Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

@xteacher:

Τόσο καιρό (χρόνια πια) γράφουμε εδώ σχεδόν καθημερινά, ανεβάζουμε φωτο και συγκριτικά και ο,τι άλλο και γράφεις τόσο απαξιωτικα για όλους μας;

Με ποια λογική έχεις το θράσος να γράφεις έτσι, και αν θέλεις αλλιώς, ποιος είσαι τέλος πάντων που αναφέρεσαι για όλους μας με αυτόν τον τροπο;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το CM1 τί λέει σαν τηλέφωνο? Διότι αν δεν είναι κάτι εξελιγμένο, και συν το γεγονός ότι δεν πρέπει να κοστίζει και κάτω των 500€ για φωτογραφίες με τόσα αγοράζει κανείς καλή compact αντί να κουβαλάει 2ο τηλ μαζί.

900 ευρω κανει :blink:

@xteacher:

Τόσο καιρό (χρόνια πια) γράφουμε εδώ σχεδόν καθημερινά, ανεβάζουμε φωτο και συγκριτικά και ο,τι άλλο και γράφεις τόσο απαξιωτικα για όλους μας;

Με ποια λογική έχεις το θράσος να γράφεις έτσι, και αν θέλεις αλλιώς, ποιος είσαι τέλος πάντων που αναφέρεσαι για όλους μας με αυτόν τον τροπο;

Για αρχη, δεν γραφω απαξιωτικα για κανενα σας.

Για δευτερον σε ποιο ποστ αναφερεσαι συγκεκριμενα (αν θεωρεις οτι κανω λαθος στο πρωτο)?

@dgeorge4 όμορφα τοπία, ωραίες φωτογραφίες...

@mivas επιτέλους το χτύπησες το εργαλείο.. Καλοδουλευτο...

@keras φίλε Κωνσταντίνε, μην εξάπτεσαι στην ηλικία σου :p

Μου θύμισες ταξίδι του μέλιτος... Μου άρεσε αυτό που είπες ;)

@saleakos Άμα βρω χρόνο θα τραβήξω και βραδυνές με stock & fv 5...

Αν και αυτό το διάστημα τρέχω σαν τρελός ,μέσα στις μαυρίλες και τα πετρέλαια..

@demon Ακόμα βρε Γιώργο? Που είναι το συγκριτικό? Αναμένουμε :)

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Παιδιά καλημέρα. Αν και είχα καιρό να γράψω λόγω υποχρεώσεων, σας παρακολουθώ καθημερινά...

@demon Μπράβο για τα συγκριτικά σου, για τον χρόνο που διαθέτεις, περιμένουμε αυτό που υποσχέθηκες... :)

@Mivas Ωραίο το CM1, πιστεύω λόγω χαρακτηριστικών ότι είναι το πιο ολοκλρωμένο cameraphone, μένει να φανεί κατά πόσο θα είναι εύκολο να πάρεις μια καλή φωτογραφία on the fly γιατι στο full auto δεν με εντυπωσίασε. Και ναι συμφωνώ με τον paok ότι το 1020 έχει καλλίτερο dynamic range από αυτό που βλέπω και από τα λίγα (όντως λίγα) που ξέρω. Πάντως περιμένουμε και με manual για πιο εμπεριστατωμένη άποψη

@keras +1

Και μια δικιά μου, σαλονικιώτικη...:)

22411665550_92dcce944f_c.jpgWP_20151028_22_53_56_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

Illusionary profit !

@vagos + agamithite περιμενω να δουμε το cm1 μιας και ειναι κατι σπανιο και μετα το ανεβαζω, δεν θελω να "χωθω" αναμεσα στο συγκριτικο του mivas. ;)

Ωραια η φωτο σου πολυ ατμοσφαιρικη!

@xteacher προφανως ο keras εκνευριστηκε με το σχολιο σου "Oπως να ναι οι φωτογραφιες βγαινουν τοσα χρονια ουτως η αλλως απλα δεν ασχοληθηκατε ποτε και ουτε θελετε απο οσο εχω καταλαβει.".

