Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Lumia 950, natural RGB Flash...παπαδες λεμε και κλαιμε!!!

22892393824_d42a216088_c.jpg20151204_191646 by foxy4270, on Flickr

Εντυπωσιακή η φωτογραφία ...Να υποθέσω ότι είναι σε αυτόματες ρυθμίσεις χωρίς να πειράξεις τίποτα (iso, κτλ ) ?

Καλοδουλευτο κι όλας δεν σου είπα .. :)

ΥΓ. υπ όψιν paok , το 2016 θα βγει το Nubia z11 με κάμερα 20.7 Megapixel :lol:

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κώστα, προβλέπω πολλές παραθεσεις με αυτή τη φωτογραφία. Αν και τη βλέπω μέσα από το G4, είναι πολύ καλή, τόσο που το G4 (όχι εγώ) θα αρχίσει να ζηλεύει.:D

Και δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ, αλλά τόση ανάλυση για το πως θα τραβηχτεί μια φωτογραφία (για κινητά μιλάμε μην ξεχνιόμαστε), μήπως θα ήταν αντικείμενο άλλου τοπικ? Πολλές γνώσεις, που όμως (τουλάχιστον εγώ) τις προσπερνάω. Μου φτάνει αυτό που βλέπω να ξέρω από ποιο κινητό και με τι ρυθμίσεις τραβήχτηκε.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ .....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Χαμηλός φωτισμός και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

23395843681_e7ae2b2405_c.jpg2015-12-03_01-06-55 by V M, on Flickr

22849990344_678cc1fb3f_c.jpg2015-12-03_01-04-32 by V M, on Flickr

23110339279_88909ed46d_c.jpg2015-12-03_01-04-59 by V M, on Flickr

22850005614_6408945e0c_c.jpg2015-12-03_01-05-25 by V M, on Flickr

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Σήμερα είχε γενέθλια η κόρη μου και τράβηξα αρκετές φωτογραφίες σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο.

Για μια ακόμα φορά διαπιστώνω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μετρά η ευκολία και η ταχύτητα με την οποία παίρνεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησα το S4 zoom για φωτογραφίες και το iPhone 6s Plus για βίντεο.

Στις εξωτερικές επειδή ήταν απόγευμα λίγο πριν σουρουπώσει χρησιμοποίησα σχεδόν παντού xenon γιατι τα παιδιά ήταν πάντα σε κίνηση και δεν ήθελα άχρηστες φωτο.

Έβγαλα και κάποιες σε manual.

Περιμένω να τις δω στο MacBook για ασφαλή συμπεράσματα.

Όπως και να χει όμως το xenon είναι σιγουριά. Δεν χάνεις φωτογραφία.

Το ίδιο σημαντικό το zoom αφού στέκεσαι σ ένα καλό σημείο και φέρνεις εκεί που θέλεις το αντικείμενο.

Αν χρησιμοποιείς παράλληλα κινητό με συμβατική κάμερα το αντιλαμβάνεσαι αμέσως.

Το 950 αν και εφόσον φωτογραφίζει με την ίδια ευκολία όπως το G4 στο auto, θα αποτελέσει καλή επιλογή για όσους αγαπούν τα Windows.

Το φλας του βάζει κάτω όλα τα led που κυκλοφορούν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Με στοκ κάμερα χωρις ρυθμίσεις.

Να ειστε επιεικής...

23148682699_a1ecae3aa4_k.jpgIMG_20151204_161145 by manoysakis77, on Flickr

23431392071_66f675e26a_k.jpgIMG_20151204_121137 by manoysakis77, on Flickr

23405356892_2da59a4871_k.jpgIMG_20151204_120033 by manoysakis77, on Flickr

23431349781_367180c93b_k.jpgIMG_20151204_121446 by manoysakis77, on Flickr

Edited by xostel77

Παοκ αυτή η φωτο μας πήρε τα μυαλά!! Άμα μου πεις οτι ήταν και σε αυτόματο θα προσκυνήσω!

