Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

για ποιο κινητο?

Το G4 Έχω και εγώ paok

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Panasonic Lumix DMC-CM1

Μια βιαστική, χεράτη βραδυνή. Αυτόματες ρυθμίσεις. ISO 3200.

23401489755_bef729b863_b.jpgP1010203 by Mivas Collections, on Flickr

Οι συσκευές χωρίς OIS, ως γνωστόν, ανεβάζουν ISO για να αυξήσουν ταχύτητα και να μην βγάλουν κουνημένες φωτογραφίες το βράδυ. Εδώ ανέβασε στα 3200. Ποια είναι η γνώμη σας για τον θόρυβο στα 3200?

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Panasonic Lumix DMC-CM1

Οι συσκευές χωρίς OIS, ως γνωστόν, ανεβάζουν ISO για να αυξήσουν ταχύτητα και να μην βγάλουν κουνημένες φωτογραφίες το βράδυ. Εδώ ανέβασε στα 3200. Ποια είναι η γνώμη σας για τον θόρυβο στα 3200?

Ο θορυβος δεν ειναι προβλημα, η επεξεργασια ομως για την αφαιρεση του θορυβου, εχει κανει τη φωτο σαν ελαιογραφια, ιδιως στο backround. Παντως γενικα, η φωτο ειναι πολυ ικανοποιητικη για τις συνθηκες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και πιο φυσική θα έλεγα παρ όλη την επεξεργασία στα 3200.

Z3c low light, manual settings

Z3c low light 20mp manual settings

Έβαλα link για να μην υπάρχει πρόβλημα με πρόσωπα, αν και είναι δικά μου και δεν τίθεται θέμα.

Edited by Moralas

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Έχει μια ήπια αφαίρεση θορύβου (στο χειροκίνητο τη μειώνω αν θέλω, μαζί με ISO φυσικά), αλλά διατηρεί φυσική λεπτομέρεια παρόλα αυτά. Δεν βλέπω υπερβολή στην επεξεργασία γενικά... Νομίζω εδώ παίζει ρόλο κι ο μεγάλος αισθητήρας που δεν χρειάζεται πολύ software για να ανταπεξέλθει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο θορυβος δεν ειναι προβλημα, η επεξεργασια ομως για την αφαιρεση του θορυβου, εχει κανει τη φωτο σαν ελαιογραφια, ιδιως στο backround. Παντως γενικα, η φωτο ειναι πολυ ικανοποιητικη για τις συνθηκες.

Για το φόντο, το χάνει πιθανά λόγω bokeh effect. Είναι στο μέγιστο διάφραγμα f/2.8. Αν το ελαττώσω θα πιάσω και background (από τα ελάχιστα μοντέλα με μεταβλητό διάφραγμα).

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Κι από μένα, κανένα παράπονο από την συγκεκριμένη φωτό. Δεν βλέπαμε τέτοια δείγματα παλιά από την Sony. Άλλαξαν το software? Κανένα update μήπως?

Κι από μένα, κανένα παράπονο από την συγκεκριμένη φωτό. Δεν βλέπαμε τέτοια δείγματα παλιά από την Sony. Άλλαξαν το software? Κανένα update μήπως?

Το μαγικο χερι του Moralas!

Προς στιγμην νομιζα οτι ειναι τραβηγμενη απο G4!!!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ένα ωραίο άρθρο νομίζω για περί φωτογραφίες και mpixels

http://in2mobile.gr/2015/11/22/g4-s6-edge-z5-compact-camera-test/

Huawei Honor 8 32GB

Panasonic Lumix DMC-CM1

Πολυ καλη φωτο. Φαινεται οτι η επεξεργασια εχει γινει απο ψηφιακη καμερα και οχι απο κινητο.

Θορυβος υπαρχει αλλα ειναι πολυ ψιλος και δε διακρινεται ευκολα.Καλα και τα χρωματα...παρα το μεγαλο iso δεν τα εχει αλλοιωσει.

Μπροστα στα πλακακια φαινεται το Noise reduction...αλλα δικαιολογειται για iso 3200.

Γενικα σε υψηλα επιπεδα η φωτο.

Περιμενω και το σχολιο του @Montoya :X

Έβαλα link για να μην υπάρχει πρόβλημα με πρόσωπα, αν και είναι δικά μου και δεν τίθεται θέμα.

Με 5.1.1 και app της Sony?

