Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Γιάννη ευχαριστώ.

Το πρόβλημα εδώ είναι οτι δεν μπορείς να βγάζεις φωτογραφίες οπου να ναι. Τους κακοφαίνεται και σε κοιτούν σαν τρελλό. Μόνο σε αξιοθεατα η mall μπορώ ανετα. Οπότε μολις βρω χρονο θα προσπαθησω η θα το στείλω στον ΠΑΟΚ :)

Σχετικα με το Νοτε 5

1.σιγουρα δεν ειναι G4

2.οι βραδυνες ειναι αρκετα καλυτερες απο το S6

3.οι εσωτερικου χωρου που ειδα ειναι πολυ καλες

...περιμενουμε περισσοτερα δειγματα γιατι αυτα δεν ειναι αντιπροσωπευτικα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στο g4 μπορεις να μειωσεις το sharpening στο manual?

οχι ...ειναι θεμα αλγοριθμων.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχετικα με το Νοτε 5

1.σιγουρα δεν ειναι G4

2.οι βραδυνες ειναι αρκετα καλυτερες απο το S6

3.οι εσωτερικου χωρου που ειδα ειναι πολυ καλες

...περιμενουμε περισσοτερα δειγματα γιατι αυτα δεν ειναι αντιπροσωπευτικα

Κώστα έτσι είναι. Ηξερα από πριν ότι δεν θα είναι G4 στις βραδινές γιατί έχω δει πολλά δείγματα του LG.

Παρολο που δεν έχω βρεθεί σε κατάλληλο χώρο για φωτογραφίες, από κάποιες προχειρες βλέπω οτι το Ν5 έχει πολλές δυνατότητες αλλά οχι την ευκολια του G4.

Σε οποιεσδήποτε αλλες συνθηκες είναι φοβερό. Με τις manual ρυθμίσεις μπορείς να κάνεις πολλά ακόμα και την μέρα.

Αυτό που ήθελα εγώ είναι καλες φωτο στο σπίτι, στην ταβερνα με την παρέα και στην βολτα με την μικρή. Για τα δύσκολα έχω το S4 zoom.

Εννοείται οτι οποιος έχει πρωταρχικό στόχο την φωτογραφία και θελει συγχρονη συσκευή θα πάει σε G4.

Λυσεις οπως το 1020 χρειάζονται να ασχοληθείς να μάθεις την συσκευή, να μην έχει προβλημα ο φακός και να μπορείς να αντέξεις το ξεπερασμένο hardware.

Mακάρι να έβγαζαν ενα νεο lumia σαν το 1020 τώρα που στρώνουν τα WP μετα τα 10αρια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για εναν φιλο που ενδιαφερεται,επειδη εσεις τα εχετε δοκιμασει,σε ενα συγκριτικο αναμεσα στα lumia 930 και 640 ποιο θεωρειτε καλυτερο οσο αφορα την φωτογραφια και το βιντεο;

Παρ όλο που δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το 640, σαφώς θεωρώ καλύτερο στην κάμερα το 930 στις φωτο και βίντεο, αν δεν σε ενδιαφέρει το κόστος της συσκευής.

Κώστα (Te Salat), δεν θα έλεγα το hardware του 1020 ξεπερασμένο, μια χαρά τα πάει. Το θέμα του φακού κλπ, επειδή έχει έναν ολόκληρο και κλειστό μηχανισμό που προφανώς είναι ευαίσθητος σε πτώσεις κλπ, λύνεται με μια επίσκεψη στο service αν κάποιος δει ότι έχει θέμα. Τα θέματα που προκύπτουν πιστεύω ότι θέμα ευαίσθητου ois. Κρίμα αν δεν το έχεις πάρει, θα σου πρότεινα (όπως είχες πει) να το δοκιμάσεις :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Και γω πιστεύω πως το 930 θα ναι καλλίτερο... Και στην φωτο, αλλά και στο βιντεο που γράφει σε 4Κ αν δεν κάνω λάθος.

