Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

paok δεν έκλαψα πάντως.

Ουτε και εγω.

εγώ πάλι νιώθω ο πιο άσχετος εδώ μεσα :lol: :p .. δύσκολα διακρίνω τις διαφορές που πολλοί αναφέρουν.. Όπως και να χει μη ξεχνάμε πως πρόκειται για software version 1.0

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ πάλι νιώθω ο πιο άσχετος εδώ μεσα :lol: :p .. δύσκολα διακρίνω τις διαφορές που πολλοί αναφέρουν.. Όπως και να χει μη ξεχνάμε πως πρόκειται για software version 1.0

Καλά περίμενες να ακουστεί καλή κουβέντα εδώ μέσα για samsung?

:lol::X

Η βραδινή του Paok είναι μια χαρά για μη καμερα-τηλεφωνο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο σ αυτην την κατηγορία ανεξαρτητως λειτουργικού σε γενική βαθμολογία μιλάμε πάντα, γιατί σε επι μέρους συγκρίσεις δεν κερδίζει σε όλα.

Δυο σκάλες πάνω απο του iPhone plus.

Σε πραγματική ανάλυση παραμένει μια καλή φωτογραφία για τα δεδομενα και χωρίς τα σκοτάδια που βλέπουμε στις βραδινές του iphone για να μην διακρίνεται ο θόρυβος.

Πρόκειται για συσκευή που δεν την αγοράζεις μόνο για την κάμερα της, αλλά και για την κάμερα της.

Ας είμαστε δίκαιοι λοιπόν και ας αφήσουμε τα καλό αλλά δεν είναι 1020. Είναι 2015 :p και τηλεφωνο που απολαμβάνεις την χρήση του σε όλους τους τομείς.:cool:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

επειδή έχω και εγώ την Manual camera, έχεις καλύτερα αποτελέσματα από ότι με την στοκ? εγώ στο auto ποτέ. Μόνο με πολύ manual ρυθμίσεις. Και για να καταλάβω αν είναι από συσκευή σε συσκευή ή αν είναι universal, σου δίνει μέχρι 0.6second μαξ ταχύτητα κλείστρου?

αναλογα τι υποστηριζει η καθε συσκευη ...στο Htc One M9 θα σου δωσει 2 δευτερολεπτα.

Galaxy S6...shutter=1/7, iso = 200

ΠΑΟΚ, να πω κι εγώ την πικρή αλήθεια, το πρώτο δείγμα βραδινής που βλέπω είναι απογοητευτικό... Οι ελαιογραφίες συνεχίζονται... Πολύ πιθανό με το Note4 να είχες πολύ καλύτερα αποτελέσματα και ακόμη καλύτερα με το δυσεύρετο δυστυχώς CM1... Δες μήπως 3rd party εφαρμογές έχουν καλύτερα αποτελέσματα, ή καμιά ενημέρωση λογισμικού από τη Σάμυ, αλλιώς για "σούπερ-ντούπερ" καμεροτηλέφωνο δεν θα το συνιστούσα, αλλά μόνο ως μια σύγχρονη συσκευή με ανδροειδές που βγάζει και φωτογραφίες.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

ΠΑΟΚ, να πω κι εγώ την πικρή αλήθεια, το πρώτο δείγμα βραδινής που βλέπω είναι απογοητευτικό... Οι ελαιογραφίες συνεχίζονται... Πολύ πιθανό με το Note4 να είχες πολύ καλύτερα αποτελέσματα και ακόμη καλύτερα με το δυσεύρετο δυστυχώς CM1... Δες μήπως 3rd party εφαρμογές έχουν καλύτερα αποτελέσματα, ή καμιά ενημέρωση λογισμικού από τη Σάμυ, αλλιώς για "σούπερ-ντούπερ" καμεροτηλέφωνο δεν θα το συνιστούσα, αλλά μόνο ως μια σύγχρονη συσκευή με ανδροειδές που βγάζει και φωτογραφίες.