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Έχει μια ήπια αφαίρεση θορύβου (στο χειροκίνητο τη μειώνω αν θέλω, μαζί με ISO φυσικά), αλλά διατηρεί φυσική λεπτομέρεια παρόλα αυτά. Δεν βλέπω υπερβολή στην επεξεργασία γενικά... Νομίζω εδώ παίζει ρόλο κι ο μεγάλος αισθητήρας που δεν χρειάζεται πολύ software για να ανταπεξέλθει.

Για το φόντο, το χάνει πιθανά λόγω bokeh effect. Είναι στο μέγιστο διάφραγμα f/2.8. Αν το ελαττώσω θα πιάσω και background (από τα ελάχιστα μοντέλα με μεταβλητό διάφραγμα).

Σωστο αυτο που λες. Απο την αλλη ομως, αν μικραινες το διαφραγμα, θα ηταν λιγο πιο σκοτεινη η φωτο ή θα ανεβαζε και αλλο iso ωστε να εχεις το ιδιο αποτελεσμα απο πλευρας φωτος. Τελος παντων, ειναι δυσκολη η σκηνη και το αποτελεσμα πολυ ικανοποιητικο για εμενα.

@Moralas καλα τα παει το μικρο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

εχω τοση δουλεια αυτες τις μερες λογω εορτων και εχω χασει επεισοδια εδω μεσα...:p

@vagosvts η artistic hdr που εχεις βγαλει ειναι για πινακα. Λες και την εχεις επεξεραστει, μπραβο στο nubia!

Στο σχολιο σου περι κιτρινων προσωπων, δεν θα διαφωνησω, το φλας στο g4 ειναι απαραδεκτο σε πολλες στιγμες. Αλλες φορες αποδιδει καλα αλλες χαλια. Παρολα αυτα υπαρχει κολπο για να σου βγει σωστη η φωτο με φλας, οποτε το ριχνω καθαρα στο software.

@saleakos ευχαριστουμε για το μινι συγκριτικο. Οντως το s6 εχει καλυτερα χρωματα με φλας, αλλα σε λεπτομερεια-αφαιρεση θορυβου το lg εχει πιασει συνολικα μακραν καλυτερη φωτο. Εκει που το s6 πιθανον να υπερτερησει ειναι σε daylight.

@dreamw που το ειδες αυτο? γιατι το περιμενω πως και πως...Exω περασει την τελευταια την 3.0 αλλα περαν απο αλλαγες στο interface δεν εχω δει κατι αλλο. Μιλησα μεχρι και με τον developer του fv5 και μου ειπε οτι θα το δουν

"Camera FV-5 support Mod reply to George Drizos • a month ago

The stock camera uses a proprietary interface with the camera driver. While not impossible, in general, third party apps cannot access it. However, we will look for workarounds.."

Ξαναλεω για πολλοστη φορα οτι η fv5 αποδιδει ΜΑΚΡΑΝ καλυτερα απο την στοκ καμερα σε αυτοματο και σε ημερησιες αλλα και βραδυνες αρκει να μην χρειαστει να παμε το shutter πανω απο 0,7". Και οχι σε dng αλλα σε jpg.

Συνεχιζω καθημερινα και ας μην ανεβαζω, τις συγκρισεις μου με στοκ καμερα και fv5. Συνεχως παιρνω καλυτερα αποτελεσματα με fv5 αλλα και μεγαλυτερα αρχεια λογω συμπιεσης. αντι για π.χ. 6mb image, παιρνω την ιδια με 10-12mb.

@mivas πολυ καλη μπραβο!

Νομίζω εδώ παίζει ρόλο κι ο μεγάλος αισθητήρας που δεν χρειάζεται πολύ software για να ανταπεξέλθει.

Για το bold ειναι σαν να ακους ενα cd και να το σχολιαζεις "εχει διατηρησει την αναλογικοτητα του βινυλιου" : p.

Ψηφιακο ειναι ..δεν εχει λιγο ή πολυ software. Μονο s/w ειναι. Απλα το hw (pixel size) εχει ιδιοτητες-ικανοτητες.

To αλλο δεν παιζει. Aλλο bokeh (-blur που δεν ειναι το ιδιο αλλα πολλοι το συγχεουν) και αλλο θορυβος/posterize

Για την ιστορια αν βαλεις f4-f4.5 εχεις το ιδιο βαθος πεδιου με τα g4/sg6/κλπ...(και θα αποδιδει και καλυτερα ο φακος απο οτι ειδα απο τις παλιες φωτος).

