Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

ποια εχουν ιδια καμερα??? καμια σχεση.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω παιδια για τα σχολια και τον κωστα για την επεξεργασια, να διευκρινησω μονο οτι δεν ειχα κλειστρο 1/5, στο αυτοματο ηταν :)

και μερικες σημερινες, δεν ειχα χρονο για κατι καλυτερο, εντυπωσεις γενικα θα γραψω αργοτερα, πρωτη φωτο note, δευτερη φωτο meizu

το meizu εχει καλυτερο dynamic range.

Το Note δεν μπορεσε να αποδωσει σωστα τα σκοτεινα σημεια ενω τα πολυ φωτεινα τα εχει καψει.

Σε επιπεδα λεπτομερειας και χρωματων δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες.

Περιμενω συγκριτικο σε βραδυνα μακρυνα τοπια.

Κωστα μιλάς λες και δεν ξέρεις από τα samsung σου. Καμένες δεν τις λες με τίποτα τις φωτο του Ν4.

Στα σκοτεινά σημεία εγραψα οτι τα πάει καλύτερα το meizou αν και στις ημερησιες έβγαλε περισσοτερο θορυβο όπου δεν φωτιζονταν καλά.

Προφανώς τις φώτο δεν τις βλέπετε σε μεγένθυση και μάλλον χρησιμοποείτε οθόνη της πλάκας. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Δειτε την λεπτομερεια στον δρόμο αλλά και στο αυτοκίνητο. Εχει πάει περίπατο στο meizou. Για να καταλάβετε δειτε τις φώτο σε πλήρη οθόνη.

16832606884_dc91a51707_z.jpgMEIZOU VS N4 DB2 by kostas Kazeros, on Flickr

Δείτε τον θόρυβο αριστέρα αλλά και την υποδεεστερη λεπτομερεια.

17267392578_c5da92419c_z.jpgMEIZOU VS N4 A1 by kostas Kazeros, on Flickr

Δείτε τις κορυφές των δέντρων αλλά και την λεπτομέρεια στα κτίρια.16832615254_2da10b0e62_z.jpgMEIZOU VS N4 DB1 by kostas Kazeros, on Flickr

Δεν βαζω άλλες γιατί δεν έχει νόημα αν δεν θες να παραδεχτείς κάτι σε πίανει το πείσμα των ντόπιων ως συνήθως :lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δειτε την λεπτομερεια στον δρόμο αλλά και στο αυτοκίνητο. Εχει πάει περίπατο στο meizou. Για να καταλάβετε δειτε τις φώτο σε πλήρη οθόνη.

Δε χρειάζεται καν να τις δούμε σε πλήρη οθόνη.

Και εγω απο οτι βλεπω το note 4 υπερτερει του mx4 . Σιγουρα οχι οσο αφηνει να εννοηθει η τιμολογιακη διαφορα τους.

Για αντιστοιχης φωτεινοτητας (χρονο+ισο) το n4 υπερεχει εστω και λιγο κυριως σε θεματα crosstalk (οπου στην εικονα εμαφνιζεται σαν contrast/ευκρινεια και καλυτερα χρωματα overall). Kαι οχι ..δεν μπερδευω τους φακους (ακομα).

Απο κει και επειτα το samsung (γιατι το εχει μαλλον η εταιρια) δεν κατεβαινει σε χρονο. Στο "vespaki" το meizu εχει εκθεσει ενα στοπ πανω στο κλειστρο. (1/4 vs 1/8).

Σαφεστατα εκει θα βγαλει θορυβο το note 4. Οχι επειδη ειναι βραδυ/σκοτεινη/κλπ. Aπλα εκατσαν οι ρυθμισεις ετσι, ωστε το note 4 βγαζει αντιστοιχη εικονα με το meizu οντας 1 στοπ κατω σε εκθεση.Ακομα και εκει παντως τα χρωματα εχουν "κρατησει" καλυτερα σε σχεση με το meizu (δειγμα ελαχιστου crosstalk και high(est) snr στη μεταξυ τους συγκριση.)

Και στο αυτοκινητο που εδειξε ο te_salat περα απο το ποσα καλα εχει δειξει οτι παει το note, εχει υποεκ8εσει αρκετα. (πολυ χονδρικα κατα 2/3..-αν δεν εκανα καποιο λαθος με iso και κλειστρο).. και πολυ φοβαμαι οτι εχει εστιασει και σε αλλο σημειο.