Αυτά τα περι ελαιογραφιας για να αποδειχθούν χρειάζεται να δούμε αντίστοιχη φώτο απο τις συσκευές που δεν ελαιογραφούν βγαλμένες την ιδια στιγμή στο ίδιο πλάνο.

Διαφορετικά παραμένουν θεωρίες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλά περίμενες να ακουστεί καλή κουβέντα εδώ μέσα για samsung?

:lol::X

Κι όμως, άκουσες καλές κουβέντες και μάλιστα από κάποιον που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενες. Το ΠΑΟΚ.......!!!!!!!!

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτά τα περι ελαιογραφιας για να αποδειχθούν χρειάζεται να δούμε αντίστοιχη φώτο απο τις συσκευές που δεν ελαιογραφούν βγαλμένες την ιδια στιγμή στο ίδιο πλάνο.

Διαφορετικά παραμένουν θεωρίες.

Μα λέω αυτό που βλέπω για το συγκρεκριμένο μοντέλο. Ελαιογραφίες έβγαζαν και κάποια της LG και της HTC από όσο θυμάμαι... Αυτά έχουν να κάνουν με την υπερβολική αφαίρεση θορύβου... Δεν λέω για κάποια θεωρία...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

ενταξει παιδια, μην τρελενεστε, η φωτο του paok δεν ειναι και σουπερ αλλα ειναι ουσιαστικα στο αυτοματο, υπο αυτες τις συνθηκες δεν νομιζω οτι μπορει να βγει και κατι καλυτερο στο αυτοματο

Μα λέω αυτό που βλέπω για το συγκρεκριμένο μοντέλο. Ελαιογραφίες έβγαζαν και κάποια της LG και της HTC από όσο θυμάμαι... Αυτά έχουν να κάνουν με την υπερβολική αφαίρεση θορύβου... Δεν λέω για κάποια θεωρία...

Στο S6 δεν υπάρχει αφαίρεση θορύβου. Φαίνεται σε συγκριτικά με Note4 και S5 όπου σε μεγάλο ζουμ υστερεί σε οξύτητα. Οι φωτογραφίες του είναι πολυ soft.

Η φωτογραφία του paok σε πλήρη ανάλυση και σε αξιόλογη οθόνη δείχνει πολυ καλή και αντέχει στο ζουμ.

Έχει ανεβάσει σε άλλο thread φώτο σε εσωτερικό χώρο καταστήματος η οποία είναι φοβερή.

Για να την κρίνω σε σχέση με 1020 και 808 θα πρέπει όπως είπα να δω πλήρες συγκριτικό μεταξύ τους.

Σε καμία περίπτωση το S6 δεν είναι απλά μονο ενα καλο smartphone που βγάζει και φωτογραφίες.

Είναι ενα πραγματικό smartphone που βγάζει πολυ καλές φωτογραφίες.

Σε καμία περίπτωση το S6 δεν είναι απλά μονο ενα καλο smartphone που βγάζει και φωτογραφίες. Είναι ενα πραγματικό smartphone που βγάζει πολυ καλές φωτογραφίες.

Αυτό φάνηκε λίγο σαν fanboyισμός έτσι όπως το έγραψες, αλλά οκ... Προσωπικά, για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής θα περιμένω δείγματα και με άλλες εφαρμογές μήπως βοηθήσουν οι αλγόριθμοι περισσότερο...

Αυτό φάνηκε λίγο σαν fanboyισμός έτσι όπως το έγραψες, αλλά οκ... Προσωπικά, για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής θα περιμένω δείγματα και με άλλες εφαρμογές μήπως βοηθήσουν οι αλγόριθμοι περισσότερο...

Fanμποισμος δεν υπάρχει εκ μέρους μου γιατι ουτε έχω το S6 ούτε πρόκειται να το αγοράσω.