- There is no place like 127.0.0.1 -

"Και δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ, αλλά τόση ανάλυση για το πως θα τραβηχτεί μια φωτογραφία (για κινητά μιλάμε μην ξεχνιόμαστε), μήπως θα ήταν αντικείμενο άλλου τοπικ? Πολλές γνώσεις, που όμως (τουλάχιστον εγώ) τις προσπερνάω. Μου φτάνει αυτό που βλέπω να ξέρω από ποιο κινητό και με τι ρυθμίσεις τραβήχτηκε.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ ..... "

Γεια σας κι από μένα. Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο (που το έχουν κάνει κι άλλοι) θα ήθελα και 'γω να σχολιάσω....

"αλλά τόση ανάλυση" Πόση επιτρέπετε ;

"(για κινητά μιλάμε μην ξεχνιόμαστε)" Για κινητά μιλάμε 1200 σελίδες. Αλλά περισσότερο μιλάμε για τις κάμερες των κινητών. Και όποια γνώση περί φωτογραφίας πέφτει στο "τραπέζι" των κινητών ισχύει και για τις dslr (μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια)

"μήπως θα ήταν αντικείμενο άλλου τοπικ?" Τι καλύτερο τόπικ απ' αυτό που είμαστε; Σχολιάζουμε επί τόπου ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες και γιατί.

"Πολλές γνώσεις, που όμως (τουλάχιστον εγώ) τις προσπερνάω." Θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που υπάρχουν κάποιοι γνώστες του αντικειμένου και έχουν την όρεξη να μεταφέρουν συμπυκνωμένες γνώσεις ετών στο παρόν τόπικ. Ίσως να μη μην τα καταλαβαίνουμε όλοι, όλα (όπως εγώ) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα διαμαρτυρηθώ γιατί υπάρχουν αυτές οι γνώσεις μπροστά μου. Κάτι θα μείνει !

"Μου φτάνει αυτό που βλέπω να ξέρω από ποιο κινητό και με τι ρυθμίσεις τραβήχτηκε." Μα για τις ρυθμίσεις μιλάμε και πως αυτές αποδίδουν. Και όχι μόνο υποκειμενικά (το μάτι) αλλά και αντικειμενικά (τα νούμερα).

Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι γνώστες και να συζήταγαν τεχνικές λεπτομέρειες της κάθε φωτογραφίας (και όχι απλά σχόλια τύπου "καλή" "κακή" "μέτρια" φωτογραφία). Ακόμα καλύτερα μακάρι και να διαφωνούσαν μεταξύ τους, κάτι θ' άρπαζα-με.

Φίλε μου babill2004 ελπίζω και 'γω να μην παρεξηγηθώ. Αφορμή ήσουν όχι η αιτία.

"Ουδέν κακόν αμιγές καλού." :yinyang:

Παιδιά, γράφετε και από ποιο κινητό είναι οι φωτό, για όσους τις βλέπουν από το κινητό τους βολευει μιας και δεν είναι εύκολο να αξιολογήσουμε (μέσω κινητού) βλέποντας λεπτομέρεια στο Flickr.

Πολύ ωραίες φωτό, ενδιαφέρον φαίνεται και το letv.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αυτό που παρατηρώ στο iPhone 6s plus είναι ότι αν η Apple είχε επιλέξει κάποιον αισθητήρα ανάλογης ποιότητας με τον 234 με f2.0 η και λιγότερο, θα είχε την κορυφαία κάμερα για το 2015.

Ρίχνοντας μια μάτια στα exif αρκετών φωτο βλέπω ότι επιλέγει απόλυτα σωστές ρυθμίσεις στο auto και διαθέτει το καλύτερο ίσως OIS όταν μου επιτρέπει χωρίς προσπάθεια να παίρνω ΜΗ ΚΟΥΝΗΜΕΝΕΣ φωτογραφίες με 1/4.

Δεν το περίμενα γιατι δεν είχα δει τα exif αφού δεν δίνονται στην εφαρμογή της Apple.

Έτυχε και τα είδα σε εφαρμογή από το App Store και έπαθα πλάκα.

https://flic.kr/p/BaaB5M

Μέσα από το τζάμι του αυτοκινήτου και εντελώς αυθόρμητη. Σήκωσα και πάτησα.

Θα βλέπατε ποσό καλύτερα τα πάει με πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό αν μπορούσα να τις ανεβάσω.

