Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανα atm δείξε μας

αυτό μπήκα να γράψω... χαχαχαχαχα

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Έτσι απλά για δείγμα μιας και πρόσφατα έγινε αναβάθμιση στο hdr+. Και οι 2 έχουν hdr, απλά η μια έχει εστιάσει στα δέντρα... Edited by enigma84

Έτσι απλά για δείγμα μιας και πρόσφατα έγινε αναβάθμιση στο hdr+. Και οι 2 έχουν hdr, απλά η μια έχει εστιάσει στα δέντρα...

Και εγώ ανέβασα πριν 2 μέρες φίλε μου για ακριβώς τον ίδιο λόγο. Δυστυχώς τα κινητά μας δεν μπαίνουν στον γενικό σχολιασμό :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Και εγώ ανέβασα πριν 2 μέρες φίλε μου για ακριβώς τον ίδιο λόγο. Δυστυχώς τα κινητά μας δεν μπαίνουν στον γενικό σχολιασμό :lol:

Βασικά η βαθύτερη αιτία είναι ότι το κάνουμε για σπάσιμο :p

Τις είχα δει τις φωτογραφίες αλλά είχα μείνει στα μέρη και όχι στο τεχνικό κομμάτι, που δεν το έχω κιόλας...

Από την άλλη πέρα από την πλάκα θεωρώ πολύ μεγάλη βελτίωση το πόσο γρήγορο είναι πια το hdr στο 5αρι, πόσο μάλλον στο πιο δυνατό 6αρι. Για point&shoot είναι τίμια για μένα. Ιδίως στο xda ορισμένοι έχουν δώσει πολύ ωραία δείγματα....

Edited by enigma84

Βασικά η βαθύτερη αιτία είναι ότι το κάνουμε για σπάσιμο :p

Τις είχα δει τις φωτογραφίες αλλά είχα μείνει στα μέρη και όχι στο τεχνικό κομμάτι, που δεν το έχω κιόλας...

Από την άλλη πέρα από την πλάκα θεωρώ πολύ μεγάλη βελτίωση το πόσο γρήγορο είναι πια το hdr στο 5αρι, πόσο μάλλον στο πιο δυνατό 6αρι. Για point&shoot είναι τίμια για μένα. Ιδίως στο xda ορισμένοι έχουν δώσει πολύ ωραία δείγματα....

Ωραία, θα τα λέμε οι 2 μας μιας και εγώ δεν το πολυέχω στα τεχνικά :p .

Είναι απίστευτα γρήγορο. Πρέπει να ναι κοντά στα 0.7second σε βραδυνή και 0.5 ημέρα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το HDR+. Μόνο αυτό δουλεύω. Ήταν ωραία μέρα κιολας με τον ήλιο να δύει (η καταλληλότερη στιγμή για καλές φωτογραφίες) και η βιβλιοθήκη ήταν όνειρο για φωτογραφίες. Έχω και μια πανόραμα, είναι όμως βιαστική. Θα στην ανεβάσω απλά να δεις υπέροχο εσωτερικό βιβλιοθήκης λες και είσαι στην ταινία του χαρυ ποτερ :lol:

Είναι βιαστική, οπότε το stitching δεν είναι καλό.

18593260433_cce4a17d2f_b.jpgPANO_20150622_202652 by Petros Kyrkilis, on Flickr

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Απίστευτη κάμερα το nubia, το nubia mini κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα,?

το nubia mini ειναι...

light trails...nubia z9 mini

19209872862_381680ed9d_c.jpg

Edited by paok4270

Είναι απίστευτα γρήγορο. Πρέπει να ναι κοντά στα 0.7second σε βραδυνή και 0.5 ημέρα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το HDR+. Μόνο αυτό δουλεύω. Ήταν ωραία μέρα κιολας με τον ήλιο να δύει (η καταλληλότερη στιγμή για καλές φωτογραφίες) και η βιβλιοθήκη ήταν όνειρο για φωτογραφίες. Έχω και μια πανόραμα, είναι όμως βιαστική. Θα στην ανεβάσω απλά να δεις υπέροχο εσωτερικό βιβλιοθήκης λες και είσαι στην ταινία του χαρυ ποτερ :lol:

Ωραια φωτο και ωραιο θεμα :)

Οπως και οι παραπανω του enigma με ωραια χρωματα. :)

@Te salat:

Κωστα, ως γνωστον το s4 zoom δεν παιζεται στην αποδοση του ζουμ (χρωματα, αναλυση) και στις δυνατοτητες που σου δινει στην καθημερινοτητα χωρις να κουβαλας φωτογραφικη...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

low light 1/4 iso 200

19228367345_bb65d24301_h.jpglow light 1/4 iso 200 by Vagos Geo, on Flickr

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

το nubia mini ειναι...

light trails...nubia z9 mini

19209872862_381680ed9d_c.jpg

Απίστευτες φωτό, αλλά δεν υπάρχει topic για το κινητό αυτό? Επειδή ψαχνομαι για κινητό και θέλω να έχει και καλη φωτογραφική

Πολυ καλη σκεψη και εντυπωσιακο το αποτελεσμα.

PANO_20150622_202652 by Petros Kyrkilis, on Flickr

Όντως ωραίο θέμα. Ίσως αν δεν ήταν βιαστική πέραν του stitching ίσως σήκωνε ένα κλικ καλύτερο φωτισμό στα βιβλία αν και μου αρέσει η αντίθεση με το πιο φωτεινό επίπεδο του αναγνωστηρίου. Όσο για την φωτογράφιση το hdr το έχω μόνιμα μιας ακόμη και σε βραδυνές το φλας στο 5άρι με απογοητεύει....

Τρέξτε στα ΑΤΜs. Εγώ πρόλαβα και πήρα...

19262785731_d8af7829f4_k.jpgJOKER by P. V., on Flickr

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

@παοκ

Ως συνήθως συνέβαινε παλιότερα με το HDR : φτιάχνει το μπλε αλλά χαλάει το πράσινο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@παοκ

Ως συνήθως συνέβαινε παλιότερα με το HDR : φτιάχνει το μπλε αλλά χαλάει το πράσινο.

ανοιγει τα shadows...λογικο ειναι να ανοιξουν και τα χρωματα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...