Απλά έχει καταντήσει κουραστικό αυτο που γίνεται με κάθε νεα συσκευή που παρουσιαζεται στο συγκεκριμένο thread.

Δεν θα πάψω να το γράφω μέχρι να λειτουργήσει το θέμα για τον σκοπό που δημιουργηθηκε.

Βλέπουμε καθε τοσο φώτο απο τα Nokia οι οποίες δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης εδω.

Έχει ξεκαθαριστεί οτι είναι τα καλύτερα camera phone.

Το θέμα δεν είναι φωτογραφίες απο κινητά Nokia ωστε να συνεχίσουν να ανεβαίνουν μεμονωμένες φώτο συσκευών που έχει σταματήσει η παραγωγή τους.

Αντ αυτών θα έπρεπε να βλέπαμε εδω συγκριτικά μεταξύ iPhone, S6, M9, 930 και λοιπών συσκευων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Αυτά θέλει να δει ο χρήστης του myphone που μπαίνει στο thread για να επιλέξει.

Κάτσε. Εγώ είμαι χρήστης του myphone?

Από πότε το θέμα εδώ μέσα είναι θέμα για να μπει κανείς να επιλέξει?

Νομίζω έχουμε πει αρκετές φορές τι είναι το θέμα εδώ, αλλά δείχνεις να μη θέλεις να το καταλάβεις. Αν είναι να μας πείτε να φτιάξουμε άλλο θέμα: "Το θέμα με τους κομπλεξικούς της φωτογραφίας." πχ. Αλλά όταν μεταφερθούμε όλοι εμείς εκεί, θα έρθεις πάλι να μας λες τα ίδια και εκεί?

Edited by Moralas

Fanμποισμος δεν υπάρχει εκ μέρους μου γιατι ουτε έχω το S6 ούτε πρόκειται να το αγοράσω.

Απλά έχει καταντήσει κουραστικό αυτο που γίνεται με κάθε νεα συσκευή που παρουσιαζεται στο συγκεκριμένο thread.

Δεν θα πάψω να το γράφω μέχρι να λειτουργήσει το θέμα για τον σκοπό που δημιουργηθηκε.

Βλέπουμε καθε τοσο φώτο απο τα Nokia οι οποίες δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης εδω.

Έχει ξεκαθαριστεί οτι είναι τα καλύτερα camera phone.

Το θέμα δεν είναι φωτογραφίες απο κινητά Nokia ωστε να συνεχίσουν να ανεβαίνουν μεμονωμένες φώτο συσκευών που έχει σταματήσει η παραγωγή τους.

Αντ αυτών θα έπρεπε να βλέπαμε εδω συγκριτικά μεταξύ iPhone, S6, M9, 930 και λοιπών συσκευων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Βρε συνονόματε, το έχεις πει τόσες φορές και επιμένεις. Σε ποιο συγκριτικό του κόσμου έχεις δει παρόμοιες απαιτήσεις? Το να θέλει δηλαδή κάποιος να εξαιρεθεί ο πρώτος? Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά. Να ανοίξω ένα thread ποιο ειναι το καλύτερο smartphone και να απαιτήσω εγώ να εξαιρεθεί πχ το note. Αλλά και κάτι ακόμα. Πως θα ξέρει ο ενδιαφερόμενος την απόσταση του x κινητού απο το καλύτερο (σήμερα Nokia αύριο κάτι άλλο)? Με τον ίδιο τρόπο απαιτούσες φωτογραφίες στο αυτόματο με την λογική ότι οι περισσότεροι βγάζουν στο αυτόματο (ισχύει). Στην πράξη, το thread που ζητούσες και τελικά άνοιξε, ΠΕΘΑΝΕ......

Φιλικά το λέω και καλή Ανάσταση σε όλους.

Υ.Γ. Περιμένω αύριο να γεμίσει το θέμα με φωτογραφίες με αρνιά, κοκορέτσια και αλλα απαγορευμένα.....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτσε. Εγώ είμαι χρήστης του myphone?