Δεν το βρισκω σκοπιμο παντως. Ηδη χανεις σε κλειστρο ενα στοπ λογω διαφραγματος...και δεν ειναι οτι ψαχνεις σε τετοιους σενσορες βαθος πεδιου.

(απλα για τη δοκιμη σε πιο αντιστοιχες "ιδιες" συνθηκες.)

Αλλα γιατι η εικονα ειναι 9mpx και οχι 20? Την "κατεβασε" το κινητο σε αυτη την αναλυση ελεω iso ή παιζει κατι αλλο?

Πολυ καλη η φωτο του Ζ3c Morala!!!

χμμμ...μυριζομαι νεο γυρο photoshooting απο το μαγαζι του παοκ. : p

(κακο οκ ,δεν το λες..αλλα για iso 200?? Yπολειπεται του συγχρονου μεν ..ανταγωνισμου δε.)

Ένα ωραίο άρθρο νομίζω για περί φωτογραφίες και mpixels

http://in2mobile.gr/2015/11/22/g4-s6-edge-z5-compact-camera-test/

οχι ..δεν ειναι ωραιο...

Απο που να το πιασεις..!??!!

(ρητορικη ερωτηση ...δε το πιανω καν..καθε παραγραφος εχει και τουλαχιστον ενα λαθος που δε πηγαζει απο πουθενα.

ευχαριστω ολα τα παιδια για τα σχολια σας, την γνωμη μου για το vs g4 και s6 την εχω ξαναπει και παλιοτερα, απο 10 φωτο τις 9 θα προτιμησω το g4 και δεν αλλαζει κατι και στο συγκιτικο που εκανα τωρα, γι αυτο αλλωστε εξαρχης πηρα και το g4 και οχι το s6 εχοντας κανει ενα προσωπικο συγκριτικο...θα ηθελα ομως να γινεται μια διευκρινηση για το πως κρινετε ποια φωτο ειναι καλυτερη σε χρωματα για τον απλουστατο λογο οτι δεν μπορειτε να ξερετε τα πραγματικα χρωματα μιας φωτογραφιας που τραβηξε αλλος, οποτε υποθετω οτι κρινετε με βαση το γουστο σας και τι σας αρεσει χρωματικα και ειναι δεκτο αυτο απο μενα, ερωτω ομως γιατι κατα καιρους εχω διαβασει εδω "ναι ειναι καλη φωτο αλλα δεν εχει σχεση με την πραγματικες συνθηκες" η "δεν ειναι καλη η φωτο αλλα ετσι ηταν στην πραγματικοτητα οι συνθηκες" τι τελικα θελουμε απο ολα αυτα ?

@mivas δεν υπαρχει καμια κιτρινιλα...ετσι ειναι ο φωτισμος της περιοχης και το εχω ξαναγραψει και στο παρελθον, αλλες συσκευες το πανε προς το κιτρινο αλλες προς το πρασινο η κατι ενδιαμεσο, θα μπορουσα σε manual να την βγαλω και κατασπρη αλλα δεν θα ηταν πραγματικο και ετσι παμε σε αυτα που γραφω παραπανω...τι προτιμαει ο καθενας;

οριστε και απο μια dslr nikon μια φωτο της πλατειας

16710548413_034446ce3d_b.jpgDSC_0111 by saleakos, on Flickr

ps. για οποιον ενδιαφερεται να σας πω οτι τα χρωματα του s6 στις φωτο με το φλας δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα ασχετως αν το προτιματε η οχι ,ουτε g4 ειναι σωστα 100% αλλα πολυ πιο κοντα σε σχεση με τα πραγματικα

Mivas έβαλες αγγελία το Panasonic? Why? Η εμπειρία χρήσης φταίει?

Άκυρο. Τώρα είδα όλη την αγγελία......

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

2 κοντινές από το δέντρο! Βάζω τα λινκς απο το κινητό.

23038260799_872e268448_c.jpg20151128_095412 by Guardian, on Flickr

23406229825_6890860efe_c.jpg20151128_095309 by Guardian, on Flickr

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Επειδη βλεπω οτι εισαστε γνωστες θελω μια βοηθεια. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τραβαμε φωτογραφιες; Να προτιμαμε το auto-focus ή να εστιαζουμε παντα μονοι μας; Επισης, πως γινεται να εστιασουμε σε ενα σημειο, και να τραβηξουμε καποιο αλλο το οποιο θα φαινεται πιο θολο;

Τελος, στο κινητο που εχω ( oppo 7a ) υπαρχει η επιλογη tap shutter. Με το που ακουμπας καπου στην οθονη για να κανει focus, τραβαει αυτοματα και φωτογραφια. Δε ξερω αν προλαβαινει να κανει τελειο focus, αλλα ισως ετσι να μην βγαινουν τοσο τρεμαμενες οι φωτογραφιες. Αξιζει;

Αλλα....ξερει κανεις τι χρωμα εχει ο τοιχος του saleakos?

