Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Όχι, δεν νομίζω, λίγα την έχουν.

To Motorola MotoG2 Μου το εχει παντως ;)

Edit: Τωρα που το βλεπω δεν δουλευει ετσι ακριβως οπως το λες, το κανει πιο μπακαλικα :P

Edited by yanniliki

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι και κανενα τρελλο feature που λειπει απο τις συσκευες.

Δεν ειναι δυσκολο να βρισκεται σε οποιαδηποτε συσκευη με καποιον συγχρονο αισθητηρα αλλα για τον οποιονδηποτε ειναι πιο ευκολο να φερνει την φωτεινοτητα που επιθυμει με το Ev παρα με οτιδηποτε αλλο.

Μάλιστα... Θέλει κι άλλο ψάξιμο το CM1... Από Lumia που έχει 4-5 ρυθμίσεις όλες κι όλες στο CM1 είναι σαν να πέφτω στα βαθιά...!

xteacher, αυτά τα ενός σημείου, κεντροβαρή, συνόλου κλπ τα έχει, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το μεταφέρεις εκτός εστίασης όπως λέει ο keras

Για την ώρα είναι στο σύνολο πάντως... Επομένως και οι φωτό έτσι βγήκαν...

επίσης έχει επιλογή ISO increments 1EV και 1/3EV, υποθέτω εννοεί πόσο μεγάλο θα είναι το σκαλοπάτι από το σκοτεινό στο πιο φωτεινό κατά την ρύθμιση της έκθεσης...

Έχει και μια επιλογή intelligent Dynamic από χαμηλό έως υψηλό ή εκτός... Υποθέτω αλλάζει το εύρος χωρίς HDR... Απευθείας δηλαδή σε μια φωτό... Έχει πολλά πράγματα γενικά...

Σχετικά με το metering, το 808 πρέπει να έχει κεντροβαρές όσο γνωρίζω από εμπειρία... Δεν επηρεάζει το σημείο εστίασης καθόλου, ούτε μετράει σαν σύνολο, αλλά τι έχει στο κέντρο...

Edited by Mivas

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Aς τα παρουμε ενα ενα .

Δεν εχει πολλες ρυθμισεις. ΜΕτρημενες ειναι..Καποια τα χρειαζεσαι, καποια ειναι αχρηστα.

Το οτι δεν μεταφερετε οπως λεει ο κερας ειναι ασχετο αχρηστο και γενικα δεν μας ενδιαφερει . Feature εντυπωσιασμου ειναι. Το σημαντικο ειναι να μπορεις να ορισεις εσυ (ο εκαστοτε φωτογραφος δλδ) την επιθυμητη φωτεινοτητα. Yπαρχουν ενα σκασμο τροποι. Ο πιο απλος που ολοι εχετε κανει ειναι να μπειτε απλα σε manual mode και να ορισετε iso και κλειστρο. (οκ εσυ εχεις και διαφραγμα πλεον)

Tροποι μετρησεις ειναι oι σημειου, κεντροβαρης ,συνολου και γενικα δεν σε ενδιαφερει εφοσον ξερεις τι φωτεινοτητα θες να εχει το καδρο σου και πως να την πετυχεις. Ευκολιες ειναι τα παραπανω. Δεν πεθαινεις και αμα δε τα εχεις. Ενα Ev το εχουν ολα τα κινητα ..ακομα και τα χαζοxiaomi.

Το κεντροβαρης (το αναφερεις στο τελος για το cm1) δεν ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο το συνολου . Απλα δινει μια παραπανω βαρυτητα στο κεντρο ωστε να εκθετει -χονδρικα- περισσοτερο με βαση αυτο(το κεντρο).

Ιso increments ειναι αυτο που λεει . Ποσο μεγαλο θα ειναι το σκαλοπατι στην επιλογη iso. Αντι για 50-100-200-400-800-1600-3200 οπου ο διπλασιασμος θα ειναι ενα στοπ ..εχεις και το 1/3 οπου πλεον στο iso θα βλεπεις 50-64-80-100-125-160-200-250-320-400-500-640-800-1000-1250-1600-2000-2500-3200.