Από πότε το θέμα εδώ μέσα είναι θέμα για να μπει κανείς να επιλέξει?

Νομίζω έχουμε πει αρκετές φορές τι είναι το θέμα εδώ, αλλά δείχνεις να μη θέλεις να το καταλάβεις. Αν είναι να μας πείτε να φτιάξουμε άλλο θέμα: "Το θέμα με τους κομπλεξικούς της φωτογραφίας." πχ. Αλλά όταν μεταφερθούμε όλοι εμείς εκεί, θα έρθεις πάλι να μας λες τα ίδια και εκεί?

Ειρήνη υμίν ......

Te_Salat, το θέμα αυτό δεν είναι για να αγοράσει κάποιος τηλέφωνο, αλλά για να δει καθαρά τις φωτογραφικές ικανότητες από τις καλύτερες κάμερες. Είναι ξεκάθαρος ο τίτλος. Αν είναι να πετάξουμε τις καλύτερες κάμερες αναφοράς απ' έξω και να συγκρίνουμε μόνο τις τελευταίες συσκευές που βγαίνουν, τότε θα πρέπει να αλλάξει και ο τίτλος. Με αυτή την λογική πετάς έξω, όχι μόνο τα 808, 1020, 1520, 930, αλλά και κάθε αξιόλογη κάμερα που επειδή βγήκε πριν από πχ. ένα χρόνο, έχει παλιώσει...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να ελαφρύνω το κλίμα και να επανέλθουμε στο θέμα, ρίξτε μια ματιά στο συγκριτικό του Marc. Θα ακολουθήσουν κι άλλα...

http://smartcam.club/node/3284

Τα καλύτερα αποτελέσματα είναι από 808, CM1 και 1020. Τα HTC και Samsung κάνουν overprocessing και καταστρέφουν την φυσικότητα της φωτογραφίας...

Te_Salat, το θέμα αυτό δεν είναι για να αγοράσει κάποιος τηλέφωνο, αλλά για να δει καθαρά τις φωτογραφικές ικανότητες από τις καλύτερες κάμερες. Είναι ξεκάθαρος ο τίτλος. Αν είναι να πετάξουμε τις καλύτερες κάμερες αναφοράς απ' έξω και να συγκρίνουμε μόνο τις τελευταίες συσκευές που βγαίνουν, τότε θα πρέπει να αλλάξει και ο τίτλος. Με αυτή την λογική πετάς έξω, όχι μόνο τα 808, 1020, 1520, 930, αλλά και κάθε αξιόλογη κάμερα που επειδή βγήκε πριν από πχ. ένα χρόνο, έχει παλιώσει...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να ελαφρύνω το κλίμα και να επανέλθουμε στο θέμα, ρίξτε μια ματιά στο συγκριτικό του Marc. Θα ακολουθήσουν κι άλλα...

http://smartcam.club/node/3284

Τα καλύτερα αποτελέσματα είναι από 808, CM1 και 1020. Τα HTC και Samsung κάνουν overprocessing και καταστρέφουν την φυσικότητα της φωτογραφίας...

Για να το ελαφρύνω ακόμα περισσότερο το θέμα, ζω για τη στιγμή που θα ποσταρεις χωρίς να αναφέρεις το cm1....:lol: :lol: :lol:

Για να το ελαφρύνω ακόμα περισσότερο το θέμα, ζω για τη στιγμή που θα ποσταρεις χωρίς να αναφέρεις το cm1....:lol: :lol: :lol:

:lol: Καλά βρε Montoya, αφού το έχει στο συγκριτικό ο άνθρωπος, να μην το αναφέρω; :p

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη manual κάμερα για το note 4?ρωτάω εδώ γιατί εδώ θα πάρω απάντηση από γνώστες στην φωτογραφία!

