Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

20519167115_e4b612ab46_c.jpg

20331103040_b9abfe03dc_c.jpg

20331236208_7433b1e444_c.jpg

19898424163_16dde3889f_c.jpg

20525755991_08269786d2_c.jpg

Ρε συ Κώστα, κάτι με χαλάει. Είνια καταπληκτικές, αλλά δεν ξέρω. Κάτι δεν μου φαίνεται σωστό.. Ενδεχομένως στα χρώματα..!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Έχετε ξεφύγει λίγο. Μία off topic φωτογραφία δεν είναι τραγικό να ανεβαίνει, αλλά μην το παρακάνετε.

Το θέμα αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών. Κάποιες φωτογραφίες απ' ότι βλέπω ανεβαίνουν για άλλο σκοπό. Μείνετε στο θέμα παρακαλώ.

σε Android πιο λέτε έχει την καλύτερη κάμερα για σκοτεινές λήψεις

( εχω το Note3 και δεν λέει μια ενώ το Νοκια 920 της γυναικας είναι καταπληκτικό!)

.........................................

....................................

@mario dj

τελικά καλό το... G2 σε ημέρα χωρίς φλάς :lol: αν είναι τραβηγμένες με αυτό

Πάω πάλι να πάρω G2! Τέλος.

Edited by navi55
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Έχετε ξεφύγει λίγο. Μία off topic φωτογραφία δεν είναι τραγικό να ανεβαίνει, αλλά μην το παρακάνετε.

Το θέμα αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών. Κάποιες φωτογραφίες απ' ότι βλέπω ανεβαίνουν για άλλο σκοπό. Μείνετε στο θέμα παρακαλώ.

και δεν ειναι τιποτα...περασαν και σε δευτερη μοιρα οι δικες μου φωτο απο το G4...οι οποιες ηταν ολες αριστουργηματα.

Μα και φιλοσοφικα να το δουμε, το γυμνο ειναι τέχνη, και μέσω γυμνων φωτογραφιων μπορουμε ευκολα παλι να κρινουμε την ποιοτητα της φωτογραφικης ικανοτητας του εκαστοτε κινητου... Αν και κακα τα ψεματα, δεν θα ειμαστε οσο αντικειμενικοι θα πρεπει να ειμαστε :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

και δεν ειναι τιποτα...περασαν και σε δευτερη μοιρα οι δικες μου φωτο απο το G4...οι οποιες ηταν ολες αριστουργηματα.

Μιλάς και εσύ...??? που είδες γραμμένο πίσω ΠΑΟΚ και αγαλιασε η καρδούλα σου....!!!....!

http://s21.postimg.org/eqn33v96f/Picture0003.png

image upload

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μιλάς και εσύ...??? που είδες γραμμένο πίσω ΠΑΟΚ και αγαλιασε η καρδούλα σου....!!!....!

http://s21.postimg.org/eqn33v96f/Picture0003.png

image upload

Πιο πολύ για το "ΠΑΟΚ Νεάπολη" χάρηκε ο συνάδελφος παοκτσής παρά για το υπόλοιπο θέμα της φωτογραφίας! Έτσι! ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί! :cool:

Άμα έχεις κι άλλες παρόμοιες, ανέβασέ τες, να χαρούν όλοι, ο καθένας για τους λόγους του. ;)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Αααα έχω χάσει επεισόδια εδώ μέσα.. Πάντως βλέπω ωραίες φωτογραφίες καλλιτεχνικές... Μπράβο στα LG και τα lumia...Ο keras έκανε την αρχική ζημιά.. Αυτός φταίει για όλα :-P..

Τώρα πέρα από την πλάκα.. Εκεί που καθόμουν στο κρεβάτι μαζί με το αμόρε και βλέπαμε TV, λέω κάτσε να μπω στο φόρουμ να δω καμιά φωτογραφία που ανέβασαν τα παιδιά.. Τσουπ πέφτω στη φώτο με το συντριβάνι.. Πατάω να την δω και τσουπ πέφτει βλέφαρο από το αμόρε στο κινητό επειδή μου μιλούσε και ήμουν αφηρημένος ...Με ποια μιλάς και σου στέλνει τέτοιες φωτογραφίες κτλ.. Κρεβατομουρμούρα.....

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Αααα έχω χάσει επεισόδια εδώ μέσα.. Πάντως βλέπω ωραίες φωτογραφίες καλλιτεχνικές... Μπράβο στα LG και τα lumia...Ο keras έκανε την αρχική ζημιά.. Αυτός φταίει για όλα :-P..