Δεν έχει βέβαια απαλοιφή θορύβου η είναι ελάχιστη, οποτε υπάρχει σε μεγάλο ζουμ.

Γι αυτό λέω ότι μ ένα καλύτερο αισθητήρα θα ήταν κορυφαία.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτό που παρατηρώ στο iPhone 6s plus είναι ότι αν η Apple είχε επιλέξει κάποιον αισθητήρα ανάλογης ποιότητας με τον 234 με f2.0 η και λιγότερο, θα είχε την κορυφαία κάμερα για το 2015.

Ρίχνοντας μια μάτια στα exif αρκετών φωτο βλέπω ότι επιλέγει απόλυτα σωστές ρυθμίσεις στο auto και διαθέτει το καλύτερο ίσως OIS όταν μου επιτρέπει χωρίς προσπάθεια να παίρνω ΜΗ ΚΟΥΝΗΜΕΝΕΣ φωτογραφίες με 1/4.

Δεν το περίμενα γιατι δεν είχα δει τα exif αφού δεν δίνονται στην εφαρμογή της Apple.

Θα βλέπατε ποσό καλύτερα τα πάει με πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό αν μπορούσα να τις ανεβάσω.

Δεν έχει βέβαια απαλοιφή θορύβου η είναι ελάχιστη, οποτε υπάρχει σε μεγάλο ζουμ.

Δεν με εντυπωσιάζει και θα εξηγήσω γιατί. Εάν οι υπόλοιποι κατασκευαστές είχαν τους μικρούς αισθητήρες της Apple, σε συνδυασμό με τα δικά τους, ξεχωριστά λογισμικά, θα καταλάβαινες ότι το OIS και γενικά σαν ποιότητα είναι πολύ χάλια. Εδώ οι άλλοι είναι τόσο καλοί με πολλαπλάσια επεξεργασία αρχείων εικόνας και πληροφορίων απο την Apple, φαντάσουν να είχαν να εφαρμόσουν την τεχνολόγια τους σε κάτι "παιδικό". Απλά το δικό τους κοινό ζητάει το κάτι παραπάνω, ενώ στην Apple χάριν του design γίνονται εκπτώσεις σε άλλα πράγματα. Και το να θέλεις μόνο αυτό το αρχείο και κάτι στα γρήγορα (σχετικό αυτό) δεν φτάνει πλέον, αφού όλα τα social media (που αυτή ήταν η πηγή της έξαρσης της φωτογραφίας στα κινητά) πλέον ανεβάζουν την ανάλυση φωτογραφίας που υποστηρίζουν (πχ. instagram που υποστήριζει full HD πλέον). Εξ' ού και η αύξηση των mpx στους αισθητήρες της Apple. :D

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Δεν ειναι καλη αυτη η φωτογραφια.την θεωρω μετρια προς κακη.

1.Εχει αλλοιωσει τα χρωματα.Στα αριστερα τα δεντρα εχουν βγει γκρι.

2.Στο βαθος το κτιριο με το φως , εχει καψει τα φωτεινα σημεια.

3.Ακομα και με iso 100 υπαρχει υπερβολικη επεξεργασια.Αριστερα στα σκοτεινα μερη δεν υπαχρουν λεπτομερειες ενω στα δεντρα υπαρχει εντονο παστελ.

Υπερεκτιμημενη καμερα ,πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο.

Lumia 1020

Raw μετατροπη σε jpg

23540689945_513535be0c_z.jpgWP_20151124_20_18_23_Raw__highres by kkk1881, on Flickr