Μπορει να θες να πεις κατι διαφορετικο η με αλλο νοημα, αλλα οπως και να το κανουμε ακουγεται απαξιωτικό.

Απο την αλλη ο γραπτος λογος πολλες φορες παρεξηγειται. Προσωπικα ελπιζω να συμβαινει αυτο.

Aκουγεται με τον τροπο με τον οποιο θελετε να το διαβασετε.

Στο περασμα των χρονων με οτι κινητα εχουν περασει απο τα χερια σας τι ακριβως παραπανω κανετε περα απο το να το σηκωνετε και να περνετε την οποιαδηποτε ληψη??

Ειχες πει πριν μερικες μερες (@δεμον) ..

@p3tros7 ειναι λιγο ανομοιες οι φωτο που συγκρινεις μιας και εχουν νεταρει διαφορετικα οποτε δεν μπορουμε να κρινουμε ετσι.

..σε καποιον(p3tros7) που πηρε παρεμφερη ληψη διαφορετικες μερες με 1020 και γ4 αντιστοιχα.

Πως ακριβως διαφοροποιειστε οταν ποτε κανεις δεν μπαινει στο κοπο να εξασφαλισει την ιδια εστιαση και ιδια εκθεση? Δεν αλλαζει το γεγονος οτι η δευτερη φωτο ακολουθει μερικα δευτερα απο την πρωτη. (δε λεω να αλλαζουν δραματικα οι συνθηκες (βροχες-χιονια)).

Ποσες φορες εχετε πει την φραση "δεν ειναι τοσο καθαρο αλλα μπορει να οφειλεται στο οτι εχει εστιασει σε λαθος σημειο" ?

Το απεδειξε ο ιδιος ο κερας δυο σελιδες πισω αλλα και παλι στο επομενο συγκριτικο θα ξεχασθει και θα συγκρινουμε ψιλοτυχαιες φωοτγραφιες στο ιδιο καδρο την ιδια περιπου χρονικη στιγμη.

Και μπορω να γραφω ατελειωτες σελιδες γιατι το ενα υπερτερει πως και ποτε και κατω απο ποια βαση αλλα οντως δεν σας ενδιαφερει. Μου το εχετε πει οτι αυτο που θελετε απο το κινητο ειναι μια γρηγορη -προπαντων- ληψη και σωστη για τα οποια δικα σας δεδομενα. Σεβαστο απολυτα αλλα δεν αναιρει κατι απο τα γραφομενα μου. Και οχι δεν ειναι απαξιωτικα. Ειναι απλα η γνωμη μου οπως ο καθενας εχει την οποιαδηποτε ειτε για μενα ειτε για το κινητο που βλεπει/κραταει/γουσταρει.

Edited by xteacher

@Mivas:

Επειδή έγραψα για την ποιότητα των φωτογραφιών σου του 1020 και ασχολήθηκα περισσότερο με αυτό, παρέλειψα να σου γράψω τα συγχαρητήριά μου για το συγκριτικό και την προσπάθειά σου και τις ευχαριστίες μου. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το συγκριτικό με αυτή τη συσκευή, μιας που δεν είναι εύκολο να την έχουμε. Πιστεύω οτι θα είναι τελικά καλύτερο απο το 1020 σου, αλλά όπως αναφέρεις κι εσύ προφανώς θέλει ψάξιμο αρκετά, λόγω πλήθους ρυθμίσεων..

@vagosvts7:

Ορίστε, με τις σαχλαμάρες που γράφει ο demon για την ηλικία μου, μου βγαίνει και το όνομα... :p - Φανταστικό το Παρίσι, ειδικά για φωτογράφιση.. Και οι φωτο πολύ καλές.

@agamithite:

Οι Pureview του 1020 είναι όλα τα λεφτά. Χαίρεσαι να τις βλέπεις. Έτσι μου έρχεται να το ξαναπάρω πάλι, μιας και το έδωσα εχτές. Ο demon με κρατάει και δεν με αφήνει...