Τώρα όσον αφορά το hardware του 1020, εγώ πιστεύω πως είναι επαρκές για χρήση ως smartphone, αλλά τις αναβαθμίσεις τις lumia camera με rich capture κτλ δεν θα τις πάρει κι αυτό μάλλον λόγω αδύναμου επεξεργαστή... εκεί είναι που χωλαίνει και φαίνεται outdated... Αυτό πιστεύω είχε στο μυαλό του και ο φίλος Tesalat...

Illusionary profit !

Ναι, για το rich capture έτσι δείχνει οτι δεν θα υπάρχει, αλλά είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ στις φωτογραφίες μου παρά μόνο για δοκιμές, διότι μου χαλάει τη φυσικότητα που επιδιώκω σε κάθε φωτογραφία. Γι' αυτό άλλωστε δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με επεξεργασία (τουλάχιστον ακόμα) αν και μπορεί να κάνει κανείς πολύ ωραία πράγματα με αυτήν... αλλά θα είναι φωτο-ζωγραφιά πια. :)

Παρ όλο που δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το 640, σαφώς θεωρώ καλύτερο στην κάμερα το 930 στις φωτο και βίντεο, αν δεν σε ενδιαφέρει το κόστος της συσκευής.

Κώστα (Te Salat), δεν θα έλεγα το hardware του 1020 ξεπερασμένο, μια χαρά τα πάει. Το θέμα του φακού κλπ, επειδή έχει έναν ολόκληρο και κλειστό μηχανισμό που προφανώς είναι ευαίσθητος σε πτώσεις κλπ, λύνεται με μια επίσκεψη στο service αν κάποιος δει ότι έχει θέμα. Τα θέματα που προκύπτουν πιστεύω ότι θέμα ευαίσθητου ois. Κρίμα αν δεν το έχεις πάρει, θα σου πρότεινα (όπως είχες πει) να το δοκιμάσεις :)

Κωστή ειναι ανάλογα τις αναγκες και το τι ζητά καθενας από το κινητό του.

Το 1020 αν το επαιρνα θα το χρησιμοποιούσα οπως χρησιμοποιώ τώρα το S4 zoom. Δηλαδη βρισκεται μεσα στην τσαντα μου κλειστό και χρησιμοποιείται μονο για φωτογραφίες.

Τα WP είναι ελαφρυ και smooth λειτουργικό αλλά μόνο στις OEM εφαρμογές. Οτιδήποτε άλλο σε συσκευες 2.5-3 ετων, γινεται αργά και με εφαρμογές περιορισμένων δυνατοτητων σε σχεση με τις εκδόσεις τους για ios και android.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χαιρετώ την παρέα ..

@Γιώργο πολύ καλές οι φωτο σου με το παπαγαλάκι ..Κάτι παίζει με το δικό σου lumia δεν εξηγήτε αλλιώς ..:p

Πήρες τελικά το G4? Αναμένουμε συγκριτικό ..

@Te_Κώστας Καλό δουλευτο το εργαλείο .. Δυνατό δείχνει το note 5 στο long exposure ..Άμα είχες τρίποδο θα ήταν άλλη φωτογραφία .. Οι φωτογραφίες με την μικρή σε εσωτερικό χώρο που είδα ήταν πολύ καλές ...να την χαίρεσαι κι ολας .. Τελικά το είδες ότι μπήκες και εσύ στο τριπάκι με manual ρυθμίσεις , long exposure κτλ ? :D

@Keras Εντυπωσιακή η φωτογραφία με το καράβι ..Και με το γυαλί ήλιου πολύ καλή ..Αλλά πως τα καταφέρνεις άτιμε και πάντα στο ραντάρ σου πιάνεις και ένα θηλυκό με πλάγιους τρόπους στις φωτογραφίες, ώστε να μην φαίνεται εσκεμένα .. Σε παραδέχομαι :lol:

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Χαιρετώ την παρέα ..