Pureview

23540697455_dc83a0c4c2_z.jpgWP_20151124_20_18_23_Raw by kkk1881, on Flickr

εντυπωσιακη...πριν η μετα το κλαρινο ειναι ? :X:X

Δεν με εντυπωσιάζει και θα εξηγήσω γιατί. Εάν οι υπόλοιποι κατασκευαστές είχαν τους μικρούς αισθητήρες της Apple, σε συνδυασμό με τα δικά τους, ξεχωριστά λογισμικά, θα καταλάβαινες ότι το OIS και γενικά σαν ποιότητα είναι πολύ χάλια. Εδώ οι άλλοι είναι τόσο καλοί με πολλαπλάσια επεξεργασία αρχείων εικόνας και πληροφορίων απο την Apple, φαντάσουν να είχαν να εφαρμόσουν την τεχνολόγια τους σε κάτι "παιδικό". Απλά το δικό τους κοινό ζητάει το κάτι παραπάνω, ενώ στην Apple χάριν του design γίνονται εκπτώσεις σε άλλα πράγματα. Και το να θέλεις μόνο αυτό το αρχείο και κάτι στα γρήγορα (σχετικό αυτό) δεν φτάνει πλέον, αφού όλα τα social media (που αυτή ήταν η πηγή της έξαρσης της φωτογραφίας στα κινητά) πλέον ανεβάζουν την ανάλυση φωτογραφίας που υποστηρίζουν (πχ. instagram που υποστήριζει full HD πλέον). Εξ' ού και η αύξηση των mpx στους αισθητήρες της Apple. :D

Τι είπες τώρα ;

Αν μη τι άλλο η Apple τουλάχιστον δεν βγάζει συσκευες με beta λειτουργικό που κρασάρουν ακόμα και οι δικές της εφαρμογές :)

Δεν ειναι καλη αυτη η φωτογραφια.την θεωρω μετρια προς κακη.

1.Εχει αλλοιωσει τα χρωματα.Στα αριστερα τα δεντρα εχουν βγει γκρι.

2.Στο βαθος το κτιριο με το φως , εχει καψει τα φωτεινα σημεια.

3.Ακομα και με iso 100 υπαρχει υπερβολικη επεξεργασια.Αριστερα στα σκοτεινα μερη δεν υπαχρουν λεπτομερειες ενω στα δεντρα υπαρχει εντονο παστελ.

Υπερεκτιμημενη καμερα ,πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο.

ΠΑΟΚ η φωτογραφία για τον αισθητήρα που έχει είναι μια χαρά.

Όταν αποφασίσει η Apple να φτιάξει την καλύτερη κάμερα να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνει.

Επεξεργασία έχει την λιγότερη απ όλα όσα παρουσιάζετε εδώ μέσα. Και το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να κρατάς την αναπνοή σου και να στηρίζεις τους αγκώνες στο στήθος για να τραβήξεις με 1/4.

Τι είπες τώρα ;

Αν μη τι άλλο η Apple τουλάχιστον δεν βγάζει συσκευες με beta λειτουργικό που κρασάρουν ακόμα και οι δικές της εφαρμογές :)

Όταν αποφασίσει η Apple να φτιάξει την καλύτερη κάμερα να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνει.

Επεξεργασία έχει την λιγότερη απ όλα όσα παρουσιάζετε εδώ μέσα. Και το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να κρατάς την αναπνοή σου και να στηρίζεις τους αγκώνες στο στήθος για να τραβήξεις με 1/4.

Λίγες σελίδες παραπίσω και θα δείς φωτογραφία στο αυτόματο που έβγαλα χωρίς να κρασάρει η εφαρμογή, και άλλα τέτοια κόλπα που ανέφερε ο paok για το καινούργιο κινητό του (δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν, και είναι απαράδεκτο). Σε διαβεβαίω ότι στο δικό μου έχει πολύ καιρό να κρασάρει (περίπου απο Αυγούστο). Πολύ θα ήθελα το σχόλιο σου σε εκείνη, για την οποία έβγαλα το κινητό απο την τσέπη, πάτησα το ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ για την κάμερα, την έβγαλα και έφυγα, την οποία αν δεν κάνω λάθος την προσπέρασες. 5 δευτερόλεπτα όλα και όλα. Ούτε κράτησα αναπνοή, ούτε τίποτα. Η Apple δεν μπορεί να βγάλει καλή κάμερα, γιατί η καλή κάμερα όπως και το ΜΗΧΑΝΙΚΟ OIS θέλουν όγκο τον οποίο δεν πρόκειται να βάλει ποτέ. Έχει μέτρια φωτογραφική και δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Έχει ελάχιστη επεξεργασία γιατί δεν έχει την απαραίτητη πληροφορία για να κάνει παραπάνω και δεν μπορεί να πάρει και όλας παραπάνω, και επειδή το λογισμικό της είναι επιφορτισμένο με άλλα πράγματα.