@xteacher:

Για να σου απαντήσω και να το τελειώσω απο μέρους μου τουλάχιστον, σωστά έγραψε ο demon. Είναι εντελώς διαφορετικό να γράφεις τα ανωτέρω περί μη σωστής εστίασης που όλοι λίγο πολύ τα ξέρουμε αλλά και ανακαλύπτοντας - συνειδητοποιώντας φυσικά καθημερινά καινούργια πράγματα, και εντελώς διαφορετικό το σχόλιο που έκανες και που ανέφερε παραπάνω ο demon. Μπορείς πολύ εύκολα να τονίζεις τα λάθη και τις παραλείψεις, δεν σημαίνει οτι αυτά είναι αδιαφορία απο μέρους μας, ίσα ίσα, για να γράφουμε εδώ σημαίνει οτι μας ενδιαφέρει πολύ και περισσότερο απο οτι θα έπρεπε ίσως.

Το οτι κάποιοι συμφορουμίτες, ή όλοι μας, ποστάρουν χωρίς να προσέξουν κάτι που εσύ μπορεί να το ξέρεις ή να το βλέπεις αμέσως, δεν σημαίνει οτι θα τους ρίξουμε στον Καιάδα, πολύ απλά, μπορείς αν σε ενδιαφέρει να "διδάξεις" απλά πράγματα μιας και αναφέρεσαι και ως @xteacher.

EDIT: Επίσης, αν θέλεις μπορείς να το σκεφτείς, επειδή σε διαβάζω, είναι επίσης απαξιωτικό να γράφεις με τη μορφή πχ: "εσείς κάνετε αυτό, ή το άλλο...", δεν είμαστε εμείς κι εσύ, είμαστε όλοι φίλοι εδώ μέσα. Και το γράφω καλοπροαίρετα.

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

το xteacher ουδεμια σχεση με διδασκαλια εχει ...Ενα user name ειναι.

Και δεν εχω σκοπο να διδαξω, ο,τι γραφω ειναι επειδη μου αρεσει η φωτογραφια και εχω ασχοληθει οπως μπορω με οποιο τροπο μπορω. Ισως να μη φαινεται με ο,τι γραφω και με το τροπο που γραφω .Δε με ενδιεφερε σε καμμια φαση να ωραιοποιω τα πραματα και να κολλαω απλα στην ουσια.

Ας ελπισουμε οτι εκλεισε αυτη η παρενθεση...και οτι δεν θα το σβησουν Mod/admin..καλο ειναι να υπαρχουν αυτα τα ποστ για οποιο γυρναει πισω. Στη τελικη μερικα ποστ ακομα ειναι μεχρι να γυρισει σελιδα..

@keras Κωνσταντίνε, όντως το 1020 με εκπλήσσει ακόμα και σήμερα. Στην συγκεκριμένη η αποτύπωση των χρωμάτων και του φωτισμού είναι καταπληκτική. Το σκηνικό στην πραγματικότητα δεν ήταν έτσι, το 1020 το έκανε πιο ατμοσφαιρικό όπως είπε και ο @demon. Πάντως το δικό σου δεν έπρεπε να το δώσεις, θα το νοσταλγείς συχνά πυκνά :)

@xteacher Θα μπορόυσες φίλε μου να φτιάξεις κάποια tutorials με τεχνικές ίσως ή κάποιες ρυθμίσεις ανάλογα το σενάριο ώστε να μπορεί ο καθένας στο thread να το διαβάσει να πάρει μια κατεύθυνση και να ψαχτεί περισσότερο με την κάμερα του κινητού του. Το είχε κάνει παλαιότερα ο paok για την κάμερα του 1020 θυμάμαι. Επίσης θα μπορούσες αν ήθελες φυσικά να ανεβάσεις καποια δείγματα από δικές σου φωτο ώστε να δούμε τις δικές σου τεχνικές και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς και το αποτέλεσμα που πετυχαίνεις.

Όλα αυτά πάντα φιλικά...:)

22411683560_73fb2309eb_c.jpgWP_20151028_12_50_19_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

Edited by agamithite
Illusionary profit !