Φαινεται ελαφρως αν ανεβεις λιγο πιο πανω στην εικονα στην ιδια ευθεια. (μεχρι να πιασεις την ακρη απο το land rover)

Σε εκεινο το σημειο και τα κλαδια ειναι πιο καθαρα εναντι του n4.

Ξανα-γραφω παντως οτι για κινητο των ~270€ μια χαρα τα παει σε σχεση με ενα των ~550€. Πολυ παραπανω απο μια χαρα.

Απο ευκαιρειακα snapshot εχουμε βαλθει να αναλυουμε ολοκληρη την εικονα σε pixel peeping .

@Xteacher

Συμφωνώ και προτείνω την αγορά του meizou για πολλούς λόγους. Ήδη το σκέφτομαι σαν μια στάνταρ μόνιμη δεύτερη συσκευή.

Αυτό δεν μ εμποδίζει όμως να πω ότι η υπόθεση φωτογραφία είναι ένα κλικ πάνω στο NOTE 4 κυρίως σε ευκρίνεια και ευκολία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@Xteacher

Συμφωνώ και προτείνω την αγορά του meizou για πολλούς λόγους. Ήδη το σκέφτομαι σαν μια στάνταρ μόνιμη δεύτερη συσκευή.

Αυτό δεν μ εμποδίζει όμως να πω ότι η υπόθεση φωτογραφία είναι ένα κλικ πάνω στο NOTE 4 κυρίως σε ευκρίνεια και ευκολία.

Δε συμφωνω ...σε βραδυνες ειδικα σε ευκρινεια το meizu δε παιζεται.

Δε συμφωνω ...σε βραδυνες ειδικα σε ευκρινεια το meizu δε παιζεται.

Βρε συ θα μας τρελάνεις. :lol:

@te_salat

To ιδιο πραμα λεμε. Νομιζω με σενα συμφωνουσα .(Ελειπα 2 μερες και εκανα ενα γρηγορα catch-up εστιαζοντας περισσοτερο στις φωτος).

Απλως, ασχετως των λεπτομερειων που ευνοουν -στο βαθμο που ευνοουν- το ν4, το "suzuki" δεν πρεπει να αποτελει σημειο αναφορας.

Yπερτερει ο imx240 εναντι του imx220 ..αλλα σαν καμερα και μονο χ2 τα λεφτα δεν τα αξιζει.(οχι οτι διαφερουν μονο στη καμερα αλλα αυτο εξεταζουμε στο thread)

Χωρια ο περιορισμος του 1/8 στο κλειστρο που δε μου "καθεται" .Γενικα οποιοσδηποτε περιορισμος δε μου καθεται βεβαια. Ας εβαζε ενα τροπο ξεκλειδωματος κρυφο menu/κωδικο για αυτους που θα το ψαξουν λιγακι παραπανω και ας μεινουν με το buy'n'play οσοι δε θελουν κατι παραπανω -κατα το plug'n'play

υ.γ

Δεν θα το χαρακτηριζα ενα κλικ πιο πανω, κυριως γιατι δεν ξερω πως θα το "μεταφρασει" αυτο καποιος τριτος. Καλυτερος σενσορας παντως ειναι και του δινει ενα πλεονεκτημα οντας νεοτερος με λιγοτερο crosstalk.

Φλασια..

Ο ιμχ240 ειναι native 16-9 ..ενω στο meizu "cropparei" και βλεπουμε 12mpx απο τα 20 του meizu (με μια περιεργη αναλογια ελαφρως μεγαλυτερη απο 16-10).

Πως και ετσι το meizu?

Ουτε καν 5248χ2961 για 16-9 και 15.5mpx?

Edited by xteacher

@te_salat

To ιδιο πραμα λεμε. Νομιζω με σενα συμφωνουσα .(Ελειπα 2 μερες και εκανα ενα γρηγορα catch-up εστιαζοντας περισσοτερο στις φωτος).

Απλως, ασχετως των λεπτομερειων που ευνοουν -στο βαθμο που ευνοουν- το ν4, το "suzuki" δεν πρεπει να αποτελει σημειο αναφορας.