Δεν σε αφορα παρα μονο οταν επιλεγεις iso και ειναι περισσοτερο για τη λεπτομερεια του πραματος (αν δε σε καλυπτει το ολοκληρο στοπ -ειτε σου βγαινει πιο φωτεινο ειτε πιο σκοτεινο απο οτι θα ηθελες.)

To intelligent dynamic θα πρεπει να το δω για να πω ακριβως τι ειναι. Δεν ειναι απιθανο να ειναι και αυτο που λες.

HDR θεωρειται παντως και αυτο.

Μάλιστα... Θέλει κι άλλο ψάξιμο το CM1... Από Lumia που έχει 4-5 ρυθμίσεις όλες κι όλες στο CM1 είναι σαν να πέφτω στα βαθιά...!

xteacher, αυτά τα ενός σημείου, κεντροβαρή, συνόλου κλπ τα έχει, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το μεταφέρεις εκτός εστίασης όπως λέει ο keras

Για την ώρα είναι στο σύνολο πάντως... Επομένως και οι φωτό έτσι βγήκαν...

επίσης έχει επιλογή ISO increments 1EV και 1/3EV, υποθέτω εννοεί πόσο μεγάλο θα είναι το σκαλοπάτι από το σκοτεινό στο πιο φωτεινό κατά την ρύθμιση της έκθεσης...

Έχει και μια επιλογή intelligent Dynamic από χαμηλό έως υψηλό ή εκτός... Υποθέτω αλλάζει το εύρος χωρίς HDR... Απευθείας δηλαδή σε μια φωτό... Έχει πολλά πράγματα γενικά...

Σχετικά με το metering, το 808 πρέπει να έχει κεντροβαρές όσο γνωρίζω από εμπειρία... Δεν επηρεάζει το σημείο εστίασης καθόλου, ούτε μετράει σαν σύνολο, αλλά τι έχει στο κέντρο...

Δεν ειναι για σενα αυτο το κινητο...φερτο σε μενα να του αλλαξω τα φωτα να ουμε :X

xteacher, μου φαίνεται πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις για να καταλάβεις πόσο διαφέρει π.χ. από lumia ή πολλά άλλα... Ισχύουν όλα όσα λες, τα δοκίμασα, όντως αλλάζουν και η έκθεση και τα ISO. Το i.dynamic βγάζει μόνο μια φωτογραφία, όχι 3 κλπ σαν το HDR. Πρέπει να αλλάζει με άλλο τρόπο το εύρος, π.χ. να ανοίγει λίγο σκιές, να σκοτεινιάζει φωτεινά σημεία κλπ σε μία φωτό. Κάτι παρόμοιο νομίζω κάνουν και τα Nexus τα τελευταία. Δεν έχει καμία σχέση δηλαδή με το κλασικό HDR...

Πρέπει να βρω μια σκηνή με διαφορά φωτός να δοκιμάσω HDR Vs i.dynamic και μια χωρίς τίποτα, να δω διαφορές...

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ειναι για σενα αυτο το κινητο...φερτο σε μενα να του αλλαξω τα φωτα να ουμε :X

Αααα, τώρα σε ενδιαφέρει, ε; :p Ξέρω, ό,τι πάρεις του δίνεις και καταλαβαίνει με το παραπάνω! ;)

Αν σε ενδιαφέρει πάντως πραγματικά στείλε μου μήνυμα να σου εξηγήσω τι έχει γίνει...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

ειμαι με dslr ποσα χρονια και εχω πιασει ενα σκασμο μηχανες ..λες να εχει περισσοτερες επιλογες το cm1? H να ειναι ολα τα super χρησιμα που θα δυσκολευαν η θα ωφελουσαν τοσο που θα ελειπαν απο τις υπολοιπες μηχανες?