Τουλάχιστον αυτά που λέει ο xteacher θα θελα να συνοδεύονται και από καμια φώτο.

Από ο, τί είδα δεν έχει ανεβάσει ούτε μια:cool:

Just saying

Αυτο δεν θα ελεγα οτι σου αρμοζει...σκοπος ειναι το τι θες εσυ να περασεις μεσω του γραπτου λογου σου. Αλίμονο αν ο καθενας εβλεπε το καθε τι απο την δικη του μερια χωρις διευκρινησεις. Θα γινόντουσαν συνεχως παρεξηγησεις.

Στο περασμα των χρονων με οτι κινητα εχουν περασει απο τα χερια σας τι ακριβως παραπανω κανετε περα απο το να το σηκωνετε και να περνετε την οποιαδηποτε ληψη??

Αυτο θα μου επιτρεψεις αλλα δεν μπορεις να ξερεις τι κανει ο καθενας στον ελευθερο του χρονο οσο αφορα την καμερα του κινητου του.

Μπορει εγω η ο οποιοσδηποτε εδω μεσα να ασχολειται με lightroom και με dng αλλα να μην το αναφερει, μπορεις να το ξερεις? Οποτε αυτο που λες περαν του οτι δεν εχει καμια βαση, ειναι και λιγο ατοπο. + οτι δεν εχω δει ποτε να ανεβαζεις τα dng που σου εχουν στειλει κατα καιρους τα μελη εδω.

..σε καποιον(p3tros7) που πηρε παρεμφερη ληψη διαφορετικες μερες με 1020 και γ4 αντιστοιχα.

Πως ακριβως διαφοροποιειστε οταν ποτε κανεις δεν μπαινει στο κοπο να εξασφαλισει την ιδια εστιαση και ιδια εκθεση? Δεν αλλαζει το γεγονος οτι η δευτερη φωτο ακολουθει μερικα δευτερα απο την πρωτη. (δε λεω να αλλαζουν δραματικα οι συνθηκες (βροχες-χιονια)).

Ποσες φορες εχετε πει την φραση "δεν ειναι τοσο καθαρο αλλα μπορει να οφειλεται στο οτι εχει εστιασει σε λαθος σημειο" ?

Το απεδειξε ο ιδιος ο κερας δυο σελιδες πισω αλλα και παλι στο επομενο συγκριτικο θα ξεχασθει και θα συγκρινουμε ψιλοτυχαιες φωοτγραφιες στο ιδιο καδρο την ιδια περιπου χρονικη στιγμη.

Και μπορω να γραφω ατελειωτες σελιδες γιατι το ενα υπερτερει πως και ποτε και κατω απο ποια βαση αλλα οντως δεν σας ενδιαφερει. Μου το εχετε πει οτι αυτο που θελετε απο το κινητο ειναι μια γρηγορη -προπαντων- ληψη και σωστη για τα οποια δικα σας δεδομενα. Σεβαστο απολυτα αλλα δεν αναιρει κατι απο τα γραφομενα μου. Και οχι δεν ειναι απαξιωτικα. Ειναι απλα η γνωμη μου οπως ο καθενας εχει την οποιαδηποτε ειτε για μενα ειτε για το κινητο που βλεπει/κραταει/γουσταρει.

Εδω προσπαθω να σε παρακολουθησω αλλα το χανω λιγο...Δεν βλεπω πουθενα το κακο στο σχολιο μου στον p3tros7, και στα δικα μου τουλαχιστον συγκριτικα, βγαζω τουλαχιστον 6-7 φωτογραφιες στο καθε δειγμα για να πιασω την ιδια εστιαση και την ιδια εκθεση συν ολους τους αλλους βασικους παραγοντες σε μια φωτογραφια.

Αν θες να θαψεις ενα κινητο ειναι το μονο ευκολο σε ενα συγκριτικο.

Επισης θα προτεινα να μην εκφερεις αποψη για τους αλλους γιατι δεν ξερεις ο καθενας τι σκεφτεται και τι τον ενδιαφερει.

