Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ, την έχουμε ξαναδεί αυτή τη συγκριτικη φωτο που έφτιαξε ο Te Salat και παραμένω στην άποψη ότι είναι καλύτερη συνολικά η φωτο του 1020. Ειδικά στα χρώματα δεν το συζητάω... Του Z3c είναι ψυχρη η αποχρωση

Σ'αυτην εχω κανει λαθος στο white balance εγω στο Z3c...εγω το βαλα στο ψυχρο.Τα πραγματικα χρωματα ειναι στο προηγουμενο Post.

Μέτρια νυχτερινά αποτελέσματα, έχετε να προτείνετε κάποιο κάμερα app να κάνω λίγο καλύτερες manual ρυθμίσεις? Ακόμα και επι πληρωμή το app, δεν τίθεται θέμα. Έχει δοκιμάσει κανείς το camera zoom fx, camera fv-5 , ? Επειδή αρκετοί είναι καινούργιοι που παρακολουθουν το thread, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με το Nexus 6

15982779646_5800a1f5f4_o.jpgIMG_20141212_164705 by petkyrk, on Flickr

15821162388_289c90e03d_o.jpgIMG_20141212_164657 by petkyrk, on Flickr

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Σ'αυτην εχω κανει λαθος στο white balance εγω στο Z3c...εγω το βαλα στο ψυχρο.Τα πραγματικα χρωματα ειναι στο προηγουμενο Post.

Οκ, στο προηγούμενο ποστ είναι μια χαρά τα χρωματα

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

@SaintPetrouil

Καλη την βρισκω, λογικα πρεπει να εχει την ιδια καμερα με τα lg g2-g3?

Έτσι και έτσι, είναι με HDR on. Δεν γνωρίζω σενσορα των lg g2/3, το Nexus 6 έχει τον SONY IMX214. Θα δοκιμάσω με Manual ρυθμίσεις. Αγορασα τις εφαρμογές τις παραπανω, αν καποια μου κανει θα την κρατήσω.

Oneplus 5 - 128GB

Έτσι και έτσι, είναι με HDR on. Δεν γνωρίζω σενσορα των lg g2/3, το Nexus 6 έχει τον SONY IMX214. Θα δοκιμάσω με Manual ρυθμίσεις. Αγορασα τις εφαρμογές τις παραπανω, αν καποια μου κανει θα την κρατήσω.

imx135 πρεπει να εχουν, βρηκα και ενα comparison απο την sony:

http://www.sony.net/Products/SC-HP/new_pro/april_2014/imx214_e.html

απ' οτι διαβαζω το nexus 6 ειναι μετριο στις βραδυνες

Lumia 1020

15799070657_ec19649661_c.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ενταξει αμα ζουμαρεις στο Θεο...κερδιζει το 1020 δεν το συζηταμε.Παντως μ'αρεσε πολυ η καμερα του G3

Xperia Z3 Compact

15799402970_2ffd3f8080_c.jpg

Ιδιαίτερα ωραίες και οι 2! Παιδιά, αυτό που καταλαβαίνω με τον καιρό είναι ότι για κινητά, όλες οι 'καλές' συσκευές των εταιριών βγάζουν τα κέρατά τους! Μερικά δε από αυτά, σου αντικαθιστούν άνετα την ψηφιακή, τουλάχιστον όταν έχεις καλό εξωτερικό φως. Από κει και πέρα θα πρέπει να ζουμάρεις και να ψάξεις στις λεπτομέρειες για να βρεις ποιο κινητό υπερέχει. Οκ, μπορεί κάποιο να θέλει να το κρατάς καλά, να πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις κλπ, αλλά στην τελική βγάζουν όλα πολύ καλύτερα από ότι -πιστεύω- ο μέσος χρήστης χρειάζεται. Τα λέω όλα αυτά και με την εμπειρία του 1+1, το οποίο συναγωνίζεται άνετα την κόμπακτ ψηφιακή μου (dsc-w270, 5ετίας).

Εδώ βάζω μία της ψηφιακής και μια του κινητού, από το ίδιο σημείο, την ίδια στιγμή. Το είχα μερικές μέρες στα χέρια μου, δεν το είχα ξεκοκαλίσει ακόμη, μπορεί να έβγαζα και καλύτερη. Ακόμη κι έτσι όμως, δεν έχω παράπονο. Σε λεπτομέρεια είναι κοντά και είναι λίγο πιο 'ζωντανή' σε σχέση με την ψηφιακή.