Yπερτερει ο imx240 εναντι του imx220 ..αλλα σαν καμερα και μονο χ2 τα λεφτα δεν τα αξιζει.(οχι οτι διαφερουν μονο στη καμερα αλλα αυτο εξεταζουμε στο thread)

Χωρια ο περιορισμος του 1/8 στο κλειστρο που δε μου "καθεται" .Γενικα οποιοσδηποτε περιορισμος δε μου καθεται βεβαια. Ας εβαζε ενα τροπο ξεκλειδωματος κρυφο menu/κωδικο για αυτους που θα το ψαξουν λιγακι παραπανω και ας μεινουν με το buy'n'play οσοι δε θελουν κατι παραπανω -κατα το plug'n'play

υ.γ

Δεν θα το χαρακτηριζα ενα κλικ πιο πανω, κυριως γιατι δεν ξερω πως θα το "μεταφρασει" αυτο καποιος τριτος. Καλυτερος σενσορας παντως ειναι και του δινει ενα πλεονεκτημα οντας νεοτερος με λιγοτερο crosstalk.

Φλασια..

Ο ιμχ240 ειναι native 16-9 ..ενω στο meizu "cropparei" και βλεπουμε 12mpx απο τα 20 του meizu (με μια περιεργη αναλογια ελαφρως μεγαλυτερη απο 16-10).

Πως και ετσι το meizu?

Ουτε καν 5248χ2961 για 16-9 και 15.5mpx?

Απλά έγραψα ότι συμφωνώ με την προσέγγιση σου.

Eσυ εισαι λοιπον με το ασπρο το note 4 που μου ετρεχαν τα σαλια εκεινο το πρωι??? :lol:;)

Τωρα ανοιγω τις φωτογραφιες σου να τις δω...σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια και για την συνεισφορα σου με τις φωτο σου!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τις βλεπω λιγο θολες, πιστευω θα μπορουσες και καλυτερα απο τα δειγματα που εχω δει απο σενα..

(απο τα αμαξια προτιμω το μεσαιο δικο σου?)

2 ασχετες μεταξυ τους με το 1020. Ολα στο auto 5mp.

17379868041_d10bde58d6_k.jpgWP_20150503_12_29_13_Pro by drizosg, on Flickr

16757684924_8f5fc8b5f1_k.jpgWP_20150501_19_59_22_Pro by drizosg, on Flickr

Ναι δικό μου το μεσαίο..τα coupe 2λιτρα και το cabrio 1.6

Φιλικά Γιώργος

στο meizu "cropparei" και βλεπουμε 12mpx απο τα 20 του meizu (με μια περιεργη αναλογια ελαφρως μεγαλυτερη απο 16-10). Πως και ετσι το meizu? Ουτε καν 5248χ2961 για 16-9 και 15.5mpx?

αυτο οφειλεται στην περιεργη αναλυση του κινητου, 5.36 ιντσες με aspect ratio 15:10 και αναλυση 1920χ1152 και εγω δεν τραβηξα στην μεγαλη αναλυση αλλα στην μεσαια για να ειναι κοντα με το note, δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι.

κοιταγα τωρα τις φωτογραφιες και βρηκα παραδειγματα σαν του te salat που σε πολλες περιπτωσεις ειναι υπερ του meizu, παραθετω 2 ενδεικτικα, οχι οτι παιζει ρολο ιδιαιτερο, πιο πολυ κοιταω τις φωτο σαν συνολο, οι φωτο ειναι crop απο το 100% πρωτο Note μετα meizu