@Γιώργο πολύ καλές οι φωτο σου με το παπαγαλάκι ..Κάτι παίζει με το δικό σου lumia δεν εξηγήτε αλλιώς ..:p

@Te_Κώστας Καλό δουλευτο το εργαλείο .. Δυνατό δείχνει το note 5 στο long exposure ..Άμα είχες τρίποδο θα ήταν άλλη φωτογραφία .. Οι φωτογραφίες με την μικρή σε εσωτερικό χώρο που είδα ήταν πολύ καλές ...να την χαίρεσαι κι ολας .. Τελικά το είδες ότι μπήκες και εσύ στο τριπάκι με manual ρυθμίσεις , long exposure κτλ ? :D

@Keras Εντυπωσιακή η φωτογραφία με το καράβι ..Και με το γυαλί ήλιου πολύ καλή ..Αλλά πως τα καταφέρνεις άτιμε και πάντα στο ραντάρ σου πιάνεις και ένα θηλυκό με πλάγιους τρόπους στις φωτογραφίες, ώστε να μην φαίνεται εσκεμένα .. Σε παραδέχομαι :lol:

Βαγγέλη σ ευχαριστώ. Σε εσωτερικούς χωρους είναι απαιχτο. Δεν εννοώ το καλύτερο για να μην παραξηγηθώ, αλλά τα πάει πολύ καλά.

Χθες τραβηξα καποιες φωτο στο ART Center που εχουμε με την γυναικα μου και εμεινα απολυτα ικανοποιημένος.

Δεν τις ανεβάζω γιατί φαινονται ξένα παιδιά και δεν ειναι σωστό, αλλά και απαγορευεται απο του νεους κανονισμούς του φορουμ.

Μπορώ ομως να βάλω αυτήν που είναι τραβηγμενη στο σκοτεινό σημείο της αιθουσας αφου ειχα αναψει μονο τα φώτα στην αντιθετη μεριά.

21437447886_f4e2f3b0f9_c.jpg20150915_173754 by Photos presentation, on Flickr

Κώστα, την βλέπω πολύ καλή τη φωτο σου, φωτισμός, χρώματα, λεπτομέρεια. Βέβαια, το άσπρο το "πρασίνισε" αντί να το σκιάσει, αλλά δεν ξέρω τις συνθήκες φωτισμού, μόνο εσύ μπορείς να πεις. Ίσως είναι και φυσιολογικό.

Βαγγέλη, μιλάς για απλές συμπτώσεις... :D

Χαιρετώ την παρέα ..

Σε ευχαριστω Βαγγελη! Οχι δεν εχω παρει g4 που τετοια τυχη...Οσο για το συγκριτικο, εισαι ο μοναδικος που εχει εκδηλωσει ενδιαφερον μαζι με τον Κeras, παρολα αυτα προσπαθω να το ετοιμασω λογω φορτου εργασιας...

Στο θεμα Note5 πολυ καλο μου φαινεται. Δεν μπορω να το συγκρινω αμεσα με το g4, πρεπει να τα εχουμε και τα 2 μαζι. Οσο για το 1020, σαφως και ειναι παλιο το hardware, αλλα το γλυτωνει το πολυ ελαφρυ οs, με αποτελεσμα να ειναι πιο γρηγορο στην καθημερινοτητα απο ενα normal android.

Παρολα αυτα, αν θες χρηση απλου smartphone,gps, mail κτλ κτλ, την κανει την δουλεια του αψογα. Αν θες κατι παραπανω, σαφως και δεν κανει. Eιναι ενα lag free ελαφρυ os αλλα με οτι κουσουρια το συνοδευουν.

Εξαλλου ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν android με τρελλα specs, και παρολα αυτα σερνονται σε πολλες φασεις λογω λειτουργικου. Ειναι πολυ λογικο.

Οσο για αντικαταστατη, δεν νομιζω να υπαρξει, αλλα και να υπαρξει δεν θα εχει xenon flash. Πιστευω οτι οι τελευταιες θα ειναι s4 zoom, 808, n8, 1020...Δυστυχως.

Edited by demon2411

Σε ευχαριστω Βαγγελη! Οχι δεν εχω παρει g4 που τετοια τυχη...Οσο για το συγκριτικο, εισαι ο μοναδικος που εχει εκδηλωσει ενδιαφερον μαζι με τον Κeras, παρολα αυτα προσπαθω να το ετοιμασω λογω φορτου εργασιας...