:lol: Καλά βρε Montoya, αφού το έχει στο συγκριτικό ο άνθρωπος, να μην το αναφέρω; :p

Ναι βρε, εννοείται. Απλά μου αρέσει πολύ αυτή η αναφορά σου στο cm1. Τόσο που σκέφτομαι να το αγοράσω για να σε βάλω φωτιά.......:lol:

@Te_salat για άλλη μια φορά κατάφερες να βγάλεις την συζήτηση εκτός θέματος. Μέρες που είναι δεν θέλω να γίνομαι κακός αλλά αναγκάζομαι.

Οι συμβουλές σου είναι άστοχες και εκτός θέματος. Οι απαντήσεις που έχεις λάβει από τα υπόλοιπα μέλη με έχουν καλύψει. Προσωπικά έχω βαρεθεί να σου λέω τα ίδια και τα ίδια.

Παρακαλώ και τα υπόλοιπα μέλη να μην μπαίνουν στον κόπο να απαντούν και να ξεφεύγουν. Μία αναφορά για άμεση παρέμβαση από την ομάδα διαχείρισης είναι αρκετή.

Galaxy S6...shutter=1/7, iso = 200

17075731796_835ff2e2a3_c.jpg

Μιας και έχεις βγαλει το ίδιο τοπίο με τις ίδιες συνθήκες και με άλλες συσκευές, πες μας την προσωπική σου άποψη σε ένα κατά συνθήκη συγκριτικό.

Edited by athanaso77

Μιας και είναι Αγιες μέρες ας μείνουμε στο πνεύμα.... Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και καλές φωτογραφήσεις!

https://www.dropbox.com/s/ge49gzjtt205cj5/20150401_192010.jpg?dl=0

Edited by geotrvs

εχω ένα Ν8 που βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες για κινητό που είναι περίπου 5ετίας. Η ερώτηση είναι το g3 σε σχέση με το Ν8 είναι πολύ ανώτερο; στο θέμα κάμερας πάντα.θα πω ουαου δηλ ή είναι μικρές οι διάφορες?

Ας απαντήσουν αυτοί που είχαν νοκια ν8 και μετά πήγαν σε g2 η g3..

εχω ένα Ν8 που βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες για κινητό που είναι περίπου 5ετίας. Η ερώτηση είναι το g3 σε σχέση με το Ν8 είναι πολύ ανώτερο; στο θέμα κάμερας πάντα.θα πω ουαου δηλ ή είναι μικρές οι διάφορες?

Όχι δεν θα πεις ουαου, καλύτερα να παραμείνεις με το Ν8

Κοίτα, επειδή εδώ κρίνουμε το θέμα φωτογραφία και μόνο, θα σου πω ότι το G3 είναι στα καλύτερα android. Είναι σύγχρονο smartphone που θα σου δώσει πολλά άλλα πράγματα και στον τομέα φωτογραφία που δε μπορείς να τα κάνεις με το Ν8. Αλλά. Σαν ωμή φωτογραφική ισχύ, όχι δε θα πεις ουάου. Μπορεί οι φωτογραφίες που θα δεις στην οθόνη του G3 να είναι πολύ πιο εντυπωσιακές από αυτές στην οθόνη του Ν8, αλλά θα είναι μόνο λόγω οθόνης. Αν στείλεις πχ μια φωτογραφία του Ν8 στην οθόνη του G3 τότε θα καταλάβεις.

Με λίγα λόγια αν το Ν8 το είχες επιλέξει για τη φωτογραφία του, καλό θα ήταν να ψαχτείς λίγο παραπάνω για να κάνεις την κίνηση να πας σε νέο smartphone.

Αυτά όλα φυσικά στα λέμε εμείς οι κολλημένοι που ψειρίζουμε τη μαϊμού. Το G3 είναι τρομερό κινητό με πολύ δυνατή σύγχρονη κάμερα που στην ουσία "δε θα σε καλύψει" μόνο στις κοντινές εσωτερικές (πχ παρείστικες) φωτογραφίες όπου το xenon παίζει μπάλα μόνο του.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...