα ρυθμιστηκαν αυτοματα και στις δυο συσκευες. Ο μεσος χρηστης τουλαχιστον κατα 50% θα βγαλει με αυτοματες ρυθμισεις. Αυτο θελω κι εγω να δω, αλλιως και οι δυο συσκευες εχουν πολλες ρυθμισεις που μπορουν να κανουν πολλα... ως γνωστον.

@Te_Salat:

Δεν υπεραμυνομαι καμιας συσκευης. Ουτε θελω compact. Η συγκριση μπορει να θεωρεις οτι ειναι χωρις νοημα, μπορει ομως να ενδιαφερει αλλους. Δεν βαζω επιλογη landscape στο zoom γιατι δεν εχει νοημα. Με ενδιαφερει αυτοματα τι βλεπει η συσκευη. Ειπαμε καλα ολα, το θελουμε το zoom αλλα τωρα εξεταζουμε την καλυτερη φωτογραφια.

Με ενδιαφερει ομως αν, το 1020 σε αυτοματη χρηση κατ' αρχην, μπορει να αντιμετωπιζει ΚΑΙ πιο δυσκολες συνθηκες που ειναι κατι αξιοπροσεκτο, και μετα βαζεις στη ζυγαρια αυτα τα χαρακτηριστικα και τις δυνατοτητες zoom και επιλεγεις ;)

Edited by keras

@Jamesc:

Μου φαινεται οτι ο ορος "ακυρη" εγινε της μοδας. Τι θα πει ακυρη;

Ειναι φωτο με iso 3200, ο αισθητηρας ζητησε φλας και εβγαλε.. Δεν εκανα καμια αλλη ρυθμιση, τα υπολοιπα ρυθμιστηκαν αυτοματα και στις δυο συσκευες. Ο μεσος χρηστης τουλαχιστον κατα 50% θα βγαλει με αυτοματες ρυθμισεις. Αυτο θελω κι εγω να δω, αλλιως και οι δυο συσκευες εχουν πολλες ρυθμισεις που μπορουν να κανουν πολλα... ως γνωστον.

Τράβηξες με 3200iso και φλας? Για ποιο λόγο? :blink:

Καταρχήν, όταν τραβάς το φεγγάρι, δεν έχει κανένα νόημα το φλας. Αντίθετα, σου χαλάει την έκθεση της φωτογραφίας.

Νομίζω ότι πρέπει να επαναλάβεις τη λήψη, με χαμηλό iso και μεγάλο διάφραγμα, χωρίς φλάς. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ζουμε μοναδικες στιγμες..Πως ειχα μεινει με την εντυπωση πως το 1020 στο auto κανει παπαδες?

Ποτέ δεν αναφέρθηκε κάτι τέτοιο! ;)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Στο αυτοματο το βραδυ το 1020 ...θα σου επιλεξει high iso και θα σου καταστρεψει τη φωτογραφια.

ενω εσυ επιλεγεις iso 200 και κατεβαζεις το shutter στο 1/4 που ειναι οριακα για να μην βγει κουνημενη η φωτο...και παπαδες!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...