Και σε αντιθεση με σενα σου εχω αποδειξει οτι οταν αναφερεις κατι που δεν το γνωριζω το σεβομαι και το ακουω με προσοχη και σε εχω ευχαριστησει και δημοσια ουκ ολιγες φορες.

Και σαφως ενδιαφερει πολλους απο εμας ποιο υπερτερει και που. Το να αναλωνω απο τον πολυτιμο χρονο μου ο οποιος ειναι λιγοστος και να καθομαι 8-12 ωρες για να φτιαξω ενα Χ συγκριτικο, δεν το κανω για μενα αλλα για ολους τους αλλους, και για σενα ο οποιος δεν εχει σχολιασει ΠΟΤΕ συγκριτικο μου απο οσο θυμαμαι τουλαχιστον.

Μην τα ισοπεδωνεις ολα λοιπον επειδη καποιοι δεν ενδιαφερονται για τις Χ-Ψ λεπτομερειες στις αναλυσεις που κανεις κατα καιρους.

Μοιραζομαστε τις γνωσεις μας και το κεφι μας.

Και σαφως κλεινει η παρενθεση, απλες διευκρινησεις κανω απο μεριας μου και τιποτα παραπανω.

Φιλικα

Γιωργος

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης-Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου

Δώστε παρακαλώ πολύ ένα τέλος στις παρεξηγήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγει η συζήτηση και να χαλάσει το κλίμα. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Για να αλλαξω το θεμα, οι φωτογραφιες απο το LeTV Le 1 Pro στο review που ανεβασε ο Mythozz πως σας φανηκαν?

Διαφερουμε στο σημειο των συγκριτικων . Πρωτιστος θα το εκανα καθαρα και μονο για μενα για να δω τα τι και πως πρωτος ωστε να ξερω ο ιδιος πως συμπεριφερεται το καθενα και πως θα μπορουσα να παρω τα μεγιστα απο το καθενα , και μετα θα ποσταρα το οτιδηποτε και οχι το αναποδο.

Δεν θα μου ηταν κοπος για να το κανω για αλλους. Θα ηταν απλα χρονος που θα διεθετα για μενα.

Δεν υπαρχει τιποτα το κακο στο σχολιο σου στον p3tros7. Απλα οτι ισχυει στις αντιστοιχες φωτος ισχυει σε οτιδηποτε.

Δεν χρειαζεται να παιρνεις πολλες φωτος. Δεν το αφηνεις στη τυχη. Το οριζεις εξαρχης σε καποιο σημειο αντικειμενο και τελειωνεις με 2 φωτος.(μια για το καθενα).

(Aρκει να εχει με average metering που απο οτι βλεπω απο τα exif παντα εκει ειναι ).

Βασικα δεν πρεπει να αφηνεις τιποτα στη τυχη. Θα πρεπει εξαρχης να ξερεις ο οποιοσδηποτε τι συγκρινει πως θα το συγκρινει. Αλλιως ειναι το ιδιο τυχαιες φωτος στο ιδιο μερος οπως ο p3tros7. Aπλα υπαρχει το αλλοθι της ιδιας στιγμης.

Ως προς τα dng που υποτιθεται οτι κανω λαθος και οτι δεν εχουν βαση τα λεγομενα μου οτι ειναι ατοπο κλπ κλπ , αν καποιος εκανε το κοπο να ασχοληθει μια δυο μερες θα δει οτι ειναι προτιμοτερο απο το οποιοδηποτε x y προγραμμα και θα το αναφερε πλεον συνεχεια.(οπως καλη ωρα το stock vs fv5)

Κανεις δεν ασχολειται. Οποιος ειχε ασχοληθει θα το ελεγε. Αντιθετα ολοι αναφερετε οτι τραβηξατε στο αυτοματο με το x y προγραμμα με το ταδε κινητο ή στην καλυτερη περασατε manual ρυθμισεις.