Καλή η Apple σε κάποια πράγματα, αλλά να μην υπερβάλουμε και να τα ωραιοποιούμε. Επίσης δεν είναι ωραίο να κρύβουμε την ανυπαρξία ενός τομέα της συσκευής μας, με το να τονίζουμε αρνητικά ενός beta λογισμικού. :)

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ελα ρε paok που μιλας εσυ για κλαρινα!! :D :lol:

...:X:X:X:X:X:X:X

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι είπες τώρα ;

...επιχειρημα νηπιαγωγειου.

Και η Sony Οταν αποφασισει να φτιαξει την καλυτερη καμερα, να σαι σιγουρος θα το κανει.

Επισης εχω γραψει και 3 λογους για τους οποιους δεν τη θεωρω καλη.

Θελω να μου πεις εαν συμφωνεις η οχι.

Edited by paok4270

@tesalat φιλε μου η φωτογραφια ειναι κατω του μετριου, λες για τον αισθητηρα που εχει το iphone ειναι μια χαρα, εν μερη δεκτον αλλα για ενα τηλεφωνο στα λεφτα του iphone(ετσι το κρινω εγω) με συγχωρεις αλλα δεν ( μπορει να εχει χιλια αλλα δυο καλα αλλα δεν μας απασχολει αυτο στο συγκριμενο θεμα). Για την ευκολια που λες ειναι ενα πλεονεκτημα σαφως αλλα για μενα μετραει ευκολια+αποτελεσμα, και το 1/4 δεν ειναι απαγορευμενος χρονος για να βγαλεις φωτογραφια.

@paok καμια βραδινη auto εξω στην πλατεια με στοκ καμερα θα δουμε; :)

@tesalat φιλε μου η φωτογραφια ειναι κατω του μετριου, λες για τον αισθητηρα που εχει το iphone ειναι μια χαρα, εν μερη δεκτον αλλα για ενα τηλεφωνο στα λεφτα του iphone(ετσι το κρινω εγω) με συγχωρεις αλλα δεν ( μπορει να εχει χιλια αλλα δυο καλα αλλα δεν μας απασχολει αυτο στο συγκριμενο θεμα). Για την ευκολια που λες ειναι ενα πλεονεκτημα σαφως αλλα για μενα μετραει ευκολια+αποτελεσμα, και το 1/4 δεν ειναι απαγορευμενος χρονος για να βγαλεις φωτογραφια.

@paok καμια βραδινη auto εξω στην πλατεια με στοκ καμερα θα δουμε; :)

το αυτοματο στη stock Καμερα θελει δουλεια ακομα.Εχει θεματα.

Αλλωτε βγαζει καλα, αλλωτε μετρια κι αλλο χαλια.

Windows camera, 8mp, Lumia 950

Settings

shutter=auto

iso=200

exp= - 0.3

23544830115_23246c7fe5_c.jpgWP_20151205_22_06_20_Pro_LI by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

+1020. Έπιασες ακριβώς το νόημα. Τοοοοσο χρήμα ζητάνε για να πει ο πελάτης ότι "για τετοιο αισθητήρα είναι άριστες"......

Οσο για το τραγικο επιχείρημα "όταν θελήσει" από 5s και μετά προσπαθει μέσω διαφημίσεων να μας πείσει ότι βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες. Το ίδιο κανουν και πολλά sites που προφανώς χρηματοδοτεί. Άρα θελει άλλα δεν το κανει. Όχι γιατί δεν μπορεί άλλα καλά την βγάζει κι έτσι......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Θα συμφωνήσω και γω οτι ήταν "ατυχής" η αναφορά του te_salat για τον αισθητήρα...όσον αφορά την ευκολία πιστεύω εννοεί οτι παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει με την πρώτη και σε αυτό το κομμάτι το iPhone ειναι το καλύτερο και τεσταρησμενο σε κόσμο χωρίς ειδικές γνώσεις....όμως επειδή εδώ είμαστε πιο "εξειδικευμένοι", μόλις βγήκε χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός στο myphone, γιαυτο ας αφήσουμε τα μπαλκόνια και τις ταράτσες μας,ας πάρουμε τα τούμπανα μας να βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες, γιατί λέμε λέμε αλλά στον καλοκαιρινό διαγωνισμό δυο-τρεις το πολύ απο αυτό το thread ανεβάσατε φωτογραφίες Edited by dgeorge4

Βεβαίως και φαίνονται καμένα τα φώτα στο κατάστημα γιατι έτσι τα βλέπεις και με γυμνό μάτι.