Τώρα πέρα από την πλάκα.. Εκεί που καθόμουν στο κρεβάτι μαζί με το αμόρε και βλέπαμε TV, λέω κάτσε να μπω στο φόρουμ να δω καμιά φωτογραφία που ανέβασαν τα παιδιά.. Τσουπ πέφτω στη φώτο με το συντριβάνι.. Πατάω να την δω και τσουπ πέφτει βλέφαρο από το αμόρε στο κινητό επειδή μου μιλούσε και ήμουν αφηρημένος ...Με ποια μιλάς και σου στέλνει τέτοιες φωτογραφίες κτλ.. Κρεβατομουρμούρα.....

Ο keras είναι ειδικός στο να κλείνει σπίτια......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παρόμοια περίπτωση :lol: :lol: :lol: ...

Oneplus 5 - 128GB

@Montoya ...Οριστε... Μια ο demon μια εσυ, θα μου βγει το ονομα, που ειμαι ο πιο ησυχος εδω μεσα...

@vagosvts7, πολυ ατυχες συμβαν, και ησουν και αθώος...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

@Keras δεύτερη φορά τη πατάω έτσι... Η πρώτη ήταν με τη δικιά σου φώτο στο μπαρ..Άλλη φορά όταν θα είμαι με το αμόρε θα μπαίνω να διαβάζω μόνο αθλητικά... :-P

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

@Montoya ...Οριστε... Μια ο demon μια εσυ, θα μου βγει το ονομα, που ειμαι ο πιο ησυχος εδω μεσα...

@vagosvts7, πολυ ατυχες συμβαν, και ησουν και αθώος...

Καλα σου λεει ο Μontoya...σε πηρανε χαμπαρι κυριε Κωστα...Οταν γυρισεις απο διακοπες να δω τι θα δουν τα ματακια μας παλι...:p

@mariodj αθανατο το g2 φιλε.....Θυμαμαι το ποσο ψαξιμο ειχαμε ριξει στην καμερα του. Χαιρετισμους στα παιδια στο νημα!! :)

@sokos σε android το g4 φιλε μου μακραν.

@paok δεν πιστευω οτι εχουν περασει απαρατηρητες οι φωτο σου...Απλα ειναι τοσο καλο πλεον το g4 που δεν εκπλησσει με το αποτελεσμα. Το τι κανει στο auto αυτη η καμερα ειναι το κατι αλλο.....! Eπισης νομιζω πως θα συμφωνησεις μαζι μου οτι το g4 κραταει την εξαιρετικη παραδοση στις καταπληκτικες hdr απο τα προηγουμενα g2-g3...

@vagos περιμενω καμια φωτο απο το nubia! Οσο για την κρεβατομουρμουρα...δεν την γλυτωνεις οτι και να κανεις.. :rolleyes:

@agamithite εξαιρετικη η φωτο σου φιλε μου.!

edit λιγο offtopic: εχω βασιμες υποψιες οτι η cyan Στο 1020 αποδιδει καλυτερα απο την denim...Το ψαχνω ακομα αλλα μεχρι στιγμης αυτο βλεπω. Μολις το σιγουρεψω 100% οποιος ενδιαφερεται τον ενημερωνω

υ.γ. Φτασαμε αισιως τις 500 σελιδες κυριοι. Ευχομαι να τις χιλιασουμε!!! :yahoo:

Edited by demon2411

Οστρακοειδή.......

https://www.flickr.com/photos/101745424@N08/20360688350/in/datetaken/

https://farm6.staticflickr.com/5752/20360688350_877fcf991f_o.jpg' alt='20360688350_877fcf991f_o.jpg'>WP_20150813_16_58_44_Pro by ΚΩΣΤΑΣ ΑΛ, on Flickr

Edited by impreza_sti

Οστρακοειδή.......

Aυτα ειναι. Φοβερες και οι 2. Μπραβο ρε Κωστα! :)

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καθόλου θολές... Ωραιοτατες!

Που κανεις μπανιο; :D

Και μετα μου λες οτι σου βγαζουμε το ονομα.... :p

Αμέσως εσύ... βρήκε εξαιρετικη την παραλια και την θαλασσα .. Οπως και εγω αλλωστε :D

Oneplus 5 - 128GB

Μαζεύω υπογραφές για να τον διαγράψουν από το φόρουμ. Θα μας χαλάσει όλους αυτός.......:lol:

Αμέσως εσύ... βρήκε εξαιρετικη την παραλια και την θαλασσα .. Οπως και εγω αλλωστε :D

Θα ήθελε όμως λίγο πιο σωστό καδραρισμα :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...