Στο θεμα Note5 πολυ καλο μου φαινεται. Δεν μπορω να το συγκρινω αμεσα με το g4, πρεπει να τα εχουμε και τα 2 μαζι. Οσο για το 1020, σαφως και ειναι παλιο το hardware, αλλα το γλυτωνει το πολυ ελαφρυ οs, με αποτελεσμα να ειναι πιο γρηγορο στην καθημερινοτητα απο ενα normal android.

Παρολα αυτα, αν θες χρηση απλου smartphone,gps, mail κτλ κτλ, την κανει την δουλεια του αψογα. Αν θες κατι παραπανω, σαφως και δεν κανει. Eιναι ενα lag free ελαφρυ os αλλα με οτι κουσουρια το συνοδευουν.

Εξαλλου ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν android με τρελλα specs, και παρολα αυτα σερνονται σε πολλες φασεις λογω λειτουργικου. Ειναι πολυ λογικο.

Οσο για αντικαταστατη, δεν νομιζω να υπαρξει, αλλα και να υπαρξει δεν θα εχει xenon flash. Πιστευω οτι οι τελευταιες θα ειναι s4 zoom, 808, n8, 1020...Δυστυχως.

Που πρέπει να υποβάλω δήλωση ενδιαφέροντος????:lol: :lol:

Εννοείται πως περιμένουμε το συγκριτικό και γενικά τα συγκριτικά παρουσιάζουν πάντα ενδιαφέρον.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κώστα, την βλέπω πολύ καλή τη φωτο σου, φωτισμός, χρώματα, λεπτομέρεια. Βέβαια, το άσπρο το "πρασίνισε" αντί να το σκιάσει, αλλά δεν ξέρω τις συνθήκες φωτισμού, μόνο εσύ μπορείς να πεις. Ίσως είναι και φυσιολογικό.

Βαγγέλη, μιλάς για απλές συμπτώσεις... :D

Κωνσταντίνε δεν υπάρχει πουθενά ασπρο. Αν εννοείς το παραθυρο, το χρώμα του είναι παραπλησιο με του τοίχου.

Για σκιερο σημειο που δεν φωτίζεται σωστά τα πήγε καλα στα χρωματα.

Συμφωνώ Γιώργο. Είναι ανάλογα τις απαιτησεις και το τι κάνει καθενας μα την συσκευή του. Πάντως και το S4 οχι το ζουμ, που έχει η κόρη μου τωρα και εναι ιδιας γενειας, τρέχει lollipop γνησια και ειναι αρκετά γρηγορο.

Εγω κάνω πολύ περισσοτερα με το κινητό μου και ειμαι λατρης της εξελιξης :O

Καποια στιγμή ισως τιμησω αν βγει εκδοση mobile τυπου surface.

Για συγκριση πραγματι πρεπει να εχεις και τις δυο συσκευές την ιδια στιγμή. Βεβαια στις βραδινές η ευκολία του G4 δεν συγκρίνεται με το Ν5. Στα πολύ σκοτεινά σημεία θα βγάλει θορυβο στο auto.

Μακάρι να μπορουσα να το έδινα για τεστ σε κάποιον εμπειρο οπως εσείς γιατι εγώ με manual αρχισα να ασχολουμαι προσφατα με το S4 zoom.

Κωνσταντίνε δεν υπάρχει πουθενά ασπρο. Αν εννοείς το παραθυρο, το χρώμα του είναι παραπλησιο με του τοίχου.

Για σκιερο σημειο που δεν φωτίζεται σωστά τα πήγε καλα στα χρωματα.

Συμφωνώ Γιώργο. Είναι ανάλογα τις απαιτησεις και το τι κάνει καθενας μα την συσκευή του. Πάντως και το S4 οχι το ζουμ, που έχει η κόρη μου τωρα και εναι ιδιας γενειας, τρέχει lollipop γνησια και ειναι αρκετά γρηγορο.

Εγω κάνω πολύ περισσοτερα με το κινητό μου και ειμαι λατρης της εξελιξης :O

Καποια στιγμή ισως τιμησω αν βγει εκδοση mobile τυπου surface.