Γιατι ασπρος δεν ειναι ..(τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω)

Λογικά ο τοίχος είναι καπνισμενος από τα τσιγάρα :p

Δεν είναι όμως μόνο ο τοίχος που τείνει προς το κίτρινο..

εχω τοση δουλεια αυτες τις μερες λογω εορτων και εχω χασει επεισοδια εδω μεσα...:p

@vagosvts η artistic hdr που εχεις βγαλει ειναι για πινακα. Λες και την εχεις επεξεραστει, μπραβο στο nubia!

Στο σχολιο σου περι κιτρινων προσωπων, δεν θα διαφωνησω, το φλας στο g4 ειναι απαραδεκτο σε πολλες στιγμες. Αλλες φορες αποδιδει καλα αλλες χαλια. Παρολα αυτα υπαρχει κολπο για να σου βγει σωστη η φωτο με φλας, οποτε το ριχνω καθαρα στο software.

Ξαναλεω για πολλοστη φορα οτι η fv5 αποδιδει ΜΑΚΡΑΝ καλυτερα απο την στοκ καμερα σε αυτοματο και σε ημερησιες αλλα και βραδυνες αρκει να μην χρειαστει να παμε το shutter πανω απο 0,7". Και οχι σε dng αλλα σε jpg.

Συνεχιζω καθημερινα και ας μην ανεβαζω, τις συγκρισεις μου με στοκ καμερα και fv5. Συνεχως παιρνω καλυτερα αποτελεσματα με fv5 αλλα και μεγαλυτερα αρχεια λογω συμπιεσης. αντι για π.χ. 6mb image, παιρνω την ιδια με 10-12mb.

Ευχαριστώ Γιώργο για τα καλά σου λόγια.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο HDR μια μου τη βγάζει με φυσιολογικά χρώματα και την άλλη επεξεργασμένη (με έντονα χρώματα)..

Για το φλας του G4 σίγουρα είναι θέμα software, κάτι παρόμοιο παίζει και με το Nubia, όχι θέμα κιτρινιλας αλλά θέμα θορύβου.. Όταν βγάζει αυτόματο με φλας είναι μέσα στο θόρυβο η φωτογραφία και όταν βάζω το φλας στο on η φωτογραφία βγαίνει σωστή.. Στην Kit Kat δεν θυμάμαι να είχα τόσο θόρυβο στο αυτόματο με φλας.. Γενικά θέλουν ψάξιμο όλες οι συσκευές.. Απλά εδώ είμαστε για βρούμε κάτι να σχολιάζουμε, να κρίνουμε θετικά, αρνητικά κτλ..

Για την εφαρμογή fv5 μέχρι 0.7 που λες ισχύει και στο Nubia που την δοκίμασα.. Ακόμα και χερατη αν επιλέξω χαμηλό ISO και στο controlled exposure επιλέξω short η long, μέχρι 1second το πολύ βγαίνουν εύκολα και με καλή λεπτομέρεια.. Αλλά από το 1+ χαλάει πολύ η φωτογραφία.. Στην stock camera στο 0,5 Θα βγει εύκολα κουνημένη άμα δεν είσαι σταθερός.. Και αυτό με τα διπλάσια σχεδόν mb σε σχέση με τη stock σε όλες τις συνθήκες ισχύει και σε μένα.. Δεν σημαίνει όμως πάντα, ότι τα περισσότερα mb θα μου δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα στη δικιά μου περίπτωση..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Λογικά ο τοίχος είναι καπνισμενος από τα τσιγάρα :p

Δεν είναι όμως μόνο ο τοίχος που τείνει προς το κίτρινο..

ps. για οποιον ενδιαφερεται να σας πω οτι τα χρωματα του s6 στις φωτο με το φλας δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα ασχετως αν το προτιματε η οχι ,ουτε g4 ειναι σωστα 100% αλλα πολυ πιο κοντα σε σχεση με τα πραγματικα

Γενικα αυτο που αρεσει στον καθενα διαφερει απο την πραγματικοτητα...ειτε σε wb ειτε σε φωτεινοτητα ειτε σε οτιδηποτε αλλο.