Αν κανω λαθος και οντως καποιος ασχολειται θα ηθελα να το κανει σε επομενη φωτο. Ακομα και για το κινητο να μη δω το παραμικρο θα δω πως χειριζεται-επιθυμει τη δικια του φωτο μεσω των οποιων παρεμβασεων του.

Και να μη ασχολειται παντως δεν ειναι τιποτα να ρωτησει τι και πως για οποια εικονα το θελησει.

Υπαρχουν ενα σκασμο tutorial στο youtube αν και δεν νομιζω να μην δεν εχω απαντησει στον οποιοδηποτε για το οτιδηποτε.

Φωτος δεν ανεβαζω γιατι δεν εχω κινητο στη παρουσα φαση που τραβαει φωτος. Ειχα το m1 note μερικα φεγγαρια..τραβηξα μερικες φωτογραφιες. Δεν ειναι κινητο που θα συγκινησει καποιον εδω μεσα. Λιγο πολυ στην ιδια κατηγορια με letv x600 και το ζ7 mini παιζει και ας εχει samsung σενσορα.

Το καλο ειναι φτανεις στο επιπεδο αυτο με μολις 110€.. (m2). και δε σου στερει κατι απο ρυθμισεις. Απλα το ελαχιστο iso ειναι 100 (και οχι 25 οπως το iphone 6s..χανει ηδη σε 2 στοπ δλδ οταν εχεις παρα πολυ φως) και εχει full manual ρυθμισεις απο iso μεχρι κλειστρο που φτανει στα 10". Kαι αν δεν απατωμαι εχει και διαφορετικα "τετραγωνακια" ενα για εκθεση ενα για εστιαση. (αν θες να τα διαχωρισεις δλδ για τη οποια ληψη θες να κανεις.

Τελος πραγματικα θελω να με διαψευσετε ιδιως στο θεμα dng. Το ανεφερα και πιο πανω αλλα το βαζω και σαν επιλογο να ξεχωρισει σε μια σειρα.

εδιτ

Σορυ που ποαταρα μετα τον impreza_sti ..απλα ηταν μακροσκελες το ποστ μου και δεν γραφτηκε σε μια στιγμη. Ειναι/ηταν το τελευταιο απο μενα για το συγκεκριμενο θεμα.

Απλα καλο ηταν να ξεκαθαρισω μια και καλη με ποιο σκεπτικο ποσταρω. (οχι τον απαξιωτικο σε περιπτωση που αναρωτιεστε).

Edited by xteacher

Για να αλλαξω το θεμα, οι φωτογραφιες απο το LeTV Le 1 Pro στο review που ανεβασε ο Mythozz πως σας φανηκαν?

εχεις καποιο λινκ φιλε μου να δω το review?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

εχεις καποιο λινκ φιλε μου να δω το review?

Ειναι φατσα καρτα στην αρχικη σελιδα αλλά να και το λινκ http://www.myphone.gr/d/letv/le-1-pro-x800.554/hands-on/ :)

Ανεβασε και το gsmarena review του lg v10 και βλεπω οτι εχει ενα χαρακτηριστικο που (νομιζω) δεν εχουμε ξαναδει σε smartphone:

The camera flash has a neat trick too - front and rear curtain sync. You may not have heard of those, but in capable hands they make a world of difference for low light shots. Basically, this setting controls whether the flash fires at the start or at the end of the exposure (important for multi-second exposures).

Δώστε παρακαλώ πολύ ένα τέλος στις παρεξηγήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγει η συζήτηση και να χαλάσει το κλίμα. :)

Δεν θεωρω οτι υπαρχει παρεξηγηση πιο πολυ διευκρινισεις θα ελεγα.

Σαφως και σταματαει και απο μενα εδω, κυριως για να μην ξεφυγει οπως λες η συζητηση οπως προανεφερες.

Σε ευχαριστω και για το edit (τα εκανα λιγο μανταρα...) :)

Μαλλον εχουν το ιδιο "προβλημα" με αυτο του babil2004 στο ζ5 (του mediamarkt).

Eiναι τραβηγμενες με Live image/αλλη αναλυση απο αυτη που μπορει να προσφερει το κινητο.