Για συγκριση πραγματι πρεπει να εχεις και τις δυο συσκευές την ιδια στιγμή. Βεβαια στις βραδινές η ευκολία του G4 δεν συγκρίνεται με το Ν5. Στα πολύ σκοτεινά σημεία θα βγάλει θορυβο στο auto.

Μακάρι να μπορουσα να το έδινα για τεστ σε κάποιον εμπειρο οπως εσείς γιατι εγώ με manual αρχισα να ασχολουμαι προσφατα με το S4 zoom.

Δωστο σε μενα...

Δωστο σε μενα...

Χαχα :D λίγο δύσκολο εδώ που είμαι.

Σας παραθετω ενα πολυ προχειρο συγκριτικο. Ημερησιες, macro, indoor, fluorescent φως, και με φλας.

Το κινητο το ειχα στα χερια μου για 10 λεπτα max (εξαλλου φαινεται απο την ωρα που ειναι τραβηγμενες οι φωτο). Οποτε για μενα ειναι πολυ προχειρο, αλλα απο το τιποτα, κατι ειναι και αυτο.

Παρατηρησεις-διευκρινησεις:

1) και τα 2 ειναι στο auto. Αυτο δινει ενα προτέρημα στο g4 το οποιο αποδιδει σαφως καλυτερα απο το αυτοματο του 1020. Μετα απο πολυ προσεκτικο ελεγχο, παρατηρησα οτι εχει σαφως πολυ περισσοτερη επεξεργασια απο το 1020. Το καλο ειναι οτι αποδιδει ομως εξαιρετικα. Απο την αλλη αν παιζαμε με manual θεωρω οτι το g4 θα ειχε μειονεκτημα σε σχεση με το 1020.

2) Το συγκριτικο το εκανα με μορφη album, για να μην γεμιζω το νημα με 11+11=22 φωτογραφιες. Θα φαω ξυλο. :rolleyes:

3) Ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα θερμη παρακληση...ΜΗΝ τις συγκρινετε απο την οθονη του κινητου-ταμπλετ σας. Δεν θα καταλαβετε τιποτα.

4) Και τελος, οι παρατηρησεις μου ειναι οτι το lg εχει παντου sharpness, σε ολη την φωτογραφια, καθως και πιο θερμα χρωματα σε σχεση με το 1020. Το κυριο θεμα του lg ηταν το λαθος white balance. (Οχι σε ολες).

Απεδωσε κατ'εμε εξαιρετικα το ois του, καθως και το led flash του. Μπραβο στην lg.!

Δεν θα σας πω ποιο προτιμω, αυτο θα το κρινετε εσεις.

Τα σχολια δικα σας! Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Πρωτες του 1020 και δευτερες του lg οπως τις βλεπετε με την σειρα

https://www.flickr.com/gp/127812438@N04/17yJ82

Edited by demon2411

Σας παραθετω ενα πολυ προχειρο συγκριτικο. Ημερησιες, macro, indoor, fluorescent φως, και με φλας.

Το κινητο το ειχα στα χερια μου για 10 λεπτα max (εξαλλου φαινεται απο την ωρα που ειναι τραβηγμενες οι φωτο). Οποτε για μενα ειναι πολυ προχειρο, αλλα απο το τιποτα, κατι ειναι και αυτο.

Παρατηρησεις-διευκρινησεις:

1) και τα 2 ειναι στο auto. Αυτο δινει ενα προτέρημα στο g4 το οποιο αποδιδει σαφως καλυτερα απο το αυτοματο του 1020. Μετα απο πολυ προσεκτικο ελεγχο, παρατηρησα οτι εχει σαφως πολυ περισσοτερη επεξεργασια απο το 1020. Το καλο ειναι οτι αποδιδει ομως εξαιρετικα. Απο την αλλη αν παιζαμε με manual θεωρω οτι το g4 θα ειχε μειονεκτημα σε σχεση με το 1020.

2) Το συγκριτικο το εκανα με μορφη album, για να μην γεμιζω το νημα με 11+11=22 φωτογραφιες. Θα φαω ξυλο. :rolleyes:

3) Ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα θερμη παρακληση...ΜΗΝ τις συγκρινετε απο την οθονη του κινητου-ταμπλετ σας. Δεν θα καταλαβετε τιποτα.