To hdr κακως το εχετε συνδιασει με 3 εικονες. High dynamic range σημαινει και ο τροπος που μπορεις να επεμβεις στην εικονα δεν ειναι καθοριστικος μεσω των 3 εικονων.

(βασικα ουτε καν 3 εικονες ειναι ο καθοριστικος παραγοντας .Και 5 και 7 και 9 μπορεις να παρεις στην dslr με exposure bracketing.)

Απλα αλλαζει δαιφορετικα τις καμπυλες shadows highlights ..Και αυτο hdr θεωρειται..εφοσον επεμβαινεις.

Ακομα να δω παντως εικονες σας μεσω dng. Θα εκπλαγειτε με τα οσα μπορειτε να κανετε.( με την παροδο του χρονου βεβαια..οχι αμεσα.)

εδιτ

Αμα μοιραζετε κινητα φερτε σε μενα το cm1 και το g4 να κανω ενα συγκριτικο της αρεσκειας μου..: p

Edited by xteacher

Χαχα απίστευτος :lol:

@keras παρά πολύ καλές οι φωτογραφίες με το ηλιοβασίλεμα... Χτύπησες και το mx4 pro? Δεν σε προλαβαίνω..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Όχι, δεν νομίζω, λίγα την έχουν.

Και το LETV και το mate

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

ειμαι με dslr ποσα χρονια και εχω πιασει ενα σκασμο μηχανες ..λες να εχει περισσοτερες επιλογες το cm1? H να ειναι ολα τα super χρησιμα που θα δυσκολευαν η θα ωφελουσαν τοσο που θα ελειπαν απο τις υπολοιπες μηχανες?

To hdr κακως το εχετε συνδιασει με 3 εικονες. High dynamic range σημαινει και ο τροπος που μπορεις να επεμβεις στην εικονα δεν ειναι καθοριστικος μεσω των 3 εικονων.

(βασικα ουτε καν 3 εικονες ειναι ο καθοριστικος παραγοντας .Και 5 και 7 και 9 μπορεις να παρεις στην dslr με exposure bracketing.)

Απλα αλλαζει δαιφορετικα τις καμπυλες shadows highlights ..Και αυτο hdr θεωρειται..εφοσον επεμβαινεις.

Ακομα να δω παντως εικονες σας μεσω dng. Θα εκπλαγειτε με τα οσα μπορειτε να κανετε.( με την παροδο του χρονου βεβαια..οχι αμεσα.)

εδιτ

Αμα μοιραζετε κινητα φερτε σε μενα το cm1 και το g4 να κανω ενα συγκριτικο της αρεσκειας μου..: p

Φαγωθηκες με τα raw...δε δινει καλο αποτελεσμα λεμε το G4.

Υπερβολικο Luminance noise, chroma noise που δεν μπορεις να το τιθασευσεις.

Καμια σχεση με τα Lumia...εκει με raw Μπορεις να κανεις παπαδες !

Εγώ θα ήθελα πολύ να δω το Z5 τι παπάδες κάνει, που το διαφημίζουν πως εχει τη καλύτερη φωτογραφική σε κινητό! Με 23mp και με μονό led μόνο!!!!! Επίσης θα ήθελα να δω και το 950XL με το τριπλό led! Να δούμε ποιό απ' τα δύο αξίζει!!! Άραγε το τριπλό led ειναι χειρότερο, ισοδύναμο ή καλύτερο από ένα xenon flash; Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Φαγωθηκες με τα raw...δε δινει καλο αποτελεσμα λεμε το G4.

Υπερβολικο Luminance noise, chroma noise που δεν μπορεις να το τιθασευσεις.

Καμια σχεση με τα Lumia...εκει με raw Μπορεις να κανεις παπαδες !

Καρα-εγγυημενα κανεις κατι λαθος.

Δεν θα σου δωσει αυτο αποτελεσμα . Εσυ θα το παρεις.

Ανεβασε jpg που εφτιαξες και φερε το raw να το "τιθασευσω". (δεν μου αρεσει η λεξη, την εβαλα επειδη την χρησιμοποιησες).

