Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Χμμ... Καλή ερώτηση:)

Κοίταξε, στο 1020 ήξερα τι ρυθμίσεις να κάνω για να πάρω το καλλίτερο αποτέλεσμα, οπότε και στο 930 ξεκίνησα από αυτές του 1020 και μετά πειραματιστηκα λίγο. Το ένα κινητό δηλ το ξερω καλά. Αν μου ήταν και τα δυο άγνωστα τότε θα έβγαζα στο auto...

Επίσης σε low light καταστάσεις κανένα κινητό δεν αποδίδει τ μέγιστα χωρις manual ρυθμισεις. Ιδιως το 1020 θα επέλεγε iso 800 και συ θα εβλεπες μια φωτο τιγκα στο θορυβο, δεν λιγο άδικο για το κινητο; Ελπίζω να έγινα κατανοητός

Βέβαια το 930 θα το έχω συχνά στην διαθεση μου οποτε μάλλον θα επαναλάβω το τεστ στο αυτόματο αν το θέλετε.

Illusionary profit !

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα στην παρέα.:)

Χθες έπεσε στα χέρια μου το 930 ενός φίλου μου (μόλις το πήρε μου το έφερε για τεστ) και είπα να κάνω ένα συγκριτικό σε συνθήκες χαμηλού φωτός μιας που είχα και το τρίποδο μαζί. Για να πω την αλήθεια το 930 δεν το ξέρω σαν κινητό και φωτογράφησα το ίδιο θέμα με διάφορες ρυθμίσεις και ανέβασα τα καλλίτερα δείγματα κατα την γνώμη μου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι για συγκεκριμένες τιμές iso το 930 επέλεγε γρηγορότερο διάφραγμα από το 1020 με συνέπεια οι φωτός να βγαίνουν πιο σκοτεινές. Ακολουθούν τα δείγματα, πρώτες είναι του 1020. Σορρυ αλλά η πρώτη του 930 είναι λίγο φλου, δεν το είχα δει στο κινητό...

20838275530_6b68900456_z.jpgWP_20150830_20_32_35_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

20839652539_97f6a44047_z.jpgWP_20150830_20_32_22_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

20839568959_62b12b793e_z.jpgWP_20150830_20_26_01_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

21026467075_31a2a93ebe_z.jpgWP_20150830_20_28_28_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

20403714344_590858fc25_z.jpgWP_20150830_20_30_31_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

20405380973_d9b3448020_z.jpgWP_20150830_20_31_34_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

Περιμένω σχόλια...

Οι ρυθμισεις στο 930 ειναι λαθος...ολες οι φωτο ειναι overxposed.Πιο γρηγορο κλειστρο ηθελε η πιο χαμηλο iso.

Ετσι θα πετυχαινες την ιδια εκθεση με το 1020.Αλλα και παλι σαν ποιοτητα φωτογραφιας το 1020 θα ηταν μπροστα.

Οι ρυθμισεις στο 930 ειναι λαθος...ολες οι φωτο ειναι overxposed.Πιο γρηγορο κλειστρο ηθελε η πιο χαμηλο iso.

Ετσι θα πετυχαινες την ιδια εκθεση με το 1020.Αλλα και παλι σαν ποιοτητα φωτογραφιας το 1020 θα ηταν μπροστα.

Kαι όμως δεν είναι λάθος κατα τη γνωμη μου. Δες πχ την τρίτη φωτο: έχει κάψει μεν τον ουρανό πάνω δεξιά αλλά επίσης έχει χάσει και κάποια σκοτεινά όπως το μπαρ και οι πλάτες των καναπέδων. Αν ανέβαζα ταχύτητα κλείστρου (που το έκανα, έχω και τα δείγματα) θα έχανε και άλλα σκοτεινά σημεία. Απλά σου δημιουργείται αυτή η εντύπωση επειδή το 1020 έχει καλλίτερο dynamic range. Σου είπα, έβαλα τα κλλίτερα δείγματα στο συγκριτικό. Γενικά η κάμερα του 930 μου θύμισε σε χρώματα και επεξεργασία το 920, τηρουμένων των αναλογιών...

Φιλικά πάντα...

@takglos

Πολύ ωραίες οι φωτό σου...

Illusionary profit !

Μερικές δοκιμές με μανουαλ ρυθμισεις. Πλεον Χρησιμοποιώ μόνο μανουαλ σε ολες τις συνθηκες.

20418510574_202d4f165b_c.jpg2015-08-31_09-31-03 by Photos presentation, on Flickr

20420142973_59fa672ab3_c.jpg2015-08-31_09-33-02 by Photos presentation, on Flickr

Εδώ φουλ optical zoom X10

21041218165_fde3d27b70_c.jpg2015-08-31_09-33-21 by Photos presentation, on Flickr

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@AlexanderCool

Πολύ ωραία η φωτό σου φίλε μου και η αντίκα σε λίγο καλλίτερη κατάσταση να ήτανε με ένα restoration θα γινόταν κούκλα;)

@Nero55

Έχω την εντύπωση πως αν έκανες touch to focus στην οθόνη θα είχες καλλίτερα αποτελέσματα, ιδίως στην τελευταία στον βράχο δεξιά. Τα lumia γενικά έχουν ένα θέμα στην αυτόματη εστίαση :confused:

20935137272_1328a51b68_z.jpgWP_20150824_09_59_01_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

Δεν έκανα αυτόματη εστίαση σε καμία από τις φωτογραφίες...Έβγαλα πάρα πολλές αλλα οι περισσότερες έβγαιναν χάλια,να φανταστείς αυτές είναι οι καλύτερες που βγήκαν.Η δική σου φωτογραφία τρομερή πάντως

Να σαι καλά... Σ ευχαριστώ!

