Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Δεν υπάρχει συσκευή που κάνει τα πάντα τέλεια. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Απλά κανεις παραχωρήσεις συμβιβαζομενος.

Δεν θα χρησιμοποιήσεις το smartphone σου αν χρειάζεσαι GPS όλη μέρα, ούτε θα πας διακοπές χωρίς κάμερα αν σ αρέσει η φωτογραφία.

Δεν θα βγάζεις τα ματια σου σε μια οθόνη 4,5-5 ιντσών το βράδυ στον καναπέ η on the road αν το χρειάζεσαι. Υπάρχουν tablets γι αυτό.

Δεν με κατάλαβες. Σαφώς και δεν υπάρχει συσκευή που να τα κάνει όλα τέλεια. Το ζητούμενο για μένα και για πολλούς άλλους (απ' ότι έχω καταλάβει) είναι να κάνει πολλά πράγματα μαζί τόσο καλά ώστε να μας καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό για να μην έχουμε ανάγκη δεύτερης ή και τρίτης συσκευής. Τόσο απλά. Το να έχω μαχι μου μια συσκευή για τηλεφωνο, μια για browsing, μια για φωτογραφία και μια για πλοήγηση μου είναι αδιανόητο. Γι αυτό είπα πως βρήκα μια συσκευή που με καλύπτει τόσο πολύ σε όλα τα παραπάνω που δεν χρειάζομαι τίποτα αλλο. Σαφώς με το tablet θα έχω καλύτερο browsing και με το PC ακόμα καλύτερο. Αλλά η φορητοτητα είναι μεγάλη υπόθεση (για μένα). Γι αυτό πχ δεν θα μπορούσα να πάρω ένα note 3....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγω αυτο επιδιωκω, αποφευγοντας (μεχρι στιγμης) tablets κλπ.

Νομιζω οτι και ο Κωστας κατι παρομοιο λεει, εξειδικευοντας τις χρησεις του καθενος (π.χ. να χρησιμοποιεις ολη την ημερα GPS, για δουλεια) που και παλι εγω θα προσπαθουσα να το κανω με μια συσκευη.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ναι αλλά αυτή η ρημάδα η μπαταρία θέλει συνέχεια φόρτισμα ρε παιδιά! Πως να σου βγάλει τη μέρα η συσκευή με GPS, κάμερα και τηλέφωνα μαζί; Κι αν είσαι έξω;;; Αυτό είναι το παράπονό μου εμένα... άντε να δούμε καμια μπαταρία της προκοπής επιτέλους!!!

Ναι αλλά αυτή η ρημάδα η μπαταρία θέλει συνέχεια φόρτισμα ρε παιδιά! Πως να σου βγάλει τη μέρα η συσκευή με GPS, κάμερα και τηλέφωνα μαζί; Κι αν είσαι έξω;;; Αυτό είναι το παράπονό μου εμένα... άντε να δούμε καμια μπαταρία της προκοπής επιτέλους!!!

Από τότε που πήρα powerbank δε με απασχολεί η μπαταρία.

Κι εγω αυτο επιδιωκω, αποφευγοντας (μεχρι στιγμης) tablets κλπ.

Νομιζω οτι και ο Κωστας κατι παρομοιο λεει, εξειδικευοντας τις χρησεις του καθενος (π.χ. να χρησιμοποιεις ολη την ημερα GPS, για δουλεια) που και παλι εγω θα προσπαθουσα να το κανω με μια συσκευη.

Κωστή αν είσαι πωλητής η διανομέας να μην πω ταξιτζής η φορτηγατζης και έχεις συνεχώς το gps στο κινητό ανοικτό, δεν θα αντέξει για πολύ λόγο θερμοκρασιών και μόνιμης φόρτισης.

Το ίδιο και η κάμερα. Πας μια εκδρομή ένα ταξίδι, θέλεις να βγάλεις κάτι αλλά είναι μακριά και χάνεται μέσα στο πλάνο. Οπότε το optical zoom είναι απαραίτητο.

Για κοντινές όλα λίγο πολύ τα καταφέρνουν.

Δες εδώ το iPhone. Αν είχα zoom θα ήταν τέλεια.

[ATTACH]44311[/ATTACH]

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

... Αλλά η φορητοτητα είναι μεγάλη υπόθεση (για μένα). Γι αυτό πχ δεν θα μπορούσα να πάρω ένα note 3....

Το 1020 όμως δεν είναι το υπόδειγμα φορητότητας. Η διαφορά του με το Note 3 δεν είναι τόσο μεγάλη για να δικαιολογεί και τις 1.2 ίντσες διαφοράς οθόνης. Θέλουν περισσότερο "μάζεμα" τα κινητά της MS και ευελπιστώ ο διάδοχος να ναι πιο μαζεμένος. Όχι στο "καρούμπαλο" της κάμερας, για εμάς τους καμερόφιλους αυτό είναι σχεδόν μονόδρομος, αλλά στα πλαϊνά οπωσδήποτε.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Κωστή αν είσαι πωλητής η διανομέας να μην πω ταξιτζής η φορτηγατζης και έχεις συνεχώς το gps στο κινητό ανοικτό, δεν θα αντέξει για πολύ λόγο θερμοκρασιών και μόνιμης φόρτισης.