Να δω που κανεις το λαθος μπας και δεις το φως το αληθινο.

Καρα-εγγυημενα κανεις κατι λαθος.

Δεν θα σου δωσει αυτο αποτελεσμα . Εσυ θα το παρεις.

Ανεβασε jpg που εφτιαξες και φερε το raw να το "τιθασευσω". (δεν μου αρεσει η λεξη, την εβαλα επειδη την χρησιμοποιησες).

Να δω που κανεις το λαθος μπας και δεις το φως το αληθινο.

Λογω πιεσμενου χρονου δεν μπορω να κανω edit μιας και δεν ειμαι σπιτι στο καλο μηχανημα αλλα στη δουλεια.

Θες να τραβηξω μια stock jpg και raw και να στα στειλω? να δουμε τι ψαρια πιανει το raw του g4...

Μονο πεσμου τι θες να τραβηξω και σε τι συνθηκες.

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ θα ήθελα πολύ να δω το Z5 τι παπάδες κάνει, που το διαφημίζουν πως εχει τη καλύτερη φωτογραφική σε κινητό! Με 23mp και με μονό led μόνο!!!!! Επίσης θα ήθελα να δω και το 950XL με το τριπλό led! Να δούμε ποιό απ' τα δύο αξίζει!!! Άραγε το τριπλό led ειναι χειρότερο, ισοδύναμο ή καλύτερο από ένα xenon flash;

Και να ηταν μονο το φλας...Ετσι κιαλλιως το led δεν λεει και τιποτα σε κανενα κινητο.

Το θεμα ειναι οτι το z5 ειναι πολυ μετρια καμερα γενικοτερα απο τα δειγματα που εχω δει σε ολες τις συνθηκες. Οσο για το καλυτερη καμερα σε κινητο, δεν θα το σχολιασω καν...:p Υπαρχουν κινητα με το 1/3 της τιμης που βγαζουν καλυτερες φωτο απο αυτο.

Οσο για το xenon δυστυχως ειναι αναντικαταστατο μεχρι στιγμης. Μονο κατι high power creed led που βγαινουν σιγα σιγα μπορουν να το ανταγωνιστουν αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι υλοποιησιμα σε κινητο.

xteacher, όταν λέω για πολλές ρυθμίσεις, εννοώ σε σχέση με άλλα κινητά όχι κάμερες! ;) Δεν προσέχεις αυτά που γράφω μου φαίνεται...

Το RW2 δεν μπορώ να το επεξεργαστώ μιας και υποστηρίζεται από Lightroom 5.7 και άνω και έχω το 5.2... Θα δω μήπως μπορέσω να βρω νεότερη έκδοση να αξιοποιήσω το RW2. Και ναι, εννοείται αλλιώς είναι να επεξεργαστείς αρχείο RAW, αλλιώς π.χ. μια lossless jpg εικόνα (τύπου 808). Στην 2η περίπτωση, όσο επεξεργάζεσαι, τόσο χάνεις... Και η επεξεργασία είναι μέχρι κάποιο σημείο...

Όσο για τα CM1 και 1020, για το τελευταίο ισχύει ότι η πλήρης ανάλυση είναι κατώτερη σε σχέση με το πρώτο. Χάνει πολλή πληροφορία και σβήσιμο εκτός κέντρου... Στις 5άρες μπορεί να αυξήσει λεπτομέρεια στο κέντρο, αλλά χάνει στο υπόλοιπο πάλι... Το cM1 τουλάχιστον διατηρεί αξιοποιήσιμη λεπτομέρεια στο σύνολο της φωτογραφίας.