Πάντως περίεργο που βγήκαν έτσι... Μήπως ήταν λερωμένος ο φακός σου, τι να πω;

@Te_salat

Πολύ ωραίες οι φωτο σου, και τα χρωματα και η λεπτομερεια... μπράβο!

Illusionary profit !

@ Te salat. Κώστα ωραίες! Θέλει manual το ρημάδι... Το καλό στο S4 zoom είναι ότι βλέπεις το αποτέλεσμα σε real time κάνοντας ρυθμίσεις που διευκολύνει μεν, αλλά θέλει και την εμπειρία σε κάθε περίπτωση...
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

@ Te salat. Κώστα ωραίες! Θέλει manual το ρημάδι... Το καλό στο S4 zoom είναι ότι βλέπεις το αποτέλεσμα σε real time κάνοντας ρυθμίσεις που διευκολύνει μεν, αλλά θέλει και την εμπειρία σε κάθε περίπτωση...

Δυστυχώς φέτος που του βρήκα το κουμπί δεν μπόρεσα να ταξιδέψω στην Ελλάδα για όμορφες φωτογραφίες.

Η Αίγυπτος δεν έχει χρώματα. Κυριαρχεί το μπεζ.

Αν γυρνάς βέβαια στους βρίσκεις θέματα αλλά καμία σχέση με Ελλάδα.

Να πω την αλήθεια φοβάμαι να τραβάω φώτο εδώ. Είναι μυστήριοι.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω αγοράσει κάποια ακριβή mirrorless.

Σημασία έχει ότι με καλύπτει στο 90% των περιπτωσεων.

@agamithite

Σ ευχαριατω φίλε μου.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα, αφου τις περάσω στον Η/Υ τις ανεβάζω στο Flickr. Από κει τις ποστάρω στο thread. Οι περισσότεροι εδώ έτσι το κάνουν, βολεύει γιατι μπορείς να δεις και λεπτομερειες για την φωτο...
Illusionary profit !

Καλημέρα παιδιά, με ποιο πρόγραμμα; ανεβάζετε τις φωτογραφίες από κινητό;;

Από κινητό μόνο μέσω ios ανεβαίνουν, μέσω Android θέλει desktop version αλλά και πάλι πολύ δύσκολο

Νόμιζα θα υπάρχει και μομπαιλ τρόπος... Οκ ευχαριστώ

Μπορείς να βάλεις και την εφαρμογή του flickr στο κινητό σου και να τις ανεβάζεις απο εκεί. Έτσι το κάνω εγώ τουλάχιστον αρκετές φορές...!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μπορείς να βάλεις και την εφαρμογή του flickr στο κινητό σου και να τις ανεβάζεις απο εκεί. Έτσι το κάνω εγώ τουλάχιστον αρκετές φορές...!

Πως το κάνεις; δεν μπορώ να βρω το κουμπί του upload.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Πως το κάνεις; δεν μπορώ να βρω το κουμπί του upload.

Στο WnPh επειδή δεν έχει επίσημη εφαρμογή έχει εφαρμογή - client, που κάνεις αντιγραφή το bbcode απο επιλογή που έχει. Απο android ή iOS δεν ξέρω. :/

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Νόμιζα θα υπάρχει και μομπαιλ τρόπος... Οκ ευχαριστώ

Για mobile ανέβασμα των φωτογραφιών απο το Flickr η λύση είναι στον browser του κινητού να επιλεγεί η desktop έκδοση. Γίνεται έτσι εύκολα, ακριβώς όπως το κάνεις απο τον υπολογιστή, με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι δύσκολο.

Για mobile ανέβασμα των φωτογραφιών απο το Flickr η λύση είναι στον browser του κινητού να επιλεγεί η desktop έκδοση. Γίνεται έτσι εύκολα, ακριβώς όπως το κάνεις απο τον υπολογιστή, με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι δύσκολο.

Το προσπαθούσα με Chrome αλλά δεν βγάζει bb code

Το προσπαθούσα με Chrome αλλά δεν βγάζει bb code

Εγώ με Chrome το κάνω, πάνω δεξιά στις τελίτσες κατέβασε το μενου και τίκαρε το "Ιστότοπος για υπολογιστές" και θα στο βγάλει. Περίμενε λίγο ή ανανέωσε και θα βγει η επιλογή.

Εγώ με Chrome το κάνω, πάνω δεξιά στις τελίτσες κατέβασε το μενου και τίκαρε το "Ιστότοπος για υπολογιστές" και θα στο βγάλει. Περίμενε λίγο ή ανανέωσε και θα βγει η επιλογή.

Πηγαίνω σε desktop αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή για κοινή χρήση ώστε να επιλέξω bb code.

Και κρασαρει.

Πρέπει να περιμένεις λίγο, δεν βγάζει αμέσως το βελάκι. Εγώ πάντως όλες τις καλοκαιρινές φωτο τις ανέβασα έτσι. Για επέμεινε λίγο και κάνε και καμιά ανανέωση αν αργεί..

Μια ερώτηση

Σε σχέση με το 930 τα S6 και G4 βγάζουν καλύτερς φωτογραφίες και το πρωί και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ?

Στο αυτόματο πάντα.

Πρέπει να περιμένεις λίγο, δεν βγάζει αμέσως το βελάκι. Εγώ πάντως όλες τις καλοκαιρινές φωτο τις ανέβασα έτσι. Για επέμεινε λίγο και κάνε και καμιά ανανέωση αν αργεί..

Τα κατάφερα επιτέλους. Σ ευχαριστώ.

Ένα τεστ εδώ με zoom X10

20872477789_ed97eaf5e1_c.jpg2015-09-01_02-15-01 by Photos presentation, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...