17277262088_752755f56a_c.jpg20150509_101350 by saleakos, on Flickr

17463014582_84ba7cb530_c.jpgP50509-101412 by saleakos, on Flickr

17465057285_f12a4c6bc5_c.jpg20150509_130332 by saleakos, on Flickr

17463011752_5f1a0c5fd2_c.jpgP50509-130303 by saleakos, on Flickr

βασικα αμα ψαξουμε ολες τις φωτο σπιθαμη προς σπιθαμη θα βρουμε και αλλα πολλα υπερ του ενος η του αλλου, παντως το note βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες και το κυριοτερο πολυ ευκολα, σχεδον παντα παιρνεις αποτελεσμα χωρις να πολυ ασχοληθεις, για καποιον που θελει να βγαζει καλες φωτο χωρις να ψαχνει το ενα και το αλλο ειναι οτι πρεπει, και εσωτερικο χωρο και εξωτερικο, μενει ενα τεστ σε βραδινες εξω το οποιο θα γινει και αυτο μια απο τις επομενες μερες, και για να μην παρεξηγηθω δεν προσπαθω να βγαλω το meizu καλυτερο, πολυ απλα γιατι ολα καπου υστερουν, δεν υπαρχει τελειο, και δεν εχω κολλημα με εταιριες, γιατι συχνα αλλαζω συσκευες, τωρα ασχολουμε με το meizu σε 2-3 μηνες θα ασχολουμε με αλλο, παντως με εξεπληξε ευχαριστα αυτη η συσκευη στο θεμα της φωτογραφιας

@saleakos

Σωστά τα λες.

Προσπάθησε να κανεις focus στο ίδιο σημείο και βαλε το meizou στο maximum.

Πάντως οι manual ρυθμίσεις ευνοούν περιπτώσεις που πας με σκοπό να φωτογραφίσεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι φώτο με κινητό είναι αυθόρμητες καταστάσεις που θες γρήγορη φωτογραφία και συνηθως δεν έχεις καιρό να κανεις ρυθμίσεις. Το καλό με το meizou είναι ότι τα πάει καλά και στο αυτόματο.

Προσωπικά αν το είχα και με ικανοποιούσε στις υπόλοιπες λειτουργίες του, δεν θα έψαχνα για κάτι άλλο.

@saleakos

Σωστά τα λες.

Προσπάθησε να κανεις focus στο ίδιο σημείο και βαλε το meizou στο maximum.

Πάντως οι manual ρυθμίσεις ευνοούν περιπτώσεις που πας με σκοπό να φωτογραφίσεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι φώτο με κινητό είναι αυθόρμητες καταστάσεις που θες γρήγορη φωτογραφία και συνηθως δεν έχεις καιρό να κανεις ρυθμίσεις. Το καλό με το meizou είναι ότι τα πάει καλά και στο αυτόματο.

Προσωπικά αν το είχα και με ικανοποιούσε στις υπόλοιπες λειτουργίες του, δεν θα έψαχνα για κάτι άλλο.

Μην ξεχνάμε κάτι βασικό στις απευθείας συγκρίσεις των δύο κινητών και όχι μόνον. Το Ν4 δεν έχει παρουσιαστεί σαν φωτοκινητό, αλλά σαν το απόλυτο spen phablet, το οποίο πέραν αυτού έχει κι εκπληκτική κάμερα. Οπότε σαν σύνολο δύσκολα κάτι μπορεί να σταθεί απέναντί του. Γιατί είναι άδικο να λέμε έχει 2 φορές πάνω σε τιμή και η διαφορά τους στην κάμερα δεν τα δικαιολογεί , διότι δεν κάνει γι' αυτό τα διπλάσια χρήματα αλλά για τις άλλες έξτρα λειτουργίες του. Πρέπει να γίνονται σωστές συγκρίσεις και να μην χάνουμε την πραγματική αίσθηση μιας συσκευής με γνώμωνα την κάμερα και άς είμαστε σε αυτό το νήμα.

Προσωπικά με λίγα κινητά έβγαζα τόσο εύκολα και γρήγορα καλές φωτογραφίες. Σπάνια θα τραβήξω δεύτερη στο ίδιο πλάνο, περισσότερο το κάνω από συνήθεια ή στο κυνήγι της ιδανικής φωτογραφίας.

Η παρακάτω βγήκε με την πρώτη λήψη και τέλος. Αυτό θέλω από ένα κινητό βασικά, γρήγορη και σωστή λήψη και ειδικά λόγω του παιδιού που δεν το προλαβαίνεις. Εκεί είχε δώσει ρέστα η ultrapixel.