4) Και τελος, οι παρατηρησεις μου ειναι οτι το lg εχει παντου sharpness, σε ολη την φωτογραφια, καθως και πιο θερμα χρωματα σε σχεση με το 1020. Το κυριο θεμα του lg ηταν το λαθος white balance. (Οχι σε ολες).

Απεδωσε κατ'εμε εξαιρετικα το ois του, καθως και το led flash του. Μπραβο στην lg.!

Δεν θα σας πω ποιο προτιμω, αυτο θα το κρινετε εσεις.

Τα σχολια δικα σας! Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Πρωτες του 1020 και δευτερες του lg οπως τις βλεπετε με την σειρα

https://www.flickr.com/gp/127812438@N04/17yJ82

Δεν ειναι αυτες οι δυνατοτητες του G4...παρολα αυτα θα κρινω τις φωτο ετσι οπως εχουν τραβηχτει.

1.σε ολες με φλας κερδιζει το 1020.

2.σε επιπεδα λεπτομερειας και ευκρινειας ειναι παρα πολυ κοντα τα δυο κινητα.

3.στη φωτο με τα γλυκα...λαθος wb to G4.

4.στη φωτο με τις σκαλες ...λαθος white balance to 1020

5.στη φωτο με τα αυγα...καλυτερο συνολικα το G4.

6.η εξωτερικη φωτο ειναι σχεδον πανομοιοτυπη.

....στο συνολο εδω θα προτιμησω το 1020

Μπράβο Γιώργο για το συγκριτικό.. Αν και θα ήθελα να το είχες στην κατοχή σου το G4 για να είχες και την ευχέρεια να μας κάνεις ένα δυνατό vs ,όπως είχες κάνει με το mx4.. Σε λεπτομέρεια είναι κοντά οι δυο συσκευές πάντως , αλλά το 1020 για μένα διατυπώνει καλύτερα τα χρώματα στις φωτογραφίες ..Η ανάλυση του paok είναι σωστή , με κάλυψε ..

Και κάτι ακόμα.. Λιγουρεύομαι τα γλυκά βραδιάτικο..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Αξιοπρεπέστατο συγκριτικό demon... Παρ' όλη την έλλειψη χρόνου που είπες... Προσωπικά η επεξεργασία του G4 δεν με χαλάει καθόλου.. Και θα πω αυτό μόνο... Παρ'όλο το πολύ Καλό (για) led του g4, όταν πέσει το xenon... Άντε γεια!!!

Αν έχουμε ισοπαλία πες στις ημερήσιες και το 1020 χάνει όπου έχουμε low light ΧΩΡΙΣ flash αλλά κερδίζει όπου πέφτει το XENON... Τότε έχουμε γενικώς 2 ισάξια τηλέφωνα...Που λέει ο λόγος... Θα ήταν καλό να τα δούμε και σε ένα VS με max performance από το κάθε ένα αλλά...ποις έχει χρόνο να βρεθούμε/ βρεθείτε;

Για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου. Νομιλζω πως προτιμώ το LG για low light χωρίς φλας (όπως και οι περισσότεροι δηλ.)αλλά το 1020 όλα τα υπόλοιπα... Ένα είναι σίγουρο. Το g5 θα είναι ο νέος βασιλιάς!!!

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Γιωργο μπραβο για το συγκριτικο και για τον χρονο που διεθεσες για να το πραγματοποιησεις...δεν θα μπω σε λεπτομερειες φωτογραφιων...πιστευω οτι εχουμε πανω κατω δυο ισαξια φωτοκινητα και εκει που υστερει το ενα υπερτερει το αλλο και το αντιστροφο..θα ηθελα να δω βεβαια ενα βραδινο crash test των 2 συσκευων και auto και manual...θα ηθελα επισης να μου πεις που στηριζεις οτι σε manual θα υστερει το g4..ελπιζω να τα ξαναεχεις στα χερια σου και τα 2 ωστε να δουμε περισσοτερα :)

Αξιοπρεπέστατο συγκριτικό demon... Παρ' όλη την έλλειψη χρόνου που είπες... Προσωπικά η επεξεργασία του G4 δεν με χαλάει καθόλου.. Και θα πω αυτό μόνο... Παρ'όλο το πολύ Καλό (για) led του g4, όταν πέσει το xenon... Άντε γεια!!!