Το ίδιο και η κάμερα. Πας μια εκδρομή ένα ταξίδι, θέλεις να βγάλεις κάτι αλλά είναι μακριά και χάνεται μέσα στο πλάνο. Οπότε το optical zoom είναι απαραίτητο.

Για κοντινές όλα λίγο πολύ τα καταφέρνουν.

Δες εδώ το iPhone. Αν είχα zoom θα ήταν τέλεια.

[ATTACH]44311[/ATTACH]

Μα δεν το συζητάω...

Είπαμε, οι δυνατότητες του S4 zoom με το οπτικό 10x, σου δίνουν πολλά... Αλλάζουν τελείως το σκεπτικό της "καθημερινής και αυθόρμητης" φωτογράφησης και φωτογραφίας και όχι μόνο.

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

ολα οσα ειπε ο @montoya-42 με καλυψαν απολυτα.

Το Lumia 1020 ειναι το κινητο που εχει την απολυτη καμερα και κανει ολα τα αλλα πολυ καλα.

Ποτε δεν θα επαιρνα το Note 3 και λογω μεγεθους και γιατι δεν εχει καλυτερη καμερα απο το 1020.

επισης ποτε δεν θα επαιρνα to S4 zoom γιατι το θεωρω compact camera και οχι κινητο.Εχεις μεν καλη φωτο αλλα δεν εχεις ολα τα αλλα.

ολα οσα ειπε ο @montoya-42 με καλυψαν απολυτα.

Το Lumia 1020 ειναι το κινητο που εχει την απολυτη καμερα και κανει ολα τα αλλα πολυ καλα.

Ποτε δεν θα επαιρνα το Note 3 και λογω μεγεθους και γιατι δεν εχει καλυτερη καμερα απο το 1020.

επισης ποτε δεν θα επαιρνα to S4 zoom γιατι το θεωρω compact camera και οχι κινητο.Εχεις μεν καλη φωτο αλλα δεν εχεις ολα τα αλλα.

Γι αυτό υπάρχουν τόσες επιλογές. Να μπορεί καθένας να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει.

Παρεπιπτοντως το zoom μια χαρα κάνει ολα τα άλλα και μπορώ να πω περισσότερο απο ενα WP. Το πάχος του ειναι το πρόβλημα οχι τι μπορεί να κάνει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γι αυτό υπάρχουν τόσες επιλογές. Να μπορεί καθένας να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει.

Παρεπιπτοντως το zoom μια χαρα κάνει ολα τα άλλα και μπορώ να πω περισσότερο απο ενα WP. Το πάχος του ειναι το πρόβλημα οχι τι μπορεί να κάνει.

Δεν συμφωνω...εκτος απο το παχος ειναι και το βαρος του.Η οθονη του εχει χαμηλη αναλυση και ειναι μικρη σε μεγεθος 4.3'.

Εγω αμα το αγοαραζα θα το επαιρνα μονο και μονο για την καμερα του...αλλα για τοι ιδιο ακριβως λογο δεν θα το αγοραζα γιατι θα προτιμουσα μια πολυ καλυτερη point-and-shot camera.

Δεν συμφωνω...εκτος απο το παχος ειναι και το βαρος του.Η οθονη του εχει χαμηλη αναλυση και ειναι μικρη σε μεγεθος 4.3'.

Εγω αμα το αγοαραζα θα το επαιρνα μονο και μονο για την καμερα του...αλλα για τοι ιδιο ακριβως λογο δεν θα το αγοραζα γιατι θα προτιμουσα μια πολυ καλυτερη point-and-shot camera.

Και τωρα που εχουν βγει τοσες με wifi..

Εχω βαλει στο ματι την nikon s9500. Περιπου στα 200ευρω...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Και τωρα που εχουν βγει τοσες με wifi..

Εχω βαλει στο ματι την nikon s9500. Περιπου στα 200ευρω...

Και πιστεύεις ότι μια κάμερα σαν αυτή έχει τις ίδιες ευκολίες με το zoom? Να μην παμε σε specs που υστερεί και στο οτι θα κουβαλάς σε κάθε έξοδο στις διακοπές σου μια ακόμα συσκευή.

Φυσικά όπως είπα παραπάνω, καθένας έχει τις δικές του επιλογές και το δικο του σκεπτικό.

Του χρόνου τον Γενάρη που η sqmsung K θα έχει πέσει στα 250€ θα είναι ιδανική περίπτωση αφού το πάχος της δεν θα ξεπερνά το 1,5 εκ. στην περιοχή του φακού.