Πρόκειται για το πιο λούμπεν πολυκατάστημα που έχω δει. Έχουν άπειρες λάμπες με τρομερό ισχυρό φωτισμό, σ ένα εντελώς σκοτεινό δρόμο που χτυπούν σε λευκή μελαμίνη από την οποία είναι φτιαγμένες οι βιτρίνες και προκαλούν τρελή αντανάκλαση. Οι ταμπέλες έχουν επίσης πολυ πιο δυνατές λάμπες απ ότι χρειάζονται και με γυμνό μάτι δυσκολεύεσαι να διαβάσεις τι γράφουν.

Η ίδια φωτογραφία είναι τραβηγμένη με το Note 5 την ίδια στιγμή.

Αυτό ανέβασε περισσότερο iso (400 στο 1/10 ) και δίνει χειρότερο αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά επιμένεις για χρώματα χωρίς να ξέρεις τι υπάρχει στην πράξη.

Στην έρημο είναι, παντού υπάρχει άμμος. Στα δέντρα στους δρόμους βάλε και τον κίτρινο φωτισμό από τις λάμπες. Τι περιμένεις να κάνει η κάμερα; Να μεταβάλει τα χρώματα που βλέπει και να σου δείξει αυτά που θα ήθελες να δεις;

Αλλα όταν ανεβάζετε εσείς φωτο που όλα είναι πράσινα η κίτρινα, εκεί υπάρχει θέμα με τον φωτισμο.

Δεν έγραψα ποτέ ότι το iPhone έχει φοβερή κάμερα κλπ.

Έγραψα το ποστ γιατι με εντυπωσίασαν οι σωστές ρυθμίσεις που είναι αυτές που θα χρησιμοποιούσε καθένας σε manual σε παρόμοιες συνθήκες και για το εξαιρετικό OIS που ότι και να λέτε δεν με πείθετε, όταν μπορεί να φωτογραφίζει παιδιά με 1/4 & iso 100 χωρίς να βγαίνει κουνημένη ούτε μια φωτογραφία.

Θα μπορούσα να πειστώ μόνο αν το δω σε τεστ δίπλα με κάποιο άλλο τηλέφωνο.

Τουλάχιστον το note 5 και το S4 zoom δεν μπορούν να πετυχουν κάτι τέτοιο ούτε με 1/8.

Από εκεί και πέρα το ποσό κοστίζει και αν αξίζει είναι άλλο θέμα.

Η Apple έχει την δίκη της πολιτική και όταν το 70% των φωτογραφιών στο Flickr είναι ανεβασμένες από iPhone, δεν την ενδιαφέρει να αλλάξει την φιλοσοφία της.

Εδώ είναι η φωτο του Note 5

Κι εδώ οι δυο σε crop

https://flic.kr/p/ALfSs2

ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά επιμένεις για χρώματα χωρίς να ξέρεις τι υπάρχει στην πράξη.

Στην έρημο είναι, παντού υπάρχει άμμος. Στα δέντρα στους δρόμους βάλε και τον κίτρινο φωτισμό από τις λάμπες. Τι περιμένεις να κάνει η κάμερα; Να μεταβάλει τα χρώματα που βλέπει και να σου δείξει αυτά που θα ήθελες να δεις;

...εγω ξερω οτι σε ολο τον κοσμο τα δεντρα εχουν πρασινα φυλλα...οχι γκρι.

...εγω ξερω οτι σε ολο τον κοσμο τα δεντρα εχουν πρασινα φυλλα...οχι γκρι.

Ξεχασα να αναψω τους προβολεις του αυτοκινήτου για να τα φωτισω όπως κάνεις εσυ στα χωράφια :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...