Για τα 950 και Z5, λόγω παράδοσης πιστεύω ότι το Ζ5 θα είναι άλλη μια μούφα, ενώ το 950 μια σημαντικά βελτιωμένη έκδοση το 930 και πιθανά ένας από τους δυνατούς παίκτες μαζί με 808, 1020, CM1 και G4, που θεωρώ ότι είναι και τα κορυφαία έως σήμερα. Και τα LEDάκια είναι μια εντελώς διαφορετική τεχνολογία από το φλας ξένου, οπότε είναι και διαφορετικός ο φωτισμός όσο δυνατά και να είναι. ;)

xteacher, όταν λέω για πολλές ρυθμίσεις, εννοώ σε σχέση με άλλα κινητά όχι κάμερες! ;) Δεν προσέχεις αυτά που γράφω μου φαίνεται...

Το RW2 δεν μπορώ να το επεξεργαστώ μιας και υποστηρίζεται από Lightroom 5.7 και άνω και έχω το 5.2... Θα δω μήπως μπορέσω να βρω νεότερη έκδοση να αξιοποιήσω το RW2. Και ναι, εννοείται αλλιώς είναι να επεξεργαστείς αρχείο RAW, αλλιώς π.χ. μια lossless jpg εικόνα (τύπου 808). Στην 2η περίπτωση, όσο επεξεργάζεσαι, τόσο χάνεις... Και η επεξεργασία είναι μέχρι κάποιο σημείο...

Oχι ..εσυ δεν δινεις βαση σε αυτα που γραφω.

Και 2 μερες να θες απλα να κανεις zapping στις ρυθμισεις που μπορει να σου προσφερει το κινητο (ποσο πιο υπερβολικα να το τονισω?) δε σε ενδιαφερει και δεν διαφροποιειται πουθενα απο την αρχη της φωτογραφιας. Κοιτας το καδρο σου ..φανταζεσαι τη ληψη σου και απλα αφηνεις το επιθυμητο φως να περασει στο σενσορα. Ολα τα αλλα ειναι απλα για να υπαρχουν. (προσοχη για οσους διαβαζουν λαθος το γραφομενα μου. -> δεν τα αναιρω ..τα εχω χρησιμοποιησει πολλακις αλλα καθε πραμα στο καιρο του.)

Περι LR δε παιρνω και ορκο επειδη εχω χρονια να ασχοληθω με το συγκεκριμενο προγραμμα ..νομιζω μπορεις να κανεις update.

Aλλα μιας και τα raw απο τη συγκεκριμενη συσκευη τα ζητησα για μενα φερτα/τραβηξε τα και ας μη μπορεις να τα επεξεργαστεις.

Αμα θες προφανως. Θα τα ηθελα παντως.

Λογω πιεσμενου χρονου δεν μπορω να κανω edit μιας και δεν ειμαι σπιτι στο καλο μηχανημα αλλα στη δουλεια.

Θες να τραβηξω μια stock jpg και raw και να στα στειλω? να δουμε τι ψαρια πιανει το raw του g4...

Μονο πεσμου τι θες να τραβηξω και σε τι συνθηκες.

Ας το παρουμε αναποδα.

Τραβα οτι θες ανεβασε το jpg και πες τι παραπανω-παρακατω θα ηθελες να δεις σε αυτο ωστε να το κυνηγησω απο το raw.

Αν εχεις τη δυνατοτητα τραβα ενα αντιστοιχο καδρο του κερας ηλιοβασιλεμα που να αξιζει σαν καδρο με iso50 χωρις να εχεις καμμενα.(φωτεινα ναι..καμμενα οχι. Νομιζω εχει live ιστογραμμα ..αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να παρεις το επιθυμητο καδρο βαλτο μονιμα να φαινεται).

Θεωρητικα μπορεις να τραβηξεις οτι να ναι στη τυχη με iso1600 να δουμε λεπτομερεια και θορυβο που θα επιφερει το fv5 (ή η στοκ) να δουμε αν μπορω να το ξεπερασω.

Πρακτικα οτι και να τραβηξεις μπορω να κανω το οτιδηποτε αρκει να μου πεις τι ειναι αυτο το "οτιδηποτε".

(εγω σου ανεφερα δυο)

@keras Πολύ καλό μου φαίνεται το meizu, ιδίως για την κατηγορία τιμής που κυμαίνεται, για ανέβασε κι άλλα δείγματα να δούμε...