17391691315_17c96c1ff2_c.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μην ξεχνάμε κάτι βασικό στις απευθείας συγκρίσεις των δύο κινητών και όχι μόνον. Το Ν4 δεν έχει παρουσιαστεί σαν φωτοκινητό, αλλά σαν το απόλυτο spen phablet, το οποίο πέραν αυτού έχει κι εκπληκτική κάμερα. Οπότε σαν σύνολο δύσκολα κάτι μπορεί να σταθεί απέναντί του. Γιατί είναι άδικο να λέμε έχει 2 φορές πάνω σε τιμή και η διαφορά τους στην κάμερα δεν τα δικαιολογεί , διότι δεν κάνει γι' αυτό τα διπλάσια χρήματα αλλά για τις άλλες έξτρα λειτουργίες του. Πρέπει να γίνονται σωστές συγκρίσεις και να μην χάνουμε την πραγματική αίσθηση μιας συσκευής με γνώμωνα την κάμερα και άς είμαστε σε αυτό το νήμα.

Προσωπικά με λίγα κινητά έβγαζα τόσο εύκολα και γρήγορα καλές φωτογραφίες. Σπάνια θα τραβήξω δεύτερη στο ίδιο πλάνο, περισσότερο το κάνω από συνήθεια ή στο κυνήγι της ιδανικής φωτογραφίας.

Η παρακάτω βγήκε με την πρώτη λήψη και τέλος. Αυτό θέλω από ένα κινητό βασικά, γρήγορη και σωστή λήψη και ειδικά λόγω του παιδιού που δεν το προλαβαίνεις. Εκεί είχε δώσει ρέστα η ultrapixel.

Γιάννη σωστά τα λες αλλά εδώ οι περισσότεροι απομονώνουν το θέμα κάμερα απ όλα τα υπόλοιπα ατού ενός smartphone.

Για την κάμερα του NOTE 4 έγραψα ότι έχει καταφέρει να το κάνει όπως η Apple, αλλά με καλύτερα αποτελέσματα.

Σε σχέση με την ultra pixel του Μ8 το οποίο έχω δώσει στην γυναίκα μου, σε βραδινές εντός, όταν ο φωτισμός επαρκεί υπερτερεί σε λεπτομέρεια.

Στα σημεία όμως που δεν φτάνει το φως εμφανίζεται θόρυβος σε αντίθεση με το Μ8.

Πρέπει λοιπόν στο καδράρισμα να αποφεύγονται σκοτεινά σημεία.

Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κάμερα του N4 Edge. Θα ήθελα βέβαια αυτή του S6 αλλά αυτό θα γίνει στο Ν5 με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ναι οντως με την αναλυση της οθονης ταιριαζει με το croparisma που ειναι 15-9 η αναλογια

(αν ηταν 15-10 θα το λεγαμε 3-2 που για σενσορα βολευει..-οσους δουλευουν σλρ (ψηφιακες-αναλογικες).

Παρολαυτα για το επομενο συγκριτικο μεγιστη -native*- αναλυση και επιλεγμενο σημειο εστιασης να θεωρειται προαπαιτουμενο :p

Λογικα θα παιζει tap to focus οπως σε mirrorless οποτε διαλεγε ενα σημειο που να εχει ενδιαφερον πλησιον του κεντρου.(μην ειναι τερμα ακρουλα γιατι δε ξερουμε κατα ποσο καλυπτει ολο το σενσορα τα Af detection points )

*native να μην κανει upscale σε αναλυση που δεν υποστηριζει ο σενσορας. Μην ειναι 13αρης (ή 8αρης) και βγαζει στα 16Mpx (ή 13μπχ αντιστοιχα).

Υ.γ

Παντως για τα δυο κινητα το ειπα οτι δεν εχουν ουτε ενα κοινο σημειο ως συσκευες.

(περισσοτερο για το σχολιο του giannis12a . Η συγκριση αφορουσε τις ικανοτητες για το συγκεκριμενο τομεα που μας απασχολει στο θεμα αυτο).

Σωστός ως προς την τιμή του Ν4. Δεν κοστίζει τόσο λόγο κάμερας αλλά ως σύνολο.

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιάννη σωστά τα λες αλλά εδώ οι περισσότεροι απομονώνουν το θέμα κάμερα απ όλα τα υπόλοιπα ατού ενός smartphone.

Για την κάμερα του NOTE 4 έγραψα ότι έχει καταφέρει να το κάνει όπως η Apple, αλλά με καλύτερα αποτελέσματα.

Σε σχέση με την ultra pixel του Μ8 το οποίο έχω δώσει στην γυναίκα μου, σε βραδινές εντός, όταν ο φωτισμός επαρκεί υπερτερεί σε λεπτομέρεια.