Αν έχουμε ισοπαλία πες στις ημερήσιες και το 1020 χάνει όπου έχουμε low light ΧΩΡΙΣ flash αλλά κερδίζει όπου πέφτει το XENON... Τότε έχουμε γενικώς 2 ισάξια τηλέφωνα...Που λέει ο λόγος... Θα ήταν καλό να τα δούμε και σε ένα VS με max performance από το κάθε ένα αλλά...ποις έχει χρόνο να βρεθούμε/ βρεθείτε;

Για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου. Νομιλζω πως προτιμώ το LG για low light χωρίς φλας (όπως και οι περισσότεροι δηλ.)αλλά το 1020 όλα τα υπόλοιπα... Ένα είναι σίγουρο. Το g5 θα είναι ο νέος βασιλιάς!!!

Δε συμφωνω...το 1020 κερδιζει μονο στο Xenon.Σε ολα τα αλλα χανει.Οχι με διαφορα αλλα χανει.

Κοντρα σε ηλιο το 1020 θα δωσει τρελλο lens flare...ενω το G4 καθολου.Επισης χωρις HDR η θα βγαλει ουρανο καμμενο η τη γη μπροστα σκοτεινη.

Στο αυτοματο, σε βραδυνα εξωτερικα τοπια.Το 1020 μπορει να βγαλει σωστα αλλα μπορει να χασει τ'αυγα και τα πασχαλια.Εχω δει βραδυνες στο αυτοματο που δινει is0 4000.

Επισης το G4 διαθετει color spectrum που δεν κανει λαθος σε white balance Ποτε.Το 1020 εμφανιζει σε αρκετες περιπτωσεις τη γνωστη κιτρινιλα.

Βαλε τωρα σε ολα αυτα το πληρεστερο μενου manual ρυθμισεων (κλειστρο 30 sec εναντι 4 sec), f/ 1.8 k.t.l...και καταλαβαινεις οτι μιλαμε για την καλυτερη καμερα αυτη τη στιγμη.

Δε συμφωνω...το 1020 κερδιζει μονο στο Xenon.Σε ολα τα αλλα χανει.Οχι με διαφορα αλλα χανει.

Κοντρα σε ηλιο το 1020 θα δωσει τρελλο lens flare...ενω το G4 καθολου.Επισης χωρις HDR η θα βγαλει ουρανο καμμενο η τη γη μπροστα σκοτεινη.

Στο αυτοματο, σε βραδυνα εξωτερικα τοπια.Το 1020 μπορει να βγαλει σωστα αλλα μπορει να χασει τ'αυγα και τα πασχαλια.Εχω δει βραδυνες στο αυτοματο που δινει is0 4000.

Επισης το G4 διαθετει color spectrum που δεν κανει λαθος σε white balance Ποτε.Το 1020 εμφανιζει σε αρκετες περιπτωσεις τη γνωστη κιτρινιλα.

Βαλε τωρα σε ολα αυτα το πληρεστερο μενου manual ρυθμισεων (κλειστρο 30 sec εναντι 4 sec), f/ 1.8 k.t.l...και καταλαβαινεις οτι μιλαμε για την καλυτερη καμερα αυτη τη στιγμη.

Εγώ συμφωνώ μαζί σ. Πάνω κάτω το ίδιο λέμε. Απλά εσύ εστιάζεις στις δυνατότητες του g4 οι οποίες ίσως και να είναι περισσότερες (δεν το έχω δουλέψει εμπιστεύομαι εσένα από δείγματα που έχεις ανεβάσει), Ενώ εγώ εστιάζω στο συγκεκριμένο συγκριτικό ( αυτές τις 2 φωτογραφίες κάθε θέματος του demon). Η άποψη μου ήταν όπως και η δική σου ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ vs...

Φιλικά εεε.. Να μη παρεξηγήσεις το ποστ μου..