15987196846_fc3fbfe006_c.jpg, on Flickr

15825719080_3017de43a3_c.jpg, on Flickr

Kαι τα 2 μου σκότωσαν τον ουρανό πάντως :lol:

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

LG G2 10MP κότσι χοιρινό, με πατάτες (με την φλούδα) ψημενες στην σέσουλα....!!!

http://s30.postimg.org/zd3io784x/20141213_220543.jpg

image post

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Έλεος με την περιγραφή, πεινάσαμε......χαχαχα

Σιγά μην ένοιαζε κανένας για της συνθήκες, και της ρυθμίσεις της photo...!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σιγά μην ένοιαζε κανένας για της συνθήκες, και της ρυθμίσεις της photo...!!!;)

Έλα βρε. Χρειάζεται και κανένα αστειάκι (έστω κρύο). Την είδα από κινητό.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σύμφωνα με το exif με iso 50 και ταχύτητα κλείστρου 1/25 οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλές! Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Τα χρώματα συμπαθητικά.

Nexus 6, Google stock Camera app

15837182388_78f5fbb1c4_o.jpgIMG_20141213_231820 by petkyrk, on Flickr

Oneplus 5 - 128GB

Σύμφωνα με το exif με iso 50 και ταχύτητα κλείστρου 1/25 οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλές! Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Τα χρώματα συμπαθητικά.

Ψιλο off topic αλλά νομίζω ότι εδώ θα γνωρίζουμε καλύτερα. Υπάρχει κάποιο καλό-εύχρηστο πρόγραμμα που να διαβάζει το exif των φωτογραφιών ανοίγοντας ένα φάκελο και βλέποντας τις φωτογραφίες με τη σειρά και όχι να ανοίγουμε την κάθε μία φωτογραφία χωριστά;

Υ.Γ. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχουν ποσταρίσμα από Note 4 & Iphone 6. Σε λίγο καιρό που θα πάρω το Note 4 θα ανεβάσω κάποια δείγματα. Τώρα το S4 που έχω μου φαίνεται αρκετά ξεπερασμένο αν και στο φως της ημέρας βγάζει πολύ ευκρινείς φωτογραφίες.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Παλαιότερα χρησιμοποιούσα το ACDSee Pro. Πολύ καλή εφαρμογή για να βλέπεις exif, να κάνεις αναζήτηση βάσει κάποιων χαρακτηριστικών κλπ!

διαβαζω σε ξενες κριτικες οτι το panasonic cm1 ειναι κατωτερο απο lumia 1020 και iphone6 plus

κριμα...πολυ hype για το τιποτα

Το θέμα είναι βέβαια να είναι αξιόπιστες αυτές οι κριτικές. Γενικά μιλάω

διαβαζω σε ξενες κριτικες οτι το panasonic cm1 ειναι κατωτερο απο lumia 1020 και iphone6 plus

κριμα...πολυ hype για το τιποτα

Κοίτα, κάποιοι προωθούν και συμφέροντα ή στην πιο αθώα περίπτωση είναι απλά προκατελειμένοι. Στα αρνητικά έχω την υπερόξυνση του CM1, στα θετικά ότι βλέπεις λεπτομέρεια καθαρότερη από το 1020 και με πιο αληθινά χρώματα. Θα ήθελα να το δω κόντρα σε άλλα ανδροειδή με υπερόξυνση, π.χ. Note4, S5, Xpreria z3, G2 κλπ... Αλλά φυσικά και κόντρα στο 808...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

με τετοια specs περιμενα να δω φωτο επιπεδου sony rx1...

χωρις οπτικο ζουμ,σταθεροποιητη και xenon flash οχι rx1 δεν φτανεις,ουτε καν ανταγωνιστικα smartphones

με τετοια specs περιμενα να δω φωτο επιπεδου sony rx1...

χωρις οπτικο ζουμ,σταθεροποιητη και xenon flash οχι rx1 δεν φτανεις,ουτε καν ανταγωνιστικα smartphones

Δεν εχει σταθεροποιητη και xenon flash ????

Άδικα το επαινεί τόσο καιρο ο mivas........:lol::p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...