Όσο για το Z5 πιστεύω ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να το ξεγράψουμε...

Illusionary profit !

Eiπα να παιξω λιγο με το jpg 1-2 σελιδες πιο πισω να δω αν μπορουσα να κανω κατι διαφορετικο.

http://s7.postimg.org/z6ai1b5jf/22586547660_8d67ea84f5_osmall.jpg

Αν ηξερα οτι θα μου εκανε resize το forum στην εικονα θα εβαζα την μεγαλη αναλυση. Open image in new tab ..να τη δειτε σε λιγο μεγαλυτερη διασταση(1600χ1200 την εβαλα αλλα στο ποστ ειναι ακομα μικροτερη.

Edited by xteacher

Ας το παρουμε αναποδα.

Τραβα οτι θες ανεβασε το jpg και πες τι παραπανω-παρακατω θα ηθελες να δεις σε αυτο ωστε να το κυνηγησω απο το raw.

Αν εχεις τη δυνατοτητα τραβα ενα αντιστοιχο καδρο του κερας ηλιοβασιλεμα που να αξιζει σαν καδρο με iso50 χωρις να εχεις καμμενα.(φωτεινα ναι..καμμενα οχι. Νομιζω εχει live ιστογραμμα ..αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να παρεις το επιθυμητο καδρο βαλτο μονιμα να φαινεται).

Θεωρητικα μπορεις να τραβηξεις οτι να ναι στη τυχη με iso1600 να δουμε λεπτομερεια και θορυβο που θα επιφερει το fv5 (ή η στοκ) να δουμε αν μπορω να το ξεπερασω.

Πρακτικα οτι και να τραβηξεις μπορω να κανω το οτιδηποτε αρκει να μου πεις τι ειναι αυτο το "οτιδηποτε".

(εγω σου ανεφερα δυο)

Θα σου στειλω μια jpg και την dng αυτης, και φερτην στα μετρα σου οπως εσυ νομιζεις καλυτερα. Το οπτικο αποτελεσμα που θες, δεν θεωρω οτι θα εχει διαφορα απο αυτο που θα θελω εγω.

Θα την βγαλω με την στοκ εφαρμογη για να ειμαστε και πιο τυπικοι.

@paok μην το λες, εγω παιξει λιγο στον ελευθερο μου χρονο με το dng του g4 και κανεις τρομερα πραγματα...Το θεμα ειναι οτι φερνεις την φωτο στα δικα σου μετρα και σταθμα, οχι τα αυτοματοποιημενα που επιλεγει το κινητο βαση αλγοριθμων της lg.

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eiπα να παιξω λιγο με το jpg 1-2 σελιδες πιο πισω να δω αν μπορουσα να κανω κατι διαφορετικο.

Αν ηξερα οτι θα μου εκανε resize το forum στην εικονα θα εβαζα την μεγαλη αναλυση. Open image in new tab ..να τη δειτε σε λιγο μεγαλυτερη διασταση(1600χ1200 την εβαλα αλλα στο ποστ ειναι ακομα μικροτερη.

Oντως, αρκετα καλη αν και λιγο εντονη.

Σου προτεινω εντονα το flickr παντως για πολλους λογους στο uploading.

Παιζοντας στον Πειραια σημερα με το Galaxy S6 στο auto.Για καποιο λογο μου θυμησε καλοκαιρι η μερα που τους ειδα να κανουν μπανιο..

22387409497_2af778b9ce_k.jpg20151105_133404 by panagiotisfx, on Flickr

22387392748_e213eb11b5_k.jpg20151105_133721 by panagiotisfx, on Flickr

22183003294_083e69b858_k.jpg20151105_134932 by panagiotisfx, on Flickr

22617716080_64ee1c5fee_k.jpg20151105_135903 by panagiotisfx, on Flickr

22387320368_452f1c37bb_k.jpg20151105_134942 by panagiotisfx, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...