Ως imx214 δε θα τα πηγαινει ασχημα θαρρω, αλλα ειναι καμποσα λεφτα για φωτοκινητο πλεον. (το ζ9 μινι ειναι καλυτερο με λιγοτερα λεφτα).

Απο επιδοσεις σκιζει βεβαια και δεν ξεπερναει και τα 150mm για 5.5"...

Ειναι φατσα καρτα στην αρχικη σελιδα αλλά να και το λινκ http://www.myphone.gr/d/letv/le-1-pro-x800.554/hands-on/ :)

Ανεβασε και το gsmarena review του lg v10 και βλεπω οτι εχει ενα χαρακτηριστικο που (νομιζω) δεν εχουμε ξαναδει σε smartphone:

The camera flash has a neat trick too - front and rear curtain sync. You may not have heard of those, but in capable hands they make a world of difference for low light shots. Basically, this setting controls whether the flash fires at the start or at the end of the exposure (important for multi-second exposures).

Καθολου κακο, αλλα ειναι λιγο overpriced....Για imx214 κιολας που τα περισσοτερα εκει παιζουν. Σαν συσκευη φαινεται πολλα υποσχομενη και ομορφη παντως.

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άσχετε..... :p

Τι να σου πω τωρα, σεβομαι την ηλικια σου. :p

Εμενα παντως δεν με ενδιαφερει μια γρηγορη ληψη.Με ενδιαφερει η καλυτερη δυνατη φωτο που μπορει να δωσει το κινητο...ανεξαρτητως χρονου.

@keras Κωνσταντίνε, όντως το 1020 με εκπλήσσει ακόμα και σήμερα. Στην συγκεκριμένη η αποτύπωση των χρωμάτων και του φωτισμού είναι καταπληκτική. Το σκηνικό στην πραγματικότητα δεν ήταν έτσι, το 1020 το έκανε πιο ατμοσφαιρικό όπως είπε και ο @demon. Πάντως το δικό σου δεν έπρεπε να το δώσεις, θα το νοσταλγείς συχνά πυκνά :)

@xteacher Θα μπορόυσες φίλε μου να φτιάξεις κάποια tutorials με τεχνικές ίσως ή κάποιες ρυθμίσεις ανάλογα το σενάριο ώστε να μπορεί ο καθένας στο thread να το διαβάσει να πάρει μια κατεύθυνση και να ψαχτεί περισσότερο με την κάμερα του κινητού του. Το είχε κάνει παλαιότερα ο paok για την κάμερα του 1020 θυμάμαι. Επίσης θα μπορούσες αν ήθελες φυσικά να ανεβάσεις καποια δείγματα από δικές σου φωτο ώστε να δούμε τις δικές σου τεχνικές και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς και το αποτέλεσμα που πετυχαίνεις.

Όλα αυτά πάντα φιλικά...:)

22411683560_73fb2309eb_c.jpgWP_20151028_12_50_19_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

Ακριβώς. Ο paok μας βοήθησε με τις συμβουλές του. Λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία. Για μένα είναι ο "paokteacher"....:) Κι αν τα λέει λίγο απότομα ή αν "τυχαίνει" η συσκευή που έχει στα χέρια του να είναι η κορυφαία, δεν με χαλάει καθόλου. Θα πάρει το 950 και θα ησυχάσει.....;)

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα παντως δεν με ενδιαφερει μια γρηγορη ληψη.Με ενδιαφερει η καλυτερη δυνατη φωτο που μπορει να δωσει το κινητο...ανεξαρτητως χρονου.

Ωωωω παοκαρα, έχω τρελα, μεσ' το μυαλοοοοοο!!!!!!:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ξεκινα τραβα με dng. Θα εκπλαγεις απο τα αποτελεσματα που μπορεις να παρεις και με το 1020.

(ναι προφανως ξερω οτι για λιγο ακομα εχεις το g4..και εκει θα δεις βελτιωση...αρκει να εχεις την υπομονη να βελτιωνεσαι καθημερινα στην επεξεργασια που θα επιφερεις.)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...