Αλλα μια προσοχη την θελει οταν επιλεγουμε χρωματα χωρις να ειμαστε παροντες.

Προφανως το γουστο του καθενος θα κυριαρχησει εναντι οποιουδηποτε αλλου κριτηριου, αλλα δεν ειναι θεμα σωστου και λαθους.

Για το bold ειναι σαν να ακους ενα cd και να το σχολιαζεις "εχει διατηρησει την αναλογικοτητα του βινυλιου" : p.

Ψηφιακο ειναι ..δεν εχει λιγο ή πολυ software. Μονο s/w ειναι. Απλα το hw (pixel size) εχει ιδιοτητες-ικανοτητες.

To αλλο δεν παιζει. Aλλο bokeh (-blur που δεν ειναι το ιδιο αλλα πολλοι το συγχεουν) και αλλο θορυβος/posterize

Για την ιστορια αν βαλεις f4-f4.5 εχεις το ιδιο βαθος πεδιου με τα g4/sg6/κλπ...(και θα αποδιδει και καλυτερα ο φακος απο οτι ειδα απο τις παλιες φωτος).

Δεν το βρισκω σκοπιμο παντως. Ηδη χανεις σε κλειστρο ενα στοπ λογω διαφραγματος...και δεν ειναι οτι ψαχνεις σε τετοιους σενσορες βαθος πεδιου.

(απλα για τη δοκιμη σε πιο αντιστοιχες "ιδιες" συνθηκες.)

Αλλα γιατι η εικονα ειναι 9mpx και οχι 20? Την "κατεβασε" το κινητο σε αυτη την αναλυση ελεω iso ή παιζει κατι αλλο?

Προφανώς όταν γράφουμε "πολύ software" σε thread με ψηφιακές κάμερες (έστω και σε smartphones), εννοούμε το ήπιο ή υπερβολικό-επιθετικό processing που κάνει η κάθε συσκευή. (Σαφώς και οι κάμερες με φιλμάκια είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό, δεν το συζητάμε καν). Το 808 π.χ. το θεωρώ από τα πιο ήπια, ενώ 1020 και CM1 ακολουθούν. Τα iphone, note, galaxy και G σαν σειρές έχουν αυξημένο processing. Για το πεδίο το θεωρώ θετικό ότι μπορείς να παίξεις με το διάφραγμα, π.χ. για να βγάλεις ένα τοπίο σε φως ημέρας με αυξημένο πεδίο, ή να ανοίξεις το διάφραγμα για κοντινά, πορτραίτα κλπ. Κάπου διάβασα ότι η μέγιστη καθαρότητα επιτυγχάνεται για το CM1 γύρω στο f/3.5 με 4.

Όσο για το crop, αν και δεν έχει λειτουργία Pureview (υπερδειγματοληψία), έχει μια λειτουργία παρόμοια με το Pureview Zoom (ουσιαστικά crop και εστίαση σε ένα τμήμα του αισθητήρα μόνο) που ονομάζεται Extra "Optical" Zoom και αυξάνεται όσο μειώνεις την ανάλυση της εικόνας. Π.χ. σε 5άρες φτάνει σε 2X, σε 10άρες σε 1.5-1.8X περίπου και σε πολύ μικρές 4X. Κάτι ανάλογο με τις 20άρες κάμερες και το ζουμ των Lumia 930/950/1520.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@ johnnyman μας έφερες τα Χριστούγεννα! :)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@Saleakos για το G4 και το 1020 γενικά ξέρω ότι τείνουν στο κίτρινο και σε λιγότερο φυσικά χρώματα, δεν αναφέρομαι ειδικά στα τελευταία δείγματα... Τα χρώματα εύκολα αλλάζουν μετά πάντως προς το ψυχρό αν θέλεις να τα αλλάξεις, αυτό που μετράει είναι η λεπτομέρεια και η ποιότητα της φωτογραφίας που δεν ανακτάται εκ των υστέρων... Και τα 1020 και G4 είναι σίγουρα από τα κορυφαία (μαζί με 808 και CM1 μην ξεχνιόμαστε :) )

@mivas...δεν το πιασες

Χμμ... Τώρα το πιασα. ;)

Αναμένουμε δείγματα όταν είσαι έτοιμος. :D

Καλορίζικο!!! :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...