Στα σημεία όμως που δεν φτάνει το φως εμφανίζεται θόρυβος σε αντίθεση με το Μ8.

Πρέπει λοιπόν στο καδράρισμα να αποφεύγονται σκοτεινά σημεία.

Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κάμερα του N4 Edge. Θα ήθελα βέβαια αυτή του S6 αλλά αυτό θα γίνει στο Ν5 με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ορθώς απομονώνουμε το θέμα κάμερα. Σε αυτον και μόνο τον τομέα αναφέρεται το thread.

Γνώμη μου πάντα.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα πουλάκια τιτίβιζαν, τα σαλιγκάρια περνούσαν γλύφοντας τον δρόμο και εμένα μου βγήκε ο ρομαντισμός......:lol: :lol:

https://farm9.staticflickr.com/8841/17292736388_46290f8544_o.jpg

17292736388_46290f8544_o.jpg

https://farm9.staticflickr.com/8800/17292762550_8d23cb5b59_o.jpg

17292762550_8d23cb5b59_o.jpg

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σωστός ως προς την τιμή του Ν4. Δεν κοστίζει τόσο λόγο κάμερας αλλά ως σύνολο.

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ορθώς απομονώνουμε το θέμα κάμερα. Σε αυτον και μόνο τον τομέα αναφέρεται το thread.

Γνώμη μου πάντα.

Βρε καλώς ξεχωρίζουμε το θέμα κάμερα από το υπόλοιπο του Note μιας και αυτό είναι το θέμα του νήματος. Εγώ είπα ότι δεν είναι σωστή η σύγκριση τιμής μεταξυ των δύο κινητών και να λέμε είναι ακριβή η κάμερα του Νοτε έναντι του Μειζού, μιας και το Νοτε προσφέρει πολλά περισσότερα στο σύνολο και γι' αυτό κοστίζει τόσο. Σαν κάμερες δεν γίνεται να συγκριθούν οι τιμές τους, αυτό εννοώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Βρε καλώς ξεχωρίζουμε το θέμα κάμερα από το υπόλοιπο του Note μιας και αυτό είναι το θέμα του νήματος. Εγώ είπα ότι δεν είναι σωστή η σύγκριση τιμής μεταξυ των δύο κινητών και να λέμε είναι ακριβή η κάμερα του Νοτε έναντι του Μειζού, μιας και το Νοτε προσφέρει πολλά περισσότερα στο σύνολο και γι' αυτό κοστίζει τόσο. Σαν κάμερες δεν γίνεται να συγκριθούν οι τιμές τους, αυτό εννοώ.

Βρε, το ίδιο ακριβως λέμε.

Σε αυτό το νήμα πρέπει να μιλάμε μόνο για τις κάμερες αλλα δεν πρέπει να συγκρινουμε τιμές συσκευών σε σχέση με τις κάμερες γιατί είναι λάθος (αφού στην τιμή "συμπεριλαμβάνονται" και άλλα πράγματα).

Πηρα το θαρρος να την πειραξω λιγακι. Ελπιζω να μην πειραζει.

Btw σου δινει τη δυνατοτητα να πειραξεις Ev στο hdr?? Να επιλεξεις εσυ δλδ ποσο φωτεινη σκοτεινη την θελεις?

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60656&stc=1&d=1431283516

Edited by xteacher

Πηρα το θαρρος να την πειραξω λιγακι. Ελπιζω να μην πειραζει.

Btw σου δινει τη δυνατοτητα να πειραξεις Ev στο hdr?? Να επιλεξεις εσυ δλδ ποσο φωτεινη σκοτεινη την θελεις?

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60656&stc=1&d=1431283516

οχι δε πειραζει...καλα εκανες.

Οχι στο hdr δε μπορεις να πειραξεις τιποτα...ολα ειναι αυτοματοποιημενα.

οχι δε πειραζει...καλα εκανες.

Οχι στο hdr δε μπορεις να πειραξεις τιποτα...ολα ειναι αυτοματοποιημενα.

Πάνω σε αυτό.

Θα ήταν καλό, εδω ή σε κάποιο νέο νήμα, να ανεβάσετε (εσείς που το κατέχετε) μερικές επεξεργασμένες φωτογραφίες. Οχι την εκκλησία αλλά κάποιες όμορφες....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...