Edit: Για το hdr επίσης να πω πως υπάρχει τρόπος να έχεις το βέλτιστο (για το 1020) αποτέλεσμα σε έναν φωτεινό ουρανό με σκοτεινή τη γη όπως λες παίζοντας με τη φωτεινότητα. Φυσικά και δεν θα έχεις αποτέλεσμα hdr (ούτε κόντρα στο 830 φαντάσου) το οποίο έχω, αλλά θα τραβήξεις σωστά το εκάστοτε θέμα... Γι' αυτό λέω το καλύτερο συγκριτικό είναι με manual.. Όπως μια κόντρα στο δρόμο.. Την φέρνεις στα μέτρα σου ( τυχαίο παράδειγμα αναφέρω!)

Edited by Dimitris_41Mpxls

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Παιδιά ο Κώστας αυτή την φορά δεν υπερβάλει επειδή το έχει.

Το G4 κερδίζει τα πάντα σε γενική σύγκριση λόγο της ευκολίας στο εξαιρετικό auto.

Καθένας μπορεί να βγάλει άριστες φώτο το βράδυ όταν πάει το iso ε στον Θεό χωρίς θορυβο. Εμείς θα ψάχνουμε να ακουμπισουμε για να ανεβάσουμε το κλείστρο στο 1" με iso 200.

Μπορεί να χάνει σε φλας, να μην κερδίζει σε ημερήσιες και βίντεο από τα τελευταία galaxy αλλά σε γενική βαθμολογία είναι πάνω.

Εγώ συμφωνώ μαζί σ. Πάνω κάτω το ίδιο λέμε. Απλά εσύ εστιάζεις στις δυνατότητες του g4 οι οποίες ίσως και να είναι περισσότερες (δεν το έχω δουλέψει εμπιστεύομαι εσένα από δείγματα που έχεις ανεβάσει), Ενώ εγώ εστιάζω στο συγκεκριμένο συγκριτικό ( αυτές τις 2 φωτογραφίες κάθε θέματος του demon). Η άποψη μου ήταν όπως και η δική σου ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ vs...

Φιλικά εεε.. Να μη παρεξηγήσεις το ποστ μου..

Edit: Για το hdr επίσης να πω πως υπάρχει τρόπος να έχεις το βέλτιστο (για το 1020) αποτέλεσμα σε έναν φωτεινό ουρανό με σκοτεινή τη γη όπως λες παίζοντας με τη φωτεινότητα. Φυσικά και δεν θα έχεις αποτέλεσμα hdr (ούτε κόντρα στο 830 φαντάσου) το οποίο έχω, αλλά θα τραβήξεις σωστά το εκάστοτε θέμα... Γι' αυτό λέω το καλύτερο συγκριτικό είναι με manual.. Όπως μια κόντρα στο δρόμο.. Την φέρνεις στα μέτρα σου ( τυχαίο παράδειγμα αναφέρω!)

ναι στα συγκεκριμενα δειγματα το 1020 ειναι καλυτερο συνολικα...το εγραψα κι εγω αλλωστε.

----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά ο Κώστας αυτή την φορά δεν υπερβάλει επειδή το έχει.

Το G4 κερδίζει τα πάντα σε γενική σύγκριση λόγο της ευκολίας στο εξαιρετικό auto.

Καθένας μπορεί να βγάλει άριστες φώτο το βράδυ όταν πάει το iso ε στον Θεό χωρίς θορυβο. Εμείς θα ψάχνουμε να ακουμπισουμε για να ανεβάσουμε το κλείστρο στο 1" με iso 200.

Μπορεί να χάνει σε φλας, να μην κερδίζει σε ημερήσιες και βίντεο από τα τελευταία galaxy αλλά σε γενική βαθμολογία είναι πάνω.

Σε βιντεο θα συμφωνησω οτι το Galaxy S6 ειναι ανωτερο...σε 4κ αγγιζει την τελειοτητα.

Lumia 1020, ProShot camera...ενταξει κι ο παλιος ειναι αλλιως ετσι?

20858705383_44426c6414_c.jpg2014_07_28_22_48_11_ProShot by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...