Και πιστεύεις ότι μια κάμερα σαν αυτή έχει τις ίδιες ευκολίες με το zoom? Να μην παμε σε specs που υστερεί και στο οτι θα κουβαλάς σε κάθε έξοδο στις διακοπές σου μια ακόμα συσκευή.

Φυσικά όπως είπα παραπάνω, καθένας έχει τις δικές του επιλογές και το δικο του σκεπτικό.

Του χρόνου τον Γενάρη που η sqmsung K θα έχει πέσει στα 250€ θα είναι ιδανική περίπτωση αφού το πάχος της δεν θα ξεπερνά το 1,5 εκ. στην περιοχή του φακού.

Γιατί, πιστεύεις ότι το zoom έχει την ίδια ποιότητα εικόνας με μια Νίκον των 200 ευρώ?

Όταν επιλέγω φωτογραφική Κώστα, το κάνω με γνώμονα κυρίως την ποιότητα φωτογραφίας και όχι τις γενικότερες ευκολίες.

Το 1020 όμως δεν είναι το υπόδειγμα φορητότητας. Η διαφορά του με το Note 3 δεν είναι τόσο μεγάλη για να δικαιολογεί και τις 1.2 ίντσες διαφοράς οθόνης. Θέλουν περισσότερο "μάζεμα" τα κινητά της MS και ευελπιστώ ο διάδοχος να ναι πιο μαζεμένος. Όχι στο "καρούμπαλο" της κάμερας, για εμάς τους καμερόφιλους αυτό είναι σχεδόν μονόδρομος, αλλά στα πλαϊνά οπωσδήποτε.

Σαφώς και υπάρχουν περιθώρια"συμμαζέματος". Και οι αναλογίες οθονης/μεγεθους είναι υπέρ του note 3. Αυτό όμως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν μου λέει κάτι. Το πρόβλημα φορητοτητας παραμένει μιας και οι διαστάσεις του παραμενουν απαγορευτικές. Είτε η οθόνη του είναι μεγάλη είτε όχι. Επαναλαμβάνω πως μιλάω για τις προσωπικές μου ανάγκες και κατανοώ πλήρως αυτούς που προτιμούν το note 3. Ευτυχώς όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, υπάρχουν επιλογές για όλους. Αρκεί να κατανοούμε πως ο καθένας έχει διαφορετικές αναγκες/προτιμήσεις αλλά και οικονομικές δυνατότητες.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κωστα, παιρνεις το 1020 και δε χρειαζεσαι δευτερη συσκευη...ειναι απλο

Γιατί, πιστεύεις ότι το zoom έχει την ίδια ποιότητα εικόνας με μια Νίκον των 200 ευρώ?

Όταν επιλέγω φωτογραφική Κώστα, το κάνω με γνώμονα κυρίως την ποιότητα φωτογραφίας και όχι τις γενικότερες ευκολίες.

Την ίδια ερώτηση θα σου έκανα κι εγώ αλλά ανάποδα :)

paok, τελικά σε κλειστούς χώρους (κλαμπ, σπίτι κλπ) το βράδυ προτιμάμε xenon ή όχι;

Με είχες ξεσκίσει στο παρελθόν σε αντίστοιχη αντιγνωμία.. θυμάσαι.

Δεν θα μου ξεφύγεις τόσο εύκολα

: p

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

paok, τελικά σε κλειστούς χώρους (κλαμπ, σπίτι κλπ) το βράδυ προτιμάμε xenon ή όχι;

Παντα Xenon.

Κοίτα Βασίλη, το φλάς σκοτώνει την τέχνη.

Αυτή είναι η άποψή μου.

Αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς, λόγω συνθηκών ή μηχανής, τουλάχιστον να υπάρχει τρόπος να μειωθεί η αντίθεση του φλας για να φαίνεται όσο γίνεται πιο φυσική η φωτογραφία. (όχι όπως η παραπάνω στο μπάρ δηλαδή).

Την ίδια ερώτηση θα σου έκανα κι εγώ αλλά ανάποδα :)

Ότι δηλαδή το Zoom τραβάει καλύτερα από την nikon s9500 ?

Θα με ενδιέφερε πολύ κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι, όπως σου είπα, κριτήριο για εμένα είναι οι φωτογραφίες και όχι τα λοιπά φρου -φρού.

Πολύ μπλε δείχνει όλη η φωτογραφία..

Είναι λάθος η ισορροπία λευκού.

Ότι δηλαδή το Zoom τραβάει καλύτερα από την nikon s9500 ?

Θα με ενδιέφερε πολύ κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι, όπως σου είπα, κριτήριο για εμένα είναι οι φωτογραφίες και όχι τα λοιπά φρου -φρού.

Είναι λάθος η ισορροπία λευκού.

To ξερω...απο την επεξεργασια ειναι.η αρχικη φωτο ειχε yellow tint.H Nokia πρεπει να κανει κατι επειγοντως γιατι το white balance sto 1020...κυριως οταν τραβας με φλας...ειναι τραγικο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...